• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
2 atlet 2 sütyen alayım kilot sen hamile kilodu mu aldın 5-6 tane tanesi 15 lira o kilotların yaa
büyük beden kilot mu alsam diyorum da ben

yanlış anlaşılmadın canım sen de herkes fikrini hatta bilgini paylaştın
Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin
sen de helal et hakkını

ya tatlım ben hamile kilodu aldım 1 tane deneyim diye benim belimi sıkıyor o kullanamadım normal kilot bin kat iyi

Slm bnde dalinin setin almstim avm y gittim markte raihi gecti am degistrimek istiyorym icindeki madde ye alerjim varmis dedim paraben :ethyl,probly,methyl diye yaziliyo onlari gosterdim ve degistirdim chico aldim :) buarada niveanin islak mendillerinde de paraben var onun uerlne canbebe ve huggs yeni dogan yesil kapak parabensiz ve alkolsuz e vitamjnli var ben huggs aldim bilginiz olsun.erkek bebekleri icin pudra pipisini tikiyabiliyomus ondan ben almadim
sen ne güzel değiştirebilmişsin. ben başka şehirden aldığım için değiştrime imkanım yokk elimde patladı hepsii :40:
öncelikle uyarın için sağol ben aslında iyi bir kaç sezeryan örneğinin linkini vercektim ama aceleyle pc başından kalkmam gerekti unutmuşum sen isteğinle sezeryan olacakmışsın bu tabiki senin tercihin bir şey diyemem ama ben çok istiyorum diye hiç sorun yaşamadan normal doğurabilceğim anlamına gelmez yazılarımda daha öncede dikkat ettiysen mecburi sezeryandan kaçılmaması sağlık için gerekiyorsa ki psikolojik sağlığıda katarak söylüyorum kesinlikle sezeryan gerekli olabilir... ben zaten tam bir epizyotomi karşıtıyım doğal doğum derrken suni sancı ve epizyo gibi uygulamaların tümünden kaçınılması gerktiğini saöylüyorm sadece... sezeryandada bebeğin ve annenin yararına bir kaç şey var dikkat edilmesi gereken... benim de asla polemik oluşturmak gibi bir derdim yok ve asla sezeryandan korkutmak değildi amacım hatta bir yazımda hiç bir doğuma tam olarak kafayı takıp sonra doğumun istediğim gibi olmadı diye üzülmemeli insan demiştim ama benim kızdığım nokta türkiyede sezeryan algısı çok farklı bir noktaya geldi umarım yurtdışında çok dha erken farkedilip dönülen yanlış noktadan bir an evvel bizim ülkemizde döner... ingilterede rutin epizyo uygulasyan doktorlara soruşturma açılıyor bizdeyse açmazsak yırtılırsın diye hastalar korkutularak ki kesinlikle herkes yırtılacak diye birşey yok zorla rutin epizyo uygulanıyor ve biz gebeler olarak ses çıkarmayıruz ama bu yanlış sağlık sisteminden kaynaklanıyor tabi. bir de maalesef asla doktorun kabiliyetiyle değil sezeryan sonrası yaşanacak şeyler tamamen kişinin fizyolojik durumuyla ilgili ayrıca kişiye yapılan iki sezryan arasındada fark olabilir birinde hemen ayağa kalkar sıkıntı yaşmazken diğernde fizyolojik olarak bir sıkıntısı olur gözden kaçar uzun sürer iyilerşmesi bu tamamen kişiyle alakalı... burada yazışma söz konusu olduğu için uslubum biraz sert olmuş gibi gelebelir kusura bakmayın hakkınızı helal edin yanlış anlaşıldıysam...

Doğal Sezaryen | Blogcu Anne

ağrı eşiğim düşük diyen arkadaş kesinlikle kaldıramam diyorsan bu ağrıyı elbette bişey diyemem ama doğal olarak kendiliğinden başlamış ağrıda vucut aynı anda endorfin sağgılıyor ve mutlu olmasını sağlıyor kişinin suni sancı verilmediği sürece ağrılar kaldırılabilir olyyor ama istersen ben müdahale karşıtıyım ama gerekince epidural alınabilir doğum için...

bunlar benim görüşüm lütfen kimse benim yazdığım şeylrden negatif etkilenmesin dediğim gibi başkalarının sizi korkutmasına asla izin vermeyin bu sizin doğumunuz ve size özel olcak...

ne yanlış anlaşılması canım benim... senin yazdıklarını o kadar dikkatle okuyorumki. işin gereği çok deneyimli, tecrübelisin. bizim için bulunmaz nimetsin. bildiklerini paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim sana :29::29:

benim gbi kasık ağrısı hisseden var mı adet sancısı gbi kalkamıyorum yermden artık çok zorlanıyorum yara var gbi acıyo karnım bide kaşıntım var deli oluyorum

benim gbi kasık ağrısı hisseden var mı adet sancısı gbi kalkamıyorum yermden artık çok zorlanıyorum yara var gbi acıyo karnım bide kaşıntım var deli oluyorum

kasık ağııs bendede var özellikle işteyken cok artıyor.ama doktorum en normal seylerden biri olduğunu söyledi.zaten erken doğum riskim var.korkuyorum bende.kasıntım yok ama karın catlakları olusuyo olabilirmiş.kaşımamaya calıs.

Slm güzel anneler:)
Hepinize iyi akşamlar.
annelutfen'deki çantalar gerçekten çok güzel görünüyolar,Fiyat olarak nasıl olduklarını bilemiyorum ama bi bakın derim.

sen ne güzel değiştirebilmişsin. ben başka şehirden aldığım için değiştrime imkanım yokk elimde patladı hepsii :40:

ne yanlış anlaşılması canım benim... senin yazdıklarını o kadar dikkatle okuyorumki. işin gereği çok deneyimli, tecrübelisin. bizim için bulunmaz nimetsin. bildiklerini paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim sana :29::29:

herhangi bir konuda nokta kadar bir faydam olduysa ne mutlu bana...

http://www.normaldogum.biz/normal-dogum/icgudusel-dogum-nedir/20-dogum-anindaki-yanlis-inanclar.html
http://www.normaldogum.biz/normal-d...um-yapma-sanatindan-dogum-yapma-savasina.html

Son düzenleme:

Canim hediye geldi de :)) ben zamamninda magazacilkk yaptim her turlu degisim yapiliyo hedlye geldi degistirmek istiyorum alerjim var burdwn almisksr de :)))

süpermarketler mi alır canım. yoksa eczaneler mii :26:
canım eczaneler kişisel olunca olmazz ama süper marketlerde olur ben kipadan değiştirdim il dışındaydım fişin tarhi geçmişti il dışındaydım dedim benim içindeki methyl var bakın yazıyo ona alerjim varmış dr.um dedi bebekte de olabilirmiş dedim :) onlarda değiştirdi. :) kendinden emin vazgeçmicekmiş gibi yap en doğal hakkın :)burdan almışlar bikaç gün oluyo de :)))

canım eczaneler kişisel olunca olmazz ama süper marketlerde olur ben kipadan değiştirdim il dışındaydım fişin tarhi geçmişti il dışındaydım dedim benim içindeki methyl var bakın yazıyo ona alerjim varmış dr.um dedi bebekte de olabilirmiş dedim :) onlarda değiştirdi. :) kendinden emin vazgeçmicekmiş gibi yap en doğal hakkın :)burdan almışlar bikaç gün oluyo de :)))

malesef ben küçük bir şehirde yaşıyorum. burda o bilinen süper marketlerin hiçbirisi yok. sadece birkaç tane kendi çapında büyük market var. onlarda bi şansımı deniyim bakalım... sonucu yazarım buraya :6: çok teşekkür ederim canım. belki işe yarar

kızlarr hamileliğimin 26. haftasındayım 2 gündür vucudumda inanılmaz bi kaşıntı ortaya çıktı..dayanılmaz bşey..özellikle bacaklarım pıtır pıtır,kızarıkk..karnım,sırtımm kolllarım heryerim kaşınıyor..sabah lierac sürüyorum gece bebe yagı çatlak olmasın diye..acaba onlardanmı oldu dedim ama sırtım ve kollarımdada olunca değildir dedim..aynı sorunu yaşayan varmı acaba..hamilelikte olurmuş sanırım ama korktum ynede

İyi haftalar kızlar, sayfalar ne çok ilerlemiş dün hepsini büyük bi zevkle okudum:) Çanta olarak benm de kafamda net bişe yok,paylaştığınız linkler çok güzel,kendim görerek almayı düşünüyorum ama bakalım.

Kızlar ya çok zor günler başladı snki,dün feci baş ağrım vardı,kolumu kaldırmaya bile üşendim,yemek dışında ne temizlik yaptım ne de başka bir iş. bugün de felaket sırt ağrım var ve hep başım dönüyor. WC ye giderken gözüm karardı. Allah korusun kötü bişey olmasın bunlar. Kızım gerçi bikaç kez tekmeledi işe geldiğimden beri ama tırstım.Keşke evde olup uyusam...

ısılaycım güzel sonuçlar alırsın inş.

günaydın kızlarrr

çoktandır yazamadım ama takip etmeye çalışıyorum.. ışılaycım umarım sonuçlar çok iyi çıkar, dualarım seninle..
çanta konusunda verilen link çok iyiymiş ben araştırmaya başlamadığım için internetten almadım ama kendimi de zor tuttum.

kızlar bir şey soracağım biz doğum izni hakkını 31+0 da mı, 32+0 da mı elde edeceğiz?

İyi haftalar kızlar, sayfalar ne çok ilerlemiş dün hepsini büyük bi zevkle okudum:) Çanta olarak benm de kafamda net bişe yok,paylaştığınız linkler çok güzel,kendim görerek almayı düşünüyorum ama bakalım.

Kızlar ya çok zor günler başladı snki,dün feci baş ağrım vardı,kolumu kaldırmaya bile üşendim,yemek dışında ne temizlik yaptım ne de başka bir iş. bugün de felaket sırt ağrım var ve hep başım dönüyor. WC ye giderken gözüm karardı. Allah korusun kötü bişey olmasın bunlar. Kızım gerçi bikaç kez tekmeledi işe geldiğimden beri ama tırstım.Keşke evde olup uyusam...

ceyz aman dikkat dikkat et kendine... bu aylarda ilk üç ayın sorunları tekrar yaşanabiliyrmuş kusma, baş dönmesi ve halsizlik gibi ama dr.a danış derim. bebişi aklına getirme Allah korusun.

Kızlar,

Bu haftasonu eşimle çıkmaya başlamamızın 5. yıl donumu. Sapanca da tatıle gidecegiz inşallah:) Bebiş oncesi baş başa son tatilimizi yapalım dedik:))

Daha cok eksik var ama gezmeden de eksik kalmıyorum maaşallah:D

nice mutlu seneler... Bizde balayında Güral Sapancaya gitmiştik çok güzeldi.

Anneler selam,
Kızımın odasının resimlerini ancak ekleyebiliyorum. Tabi bitmemiş dağınık bi halde beklemede şu an ama bişiler çıktı ortaya şimdilik..
Herkese iyi haftasonları :)

Eki Görüntüle 559775 Eki Görüntüle 559777 Eki Görüntüle 559776 Eki Görüntüle 559778

Güle güle sağlıkla kullanın çok güzel olmuş odanız

bu sorun nasil hallolcak bilmiyorum benimde cok yaniyo ve hemen hemen 2 güne bir yasiyorum bunu. ilac kullanmak istemiyorum. sodayla suyla söndürmeye caslissamda fayda vermio :(((

Mide yanmasına beyaz dondurmanın iyi geldiğini okumuştum bir deneyin derim.

Geçmiş olsun dikkat et kendine temizliği falan umursama dinlenmene bak.

Merhaba kızlar,

Bugun 50 gram şeker yüklememizi yaptırdık, Sonuclar aşağıdaki şekilde temiz çıktı inşallah:))

Açlık Kan Şekeri 83 mg/dL 74-106
Glukoz Tolerans Testi 125 mg/dL <145-

Back
X