- 8 Ağustos 2010
- 527
- 2
- 68
partisepeti.com , partipaketi.com , pasaj.comBu arada kızlar civilim.comda 16. yıla özel indirimli ürünler var,biraz kısıtlı sayıda ama almak isterseniz haberiniz olsun.Biz dün çantayla birkaç parça kıyafet aldık ordan,mahrumiyet bölgesinde olunca mecburen böyle sitelerle idare ediyoruz artık
Termessos sen partide kullandığın ürünleri nerden almıştın canım?Bir de kendi yaptıkların vardı,onlar hangisiydi,ben de birkaç bir şey yapmak istiyorum da malzemeleri falan netten mi alıyorsun?şekeri sipariş edeyim,kurabiyeleri ben yapayım diyorum örneğin,sepet,kapı süsü de basit gibi görünüyor ama becerebilir miyim acaba:26:
buralardan parti peçeteleri, tabakları vs , folyo balonlar ,tavandan inen salkım süsler (hala asılılar , mümkün mertebe sökmedik süsleri, belki bebek geliverir, tekrar kutlama yaparız :) ) , çeşit çeşit bebek kurabiyeleri ve bebek cupcake felan aldımburalardan
geri kalanı kendim printerdan kağıtlar basıp basıp yaptım süsleri , tülleri vs çiçekçiden aldım, örgü klüpleri var anemin takıldığı , oralardan ucuz süsleme şeyleri aldım keçe , kenar şekil veren makaslar vs. .. kasaptan çöpşişler aldım süslemelerde kullanmaya , bardak altlıkları var ya kağıttan, dantel gibi.. işte onları da süslemelerde kullandım.
yakın zamanda kuzenim 5 kiloya yakın doğurdu minik cadımızı, hem de biravazda doğurdu.hem de minyon tiplidir kuzenim ..ben de öyle yapabileceğimi biliyorıum , 4 kilo da 5 kilo da doğurmak korkutmuyor benidoktorun çok güzel ilgilenmiş
oyüzden tecrübenin önemi burda belli oluyo
ve hastanın dilinden konuşmak.
hepimizin doktorlardan tek isteği bu değilmi sanki..
kafam şuna takıldı tombikse bebek kendi gelmezse alacak öylemiii
ay heyecanlandım şimdi :))
ama 4 kilo dogan bebekler var onları bekletiyorlar
ay hayırlısı
ama sanırım daha fazla kilo alırsa doğum esnasında tombikimin sakatlanma riski kadar, benim kalpten de korkuyorlar.. çok zorlanacağımı , kalbimi çok yoracağını düşünüyorlar.(zaten hamileliğe bile izin yoktu aslında)
nerden çaktım dersen, eşim bikaç kez çemkirdi bana durup dururken , neden kapakçık ameliyatını erteleyip durdun , niye böyle mantıksız şeyler yapıyorsun vs.
bu kediyse ciğer nerde diye haykırmak istiyorumBen çok şaşırıyorum 3,5 kilo alınmasına. Şöyle bir dağılım var ya,
Hamilelik süresince aldığımız kiloaların dağılımı
Bebek 3500 gr
Plasenta 700 gr
Amniyon sıvısı 800 gr
Uterus(rahim) 900 gr
Meme dokusu 400 gr
Kan hacmindeki artış 1250 gr
Dokulardaki su artışı 1250 gr
Annedeki yağ hacmi artışı 3200 gr
Toplam=12 kg
Anlamıyorum nasıl oluyor:)) Senin aldığın 3,5 kilo bebek desen plasentası nerde? Plasenta desen kan hacmi artışı ya da amniyon sıvısı nerde? Anlayabilen varsa anlatsın nolur çok merak ediyorum:)
ben de mantıken isterdim ama.. hem de kutlama yapma eğlence yapma sevdamı bi kenara iterek ama.. off yahudilerin alışkanlığı diye yapmak istemiyorum. onlarda doğar doğmaz yapılıyor ya...ben yenidoğan sünneti istiyorum en kolayı
bazen çok takıntılı olabiliyorum.. biliyorum.. yani oğlum için en iyisinin doğar doğmaz sünnet olacağını düşünsem de bu tarafım engelliyor işte beni... şövanist değilim , yahudi düşmanlığımda yok öyle hitlervari..ama ..neyse ..ifade edemiyorum şuan..
10 senedir kanser hastası yengem vefat etmiş çok kötüyüm düşünmek istemiyorum
Allah sizlere sabır versin , o da nur içinde yatsın. umarım acıların hepsini dünyada döküp bitirmiş , orda huzur içindedir..