Arkadaşlar biraz önce haberlerde okudum Bostancıda İstanbul Hello Baby açılmış ve %80 indirim varmiş! Giden varmı? Gördüğüm kadarı ile çok yoğundu.
Canım gerçekten çok büyük indirim varmıydı,yoksa reklammı? birde adresini bulamadım oranın,özelden tarif edebilirmisin?
Belirli ürünlerde %80 ind. vardı çok çok azında %80 ind.örneğin arabalarda %80 olsa oo süper olurdu.Genel bir aldatmaca anlayacağın. araba ,oyun halısı ,ana kucağı,park yataklarda ind.vardı indirim 30 larda 40 larda oda hepsinde değil piyasa fiyatları aşağı yukarı..Tarifi çok kolay bostancı köprüsünden giriyorsun Vergi dairelerinin önünden geçince Hemen E5 ten görünüyor Kosifler oto tarafında Küçükyalı tarafı. Greenpark otelin arkası gibide .

sizin belli oldu mu normal mi sezeryan mı diye.ben mi aceleci davranıyorum acaba :44:
 sizin belli oldu mu normal mi sezeryan mı diye.ben mi aceleci davranıyorum acaba :44: 

kurulum talimatı çok kötüydü,ama neyse sonunda başardık
 kurulum talimatı çok kötüydü,ama neyse sonunda başardık

sende sıkıntılar yaşıyorsun hamileliğinde anlaşlan. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor dönemlerdeyiz artık...
 sende sıkıntılar yaşıyorsun hamileliğinde anlaşlan. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor dönemlerdeyiz artık...