Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)
nihalper, hepberaber, quantm, CeYz, dsaiho, cagla2012, beyazz_35, Sevocan, LufLee
:)))Herkes burda ne güzel.Hepinize hayırlı cumalar.Biz bugün sağlık ocağında 30. hafta kontrollerimizi yaptırdıkİdrar temiz,kanda da bişe çıkmadı heralde,çıksa arıcaklardı.Nabzım gayet hızlı,bebişin kalp atışları iyi,tansiyonum düşük çıktı.Zaten hafif baş dönmelerim oluyodu arada.Sanırım tansiyondan.Ebe düşük tansiyon çok da sorun değil,çok başın dönerse acil gel dedi.Anne sütü,hijyen,hastane çantası hakkında bilgiler verdi.Seviyorum bu kadını:))
Kızlar bebişimin tekmeleri yerini çoğu farklı harekete taklaya,dokunmaya,gıdıklamaya bıraktı.Sizde de var mı aynı durum?sayıyorum hareketlerini 2 saatte 10u geçiyo ama sert tekmeleri yok artık,daha hafif dönüşler yapıyo farkedebiliyorum.Bu arada hamilelik başından beri 13. kilomu almış bulunmaktayım

(Hayırlısı olsun,bebişim sağlıklı olsun da hiç önemli değil kilolar.umarum 100'ü görmem:)))
İstanbulda olup seminere katılabilmeyi çok isterdim,bizler için de dinleyin olur mu?Hepinize kocaman öpücükler,iyi haftasonları:))