• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    229
Arkadaşlar biraz önce haberlerde okudum Bostancıda İstanbul Hello Baby açılmış ve %80 indirim varmiş! Giden varmı? Gördüğüm kadarı ile çok yoğundu.

Canım gerçekten çok büyük indirim varmıydı,yoksa reklammı? birde adresini bulamadım oranın,özelden tarif edebilirmisin?


Belirli ürünlerde %80 ind. vardı çok çok azında %80 ind.örneğin arabalarda %80 olsa oo süper olurdu.Genel bir aldatmaca anlayacağın. araba ,oyun halısı ,ana kucağı,park yataklarda ind.vardı indirim 30 larda 40 larda oda hepsinde değil piyasa fiyatları aşağı yukarı..Tarifi çok kolay bostancı köprüsünden giriyorsun Vergi dairelerinin önünden geçince Hemen E5 ten görünüyor Kosifler oto tarafında Küçükyalı tarafı. Greenpark otelin arkası gibide .
 
Şunu net söyleyeyim kalitesi iyi mağazanın kötü ürün yok Allah için ama %80 olayı bariz reklam.eksilerden biride ürünlerin fiyatları a4 kağıdında liste şeklinde sıkılmazsan araki bulasın.:)
 
arkadaşlar ben 32. haftaya girmeme ragmen doktorum hala normal doğum mu sezeryan mı bişey söylemiyor.birkaç problem vardı bebeğin eşi aşağıdaydı benim anal fissür problemim var ve boyum kısa olduğu için normal doğum zor diyodu ama son zamanlarda önce normal doğum deneriz olmazsa sezeryan yaparız diyo.öyle şey olur mu deneme tahtası mıyım ben hiç net konuşmuyo :25: sizin belli oldu mu normal mi sezeryan mı diye.ben mi aceleci davranıyorum acaba :44:
 
arkadaşlar ben 32. haftaya girmeme ragmen doktorum hala normal doğum mu sezeryan mı bişey söylemiyor.birkaç problem vardı bebeğin eşi aşağıdaydı benim anal fissür problemim var ve boyum kısa olduğu için normal doğum zor diyodu ama son zamanlarda önce normal doğum deneriz olmazsa sezeryan yaparız diyo.öyle şey olur mu deneme tahtası mıyım ben hiç net konuşmuyo :25: sizin belli oldu mu normal mi sezeryan mı diye.ben mi aceleci davranıyorum acaba :44:

cnm bence sen aceleci davranıyorsun. benimde belli değil.benim gönlümden normal geçiyor ama oğlamla benim sağlığım hangisine elverişli olacak o 37. haftada belli oluyormuş. benim doktorum kadar uyuz doktorun olamaz.30. haftada kontrole gittik , 32. haftada rapor aldık muayene etmedi sadece rapor yazdı geçti.adam 37. haftada gelirsiniz dedi. bende 34. haftada artık uzun yola çıkabilirmiyim diye bahaneyle son kontrole gideceğim ve eskişehirde bisürü düzgün iyi doktor var doğumumu orda ablamın yanında yapacağım.kocam da bizden kurtulmuş olur, vakit ayırmak zorunda olduğu kimse olmayacak artık.:)
 
İnsallah sikintisiz atlatirsin yasa takilmayin ben 36 yasimdayim ve ilk bebegim :)
helaaall diyorum sana ! ♥♥♥ :nazar:

ya canım benimkide dün geceden beri hıçkırıp duruyo..neden hıçkırıyolar acaba merak ediyorum.buarada çok geçmiş olsun canım bendede vardı o migren ama hamileliğim boyunca hiç yaşamadım.çok kötüdür bilirim allah kimseye yaşatmasın o ağrıyı.
benim bikaç haftadır sürekli.. sürekli hıçkıran zirzop bi oğluşum var karnımda.. doktora sordum ''sorun yok , şu sıralarda normal ''demişti

cnm bence sen aceleci davranıyorsun. benimde belli değil.benim gönlümden normal geçiyor ama oğlamla benim sağlığım hangisine elverişli olacak o 37. haftada belli oluyormuş. benim doktorum kadar uyuz doktorun olamaz.30. haftada kontrole gittik , 32. haftada rapor aldık muayene etmedi sadece rapor yazdı geçti.adam 37. haftada gelirsiniz dedi. bende 34. haftada artık uzun yola çıkabilirmiyim diye bahaneyle son kontrole gideceğim ve eskişehirde bisürü düzgün iyi doktor var doğumumu orda ablamın yanında yapacağım.kocam da bizden kurtulmuş olur, vakit ayırmak zorunda olduğu kimse olmayacak artık.:)

sen böyle yaptığında çok üzülüyorum. ne desek boş onun da farkındayım çünkü yıllar önce ben de yaşadım bu duyguları.. yani ilk evlendiğim dönemde.. düzelecek bu dönem dicem ama çok etkili olamayacak biliyorum ..inanki oturduğum yerden terrane okumuyorum , heybemde fevkalade yaralar fevkalade tecrübeler var.. ki kiminle konuşsan aynı şeyi söyleyecektir sana eminim.


kendine bunu yapma
o son cümleyi kurma, öyle düşünme ,kendini de eşini de o tazecik kurulmuş çatıyı da yıpratırsın.. yapma bunu :50:

ezan okunmaya başladı , çok güzel okunuyor ♥ bu ezanın hürmetine ol diyecek ve olacak inşallah ♥ herşey çok güzel olacak ♥
 
günaydın arkadaşlar beni kafam karıştı 32. haftadaı 5 hafta daha çalışabilir raporu alıcam geriye 3 hafta kalacak ama 5 hafta sonra 37 haftalık oluyoruz ve 38. haftada sezeryan olucam ben anlamadım ben ne zaman ayrılıcam bir hafta kalamı nasıl oluyo bu iş
 
kızlar geçmiş olsun. Allah nazarlardan kötülüklerden korusun hepimizi. sanırım bu son haftalarda bol bol dualar etmemiz lazım. bizlerede bebeklerimizede allah sağlık versin
 
günaydın arkadaşlar beni kafam karıştı 32. haftadaı 5 hafta daha çalışabilir raporu alıcam geriye 3 hafta kalacak ama 5 hafta sonra 37 haftalık oluyoruz ve 38. haftada sezeryan olucam ben anlamadım ben ne zaman ayrılıcam bir hafta kalamı nasıl oluyo bu iş

Evet aynen öyle olucak ilkokul. bende aynı şekilde 38. haftada sezaryan olucam ve okulun son gününe kadar çalışıcağım için sadece 15 tatide izinli olmuş olucam. ama şu var sanırım o kullanmadığımız 2 haftayı da doğum sonrasına ekleyebiliyoruz.
 
canım bildiğimkadarıyla söyelyim
dün okulda bir arkadaşla konuşuyorduk onda da protein yüksek çıkmış bu haftalarda bir de tansiyon yükselmesi olmuş erken dğum riski demişler ama tek başına buna protein neden olur mu bilemiyorum
seni telaşlandırmak da istemiyorum ama istersen kendi doktorunu bir ara

cevap verdiğin için sağol canım. bende internette bakınca biraz tedirgin oldum açıkçası ama tansiyonum normal şişlik falan da olmadı şükür ama su fazla içmemiştim bakalım haftaya da yapılsın tekrardan inşallah normale döner.
 
Bugün 34. haftamız da bitti. Doğuma gittikçe yaklaşıyoruz ama çok mutsuzum. Hamileliğimi baş belası bir öksürük yüzünden yaşayamamaya başladım. Daha önce de yazmıştım. Gördüğüm her öneriyi denedim, doğal yöntemlerin hepsini yaptım. Dün dahiliyeye gittik. Adam kitap çıkarıp vereceği antibiyotik bebeğe zararlı olur mu olmaz mı diye baktı. Sonra da tuzlu su gargarası ve vicks kremi önerdi. Onları da yaptım hiçbir değişiklik yok. Kendi doktoruma da gittim, bebeğimin durumunu sormak için. Çok şükür iyi sadece yorgun ben uyuyamadığım için. Ama doktoruma şikayetlerimi anlatınca (gece artan öksürük, gece terlemesi) "öyle bir anlatıyorsun ki tüberkülozdan şüphelendim" dedi.Göğüs hastalıklarından randevu aldık, yarın da ona gideceğiz. Hamileliğimin başından beri herşey güzel gidiyordu. Çok mutlu ve çok enerjiktim. Ama 1 haftadır çok kötüyüm. Geceleri uyuyamıyorum hiç. Öksürmekten yorgun düşüp 2 saat falan sızıp kalıyorum. Bu yorgunluk ve çaresizlik beni öldürecek. Korkuyorum tüberküloz ya da zatürre gibi hastalıklardan. Dün canım kocam akşam yemeğini hazırlamış bir de canım kek istiyor diye kek yapmış bana. Ben bu son hastalıkla kendimi çok yalnız hissediyordum. Ablamla aynı şehirdeyiz. Evlerimizin arası 15 dk mesafede. Hamile kaldığımdan beri bir kez arayıp bebeğin durumunu sormadı. Hatta toplasan 5 defa aramamıştır aylardır. Annem zaten 11 saat uzakta başka bir ilde. O da hastalığım boyunca birkaç kez aradı, 3-4 gündür o da aramıyor. İstiyorum ki ben "gelme" bile desem çıkıp kendiliğinden gelsin bana destek olsun. Ama yok, nerde öyle düşünecek insan. Son 1 haftadır kayınvalidem ve görümcem her gün arıyor, benimle birlikte çözüm bulmaya çabalıyor. Bazen sanırım benim gerçek ailem onlar diyorum, onlara sarılmalıyım sıkı sıkı diyorum. Ablamla eşimin yıldızları bir türlü barışmadı, 5 sene boyunca aralarını düzeltmek için çabaladım olmadı. Sonra yoruldum ben ve bıraktım uğraşmayı. Şimdi o da evlendi. Ama o hemen sırt çevirdi bana. Eşimle bir problemi olsa bile insan kardeşini aramaz mı, yeğenini merak etmez mi? Çok kırgınım çok. Burda yazmış bazı arkadaşlar, ablamın yanında doğum yapacağım, annem evimi temizliyor, bavulumu hazırlıyor falan diye. Benimkinin umrunda değil. Evi temizletmek falan gözümde büyüyor, perdeler falan ütülenecek, cam silinecek... bir sürü iş. Her şeyi düşünmek zorunda olmak çok yordu beni. Çok mutsuzum çok.
 
Dün nihayet internetten sipariş ettiğimiz cicilerimiz geldii.
$DSCF1857.webp $DSCF1860.webp $DSCF1851.webp $DSCF1844.webp
 
Slm kızlar hıçkırık olayı bendede çok sık sürekli atıyor karnım demekki bu normal hepimizde olduğuna göre çarşamba inşallah doktora gideceğim bakalım hayırlı haberler olsun.

Bunun dışında doğum için aşağıdaki linkleri paylaşmak istedim.

kolay doğum için okunacak dua

Gebelik Forumu: Kolay Doum in neriler

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/154367-kolay-dogum-icin-dua.html
ohoo benim oglan hergün 3 4 kere 5 dk boyuna hıckırıo. sanki kalp atıo gibi pıt pıt die gecede oluo arada ama güze bişi yaa allah tüm anne olmak isteyenlere yasatsn bu güzel duyguları
 
Gardrobumuz internetten değil,onu tekzenden alıp biz süsledik stickerlerla,oğlum arabalı yatak takımına geçince bana kalacak=)
Park yatağı da kurarken kocam sinir krizleri geçirdi,10 dakikalık işi 2 saatte yaptık:1: kurulum talimatı çok kötüydü,ama neyse sonunda başardık:46:
Bezlerimiz,ıslak mendilimiz ve emziğimiz de e-bebekten,bir de biberon şipariş etmiştik,o henüz yolda.
Böylece büyük ölçüde eksiklerimiz tamamlanmış oldu,geriye sadece oyun parkı yatağımız kaldı,alıp memnun olan varsa önerilere açığız:31:
 
kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Cahilliğime verin ben spinal ve epiduralin farkını bile bilmiyodum.Sayenizde rahatladım.Şimdi eğer normal doğum olmaz derse epidural sezeryan isteyeceğim.hepinize güzel pazarlar:)
 
Bugün 34. haftamız da bitti. Doğuma gittikçe yaklaşıyoruz ama çok mutsuzum. Hamileliğimi baş belası bir öksürük yüzünden yaşayamamaya başladım. Daha önce de yazmıştım. Gördüğüm her öneriyi denedim, doğal yöntemlerin hepsini yaptım. Dün dahiliyeye gittik. Adam kitap çıkarıp vereceği antibiyotik bebeğe zararlı olur mu olmaz mı diye baktı. Sonra da tuzlu su gargarası ve vicks kremi önerdi. Onları da yaptım hiçbir değişiklik yok. Kendi doktoruma da gittim, bebeğimin durumunu sormak için. Çok şükür iyi sadece yorgun ben uyuyamadığım için. Ama doktoruma şikayetlerimi anlatınca (gece artan öksürük, gece terlemesi) "öyle bir anlatıyorsun ki tüberkülozdan şüphelendim" dedi.Göğüs hastalıklarından randevu aldık, yarın da ona gideceğiz. Hamileliğimin başından beri herşey güzel gidiyordu. Çok mutlu ve çok enerjiktim. Ama 1 haftadır çok kötüyüm. Geceleri uyuyamıyorum hiç. Öksürmekten yorgun düşüp 2 saat falan sızıp kalıyorum. Bu yorgunluk ve çaresizlik beni öldürecek. Korkuyorum tüberküloz ya da zatürre gibi hastalıklardan. Dün canım kocam akşam yemeğini hazırlamış bir de canım kek istiyor diye kek yapmış bana. Ben bu son hastalıkla kendimi çok yalnız hissediyordum. Ablamla aynı şehirdeyiz. Evlerimizin arası 15 dk mesafede. Hamile kaldığımdan beri bir kez arayıp bebeğin durumunu sormadı. Hatta toplasan 5 defa aramamıştır aylardır. Annem zaten 11 saat uzakta başka bir ilde. O da hastalığım boyunca birkaç kez aradı, 3-4 gündür o da aramıyor. İstiyorum ki ben "gelme" bile desem çıkıp kendiliğinden gelsin bana destek olsun. Ama yok, nerde öyle düşünecek insan. Son 1 haftadır kayınvalidem ve görümcem her gün arıyor, benimle birlikte çözüm bulmaya çabalıyor. Bazen sanırım benim gerçek ailem onlar diyorum, onlara sarılmalıyım sıkı sıkı diyorum. Ablamla eşimin yıldızları bir türlü barışmadı, 5 sene boyunca aralarını düzeltmek için çabaladım olmadı. Sonra yoruldum ben ve bıraktım uğraşmayı. Şimdi o da evlendi. Ama o hemen sırt çevirdi bana. Eşimle bir problemi olsa bile insan kardeşini aramaz mı, yeğenini merak etmez mi? Çok kırgınım çok. Burda yazmış bazı arkadaşlar, ablamın yanında doğum yapacağım, annem evimi temizliyor, bavulumu hazırlıyor falan diye. Benimkinin umrunda değil. Evi temizletmek falan gözümde büyüyor, perdeler falan ütülenecek, cam silinecek... bir sürü iş. Her şeyi düşünmek zorunda olmak çok yordu beni. Çok mutsuzum çok.


Canım şimdi gördüm mesajını,aynı şehirde olup da görüşmemek cidden zor bir durum olsa gerek ama yine de et tırnaktan ayrılmaz,insan kardeşinden vazgeçer mi?vardır onun da kendi içinde bir sıkıntısı.Benim annem de 4 saat uzakta ama eşimle yıldızları barışmadığı için doğuma birkaç gün kala gelecek,yine üzerine düşeni yapıyor sağolsun ama hazırlıklar bana kaldı.Kadın tutmayı düşünüyorum doğuma yakın,sen de öyle yap canım,kendini strese soktuğuna bebişini üzdüğüne değmez,çok da mükemmeliyetçi olmaya gerek yok,her şey olduğu kadar olsun,hiçbir şey senin psikolojinden önemli olamaz.eşin de elinden geleni yapmaya çalışıyor anladığım kadarıyla,adam kek bile yapmış daha ne yapsın=)sıkma tatlı canını,kuzunu sağlıkla kucağına aldığında hepsini unutacaksın.
 
umarım herkes iyidir
trianofiliz canım sıkma canını diyeceğim ama boş gelecek bu laf sana
en azından bak ne iyi bir eşin var maşallah size:nazar:

kızlar dün doktor günümüzdü
sata göre 34 .hafta da miniğim 2260 gr. ve 46.5 cm olmuş
doktor her şey çok iyi dedi
dönmüş de artık baş aşağıda
bir dahaki kontrol de 12 ocak yani 3 hafta sonra dedi nst ye bağlayacakmış
ben 2 hafta sorna alır dedim ama değilmiş neyse
dört şeye dikkat et dedi sık aralıklarla önce bir kaç saat sonra 5 dk ya kadar düşen sancılara
bacağının arasından bir bardak kadar boşalabilcek ılık suya
kanamaya ve bebeğin hareketlerine:18:
her şeyimiz çok normalmiş şükür:nazar:
sezeryan gününü de bir dahaki kontrolde verecekmiş ama her şey yolunda giderse 20 ocaktan sonra olacak dedi

bu arada ilişki de yok dedi
 
Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun
moralini yüksek tut
şunu da unutma yalnız değilsin
ben de erken doğum korkusunu yaşıyorum ALlah göstermesin
ama olursa da Rabbim korur bebeklerimizi:nazar:
dinlen bol bol ve dua et:nazar:
 
Kızlar ben de dün tatil olduğunu bilmediğim için işe gelmiştim,forumda yazdıktan hemen sonra izin alıp çıktım:) Allahtan anlayışlılar ve şanslıymşım bugünkü dr.randevuma da dün gittim hastane kalabalık değildi.Öğrendiklerimi yazayım, karnımızda toparlanma oluyor ya,hani bebişler sanki topgibi bi yere birikiyor.O kasılmaymış ben nerden biliyim vala saf gibi dr.u dinledim:) günde 4-5 kez oluyor dedim normalmiş. Cinselliği sordum artık son ay sakıncalıymış. Vajina kısmımdaki ağrı için idrar-kan tahlii yaptı çok şükür temiz çktı. Bebeğim de iyiydi annesinin kuzusu:) 2776 gr dı dün.bir de benm sata göre 2 hafta büyük çıkıor hangisine göre doğum oluyor genelde dedim.Yani 35 haftalk mı 33 haftalık mı şuan dedim. USD de 35 olmasına çok takılma son adet önemli dedi. Ozaman kaç kilo olur bebiş ya ben sezeryandan korkuyorum kızlar:(

Ceyzim maşallah prensesine :nazar:
kuzum şimdiden bunu düşünme :) kuzun saglikli olsun gerisi cozulur:38:

çok teşekkür ederim kızlar beni çok motive ediyorsunuz. riskli dönemler bitti diyorsunuz ama aile hekimliğindeki hemşire bu haftalarda doğması riskli, ölme ihtimali yüksek dedi dün iğneyi vururken, o çok moralimi bozdu zaten :44:
termessos canım dün geçmişi okurken resimlerini gördüm özenmedim desem yalan olur, herşey harika görünüyordu, ellerine, emeğine sağlık, mutluluğunuz, eşinizle bağlılığınız hiç eksilmesin, bayıldım fotolara. bu sıkıntılarım olmasaydı birde böyle gurbette değilde memleketimde olsaydım kesinlikle yapmayı düşünürdüm.. ayrıca yaşınıda hiç göstermiyorsun maşş sana :16: sende sıkıntılar yaşıyorsun hamileliğinde anlaşlan. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor dönemlerdeyiz artık...

Canım benim hiç dikkate alma bu insanları kötü niyetli insanlar bunlar.
Bana 31. Haftamızda artık doğabilir yasar dedi doktorum elbette daha büyüsün ama risk yok dedi.

ya canım benimkide dün geceden beri hıçkırıp duruyo..neden hıçkırıyolar acaba merak ediyorum.buarada çok geçmiş olsun canım bendede vardı o migren ama hamileliğim boyunca hiç yaşamadım.çok kötüdür bilirim allah kimseye yaşatmasın o ağrıyı.

Hıçkırıkmalari iyi canım solunum göstergesi diye biliyorum.
Muğire'ne rezil valla kimseye yaşatmasın tatlım

bugün kontrolümüz vardı,artık her hafta göreceğim dedi doktorum şeker çıktığı için bende
nst ye 2 hafta önce gittiğimde girmiştim bugün de girecektim kalabalıktı,pazartesi akşamı gireceğim
haftasıyla uyumlu dedi bebeğime ama geçen hafta başka bir hastanedeki ağırlığından biraz daha az çıktı ağırlığı canım sıkıldı,ultrason cihazına göre değişiyor mudur acaba? :44:

Cok değişmez canım.demek ki kuzun kilo almış ne guzel:nazar:

arkadaşlar ben 32. haftaya girmeme ragmen doktorum hala normal doğum mu sezeryan mı bişey söylemiyor.birkaç problem vardı bebeğin eşi aşağıdaydı benim anal fissür problemim var ve boyum kısa olduğu için normal doğum zor diyodu ama son zamanlarda önce normal doğum deneriz olmazsa sezeryan yaparız diyo.öyle şey olur mu deneme tahtası mıyım ben hiç net konuşmuyo :25: sizin belli oldu mu normal mi sezeryan mı diye.ben mi aceleci davranıyorum acaba :44:

Tatlım 37. Haftada konuşuyorlar genelde acele etme derim.
Hem normali denemek istemesi guzel normal dogum kuzular icinde saglikli.
Bende de bahsur var normal doguma engel olmuyormuş

Bugün 34. haftamız da bitti. Doğuma gittikçe yaklaşıyoruz ama çok mutsuzum. Hamileliğimi baş belası bir öksürük yüzünden yaşayamamaya başladım. Daha önce de yazmıştım. Gördüğüm her öneriyi denedim, doğal yöntemlerin hepsini yaptım. Dün dahiliyeye gittik. Adam kitap çıkarıp vereceği antibiyotik bebeğe zararlı olur mu olmaz mı diye baktı. Sonra da tuzlu su gargarası ve vicks kremi önerdi. Onları da yaptım hiçbir değişiklik yok. Kendi doktoruma da gittim, bebeğimin durumunu sormak için. Çok şükür iyi sadece yorgun ben uyuyamadığım için. Ama doktoruma şikayetlerimi anlatınca (gece artan öksürük, gece terlemesi) "öyle bir anlatıyorsun ki tüberkülozdan şüphelendim" dedi.Göğüs hastalıklarından randevu aldık, yarın da ona gideceğiz. Hamileliğimin başından beri herşey güzel gidiyordu. Çok mutlu ve çok enerjiktim. Ama 1 haftadır çok kötüyüm. Geceleri uyuyamıyorum hiç. Öksürmekten yorgun düşüp 2 saat falan sızıp kalıyorum. Bu yorgunluk ve çaresizlik beni öldürecek. Korkuyorum tüberküloz ya da zatürre gibi hastalıklardan. Dün canım kocam akşam yemeğini hazırlamış bir de canım kek istiyor diye kek yapmış bana. Ben bu son hastalıkla kendimi çok yalnız hissediyordum. Ablamla aynı şehirdeyiz. Evlerimizin arası 15 dk mesafede. Hamile kaldığımdan beri bir kez arayıp bebeğin durumunu sormadı. Hatta toplasan 5 defa aramamıştır aylardır. Annem zaten 11 saat uzakta başka bir ilde. O da hastalığım boyunca birkaç kez aradı, 3-4 gündür o da aramıyor. İstiyorum ki ben "gelme" bile desem çıkıp kendiliğinden gelsin bana destek olsun. Ama yok, nerde öyle düşünecek insan. Son 1 haftadır kayınvalidem ve görümcem her gün arıyor, benimle birlikte çözüm bulmaya çabalıyor. Bazen sanırım benim gerçek ailem onlar diyorum, onlara sarılmalıyım sıkı sıkı diyorum. Ablamla eşimin yıldızları bir türlü barışmadı, 5 sene boyunca aralarını düzeltmek için çabaladım olmadı. Sonra yoruldum ben ve bıraktım uğraşmayı. Şimdi o da evlendi. Ama o hemen sırt çevirdi bana. Eşimle bir problemi olsa bile insan kardeşini aramaz mı, yeğenini merak etmez mi? Çok kırgınım çok. Burda yazmış bazı arkadaşlar, ablamın yanında doğum yapacağım, annem evimi temizliyor, bavulumu hazırlıyor falan diye. Benimkinin umrunda değil. Evi temizletmek falan gözümde büyüyor, perdeler falan ütülenecek, cam silinecek... bir sürü iş. Her şeyi düşünmek zorunda olmak çok yordu beni. Çok mutsuzum çok.

Kuzum eşin süper destekçin ne guzel.gerisine hiç takılma önemlisi sizin çekirdek aileniz.
Bende de durumlar farksız değil esim yetiyor bana kuzumda iyi ya gerisi boş
Üzme kendini:38:

umarım herkes iyidir
trianofiliz canım sıkma canını diyeceğim ama boş gelecek bu laf sana
en azından bak ne iyi bir eşin var maşallah size:nazar:

kızlar dün doktor günümüzdü
sata göre 34 .hafta da miniğim 2260 gr. ve 46.5 cm olmuş
doktor her şey çok iyi dedi
dönmüş de artık baş aşağıda
bir dahaki kontrol de 12 ocak yani 3 hafta sonra dedi nst ye bağlayacakmış
ben 2 hafta sorna alır dedim ama değilmiş neyse
dört şeye dikkat et dedi sık aralıklarla önce bir kaç saat sonra 5 dk ya kadar düşen sancılara
bacağının arasından bir bardak kadar boşalabilcek ılık suya
kanamaya ve bebeğin hareketlerine:18:
her şeyimiz çok normalmiş şükür:nazar:
sezeryan gününü de bir dahaki kontrolde verecekmiş ama her şey yolunda giderse 20 ocaktan sonra olacak dedi

bu arada ilişki de yok dedi

Tatlım maşallah oğluşuna :)
Dönmesi de süper artık sende daha rahatlarsın.
 
Canım şimdi gördüm mesajını,aynı şehirde olup da görüşmemek cidden zor bir durum olsa gerek ama yine de et tırnaktan ayrılmaz,insan kardeşinden vazgeçer mi?vardır onun da kendi içinde bir sıkıntısı.Benim annem de 4 saat uzakta ama eşimle yıldızları barışmadığı için doğuma birkaç gün kala gelecek,yine üzerine düşeni yapıyor sağolsun ama hazırlıklar bana kaldı.Kadın tutmayı düşünüyorum doğuma yakın,sen de öyle yap canım,kendini strese soktuğuna bebişini üzdüğüne değmez,çok da mükemmeliyetçi olmaya gerek yok,her şey olduğu kadar olsun,hiçbir şey senin psikolojinden önemli olamaz.eşin de elinden geleni yapmaya çalışıyor anladığım kadarıyla,adam kek bile yapmış daha ne yapsın=)sıkma tatlı canını,kuzunu sağlıkla kucağına aldığında hepsini unutacaksın.

Canım desteğin için teşekkür ederim. Senin için de zor bir durum. Ben ablamla eşimin yıldızı barışmadı diye üzülürken. Anneyle daha da zor bir durum. Allah'a şükür eşim elinden geleni yapıyor. O da olmasa kendimi yapayalnız hissedecektim. Şu öksürük ve uykusuzluk sinirlerimi fena bozdu. Tek umudum yarın göğüs hastalıkları uzmanında. İnşallah kurtulurum da yeniden bebeğime yoğunlaşabilirim.
 
Back
X