• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Kızlar asıl sormam gerekeni unutmuşum dün ve bugünde sabah akşam karın ağrım tutuyor sanki adet sancısı bunedir 6. aya giriyorum henüz sizdede varmı korkmaya başladım yatağa girip battaniyelere sarınarak rahatlıyorum :18:

Kız çocuklarda göğüs uçları kararmazmış kızı olacak hanımlar sizde durum nasıl merak ettim :)

Son düzenleme:
Kızlar asıl sormam gerekeni unutmuşum dün ve bugünde sabah akşam karın ağrım tutuyor sanki adet sancısı bunedir 6. aya giriyorum henüz sizdede varmı korkmaya başladım yatağa girip battaniyelere sarınarak rahatlıyorum :18:

Kız çocuklarda göğüs uçları kararmazmış kızı olacak hanımlar sizde durum nasıl merak ettim :)

Kasılmalar adet sancısı gibi oluyormuş duyduğum kadarıyla ama çok sık olmuyorsa normalmiş. Çünkü artık vucudumuz doğuma hazırlanmaya başladı, yine de dikkat et kendine.

Çeyz canım ben 1 litre süt için demiyorum zaten :1: sütün çocuğa kilo aldırdığını söylüyorum soran arkadaşlara bende 1 bardak anca içiyorum linkte zaten kilo aldıran besinler vardı.

Şekeri yüksek çıkan arkadaşlara geçmiş olsun benim 187 çıktı biliyorsunuz bir gün öncesi kayın validemde çok yedik tıka basa çatladım onunda etkisi vardır ben diete başladım sabahları sütle nesfit yiyorum böylelikle sütde aradan çıkıyor 1,5 saatte bir bişey yiyorum mesela elma ve 1 dilim peynir yiyorum arada süt ürünleri ile yemek meyvanın şekerinin azalmasını sağlıyormuş öğlen gene hafif bişey mesela tonbalık yicem sonra arada kuruyemiş yiyorum mesela fındık - badem şamfıstık gibi mandalin yiyorum arada akşamda örneğin taze fasulye etli salata yoğurt soğan (şekeri düşürürmüş) ekmek 1 dilim kpek 3-4 günde 2kg gitti inanırmısınız kızlar 8 kg idim 6 kg fazla şuan en çok doktordan en azından kgdan fırça yemiycem birde
Leslie ile 3 mil var Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube kızlar bu kadın mucice dün denedim yarım saat yürüttü beni inşallah yapmaya çalışacağım

Bu arada şam fıstık yiyorum bu ara her akşam ve bir yerde bronşiti öksürüğü keser diye okudum farkında değilim göğsümdeki gıcık öksürüğü hakkaten atmış tavsiye ederim öksürüğünüz bronşitiniz varsa[/QUOTE]

Sanki diyeti çok sıkı tutmuşsun gibi geldi bana, gebelikte şeker diyet listesi diye yaz hem güzel hemde sağlıklı listeler veriyorlar. Ben daha önce diyetisyene de gittiğim için az çok fikrim var şuan o şekilde besleniyorum. Bide ton balığı konserve olarak ayda 1 kereden fazla yememen gerekiyor bilgin olsun.

Sanki diyeti çok sıkı tutmuşsun gibi geldi bana, gebelikte şeker diyet listesi diye yaz hem güzel hemde sağlıklı listeler veriyorlar. Ben daha önce diyetisyene de gittiğim için az çok fikrim var şuan o şekilde besleniyorum. Bide ton balığı konserve olarak ayda 1 kereden fazla yememen gerekiyor bilgin olsun.[/QUOTE]

canım diet diye kendimi sıkmıyorum acıktığımda yiyorum su içiyorum hemde 1,5 saatte bir bişey yiyorum hamilelik öncesindede dikkatli yiyerek ve spor yaparak 5 kg verdim şeker içeren gıdaları ve diette yanilen şeylerin kalorisini biliyorum fazlasıyla ezberledim artık herşeyi mesela birkaç kaşık makarna yiyorum ama o bile içime sinmiyor bir arkadaşın gebelik şekerini okudum hergün takiple yapmış ve 4 kaşık pilavda bile 200 ün üstüne fırlıyormuş bilinçsiz yapmıyorum merak etme bunun dışında ton balığı zaten 3 aydır ayda 1 tane yiyorum diyebilirim ama ilk 3 aya kadar haftada 2-3 tane yedim ve haftada 2 tane yenebileceği yazıyor birçok yerde sıkıntıda yok çok şükür başka türlü balık yiyemiyorum :) teşekkürler canım

Son düzenleme:
Belfücüm maşallah kızuşuna yaa bizde alıyoruz ama bu kadar netine henüz rastlamadık bizde bunun siyah beyazını veriyor doktor bakalım belki bu hafta daha net olur 25 +5 olacak inşallah oğluşum
:)

Çeyz canım ben 1 litre süt için demiyorum zaten :1: sütün çocuğa kilo aldırdığını söylüyorum soran arkadaşlara bende 1 bardak anca içiyorum linkte zaten kilo aldıran besinler vardı.

Şekeri yüksek çıkan arkadaşlara geçmiş olsun benim 187 çıktı biliyorsunuz bir gün öncesi kayın validemde çok yedik tıka basa çatladım onunda etkisi vardır ben diete başladım sabahları sütle nesfit yiyorum böylelikle sütde aradan çıkıyor 1,5 saatte bir bişey yiyorum mesela elma ve 1 dilim peynir yiyorum arada süt ürünleri ile yemek meyvanın şekerinin azalmasını sağlıyormuş öğlen gene hafif bişey mesela tonbalık yicem sonra arada kuruyemiş yiyorum mesela fındık - badem şamfıstık gibi mandalin yiyorum arada akşamda örneğin taze fasulye etli salata yoğurt soğan (şekeri düşürürmüş) ekmek 1 dilim kpek 3-4 günde 2kg gitti inanırmısınız kızlar 8 kg idim 6 kg fazla şuan en çok doktordan en azından kgdan fırça yemiycem birde
Leslie ile 3 mil var Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube kızlar bu kadın mucice dün denedim yarım saat yürüttü beni inşallah yapmaya çalışacağım

Bu arada şam fıstık yiyorum bu ara her akşam ve bir yerde bronşiti öksürüğü keser diye okudum farkında değilim göğsümdeki gıcık öksürüğü hakkaten atmış tavsiye ederim öksürüğünüz bronşitiniz varsa

Isılaycım günde 1 lt süt içmediğini biliyorum yanlış anladın:) Verdiğin linktekileri okuyunca öle bir tepki verdim canım. Bir de benm kızım olacak Allah sağlık verirse,göğüs uçlarım eskisi gibi,koyu kısım yayılıp genişlemedi yani ama rengi koyulaştı sadece.Göbeği kaşınan arkadaşlar ben de sizdenim:D Ama yeni yeni başlamadı 1 aydır filan kaşınıyor geriliyor.

seni okuyunca ben de gidip baktım,normalde de hep dikkat ediyordum ama daha olmaz diye çok bakmıyordum,biz genetik olarak çatlıyoruz normalde ama ben bir şey göremedim,bi çizgi vardı o da çamaşır izi muhtemelen:26:
Bir de şu kilolar başka yere gitmedi durumunu ben anlamıyorum,çocuğun ağırlığı ortada,suyu plasenta vs taş çatlasın 5 kilo ee geri kalanlar?:44:bu denklemi çözemedim ben henüz,açıklaması varsa aydınlanmak istiyorum belki moral olur bana da biraz.Yalnız bugün primanın cd'si vardı onu dinlerken şunu öğrendim,vücut süt yapmak için yağ depoluyormuş.

Maşallah nasıl büyüyor miniklerimiz günden güne:nazar: sağlıkla kullansın inşallah oğluşun,hangi park yatağı aldınız?ölçüleri nasıl?ben de araştırma safhasındayım şu an,daha 1-2 ay sonra alırız sanırım.
canım kraftın pr001 modelini aldım
70x110
aynısının 60x120si de var ama 70cm enden çok güzel içinmde rahatça oyun oynayabilir inan koca yatak oldu

Günaydın Kızlar,
Herkese Güzel haftalar.

Ctesi doktor günümüzdü, neyseki kızım sağlıklı :nazar:26+3 de kilosu 1007 gram 2-3 gün önden gidiyor şimdilik.75gr şeker yüklemesi yapıldı ve neyseki çıkmadı gebelik şekeri.
Ama doktorum aldığım kiloyu fazla buldu.Bu ay daha dikkatli olmam gerek.Tatlı kaçmamalı.
Bu da kızımdan bi kare :)
Eki Görüntüle 545731

:nazar::nazar::nazar:41 kere maşşalah kızınaa
o zaman bu da benım oğlumdan kare
kordonu kafasındaydı:)))) $Fotoğraf125.webp :nazar::nazar::55:
kordonu kafasından atmak için sallamıştı doktor biraz o nedenle kafası bi garip çıkmış:))

Son düzenleme:
Merhaba canım,

Benim gece dönerken karnıma kramp giriyor resmen, canım çok acıyor :( biraz masaj yapınca geçiyor ama çok korkuyorum öyle olunca :18:

aynen ya dönerken birkramp giriyor kasığım yırtıldı sanıyorum bağrıyorum eşimde yazık zıplıyor ne yapabilirm aşkım söyle diye dolanıyor :)

Allah saglik versin guselim bak masallah esinde moral takviye ile destekcinmis bosver catlaklari bebisine ve kendi sagligina odaklan annesii :16:

Aminn tatlimmm insallah kuzucuklarimiza saglikla kavusalim hayirlisiyla aminnn :nazar

Ohh masallah annesi tosun pasana :nazar: cicilerinide saglikla kullansin insallah yawrucun :16:
çok çok teşekkür ederim canımm
kızlar selam nasılsınız bakalım ancak vakit buldukça giriyorum önce geçmişi okuyorum ancak gelebiliyorum sonlara :)

bugün benim kasıklarımda çok batma oldu biraz bakındım ama fazla bişiy bulamadım gerçi bikaç arkadaşımızda bazı günlerde yaşamış bu batmaları bide karnımı açtım baknıyodum öyle bizimki kıpır kıpr ay bi baktım ki karnımın dışından hareketlerini görebildim allahım ne muhteşem bir duygu :)))

bu arada hamilelikte greyfurt suyu hakkında ne biliyorsunuz kızlar
canım sırf greyfurt suyunu bilmiyorum
ama doktorum bana mevsimi geldi bol bol portakal greyfurt iç demişti karıştırıp
ben sabahları eşime ve kendime kadar protakal ,bir tane dde greyfurtu sıkıp içiyoruz

slm kızlar nasılsınız...burada biçok arkadaşa mide yanmaları ağrıları için öneride bulunmuştum bu konudan muzdarip biri olarak ama artık beni hiç bişi kesmiyo özelllikle akşamları çok fenayım otururken bile boğazıma kadar resmen yanıyorum yatarken daha berbat uyuyamıyorum.ağzıma acı su geliyo sürekli.kızım hep göbek deliğimin midemin oradan hareket ediyor çok yukarda gibi geliyor bana sizde durumlar nasıl...sanırım mideme çok baskı yaptığından böyle oldum diye düşünüyorum ülserim ve gastritim vardı ama reflü yoktu sanırım reflü oluştu bende...gavisgon alıyorum ama faydası yok :(((
kızlar 2 gündür karnım feci kaşınıyor, bol bol kremliyorum ama yok krem bile etki etmiyor. doğuma kadar yarım dünya olmazsam iyi :1: minik oğlumda büyüyor gerçi ,yer dar gelmesin oğluma varsın ben yarım dünya olayım :27: ama kaşıntı fena :(
cnm tırnaklamadan avuç içinde kaşı benimde kaşınıyo :(

kız ve erkek çocukta farkedermi bilmiyorum ama koyulaşma sebebini bebeklerin dikkatini daha çok çekmesi olarak biliyorum emzirme için...benimkiler koyuydu bi fark göremedim.sancım çok çok nadir yok gibi

bu arada belfü ve hepberaber maşallah bebiişlerinize:)

Son düzenleme:
seni okuyunca ben de gidip baktım,normalde de hep dikkat ediyordum ama daha olmaz diye çok bakmıyordum,biz genetik olarak çatlıyoruz normalde ama ben bir şey göremedim,bi çizgi vardı o da çamaşır izi muhtemelen:26:
Bir de şu kilolar başka yere gitmedi durumunu ben anlamıyorum,çocuğun ağırlığı ortada,suyu plasenta vs taş çatlasın 5 kilo ee geri kalanlar?:44:bu denklemi çözemedim ben henüz,açıklaması varsa aydınlanmak istiyorum belki moral olur bana da biraz.Yalnız bugün primanın cd'si vardı onu dinlerken şunu öğrendim,vücut süt yapmak için yağ depoluyormuş.

o çamaşır izidir canım. maşaallah sana.. walla canım bu kilo durumunu bende çözemedim. şuana kadar 12 kilo almışım ama hala alyansım bol geliyor, bacaklarım kollarım incecik, kilolardan azcık kalçada var gerisi göğüse ve karına gitti ama bu 12 kilo nerde hiç anlamıyorum.. bugün okulda öğretmen arkadaş, bu yaşıma kadar o kadar hamile gördüm senin gibisini görmedim dedi, önünde kocaman bir karın var ama başka hiçbiyerinde bişi yok zarzayıfsın dedi, arkadan seni gören asla hamile olduğunu anlamaz dedi :1:

belfü, hepberaber maşaallah subhanallah bebiklerinize çokkk tatlılar Allahım nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar: ben daha bebikimi hiç 3 boyutlu göremedim, kalan sürede göreceğimide sanmıyorum (burda 3 boyut teknolojiside yok :6:) burda bazen çıkarken elimize ultrason fotosu veriyorlar ama neresi baş, neresi gövde asla anlaşılmıyor :emir_bebek: doğduğunda süpriz olacak artık

yaa kıslar ben çatlamaya başlayınca bu durumu dahada önemsemeye başladım, şimdi kremi sürünce streçledim karnımı :27: ama yanlardan toplanıyor fena kaşındırıyor... hiç kullanışlı olmadı yanii. siz sürdüğünüz kremlerin elbiselerinize bulaşmasını nasıl önlüyorsunuz, daha pratik bir yol bulan varmıı:26: ben kremi sürüp üzerine giyinince hiç bi işe yaramıyormuş gibi geliyor, üstelik çatlamayada başlayınca iyice böyle düşündüm. hepsi giysilere geçiyor sanki :24::24:

Benimde Doktorum Çok Kilo Aldığımı Söyledi Senin Doğum Bneden Önce Olacak Şuana kadar kaç kilo aldın?

6kilo aldım canım toplamda.Ama doktorum ayda 2 kilo ile sınırlamıştı.Bu ay 3 kiloyu direk almış gördü beni.

maşallah bebeğine canım,iyi günlerinizde kullanın cicilerinizi :16:

ayyy yerim ben bunu ayoll :)))) kuzucuk bu kuzucuk :16: belfücüm maşallah kızına..mışıl mışıl uyuyor. bebeğimi bayadır göremiyorum,bu bana kocaman geldi :))) bende bebişimi düşündüm bak şimdi,acaba tipi nasıl ,kime benziyor :)) zaten bu haftalarda alınan 3 boyutlu görüntü doğumdaki görüntüsüne baya benziyor. arkadaşımın ultrason görüntüsünü görmüştüm,aynısını doğurdu :))) bizde haftaya gidicez,renklide çektircez. inş. benim yavrucumda böyle güzel pozlar verir annesine :emir_bebek: :nazar:

Sevdacığım çok sağol canım benim:38:Haftaya senden de güzel kareler alırız inşallah.Bizim doktorun pek uğraşacak tavrı yoktu ama istedik.Sizde isteyin ve söyleyin bence.

kızlar 2 gündür karnım feci kaşınıyor, bol bol kremliyorum ama yok krem bile etki etmiyor. doğuma kadar yarım dünya olmazsam iyi :1: minik oğlumda büyüyor gerçi ,yer dar gelmesin oğluma varsın ben yarım dünya olayım :27: ama kaşıntı fena :(

Dışardan hafif kaşıyorum sadece:( Şimdilik bişey yok ama kaçınılmaz gibi.Bol bol su iç canım.Onlar büyüsünlerde biz ne olursak olalım valla :)

Belfücüm maşallah kızuşuna yaa bizde alıyoruz ama bu kadar netine henüz rastlamadık bizde bunun siyah beyazını veriyor doktor bakalım belki bu hafta daha net olur 25 +5 olacak inşallah oğluşum
:)

Bu arada şam fıstık yiyorum bu ara her akşam ve bir yerde bronşiti öksürüğü keser diye okudum farkında değilim göğsümdeki gıcık öksürüğü hakkaten atmış tavsiye ederim öksürüğünüz bronşitiniz varsa

Işılayım bende ilk defa renkli aldım.Dediğim gibi istedik göremedik dedikte verdi.Doktorları sıkıştırmak gerek :))

Sanırım artık bunları yaşamak normal.Bende de birden adet olucam gibi akıntı oluştu çok korktum:(

70x110
aynısının 60x120si de var ama 70cm enden çok güzel içinmde rahatça oyun oynayabilir inan koca yatak oldu

kordonu kafasındaydı:))))Eki Görüntüle 545814 :nazar::nazar::55:
kordonu kafasından atmak için sallamıştı doktor biraz o nedenle kafası bi garip çıkmış:))

Yerim senin oğluşunu canım Allah nazarlardan korusun:nazar: Kilosu boyuda çok çok güzel :nazar:
Kocaman olcak daha nasıl pozlar verecek bakalım annesi:)

slm kızlar nasılsınız...burada biçok arkadaşa mide yanmaları ağrıları için öneride bulunmuştum bu konudan muzdarip biri olarak ama artık beni hiç bişi kesmiyo özelllikle akşamları çok fenayım otururken bile boğazıma kadar resmen yanıyorum yatarken daha berbat uyuyamıyorum.ağzıma acı su geliyo sürekli.kızım hep göbek deliğimin midemin oradan hareket ediyor çok yukarda gibi geliyor bana sizde durumlar nasıl...sanırım mideme çok baskı yaptığından böyle oldum diye düşünüyorum ülserim ve gastritim vardı ama reflü yoktu sanırım reflü oluştu bende...gavisgon alıyorum ama faydası yok :(((

cnm tırnaklamadan avuç içinde kaşı benimde kaşınıyo :(

kız ve erkek çocukta farkedermi bilmiyorum ama koyulaşma sebebini bebeklerin dikkatini daha çok çekmesi olarak biliyorum emzirme için...benimkiler koyuydu bi fark göremedim.sancım çok çok nadir yok gibi

bu arada belfü ve hepberaber maşallah bebiişlerinize:)

Canım sütde mi iyi gelmiyor.Beni biraz rahatlatıyor.Bende reflü de var :(

belfü, hepberaber maşaallah subhanallah bebiklerinize çokkk tatlılar Allahım nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar: ben daha bebikimi hiç 3 boyutlu göremedim, kalan sürede göreceğimide sanmıyorum (burda 3 boyut teknolojiside yok :6:) burda bazen çıkarken elimize ultrason fotosu veriyorlar ama neresi baş, neresi gövde asla anlaşılmıyor :emir_bebek: doğduğunda süpriz olacak artık

Canım benim sağlıklı olsunlar da kuzular :) .Sonrasında güzel fotolar çekilirsin kuzunla sağlıkla :))

yaa kıslar ben çatlamaya başlayınca bu durumu dahada önemsemeye başladım, şimdi kremi sürünce streçledim karnımı :27: ama yanlardan toplanıyor fena kaşındırıyor... hiç kullanışlı olmadı yanii. siz sürdüğünüz kremlerin elbiselerinize bulaşmasını nasıl önlüyorsunuz, daha pratik bir yol bulan varmıı:26: ben kremi sürüp üzerine giyinince hiç bi işe yaramıyormuş gibi geliyor, üstelik çatlamayada başlayınca iyice böyle düşündüm. hepsi giysilere geçiyor sanki :24::24:

Canım streç kullanma bence.Cildine iyi gelmez terleme yapar.Hem dediğin gibi toplanıp rahatsız eder sıkar.Göbekte baskı olmaması gerek.Ben direk kremi sürüp giyiniyorum.Lierac hemen kuruyor zaten çok az tshirte yansıyor.

kızlar bu arada esantıyon gonderen sıteler vardı eskıden ben bırtek mılupaya uye oldum ordan bıseyler gelmıstı,suan boyle kampanyası olan bıldıgınız sıteler varmı paylasalım:) elımınzde deneme urunlerı olsun:)

tam 1 yıllık evliyim ve evlenmemden 1 gün sonra göreve başladım. polisim. evlendikten ve göreve başladıktan sonra 4 ay içinde tam 19 kilo aldım. 85 kilo ile hamile kaldım ve 1.67 oyundayım. tam 6 aylık hamileyim. yaş 28. henüz toplamda 2-3 kilo arası aldım. 50 lik şeker testinde 170; 100lük şeker testinde de 220 şekerim çıktı.doktor diyet yaparsan bir sıkıntı yaşamazsın ama yapmazsan hem senin için hem bebeğin için risk olabilir dedi. kepek ekmeği yiceksin ve tatlı ve hamur işinden uzak duracaksın dedi.kızlar gerçekten beyaz unu az katılmış gerçek kepek ekmeği alırsanız karınınız 1 dilimle doyuruyor. bayağıda tok tutuyor. tavsiye ederim. ilk 21 haftada 2 kilo vermiştim 22ve23. haftada 4-5 kilo kadar alınca bunalıma girmeye başlamıştım ama şimdi 26+2 yiz3 haftadır kilo alımım durdu.kesinlikle bayaz ekmeği kesip gerçek kepek alın.zaten onlar bayatlamıyor.alın 2 tane 1 hafta götürüyor.çokta sıkıntı yapmayın. bende birde kabızlık var.doktorum tuz-sirke ve turşu yasak dedi bu yüzden. benim işim çok stresli. ev işleride yorucu eşimde hiç anlamaz, kendisini fazla sıkıntıya da sokmaz. yani hamilelikle birlikte psikolojim biraz alt üst oldu.psikoloğa gitmeye başladım. psikologla sohbet ederken kabizlık ve ishalin psikolojik sebeblerden olabileceğini söylemişti. alışverişe çıktığımda vitrinleri dolaşmaya başladığımda aniden tuvaletim geliyor.koca 1 hafta evimde tuvalete çıkamazken haftanın 1 günü 1 saat işten ve evden uzakta kalınca hamen tuvalete koşuyorum. açılımını siz yapın.nolursa olsun moralinizi yüksek tutun. kimsenin bebeklerinizi üzmesine izin vermeyin

70x110

kordonu kafasındaydı:))))Eki Görüntüle 545814 :nazar::nazar::55:

ayy allahım parmaklarına bak.birde işaret parmağını kaldırmış havaya :)))) canım maşallah bebeğine. Allah nazarlardan saklasın.valla kıskandım şimdi sizi,3 boyutlu çektiresim geldi :1:

tam 1 yıllık evliyim ve evlenmemden 1 gün sonra göreve başladım. polisim. evlendikten ve göreve başladıktan sonra 4 ay içinde tam 19 kilo aldım. 85 kilo ile hamile kaldım ve 1.67 oyundayım. tam 6 aylık hamileyim. yaş 28. henüz toplamda 2-3 kilo arası aldım. 50 lik şeker testinde 170; 100lük şeker testinde de 220 şekerim çıktı.doktor diyet yaparsan bir sıkıntı yaşamazsın ama yapmazsan hem senin için hem bebeğin için risk olabilir dedi. kepek ekmeği yiceksin ve tatlı ve hamur işinden uzak duracaksın dedi.kızlar gerçekten beyaz unu az katılmış gerçek kepek ekmeği alırsanız karınınız 1 dilimle doyuruyor. bayağıda tok tutuyor. tavsiye ederim. ilk 21 haftada 2 kilo vermiştim 22ve23. haftada 4-5 kilo kadar alınca bunalıma girmeye başlamıştım ama şimdi 26+2 yiz3 haftadır kilo alımım durdu.kesinlikle bayaz ekmeği kesip gerçek kepek alın.zaten onlar bayatlamıyor.alın 2 tane 1 hafta götürüyor.çokta sıkıntı yapmayın. bende birde kabızlık var.doktorum tuz-sirke ve turşu yasak dedi bu yüzden. benim işim çok stresli. ev işleride yorucu eşimde hiç anlamaz, kendisini fazla sıkıntıya da sokmaz. yani hamilelikle birlikte psikolojim biraz alt üst oldu.psikoloğa gitmeye başladım. psikologla sohbet ederken kabizlık ve ishalin psikolojik sebeblerden olabileceğini söylemişti. alışverişe çıktığımda vitrinleri dolaşmaya başladığımda aniden tuvaletim geliyor.koca 1 hafta evimde tuvalete çıkamazken haftanın 1 günü 1 saat işten ve evden uzakta kalınca hamen tuvalete koşuyorum. açılımını siz yapın.nolursa olsun moralinizi yüksek tutun. kimsenin bebeklerinizi üzmesine izin vermeyin

canım öncelikle çok geçmiş olsun. sana çok hak veriyorum,psikoloji çok önemli. ama bak sen sorununun çaresini bulmuşsun,ne güzel. gıdana dikkat et. kilo alımı gerçekten çok önemli. bende dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime.

kızlar bir şey soracağım
şimdi lohusa gecelik pijama takımı alacağız ya
bunların bedeni nasıl oalcak?
yani normal kendi bedenimizide mı alacağız:26:

bende düşünüyorum onu nasıl alsam ne yapsam diye

Benm de bacak ağrım çok olmuyor nadiren oluyor ama uyku sorunu yaşıyorum.Sağa sola dönerken ağrım oluyor,akşamları çok gergin oluyor karnım. Bir de uykuya hemen dalamıyorum,gece sık sık kalkıyorum ve haliyle sabah da uyanamıyorum.Normal ama hepsi yaşayacaz bebişler için. Yan yattığımda üzerine yatmaktan korkuyorum hepsinden önemlisi,Allah korusun

bnm bi geçen gece oldu bacak ağrım
husursuz uyudum bütün gece
şükür ağrım yok ama uyanıyosun ister istemez sağa sola dönerken
tabi bide wc maratonu var :D

herkese selamlar
bayram öncesi bizde hem kontrol hemde şeker yüklemesi için gittik
25 haftalıktık. 780 gr ve 29cm di oğluşum :nazar:
şeker yüklemesi korktuğum gibi değildi
bulantı tiksinme vs hiç bişey olmadı
sonuçlarımda iyi çıktı,hiç bişeyimiz yok çok şükür :)))

hastane ücretinide öğrendik
bin tll fiyat
içinde doğum öncesi ve doğum sırasında foto çekimi var
doğum ve bebeğe ilk müdahale filan,1 gece yatış ve refakatli
oda süslemesi filanda onlardan
baya iyimize geldi :))

Back
X