• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
cnm bende yazacağımda kızların canı çekerse diye çekiniyorum.duyanda çok şey yiyipiçebiliyorum sanıcak . neyse dün akşam yemeğinde fasulye yedim.2 dilime yakın ekmek.yanına 3 kök tere otu koydum.salata yapmıştım bide.yemeği biraz fazla kaçırdım çok acıkmıştım ama çok şükür 120li bişi çıktı.2.side 110lu. banada yeşillik özellikle de tere roka gibi acımsı yeşellikler düşürüyo gibi geldi.benim artık parmaklarım acımaya başladı.delincek yerleri kalmadı.normalde de rast gele ölçüyorum.sürekli 130un altında olsun istiyorum.

su konusunda ben kendimi çok aştım.hergün eve 5 lt lik su getiriyo eşim,nekadarını o içiyo nekadarını ben bilmiyorum ama en az 3 lt içiyorumdur.ama başka sıvı tüketmiyorum.2-3 bardak çay sadece.içim yanıyo sürekli.hararet basıyo.içmemek için uğraşıyorum akşamları wcye çok gidiyorum diye.ona bile zor dayanıyorum.

Şeker çubuklarımı tükettim. Bugün tekrar alacağım. 1 hafta hergün günde 4 ölçüm yapacağım. Ben de yazarım o zaman. Hem ne yediğimizi de paylaşmış oluruz. Benim hiç 1. saat 199 ları bulmuyordu,moralim bozuldu çok. Gerçi ölçmemiştim pek 1. saati kötü hissetmedikçe. Bakalım 1 hafta nasıl olacak. Şimdi dahiliye ya da endokrin uzmanına gitmem lazım ama bu ölçümü söylesem direkt insülin başlar:(( 1 Hafta sıkı takip edip öyle gitmek istiyorum dr. a. Yarın bebişimin kontrolü var o zaman kadın doğuma söylicem.

Bu arada gerçekten çok yana yakınsınız arkadaşlar,teşekkürler:))

kızlar yaw Allah sizden razı olsun haa.siz ne melek şeylermişsiniz:)) 2 hafta önce benim gittiğim öküzümü ocak annelerine anlattım. onlara bizden daha sonraki evreleri daha iyi bilirler diye sordum.siz hangi sıklıkla doktorlarınız çağırı benimki böyle dedi normalmi diye. onlarda sizin gibi demişler biz 3 haftada bir gittik 7 hafta çok uzun bi bahane bul tekrar git vs sağolsunlar cvp vermişler. geçende birisi yazık garibim olduğu yerde doktor kalmamış sanırım başka bi doktor varmış oda daha önce kendisine gelmediği için ilgilenmiyormuş kendisiyle bende teselli olsun diye 1 cümle ile bende de son2 ay içinde 7 haftada bir çağıran bi doktor var gibilerinden yazdımdı.anaam bana biri demiş seninde hala o doktora gitmen ilginç, biri demiş biz sana demedikmi bul bahane 34.haftanda gene git olmaz vs diye.son anlarımızda bizdemi öyle cadı olcaz yoksa.ben zaten uzun yola gidebilirmiyim bahanesiyle yarın gideceğim kontrole.bide başka doktor varda ben buna aşık oludumda ona gidiyom:)) bi onun olduğu hastane düzgün diğerlerinin donanımı falan baktık iyi değil.uyyy uyy uy pek gergin geldiler banaaa.:))) dedikodu yaptım azıcık.ehe.

Ayy dedikoduya bayılırım:) ben de çook önce normal mi sezeryanmı diye tartışılan bir siteye düşüncelerimi yazmıştım. bikaç kişi resmen üstüme saldırdı. neymişte normalden korkanlara niye normal diye diretiyormuşum halbuki öle bişe yoktu,bu yaptığım çok yanlışmış vs vs. Ozaman ikilem içinde kalıp millete düşüncelerini sormak için topik açmayın kardeşim:)

Canımcım bence başka topiklere kaçma bak bizim yerimiz burası,genelde arasıra yazan kişilere aynı muamele yapılabiliyor:) aile ortamı olur ümidiyle hamileliğimizin başında bu sayfayı açmıştım iyiki de olmuş. Szileri bu kadar seveceğimi,bukadar tecrübe,bilgi kazanacağımızı ve dertleşeceğimizi düşünmemiştim doğrusunu söylemek gerekirse:D:D Şimdi ileriyi de görüyorum. Bazılarımız " ya benm bebeğim gece uyumuyor,benim bebeğimin gazı var" diye birbirimize anlatacaz inş. :D

partisepeti.com , partipaketi.com , pasaj.com
buralardan parti peçeteleri, tabakları vs , folyo balonlar ,tavandan inen salkım süsler (hala asılılar , mümkün mertebe sökmedik süsleri, belki bebek geliverir, tekrar kutlama yaparız :) ) , çeşit çeşit bebek kurabiyeleri ve bebek cupcake felan aldımburalardan

geri kalanı kendim printerdan kağıtlar basıp basıp yaptım süsleri , tülleri vs çiçekçiden aldım, örgü klüpleri var anemin takıldığı , oralardan ucuz süsleme şeyleri aldım keçe , kenar şekil veren makaslar vs. .. kasaptan çöpşişler aldım süslemelerde kullanmaya , bardak altlıkları var ya kağıttan, dantel gibi.. işte onları da süslemelerde kullandım.

yakın zamanda kuzenim 5 kiloya yakın doğurdu minik cadımızı, hem de biravazda doğurdu.hem de minyon tiplidir kuzenim ..ben de öyle yapabileceğimi biliyorıum , 4 kilo da 5 kilo da doğurmak korkutmuyor beni
ama sanırım daha fazla kilo alırsa doğum esnasında tombikimin sakatlanma riski kadar, benim kalpten de korkuyorlar.. çok zorlanacağımı , kalbimi çok yoracağını düşünüyorlar.(zaten hamileliğe bile izin yoktu aslında)
nerden çaktım dersen, eşim bikaç kez çemkirdi bana durup dururken , neden kapakçık ameliyatını erteleyip durdun , niye böyle mantıksız şeyler yapıyorsun vs.

bu kediyse ciğer nerde diye haykırmak istiyorum

ben de mantıken isterdim ama.. hem de kutlama yapma eğlence yapma sevdamı bi kenara iterek ama.. off yahudilerin alışkanlığı diye yapmak istemiyorum. onlarda doğar doğmaz yapılıyor ya...
bazen çok takıntılı olabiliyorum.. biliyorum.. yani oğlum için en iyisinin doğar doğmaz sünnet olacağını düşünsem de bu tarafım engelliyor işte beni... şövanist değilim , yahudi düşmanlığımda yok öyle hitlervari..ama ..neyse ..ifade edemiyorum şuan..

Allah sizlere sabır versin , o da nur içinde yatsın. umarım acıların hepsini dünyada döküp bitirmiş , orda huzur içindedir..

Canım ben Peygamber efendimizin sünneti 7. gün bende öyle isterdim ama 24 saat sonra yapılırsa yaptırcam çocuğuma eziyet edemem kendi keyfim için kurtulsun hemde hemen iyileşiyormuş çünkü vücudun o organdan salgıladığı sıvı bebeği acı çekmeden iyileştiriyormuş 5-6 güne

hayırlısıyla inşallah.tabi maymunlarımızdan fırsat bulabilsek.müsade ederlerse.bu arada ben geçen senenin şubat annelerini okuyorum arada.onların ne durumda.diye.maşallah onlarda hala devam ediyorlar.ilerde torunların bakımını vs konuşurlarmış:))) nasip tabi.öyle güzel dostluklarda çıkabilir neden olmasın.
koala cnm benimde geçen gün 1 tatloı kaşığı bal sonrası 192 çıkmıştı.2, saat ise 170 3. saat 133 çıktıydı.bidahada yemiyorum ondan

cnm bende yazacağımda kızların canı çekerse diye çekiniyorum.duyanda çok şey yiyipiçebiliyorum sanıcak . neyse dün akşam yemeğinde fasulye yedim.2 dilime yakın ekmek.yanına 3 kök tere otu koydum.salata yapmıştım bide.yemeği biraz fazla kaçırdım çok acıkmıştım ama çok şükür 120li bişi çıktı.2.side 110lu. banada yeşillik özellikle de tere roka gibi acımsı yeşellikler düşürüyo gibi geldi.benim artık parmaklarım acımaya başladı.delincek yerleri kalmadı.normalde de rast gele ölçüyorum.sürekli 130un altında olsun istiyorum.

Gayet iyi çıkmış canım fasulye hangisi birde sademi? etlimi?

bende arkadaşlar bişey demediği için yazıyorum aslında rahatsız olan canı isteyen arkadaşlar lütfen söylesin

bu arada mandalin + süt : 96 çıkmış benim yanlış yazmışımki nerdeyse açlık gibi çıkmış

tarçın serpilmiş kivi ve süt içeceğim ara öğünde bakalım ne olacak

Son düzenleme:
Gayet iyi çıkmış canım fasulye hangisi birde sademi? etlimi?

bende arkadaşlar bişey demediği için yazıyorum aslında rahatsız olan canı isteyen arkadaşlar lütfen söylesin

bu arada mandalin + süt : 96 çıkmış benim yanlış yazmışımki nerdeyse açlık gibi çıkmış

tarçın serpilmiş kivi ve süt içeceğim ara öğünde bakalım ne olacak

kızlar rahat konuşabilirsiniz:) sakıncalı şeyler olursa uyarırız:D:D hele bir tatlı var ona dayanamıyorum ben neyse o diyet listesinde konuşulmaz zaten:):)

Kaşar peynir + yumurta + 1 dilim tam buğday ekmek + 6 adet zeytin + 1 büyük bardak süt + yeşillikli salata

1. saat: 179 çıktı acaba kaşarmı bu kadar yükseltti şoka girdim :30:

kızlar slm bende şubat annesiyim çoktan beri okuyorum yazdıklarınızı ama bugüne nasip oldu yazmak normalde doğum 17 şubat ama 1 veye 2 şubat gibi sezeryanla alıncak çünki 2senedir şeker hastasıyım bu benim ikinci çocuğum ve ilaçla idare ediodum insülin kullancamı bile bile hamile kaldım istiyerek ve idare edebilirim sandım ama hiçte idare edemiorum edemedim yani hergün illa 1 öğün iki öğün 250 vurdu şeker artı gün içinde 35 lere kadar düşmüşlüğüde oldu şekerimin ve bu aya kadar geldik bakalım ne olucak şimdi siz öle şekerden falan bahsedince bide benim yaşadıklarımı okuyun istedim oyüzden fazla kafaya takmayın günde 10 geçik bazen şeker ölçtüğüm oluyo benim parmkalar tutmuyo artık acıdan herşeye razıyımda çocuğumu sağlıkla bi kucağıma alsaydım başkada bişi istemiyom açıkçası artı doktor herşey iii dio ama allah bilir kapalı kutu çıkınca anlıcaz ve görücez artık 1 ay sonra bu kadar yükselen ve düşün şekerlerle çocuğum ne kadar iii allah hepimizin yardımcısı olsun kolay doğumlar nasip etsin

Kaşar peynir + yumurta + 1 dilim tam buğday ekmek + 6 adet zeytin + 1 büyük bardak süt + yeşillikli salata

1. saat: 179 çıktı acaba kaşarmı bu kadar yükseltti şoka girdim :30:

dışşardan aldığın hiç bi ekmek tam buğdY DEĞİL çavdra değil kepek değil ben evde yapıorum yine bile şekerim çok çıkıyo çıkaran kaşar değil ekmek canım

Şubat anneleri sayfasında gördüm arkadaşlar çok uygun geldi bana eminönündeymiş yeride

Nikah Şekeri malzemesi, Bebek Şekeri malzemesi,Mevlüt Şekeri Malzemesi

ben mesela mevlütte şunu düşünüyorum çok uygun eğer 50 yollarsa

Mevlüt Şekercim Mevlüt Şekeri

canım ben magnetli bebek süsünden almıştım, ama lokum şeker vs gibi yenmiyor lavantalı bişe.senin düşündüğün çok iyimiş baya malzeme var içinde:) mevlüt şekercimi inceledim de mevlüt malzemeleri kısmında en altta bebek külahı var, 100tanesi 20 tl miş şok oldum o kadar ucuzmu onlar. magnetin yanısıra 50tane onlardan alıp kendim içlerine lokum koyabilirim ben de. iyiki göndermişsin linki. 100 yerine 50 tane alınabiliyormu bana da öğrenirsen haber edermisin. çok fark yok 10 tl den bişe olmaz ama 100 kişi de gelmeyecek ki eve sonuçta:)

canım ben magnetli bebek süsünden almıştım, ama lokum şeker vs gibi yenmiyor lavantalı bişe.senin düşündüğün çok iyimiş baya malzeme var içinde:) mevlüt şekercimi inceledim de mevlüt malzemeleri kısmında en altta bebek külahı var, 100tanesi 20 tl miş şok oldum o kadar ucuzmu onlar. magnetin yanısıra 50tane onlardan alıp kendim içlerine lokum koyabilirim ben de. iyiki göndermişsin linki. 100 yerine 50 tane alınabiliyormu bana da öğrenirsen haber edermisin. çok fark yok 10 tl den bişe olmaz ama 100 kişi de gelmeyecek ki eve sonuçta:)

canım ben magnetlerden aldım zaten ama 40 ına şekerde dağıtmak istiyorum yerine gitsen alırsında külah bilmemki yollarlarmı o zaman gelince arayıp konuşurum ben bebek çikolatası + magnet + mevlüt şekeri ikram edeceğim nasipse :)

dışşardan aldığın hiç bi ekmek tam buğdY DEĞİL çavdra değil kepek değil ben evde yapıorum yine bile şekerim çok çıkıyo çıkaran kaşar değil ekmek canım

merhaba canım sanada çok geçmiş olsun ben hergün ölçüm yapıyorumm 2dilim ekmek yemem lazımdı 1 tane yedim 2 dilim yediğim halde 138 falan çıkıyor ekmek değil ona eminim çünkü farklı olarak bugün ilk defa beyaz yerine kaşar peynir yedim birazda normalden fazla yedim yediklerimde tek karbonhidrat ekmek gerisi protein kaşardada olsa gerekki çok çıkardı.

canım ben magnetlerden aldım zaten ama 40 ına şekerde dağıtmak istiyorum yerine gitsen alırsında külah bilmemki yollarlarmı o zaman gelince arayıp konuşurum ben bebek çikolatası + magnet + mevlüt şekeri ikram edeceğim nasipse :)

canım en mantıklısı söylediğin:) ben de hastanede bebek çikolatası mevlütte de magnet ve mevlüt şekeri dağıtıcam. keşke bu siteyi önceden bilseydim süper şeyler varmış. küçük, ayetli kutularda lokum-şeker vs var onları da çok beğendim.

merhaba canım sanada çok geçmiş olsun ben hergün ölçüm yapıyorumm 2dilim ekmek yemem lazımdı 1 tane yedim 2 dilim yediğim halde 138 falan çıkıyor ekmek değil ona eminim çünkü farklı olarak bugün ilk defa beyaz yerine kaşar peynir yedim birazda normalden fazla yedim yediklerimde tek karbonhidrat ekmek gerisi protein kaşardada olsa gerekki çok çıkardı.

valla ben 2 yıllık şeker hastası olaraktan kaşrı zaten öneriyo dietisyenler ama ekmek bende çok çıkarıyo bu arada senin gebelik şekeri diymi onda en azından anomalili doğma riski bana göre yok o yüzden çokta takma kafaya insülin kullanıomusun ben yemklerden önce 40 ünite attığım halde benim daha çok çıkıyo neyse sanda geçmiş olsun allah yardımcımız olssun

valla ben 2 yıllık şeker hastası olaraktan kaşrı zaten öneriyo dietisyenler ama ekmek bende çok çıkarıyo bu arada senin gebelik şekeri diymi onda en azından anomalili doğma riski bana göre yok o yüzden çokta takma kafaya insülin kullanıomusun ben yemklerden önce 40 ünite attığım halde benim daha çok çıkıyo neyse sanda geçmiş olsun allah yardımcımız olssun

canım benim gebelik şekeri evet sorun şu 1 . saat 140 ı 2. saat 120 yi geçmemeli 180 uçuk yani dietteyim 1,5 kilo verdim ve bebek büyümesi azaldı şeker yüksek ben kilo veriyorum bebek az büyüyor bunu düzeltmeye çalışıyoruz kadındoğumcum insülün almamdan yana diabetçim vermemekten yana haftaya sonuçlarıma göre dietisyene gideceğim diabetçinin kontrolu sonucu.

canım en mantıklısı söylediğin:) ben de hastanede bebek çikolatası mevlütte de magnet ve mevlüt şekeri dağıtıcam. keşke bu siteyi önceden bilseydim süper şeyler varmış. küçük, ayetli kutularda lokum-şeker vs var onları da çok beğendim.

canım işte 140 tanesi 45 olan çikolata zaten mevlüdede kalır 2 mevlüt yapcam nasipse kv ve annemde çikolata kalacak 60 magnet var ee oda yeter hastane mevlütlere + şu mevlüt şekeri 50 tanesi 70 e geliyor ondan yaptırayım diyorum

Back
X