merhaba kizlar dogumlar yaklasiyo cogumuzun ilk hamileligi bildigim kadariyla benimde öyle. bir cogunuzunda dogumda annesi yada kayinvaldesi yaninda olacaktir.
benim ne annem nede kayinvaldem yanimda malesef gelme imkanlarida yok. benimde gitme imkanim yok korkuyorum aslinda tek basima becerebilecekmiyim diye. varmi benim gibi tek basina bakacak olan bebegine. baska büyükte yok basimizda hala teyze v.s. dogumdan sonra ev isleri icin yardim etmek icin halamin kizi gelecek ama benim korkum o degil ben becerebilecekmiyim acaba.
benim gibi tek bakacak yada daha önceden deneyimli anneler varmi destek cikacak bana
bu arada persembe seker yüklemem olacak. umarim iyi cikar.
bir soru daha :)
simdi türkiyede bebek camasirlari yikamak icin bi cok imkan var ben burda arastirdim malesef bebek camasiri yikamak icin ayri bir deterjan yok bebek sabunu aldim sabun tozu yaparim kendime diye ama onada emin olamadim. persil sensitiv ile yikayanlar olmus. bu konuda önerisi olabilcek varmi?
sende avusturyadasın ablam gibi. ablamda 13 yıldır orda. 3 kez doğum, 2 kez düşük yaptı hiç kimse gidemedi yanına... üstelik eşide anlayışsız odunun tekidir, herşeyiyle kendi ilgilendi hep.. bende gurbetteyim ama en azından türkiye içindeyim. sizin işiniz daha zor, Allahım yardımcın olsun, bir yolunu bulursun olur gider canım takmamaya çalış
Ahahah kızlar bir bilseniz en tembel anne benimdir kesin :) işten hamilelik için ayrıldım evdeyim o yüzden yatıyorum canım isteyince kalkıyorum. Beni spor konusunda korkudan harekete geçiren doktorumdan tırsmamdır :)) hamilelik öncesi verdirdi 5kgyu şeker çıkına kadar eşim kafamı yedi yürü yürü şeker fırlayınca üç buçuk attım kokrudan hemen yürüyüşe başladım yoksa yan binada arkadaşım yalvardı tüm yaz yürüyelim diye ben tembel yumurta kapıya dayanınca yani misafir oalyına gelince işte ona bayılırım gelsinler oturalım yiyelim içelim ama evim tertemiz olacak biraz tozlansın falan kimseyi çağıramam öylede bir huyum var ee annemlerde korkudan iş yapma sakın diyorlar aman kimse gelmesin önemli değil diyorlar, malum benim tüp bebek kızlar biraz daha riskli benim bebiş bana değil eşime çekerse hareketli olur :))) çünkü eşim oturmayı pek sevmez :))
Birazda sizi gaza getireyim diye yürüyüş yaparsam falan yazıyorum, olay bu yani güzel anneler
yoksa bende şeker çıkarmıydı ye tatlıları yat :)))
hadi yaaa