Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Kızlar Allah razı olsun hepinizden ıhlamurun içine evde ne meyca varsa atıyorum limon ve 1 tarçın ile içiyorum gerçi hep içiyorum ama genede tek çarem o baş ağrım çok yarın dayanamazsam 1 ağrı kesici içeceğim.

ben oldum ışılayy.. 2 gündür çok fena gribim. sarımsak yemekten bi hal oldum acilen iyileşmem lazım aciilenn !

Canım sanada acil şifalar diliyorum eşim eve sarımsak sokturmazki bende nefret ederim.

bunların hiçbiri bende tutmadı söyleyeyim :49:

Seninki erkek olmasın canım :)))

kızlar bebek çikulatası yaptıracaklar vardı içimizde sayfalarda bulamadım internet sitesini bilenler yazabilirmi yaptırmak istiyorum bende yardımınıza ihtiyacım var :)

Size Özel Çikolata, Logolu çikolata, çikolata, Madlen çikolata, Firmalara özel, hediye çikolata, ucuz çikolata, kutulu çikolata, Resimli çikolata, Doğum Günü, size özel, Yılbaşı çikolatası, madlen

canım ben vermıştım busite

Bugün doğum izni raporunu aldım:)) evde oturup izne ayrılmak ayrı güzel (çalışmadan sigortalıyım bu arada) doğum parası hayallerine girdim bugün:)) bebişim 1875 olmuş maşallah herşey gayet iyi dedi dr um .ocak sonu doğum yaparsın dedi. benden havadisler bukadar:))

Kızlar bugün eşimle eminönüne gittik.

Sİzlerdenduyduğum üzere ilk mehmet efendi sokağına gittim ve soldaki ilk bebek süsü dükkanına girdim.

Çok güzel 1 kapı süsü 35 tl idi nakit 30 a - çok şık takı yastığı 10 TL - gayet şık ve geniş bir sepeti 15 TL - 10 metre kapı tülü 15 TL ye aldım son olarak 60 tane bebek lavantalı karışık üstünde bebek biblosu olan mıknatıslı 6 tanede bebek yeleği emzik süslü arkası tül ve tüy süslemeleri var bunların 1 tlden aldım 130 tuttu ama 120 lik klasik en basit paketten almaktansa istediğimin seçerek en güzelini aldım ve 60 bebek şekeri dediğimiz buzdolabı süsü yaptırdım ama yazısı yok sadece ben alacaklara tavsiye ederim.

Mevlüt yazıları falanda var 1,5 falandı 2tl yede çok şık şeyler var ama eşimle bunları beğendik:)

Bunun dışında havuzlu handanda çok şirin yatak odama ahşap uyku setli cibinlikli bir beşik aldım peşin 250 TL birde ayakkabı hediye ettirdim :)

bu arada birdükkandanda dayanamayıp gene pijama aldım ama inanılmaz uyguna aldım kadın 80 e veriyordum inanın dedi 45 e aldımaltüst mavi abiye pijama :)) birde Wee marka mama tabağı ve ikili kaşığını aldım oda 27 TL 20ye aldım

Neyseki artık içim rahat çok şükür eksik yok gibi bir hazırlıklar kaldı :)

öpüyorum hepinizi :)

Son düzenleme:

Sİzlerdenduyduğum üzere ilk mehmet efendi sokağına gittim ve soldaki ilk bebek süsü dükkanına girdim.

Çok güzel 1 kapı süsü 35 tl idi nakit 30 a - çok şık takı yastığı 10 TL - gayet şık ve geniş bir sepeti 15 TL - 10 metre kapı tülü 15 TL ye aldım son olarak 60 tane bebek lavantalı karışık üstünde bebek biblosu olan mıknatıslı 6 tanede bebek yeleği emzik süslü arkası tül ve tüy süslemeleri var bunların 1 tlden aldım 130 tuttu ama 120 lik klasik en basit paketten almaktansa istediğimin seçerek en güzelini aldım ve 60 bebek şekeri dediğimiz buzdolabı süsü yaptırdım ama yazısı yok sadece ben alacaklara tavsiye ederim.

Mevlüt yazıları falanda var 1,5 falandı 2tl yede çok şık şeyler var ama eşimle bunları beğendik:)

Bunun dışında havuzlu handanda çok şirin yatak odama ahşap uyku setli cibinlikli bir beşik aldım peşin 250 TL birde ayakkabı hediye ettirdim :)

bu arada birdükkandanda dayanamayıp gene pijama aldım ama inanılmaz uyguna aldım kadın 80 e veriyordum inanın dedi 45 e aldımaltüst mavi abiye pijama :)) birde Wee marka mama tabağı ve ikili kaşığını aldım oda 27 TL 20ye aldım

Biz diyoruz ki Işılay hasta, yataklarda yatıo yazıkkk meğer oo kulçun kulçun Eminönünde koşturmalardaymışşşş :))
Canım şaka yapıyorum tabiki inşallah kendini çok hırpalamamışındır hava baya soğuktu ayazdı çünkü..
Aldığın herşeyi güle güle kullanın sen de bebikin de, beşik bulabildiğine çok sevindim en başta. Süslemeler için ben de gidicem kısmetse. Pijama gecelik çok var mı havuzluhanda? Ben abiye bişiler bakıyorum böyle dantelli fln şık bişiler, bulur muyum gitsem?

Bir de Kadıköy'de Çetinkaya mağazasının oralarda bir yer varmış bebek şekeri, mevlüt şekeri, kına fln gibi şeyler için, hiç duyan bilen var mı? Eminönü ile kıyaslanabiir mi? Bazıları gitme oralara kadar değmez diyorlar ondan sonruyorum. Adı parti süs evi miymiş neymiş...

Son düzenleme:

heeeepsini güle güle kullanın inşallah bebişinle :) istanbul'da olmak ne güzel herşeyin bol çeşidine ulaşabiliyorsunuz, bizde daha eksik çok, darısı bize artık :))

Biz diyoruz ki Işılay hasta, yataklarda yatıo yazıkkk meğer oo kulçun kulçun Eminönünde koşturmalardaymışşşş :))
Canım şaka yapıyorum tabiki inşallah kendini çok hırpalamamışındır hava baya soğuktu ayazdı çünkü..
Aldığın herşeyi güle güle kullanın sen de bebikin de, beşik bulabildiğine çok sevindim en başta. Süslemeler için ben de gidicem kısmetse. Pijama gecelik çok var mı havuzluhanda? Ben abiye bişiler bakıyorum böyle dantelli fln şık bişiler, bulur muyum gitsem?

Bir de Kadıköy'de Çetinkaya mağazasının oralarda bir yer varmış bebek şekeri, mevlüt şekeri, kına fln gibi şeyler için, hiç duyan bilen var mı? Eminönü ile kıyaslanabiir mi? Bazıları gitme oralara kadar değmez diyorlar ondan sonruyorum. Adı parti süs evi miymiş neymiş...

Lüfleem canım benin hakkaten yazımı okuyunca utandım :17::17: sanki rahat gezmişim gibi geliyor ama inan gözlerimden yaşlar başımda ağrı akşam ve sabah ıhlamuru ve pastili stokladım burnumda her sildiğimde kanlı oda sinirimi bozuyor.

Eşimin izni mecburdum ağırlaştım daha gidemezdim inanın hiç gezmedim gider gitmez arabayı taa cağoluğuna parkettik otopark yok inerken nar suyu sıktırdım çok özür dilerek canınız istemesin bir dükkandan onuda diktim kafaya eşimde portakal içti ondanda içtim biraz sonra doğubankta saatçiye uğradık eşimin saat kordonu yapılsın dıye ordan hemen tahtakaleye daldık.

Girereken kenarda bir beebk dükkanı vardı gel bir beşik soralım dedim dışarda bir dükkan mısır çarşının solunu doğusunu düşünün diyim çıkınca 30 metre ilerde köşe dükkan orda gecelikleri gösterdi alt katta kısa kolluları 40 uzunu 50 ye bırakıyordu ben uzun 45 e aldım mama tabağını ve kaşığınıda burdan aldım koşturarak bebek süslemeciye ilk girdik herşeyi ordan aldım.

Eşim dedi dönelim düşünün 2 saat oldu daha toplamda, dedim havuzluhana girelim çıkalım ne olur tamam dedi girdiğimiz gibi ilk katta beşiği biliyordum aldım çıktık ne biryer gezebildikki elimizdekiler çok ağırdı ne nimet ablaya uğrayıp bilet alabildik eşim gitti saatçiye ben bankta bekledim yürüyerek cağoluğuna çıkmak zor oldu.

Düşünün 2 de arabayı park ettik 5 te arabanın yanındaydık. 3 saat uzun gelebilir ama İstanbul yani hiç bişey bakıp oyalanamadık hasta olduğum ve ellerimiz dolduğu için havada hemen karardı ona rağmen 1,5 saatte trafik çektik

heeeepsini güle güle kullanın inşallah bebişinle :) istanbul'da olmak ne güzel herşeyin bol çeşidine ulaşabiliyorsunuz, bizde daha eksik çok, darısı bize artık :))

İnşallah canım yalnız üzülme nette de aynı şeyler satılıyor bak burayı incele ben uzakta olsam burdan alacaktım.

https://www.facebook.com/bebislerinseker.tukkani.3?ref=ts&fref=ts

Günaydın sevgili anneler ve onların tatlı kuzuları:16:. Zamanımız iyice azalıyor herkes son hazırlıklarını tamamlıyor maşallah. Bizde 20 aralıktan sonra kapılar boyanacak sonrada bütün ev badana yapılacak şu 2 ay baya yoğun geçecek umarım rahat atlatırız. Bu arada badana için bana önerebileceğiniz renk varmı kızlar. 4 senedir evim hazan sarısıydı kapılar beyazdı. şimdi kapılar bej rengi olacak hangi renk boyatmam daha iyi olur sizce?

Kızlar bebek odası için halı alanınız varmı,nerden aldınız? kafam hep almadığım ne kaldı gibi sorularda,enerjim bitti resmen:(

Ceyzcim Kaşmir halıda çizgi kahramanlarla ilgili halılar oluyo bildiğim kadarıyla. benim kızımın odasında o istediği için halası winx li halı almıştı ordan. şimdi oğlum olucak ama yerde hala winx stella halısı durucak tabi artık o da büyüyünce normal bi halı alırım diyorum. ya da odana uyacak her markada bulabileceğin kibar bi halı düşünebilirsin.

:38:

Hazır bebek arabaları konuşulmuşken bana da akıl verirmisin kızlar. bu 3 arabadan hangisi iyi sizce. 500tl yi geçmesin diyorum bütçe olarak. En önem verdiğim özellikler, anakucağının bebek arabasına takılabilmesi, bebeğin rahatlığı,arabanın sağlamlığı ve hafifliği. Kaç aydır inceliyorum bunları bulabildim. Sizce hangisi ya da başka öneriler varmıdır bu özelliklere uyan?

Baby Max Montero Travel Sistem Bebek Arabas 168/321 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk

Sunny Baby SB-700 Ultima Travel Bebek Arabas | Sunny Baby | Travel Sistem Bebek Arabalar | Bebek Arabalar| Travel Sistem Bebek Arabalar

Nobler Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com

nobler ve sunny ninkiler daha hoş. ben http://www.ilkebebe.com/Travel-Sistemler/Johnson-DB-211-Travel-Bebek-Arabasi-Siyah-Gri.aspx aldım. arkadaşların tavsiyesi üzerine aldım ve inanılmaz detayları var kullanım rahatlığı sağlayan. tip olarak sunny ve noblerinkine benziyor

geçmiş olsun canımmm, Allah şifa versin inşallahhh

sana da çok geçmiş olsun canımmm, sarımsak iyi mi geliomuşşş :26:

Teşekkür ederim. Bende ilaç hap düşmanlığı var. O yüzden virüssel hadiselerimde antibiyotik niyetine çok kullanırım sarımsağı. antiseptik niyetine de soğanı =))) bunun gibi daha birçiok bitkisel şeyi de tabi..
kendimi öyle alıştırmışım. Belki de inandığım için etki ediyor bilmiyorum. Plasebo olayı...

kızlar bebek çikulatası yaptıracaklar vardı içimizde sayfalarda bulamadım internet sitesini bilenler yazabilirmi yaptırmak istiyorum bende yardımınıza ihtiyacım var :)

dünyaca ünlü envy sitesini bilirsiniz. Ama amerika menşeili olduğu için ben uzaklaştım ondan. Türkiyed muadil bir sitesi var. pasaj.com. orada birebir dükkan açabilir ürün satabilir ve alabilirsiniz hem de çok uygun fiyatlara
sadece handmade. hazır bişi yok, el yapımı
partim için bebek kurabiyelerini ve cupcakeleri pasajdan sipariş ettim, fotoğrafları yükleyeceğim size

hehehe kilolu olmanin bu yönü iyi sanirim 79 ile hamile kaldim 80 nim bazen 81 oluyorum sonra geri 80 oluyorum öyle gidip geliyorum iste :)))
en güzeli yani elbiselerimi hala giyebiliyorum:)
tabi bi yandan siz dogumdan sonra bi sekilde dönersiniz eski kilonuzada ben hala kalirim buralarda :)))
bu arada kilo aldiginiz halde sizden hala kiloluyum oda ayriii:1::1::1::1::1:

bayyıldım ben sanaaa , muhteşemsinnnn :7:

kızlaaarr kilo rekoru bende galibaa dün itibariyle 15. kilomu da almış bulunmaktayım:21::21: 59 ile başlayıp 74 e dayandım pek çıtır sayılmazdım da boyum kilomu kaldırıyordu ama artık koca göbekliyim:64::64::66::49:

bugün dr.um bana 9 aylık gibi görünüyorsun dedi ben de kendimi öyle hissediyorum dedim yavrukuşum 2285 gr. olmuş:nazar:. yediklerim boşa gitmiyor diye kendimi teselli ediyorum napiyim:17::17:
hayır, rekoru kimseye kaptırmam , 20 kg yi geçtim, minikim de 2600 ü geçti =))) bambaşka bir kişiye dönüştüm =))) doğumdan sonra o 20 yi 25 olarak vericem 6 ay içinde, o yüzden sorun yok :32:

Günaydın sevgili anneler ve onların tatlı kuzuları:16:. Zamanımız iyice azalıyor herkes son hazırlıklarını tamamlıyor maşallah. Bizde 20 aralıktan sonra kapılar boyanacak sonrada bütün ev badana yapılacak şu 2 ay baya yoğun geçecek umarım rahat atlatırız. Bu arada badana için bana önerebileceğiniz renk varmı kızlar. 4 senedir evim hazan sarısıydı kapılar beyazdı. şimdi kapılar bej rengi olacak hangi renk boyatmam daha iyi olur sizce?

ille boya yapacaksanız kapıları , çabuk olmalısınız yeliz . o koku kolay kolay çıkmaz , duvar badanası daha çabuk çıkar ama kapı vs. uzuun süre kalır ve başağrısı yapar. hele de bebek gelmeden önce kokudan eser kalmaması lazım. hava soğuk camı kapıyı da sürekli kapalı tutacaksınız hem.. çok dikkat edin

ille boya yapacaksanız kapıları , çabuk olmalısınız yeliz . o koku kolay kolay çıkmaz , duvar badanası daha çabuk çıkar ama kapı vs. uzuun süre kalır ve başağrısı yapar. hele de bebek gelmeden önce kokudan eser kalmaması lazım. hava soğuk camı kapıyı da sürekli kapalı tutacaksınız hem.. çok dikkat edin

evet doğru diyosun. adam ancak 20 sinde gelebiliim demiş. bizim zaten her işimiz kışın oluyo canım nasip demekki. geçen sene doğalgaz yaptırdık kışın. ondan önceki sene çocuk odasını büyütmüştük balkonu falan kapamıştık yine kışın. bu senede boya banada inş kokuda gider olabildiğince çabuk. bebek oluncada uzun bi süre yaptıramayız çünkü.

hayır, rekoru kimseye kaptırmam , 20 kg yi geçtim, minikim de 2600 ü geçti =))) bambaşka bir kişiye dönüştüm =))) doğumdan sonra o 20 yi 25 olarak vericem 6 ay içinde, o yüzden sorun yok :32:

maşallaaahhhhh size:nazar::nazar::nazar: amaaaaan veririz tabi...:) ben de hiç sorun yapmıyorum sağsalim doğuralım da kilo hiç problem değilll:56::56:

kızlar hastane çantasına ateş ölçer ve burun aspratörünü koymaya gerek va rmı?
zaten hastanede olacağız?

sabah kontrolümüz vardı,minik kuşumuzu gördük 2274 gr olmuş + _ 300 gr ile haftasıyla uyumlu çok şükür :nazar: ben yine kilo almamışım kahvaltı yapmış ve kıyafetlerimle çizmelerimle 56 ama aslında 55 kilo falanım 53,5 la hamile kaldığımı söylemiştim.hiç kilo almayışıma kendim şaşıyorum eşimse kızıyor ama doktorum çok iyi diyor ayrıca hemşire de şart değil almaman daha iyi dedi ve kızım da duydu yoksa o da kızıyordu almıyorum diye
'plesentan çok önde dikkatli olmalısın,masaya kapı kenarlarına falan çarpmamalısın kucağına sevmek için bebek alsan karnına atacağı tekmeler sakıncalı' falan dedi doktorum
bir daha ki randevumuz 20 gün sonra ondan sonra da haftada bir görüşeceğiz dedi doktorum fakat benim haftaya da başka bir hastanede randevum var bebişimi yine göreceğiz :16:

sabah kontrolümüz vardı,minik kuşumuzu gördük 2274 gr olmuş + _ 300 gr ile haftasıyla uyumlu çok şükür :nazar: ben yine kilo almamışım kahvaltı yapmış ve kıyafetlerimle çizmelerimle 56 ama aslında 55 kilo falanım 53,5 la hamile kaldığımı söylemiştim.hiç kilo almayışıma kendim şaşıyorum eşimse kızıyor ama doktorum çok iyi diyor ayrıca hemşire de şart değil almaman daha iyi dedi ve kızım da duydu yoksa o da kızıyordu almıyorum diye
'plesentan çok önde dikkatli olmalısın,masaya kapı kenarlarına falan çarpmamalısın kucağına sevmek için bebek alsan karnına atacağı tekmeler sakıncalı' falan dedi doktorum
bir daha ki randevumuz 20 gün sonra ondan sonra da haftada bir görüşeceğiz dedi doktorum fakat benim haftaya da başka bir hastanede randevum var bebişimi yine göreceğiz :16:

maşallah canım size:nazar::nazar:
aman dikkat et ağır falan çamaşır sepeti hele de ıslakken kaldırma
bunu hepimiz yapıyoruz ben artık eşime taşıtıyorum sağolsun
umarım kazasız belasız alırız kucağımıza:nazar:

evet kızlar aynen artık daha çok dikkatli olmamız gerekiyor, ben artık ağır bişey taşımıyorum, annemlerde geldiği için çok rahatım, eşimde anlayışlıdır zaten saolsun. kritik dönemlere girdik artık, ne kadar içimizde tutsak kardır :emir_bebek::emir_bebek:

evet kızlar aynen artık daha çok dikkatli olmamız gerekiyor, ben artık ağır bişey taşımıyorum, annemlerde geldiği için çok rahatım, eşimde anlayışlıdır zaten saolsun. kritik dönemlere girdik artık, ne kadar içimizde tutsak kardır :emir_bebek::emir_bebek:

aynen öyle canım
ben artık çamaşır sepetini taşımak için bile eşimi bekliyorum
ya da azar azar çıakrtıp asıyorum
benım de annem yolda geliyor yanımıza çok şükür
daha rahat olurum artık
canım annem yaa:16:
senin eşin gibi benım eşim de sağlsun bitanedir ne yemek arar ne iş:16:

Back
X