- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
evettt kıslarr karnım bu kadar büyüdü çatlamıyor ne güzel diyordum meğer ben göremiomuşum, dün eşim karnının alt kısımlarında belli belirsiz bişiler var onlar ne dedi tebi ben koşarak aynaya... bi elimde fener iyice inceledim veeee hafiften çatlamaya başlamışım.. tabi bundan daha önemli konular var ama biz bayanlar estetiğe çok düşkünüzdür, hele benim gibi pimpirikliler...( yüzümde küçük bir nokta sivilce çıksın dünyaya küser aynalara bakmam) düşünün artık çatlağı görünce hissettiklerimi.. önce biraz psikopata bağlamaya doğru gidiyordum ama eşim sağolsun çok destek verdi, hiç önemli değil görmem bile ben onları, hem onlar bile yakışır sana dedi :26: toparlandım hemen, bebğimi üzmeye hakkım yok dedim, ama kendimi düşünmekten alamıyorum kızlar daha şimdiden çatlaklar başladıysa önümde 3 ay var nasıl olurum acabaaa :18: :18: başka çatlayan var mııı şimdiden.. ben 12 kilo aldım şimdiye kadar ve başka yerlerim kilo almadı varsa yoksa karnımda.. dün bir veli beni gördü vee inanmıyorum ben 9 aylıkken karnım böyleydiiii dediyine bir başka veli beni görünce karnıma bakarak uzuun bir whuuuuww!! çekti, artık ne düşündüysee
![]()
![]()
![]()
![]()
seni okuyunca ben de gidip baktım,normalde de hep dikkat ediyordum ama daha olmaz diye çok bakmıyordum,biz genetik olarak çatlıyoruz normalde ama ben bir şey göremedim,bi çizgi vardı o da çamaşır izi muhtemelen:26:
Bir de şu kilolar başka yere gitmedi durumunu ben anlamıyorum,çocuğun ağırlığı ortada,suyu plasenta vs taş çatlasın 5 kilo ee geri kalanlar?:44:bu denklemi çözemedim ben henüz,açıklaması varsa aydınlanmak istiyorum belki moral olur bana da biraz.Yalnız bugün primanın cd'si vardı onu dinlerken şunu öğrendim,vücut süt yapmak için yağ depoluyormuş.
merhaba kızlar nasılsınızz
cuma günü doktordaydık çok şükür oğlum çok iyi büyümüş de maşalah
1010gr 35.5 cm olmuş
eksiklerimiz de tamamamladık park yatağını uyku setini vs.
ALlahım sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin
Maşallah nasıl büyüyor miniklerimiz günden güne