• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
canım aynı şeyi bende düşünüyordum
ama doktor öyle ultrasona göre vermiyor..
bende aynı şeyi istiyordum gecen kontrolde bebek çok büyüktü 3 hafta öndeydi
ama bu hafta gittiğimde doktor sadece 1 hafta ilerden gidiyo dedi. adet tarihine göre 32. haftada veriyorlarmış
keşke dediğin gibi olsa ozaman son 3 haftamızda yanmazdı
yada keşke biz ilk başta adet tarihini erken deseydik :9::9:

ya ben şuan çok mutlu oldum son adete göre rapor veriliyor dimi yanlış anlamadım. ozaman ben bu hafta rapor almıyorum çünkü son adetime göre 28.haftamdayım:D

kızlar çok keyifsizim yaa. burda malesef bir türlü doktor sevemiyorummm.. az önce kontrolden geldik, doktor azarladı azarlıcak bekliyorum. bu kadar sertine ilk defa rastladım, düşünün o kadar merak ederek gittiğim halde çocuğun kilosunu bile sormamışım :19: doğum iznini konuşmak istiyorum dedim, 31. haftadayım dedim. 'daha ne doğum izninden bahsediyorsun, sen 30. haftandasın'' dedii... tersledi tersledi gönderdi benii :20: bide özel hastane olacak. sonra epidural anesteziyi sordum. ben normal doğumu çok istiyorum, epidural anestezi ile dedim, oda burda epidural verilmiyor, öyle bir hizmet yok dediii :47: şuana kadarki bütün hayallerim, planlarım hoppp suyaaa.. artık özel hastaneden kesin vazgeçtim. zaten iki doktor var diğeri bundanda beter, çok ilgisiz.. devlet hastanesine gidicem. orayıda hiç ama hiçç sevmiyorum ve oradada epidural anestezi yokmuşşş.. zaten başka hastane yok. bi devlet birde özel hastane hepsi bu... kızlar batının kıymetini bilin. bildiğiniz işkence çekiyorum şuan. :43: :43:

Canım üzüldüm okuyunca, doğum için başka şehire gidemezmisin yakınlarının yanına filan. pedagog doğru söylemiş hastane seçeneği çok olunca tercih edilmek için çaba gösteriliyor burda ama orda sınırlı sayıda olduğu için rahatlar.Ben senin yerinde olsam öncelikle doğum için ailemin yanına giderdim imkanlar yoksa da devlete giderdim canım.

kızlar arkadaşla konuştum demiştim ya o usg bir hafta önde çıkmış ve hemen raporu vermişler
bebğin doğması için belirlenen süre usg ye göredir adete göre değil
usg ne diyorsa hafta odur o nedenle önde çıkanlar raporu haftası tutuyorsa istesin
ben 3 gün önde çıktım en son isteyeceğim

tühhhh :(:( adete göre olaydı iyiydi:)

Kızlaaar okuyorum okuyorum yetişemiyorum size :61: Ne kadar çok ilerlemiş sayfalar. Kayınvalidem geldi, 10 gündür bizimleydi dün yolcu ettik. Alışveriş yaptık bol bol. Hemen hemen tamamladık oğlumun ihtiyaçlarını. Daha önce yazmıştım. Bellonadan fresh genç odası aldık diye. Yataştan da yatağını, su geçirmez alezi, yün yorganını, yastığını, nevresim ve yatak örtüsünü aldık. Kendime de çift kişilik nevresim, yatak örtüsü aldım. Bir de Kanz'dan beşik aldık. Tam istediğim gibi. Normalde oyun parkları çok büyük geliyordu ama küçüğünü bulabildik. Bir de tabi zıbın, tulum, battaniye, alt değiştirme minderi ...vs aldık bol bol. E-bebek'ten bebek bakım çantası aldık. Hastane setini 5'li setlerden aldım. Kıyafetlerini yıkadık, ütüledik ve dolabına yerleştirdik. Bavulumuzu da yerleştirdik. Kendime de 2 takım pijama aldık. Bir de polar sabahlık. Kısaca çoğunu hallettik. Aldıklarımızdan sitede bulduklarımı paylaşıyorum belki size de fikir olur:

Fresh Genç Odası Takımı - Bellona Mobilya

http://www.sanalpazar.com/cache/n36/358/3577/35767/457665/cat_2116/cache_500_1__i_4673701_KOZ.jpg için Google Görsel Sonuçları

PUFFY / Çocuk Setleri / Grafiti Yatak Örtüsü

Okiedog Twinkle Celeb Bebek Bakım Çantası - e-bebek.com

PUFFY / Çocuk Setleri / Grafiti Nevresim Takımı

PUFFY / Abiye Yatak Örtüleri / Dots Yatak Örtüsü Beyaz

PUFFY / Baskılı Pamuk Saten / Kakao Nevresim Takımı

gecmişi ancak okuyup gelebiliyorum valla :) bi 31. 32. hafta muhabbeti karısıklıgı olmus bende cuma günü gidicem dr.a 31.haftada olucam sorarım dr.uma bakalım o ne dicek ama bende usg ye göre veriliyor biliyorum raporu keske sat a göre verseler :) 37 ye kadar calısabilsek bari hergün iyice zor olmaya basladı yaa...
buarada hepberaber canım denedinmi ayva cekirdegini merak ettim?

Kızlaaar okuyorum okuyorum yetişemiyorum size :61: Ne kadar çok ilerlemiş sayfalar. Kayınvalidem geldi, 10 gündür bizimleydi dün yolcu ettik. Alışveriş yaptık bol bol. Hemen hemen tamamladık oğlumun ihtiyaçlarını. Daha önce yazmıştım. Bellonadan fresh genç odası aldık diye. Yataştan da yatağını, su geçirmez alezi, yün yorganını, yastığını, nevresim ve yatak örtüsünü aldık. Kendime de çift kişilik nevresim, yatak örtüsü aldım. Bir de Kanz'dan beşik aldık. Tam istediğim gibi. Normalde oyun parkları çok büyük geliyordu ama küçüğünü bulabildik. Bir de tabi zıbın, tulum, battaniye, alt değiştirme minderi ...vs aldık bol bol. E-bebek'ten bebek bakım çantası aldık. Hastane setini 5'li setlerden aldım. Kıyafetlerini yıkadık, ütüledik ve dolabına yerleştirdik. Bavulumuzu da yerleştirdik. Kendime de 2 takım pijama aldık. Bir de polar sabahlık. Kısaca çoğunu hallettik. Aldıklarımızdan sitede bulduklarımı paylaşıyorum belki size de fikir olur:

http://www.sanalpazar.com/cache/n36/358/3577/35767/457665/cat_2116/cache_500_1__i_4673701_KOZ.jpg için Google Görsel Sonuçları

iyi günlerde kullan cnm hepsi cok güzel olmuş hallettmissin bense hala oda konusunda karar veremiyorum bende cocuk odası almak istym çilrktrn ama secemedim oglusuma bi oda pkadar işim cokki nasıl halledicem bilmiyrm saglıkl kullanın inşş

Oh ne güzel hayirli olsun canim, güle güle kullan insallah. SIz aldiklariniz yazdikca ben almis gibi oluyorum :46:

bi kaç bişey sorsam hemen sen ne çok şey biliyorsun bakıyım demeye başlıyorlar.. alışmışlar burda iki kelimeyi bi araya getiripde cümle kuramayan kadınlara. beni kendini beğenmiş görüyorlar. burdaki kadınlar asla hamilelikleriyle ilgili bişey sormuyorlar, çünkü zaten herşeyden bihaberler. türkçe bilmeyenler eşi ile doktoru konuşturmak zorunda kalanlar bile var. hemde epeyy. o yüzden göze batıyorum. bildiğim şeyleri bile bilmiyor gibi davranıyorum.. :43::43: offf walla açıldım rahatladım yaaa. kusura bakmayın kızlar başınızı ağrıttım. ama ağlıycam artık yaaa şu tarih oldu ne doktorum belli ne bişeyy oyyyyyyy

Hemen moralini bozma Allahtan ümit kesilmez İnşallah istediğin gibi bir doğum olur

tühhhh :(:( adete göre olaydı iyiydi:)
neden adete göre iyiydi sen daha geç mi almak istiyorsun raporu ay kafam basmadı:17:
gecmişi ancak okuyup gelebiliyorum valla :) bi 31. 32. hafta muhabbeti karısıklıgı olmus bende cuma günü gidicem dr.a 31.haftada olucam sorarım dr.uma bakalım o ne dicek ama bende usg ye göre veriliyor biliyorum raporu keske sat a göre verseler :) 37 ye kadar calısabilsek bari hergün iyice zor olmaya basladı yaa...
buarada hepberaber canım denedinmi ayva cekirdegini merak ettim?

canım ben de tam bunu yazmak için girdim
evet aldım ayve ve yaptım
bir ayvdan yaklaşık 10 küsür çekirdek çıktı
onu aldım çeyrek çay bardağı suyun içine koydum
hemen koyulaşmaya başladı
ama o su bile fazla geldi
yanı suyu epey az tutmak lazım
çekirdeklerin çevresinde büyüyor jel
gece yatarken süreceğim
deneyin siz de:27:/FONT]

bi kaç bişey sorsam hemen sen ne çok şey biliyorsun bakıyım demeye başlıyorlar.. alışmışlar burda iki kelimeyi bi araya getiripde cümle kuramayan kadınlara. beni kendini beğenmiş görüyorlar. burdaki kadınlar asla hamilelikleriyle ilgili bişey sormuyorlar, çünkü zaten herşeyden bihaberler. türkçe bilmeyenler eşi ile doktoru konuşturmak zorunda kalanlar bile var. hemde epeyy. o yüzden göze batıyorum. bildiğim şeyleri bile bilmiyor gibi davranıyorum.. :43::43: offf walla açıldım rahatladım yaaa. kusura bakmayın kızlar başınızı ağrıttım. ama ağlıycam artık yaaa şu tarih oldu ne doktorum belli ne bişeyy oyyyyyyy

canım benim sen hiç üzme kendini.dediğin gibi alışmışlar ezik büzük tiplere.egolarını tatmin ediyolar canım ben olsam aynı ölçüde terslerim o doktoru.koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler:D bende 2 tane fln doktor değiştirdim.hoş bundan bile çok memnun değilim.ayrıca ben daha nerde doğum yapıcam onuda bilmiorum.yalnız değilsin yani :)

bende son kontrolumde doktoruma gıcık oldum
aynen eşime bu saatten sonra doktorumu değişsem olurmu dedim
sonra düşündüm yeni doktor baştan seni bilmiycek bebeğin gelişimi hakkında bilgisi yok vazgeçtim :(

canım daha önceki sonuçları doktorun sana verdiği çıktıları yeni gideceğin doktora götürürsün bilgi sahibi olur.eğer doktoruna güvenemiyorsan değiştirmekte fayda var derim:)

Merhaba arkadaşlar ve beklenen şeker sonuçlarını aldım. Sonuç rekor seviyede paylaşıyorum.

Açlık - 86 (Kadın direk ölçüp 103 yazmıştı anlamadım pek listede farklı çıkmış)

1. Saat - 217

2. Saat - 207

3. Saat - 165

Şimdi doktorla papaz olucaz haftaya çarşamnba randevum var ve söylemiycem ozamana kadar korkuyorum doktora gitmesemmi diye bile düşünesim var oof off:2::2::18::18::26:

neden adete göre iyiydi sen daha geç mi almak istiyorsun raporu ay kafam basmadı:17:

canım ben karışık anlatıyorum galiba ya sen de sorun yok:) bebişim adet tarihine göre 2-3 hafta kadar önde gidiyor,o yüzden usg ye göre değil de son adet tarihine göre rapor verilse iznimin tamamında bebeğimle olurdum ama öyle olmuyormuş malesef. Şöyle anlatayım. Son adetime göre rapor verilse 32-37.haftalar izne çıkardım ama aslında bebeğimin gelişimine ve usg ye göre 34-39. haftalar oluyor.yani tam bebeğimin doğacağı zamanlar izne çıkmış oluyorum.37den 40.haftaya kadar doğumu beklemek yerine raporumu geç başlatmış ve bebeğimi 2-3 hafta kdar daha çok görmüş oluyorum.

Kızlar bu konuyu dünden beri gündeme getiriyorum hakkınızı helal edin:D:D

özel bi hastanede doktora gidiyodum doktor hamiLEYMİŞ BİR SÜRÜ HASTA ALDI VE ŞİMDİ DOĞUM İZNİNE AYRILDI VE BİZ KALDIK NE GÜZEL DİMİ

özel bi hastanede doktora gidiyodum doktor hamiLEYMİŞ BİR SÜRÜ HASTA ALDI VE ŞİMDİ DOĞUM İZNİNE AYRILDI VE BİZ KALDIK NE GÜZEL DİMİ

Tatlım büyük talihsizlik yaa birden bire mi izne çıktı gizlemiş mi hamileliğni. İnş. gönlüne göre daha iyi bir doktor bulursun cnm vardır bir hayır

Günaydın güzel anneleeerrrrr!!! :21: :49:

$390195_443320002382401_1053660085_n.webp

Back
X