Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceyzim araba konusunu ne yaptınız?
Ebebek ikinci elde şuan Graco symbol araba var siyah.450 tl.
Alışveriş merkezlerinde görüp beğendiğim bi model.Oto koltuğundan bahsetmiyor ama bakmakta fayda var.
Eki Görüntüle 590627
Maxi-cosi Cabriofix Set Bebek Arabası da 499tl canım.
Maxi cosi de iyi diyorlar siyah Eki Görüntüle 590626
Chicho trio living 350
Eki Görüntüle 590631
Bebe Confort 550
Eki Görüntüle 590632
Banyo seti almayan arkadaşlar Mothercare Banyo seti 80tl
Eki Görüntüle 590628
sizi bilmiyorum ama ben artık cok cok zorlanıyorum kızlar yaa. 35. haftaya girdim. esımden yardım alamam kesınlıkle.bunu gecelım olur mu:))) agdacıya hayatımda gıtmedım genıtal ıcın... her an doguma hazır olmak lazım artık gunler sayılı..
bı de hormonlardanmıdır nedır bılemıyorum sızde de öyle mı kızlar. benım etım kemıgıgım her yerım acıya agrıya acayıp duyarlı. pek bı hassaslastı. kasıdıgım yerım bıle ıkı dakka sonra sızlıo. esıme masaj yaptırıyorum o bıle agrı verıo..
sezaryende o bölge temızlıgı uzun süreyle halledılmıs olmalı...agrın sızın olacagı ıcın .. naapsak yaa..
sizi bilmiyorum ama ben artık cok cok zorlanıyorum kızlar yaa. 35. haftaya girdim. esımden yardım alamam kesınlıkle.bunu gecelım olur mu:))) agdacıya hayatımda gıtmedım genıtal ıcın... her an doguma hazır olmak lazım artık gunler sayılı..
bı de hormonlardanmıdır nedır bılemıyorum sızde de öyle mı kızlar. benım etım kemıgıgım her yerım acıya agrıya acayıp duyarlı. pek bı hassaslastı. kasıdıgım yerım bıle ıkı dakka sonra sızlıo. esıme masaj yaptırıyorum o bıle agrı verıo..
sezaryende o bölge temızlıgı uzun süreyle halledılmıs olmalı...agrın sızın olacagı ıcın .. naapsak yaa..
canım sanırım transferimiz aynı zamanlarda olmuş. benim transfer 2 haziranda olmuştu. normal doğum günü 21 şubat ve doktor 1 hafta önce alıcak. zaten gelişimi dediğin gibi 3 hafta gibi önden gidiyor. yani değerleri 34+ dedi doktor. gerçekte 31+5 ama herşeyin öncesi sağlıklı olsunlar.senin neden önce alıcak doktor bebeği ?
Belfüm sağol cnm hepsini tek tek eklemişsin. ben de hep araştırıyorum şuan beklemeye aldık çünkü başka harcamalar çıktıdaha uygun bakıyoruz cnm ya senin aldığın fiyat civarlarında bakıoz. bulamazsak da travel sistemin sadece ana kucağını alacaz arabasını da doğumdan sonra alacaz. bakalım hayırlısı.
Ben doğumdan önce lazere gitmediğime çok pişmanım3 seneden fazladır gittiğim bir kuaför var,yine orda hallediyorum cnm kendim alamıyorum hiç. bu ay gittim doğuma kadar inş. çıkar da bi kere daha giderim diye bekliyorum
![]()
Canım bir de bence ağdaya hiç gitmediysen acı çok hissedebilirsin,eşlerden de dediğin gibi destek alınmaztüy dökücü vs de güvenilir mi ki
ben senin yerinde olsam kız kardeşim,ablam ya da annemden destek alıp jilet kullanırdım sanırım,biraz çabuk çıkıyor ama en mantıklı o gibi
Belfüm eksik olma sağolasın canım.
Bir yerde okumuştum bebek arabalarının tek tekerliklileri dönüşlerde zor oluyormuş çift tekerlekli daha iyi falan diye iyiy araştırın derim ben.
Belfüm sağol cnm hepsini tek tek eklemişsin. ben de hep araştırıyorum şuan beklemeye aldık çünkü başka harcamalar çıktıdaha uygun bakıyoruz cnm ya senin aldığın fiyat civarlarında bakıoz. bulamazsak da travel sistemin sadece ana kucağını alacaz arabasını da doğumdan sonra alacaz. bakalım hayırlısı.
Ben doğumdan önce lazere gitmediğime çok pişmanım3 seneden fazladır gittiğim bir kuaför var,yine orda hallediyorum cnm kendim alamıyorum hiç. bu ay gittim doğuma kadar inş. çıkar da bi kere daha giderim diye bekliyorum
![]()
ışılay başın sağolsun ...
insan nasılsa öyle anılıyor işte .insan ne yapıyosa eliyle onu götürüyo yanında
iyilik gibisi var mı...
şekerle uğraşan arkadaşlara allah kolaylık versin az kaldı inş.benimde kalbimde çarpıntılar oluyor arasıra ,sizlerdende olan var mı acaba normal birşeymi ki
Çok geçmiş olsun iyidir inş minik bebişin. İnsan başına geleni en kötü sanıyor.Böyle paylaşılınca hem daha fazla dikkat etme isteği hem de halime şükredip çok kafama takmama duygusu oldu bende . Teşekkürler:))
ben yapı olarak uykuyla pek anlaşamam.. 5-6 saati geçmezdi önceden. hamilelikte daha az artıkaaa cnm sen çok geçmi yattın erkenmi kalktın.bu gece bende hareretten ter basmassından delik deşik uyudum.su işti insanın canı ama bu defa da 50 kez uyanıp wc ye çıkıyorum
pis pis sırıttım biliyomusun =)))))))kızlar rahat konuşabilirsiniz:) sakıncalı şeyler olursa uyarırızhele bir tatlı var ona dayanamıyorum ben neyse o diyet listesinde konuşulmaz zaten:):)
o kutular muhteşem bişi, külah değil kutu almıştım ben ama külah da alıcam. yazısız olacak, kendim etiket yapıp ne için kullanacaksam onu etikete basarım zaten. mevlüdü var, dişi var, yaşı var, kuşu var..canım ben magnetli bebek süsünden almıştım, ama lokum şeker vs gibi yenmiyor lavantalı bişe.senin düşündüğün çok iyimiş baya malzeme var içinde:) mevlüt şekercimi inceledim de mevlüt malzemeleri kısmında en altta bebek külahı var, 100tanesi 20 tl miş şok oldum o kadar ucuzmu onlar. magnetin yanısıra 50tane onlardan alıp kendim içlerine lokum koyabilirim ben de. iyiki göndermişsin linki. 100 yerine 50 tane alınabiliyormu bana da öğrenirsen haber edermisin. çok fark yok 10 tl den bişe olmaz ama 100 kişi de gelmeyecek ki eve sonuçta:)
sakın sakın o süslere para verme, ben şeker tülü aldım , 100 tanelik poşetlerde.5 tl idi sanırım. kendim kadehlerin tabanlarından geçirip tül şeritle tutturdum , 1 saatini almıyor çok basit yapımı ama şatafatlı bir görüntüsü var. aa parti fotolarımda var baksizeozelcikolata.com u diyosun dimi canım, bu iki siteyi de yazdım kenara:):)
benm ev küçük,mevlüte gelenler en fazla 40-50 kişi olur. ben de 40 tane magnet aldım,140 adet çikolatadan ve 50 tane de mevlüt şekeri alcam. lohusa şerbeti için bardak süsü aldım pembe emzikli ama az aldım hastanede veririm ya da ilk günler bebeği görmeye gelenlere kalan çikolatadan ve süslü bardakta lohusa şerbeti veririm diye düşündüm. adet olarak bardak süs 30 tane aldım az mı acabalohusa şerbeti ne zaman ikram ediliyor onu da bilmiom ki
![]()
sorma canım yaa bu konu benide çok düşündürüyor...epilasyon aletini düşünmeye başladım şimdi ama oda titreşim veriyor yaa korkuyorum bir zararı olur mu diyee.. eldivenlede alamam çok küçüklergüzel bi fikri olan varsa söylesin...
Ben de çok zorlanıyorum. Seninle aynı düşünüyorum. Ne annemden, ne eşimden yardım alamam. Ağda için kuaföre de hiç gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum. Ben aynanın karşısında epilasyon aleti ile kendim yapıyorum. En son geçen hafta yaptım.Son 2 aydır 10 günde bir falan yapıyorum çok fazla çıkmadan.Ama çok kanıyor. İnternetten araştırdım biraz. Aslında son zamanlarda ağda gibi kökünden alan yöntemler önerilmiyormuş. Enfeksiyon kapabilirmiş. Ama jilet de çok kaşıntı yapıyor. Üniversitedeyken yurtta kaldığım günlerden hatırlıyorum. Yani ben epilasyon aleti ile devam etmeyi düşünüyorum yapabildiğim kadar, sonra da olmazsa bir kaç kez jilet deneyebilirim mecbur kalırsam.
cnm malesef kımsem yok burda. annem doguma gelecek ablamla beraber ınsaallah.. ama onlar da 3 hafta sonra falan gelırler. ben nedense bılmıyorum ama erken olacak hıssı var ıcımde. bı an önce temızlenıp uzun süre cıkmadan ıdare etmek ıstıyorum..
bısey daha söylıyım mı:)) hayatta ablama anneme falan yaptıramam. esımden de cekınırım. bı lazere gıdıodum da can alıp verıodum utançtan.. bı de agrıdan..