partisepeti.com , partipaketi.com , pasaj.com
buralardan parti peçeteleri, tabakları vs , folyo balonlar ,tavandan inen salkım süsler (hala asılılar , mümkün mertebe sökmedik süsleri, belki bebek geliverir, tekrar kutlama yaparız :) ) , çeşit çeşit bebek kurabiyeleri ve bebek cupcake felan aldımburalardan
geri kalanı kendim printerdan kağıtlar basıp basıp yaptım süsleri , tülleri vs çiçekçiden aldım, örgü klüpleri var anemin takıldığı , oralardan ucuz süsleme şeyleri aldım keçe , kenar şekil veren makaslar vs. .. kasaptan çöpşişler aldım süslemelerde kullanmaya , bardak altlıkları var ya kağıttan, dantel gibi.. işte onları da süslemelerde kullandım.
yakın zamanda kuzenim 5 kiloya yakın doğurdu minik cadımızı, hem de biravazda doğurdu.hem de minyon tiplidir kuzenim ..ben de öyle yapabileceğimi biliyorıum , 4 kilo da 5 kilo da doğurmak korkutmuyor beni
ama sanırım daha fazla kilo alırsa doğum esnasında tombikimin sakatlanma riski kadar, benim kalpten de korkuyorlar.. çok zorlanacağımı , kalbimi çok yoracağını düşünüyorlar.(zaten hamileliğe bile izin yoktu aslında)
nerden çaktım dersen, eşim bikaç kez çemkirdi bana durup dururken , neden kapakçık ameliyatını erteleyip durdun , niye böyle mantıksız şeyler yapıyorsun vs.
bu kediyse ciğer nerde diye haykırmak istiyorum
ben de mantıken isterdim ama.. hem de kutlama yapma eğlence yapma sevdamı bi kenara iterek ama.. off yahudilerin alışkanlığı diye yapmak istemiyorum. onlarda doğar doğmaz yapılıyor ya...
bazen çok takıntılı olabiliyorum.. biliyorum.. yani oğlum için en iyisinin doğar doğmaz sünnet olacağını düşünsem de bu tarafım engelliyor işte beni... şövanist değilim , yahudi düşmanlığımda yok öyle hitlervari..ama ..neyse ..ifade edemiyorum şuan..
Allah sizlere sabır versin , o da nur içinde yatsın. umarım acıların hepsini dünyada döküp bitirmiş , orda huzur içindedir..