• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Ceyzim araba konusunu ne yaptınız?

Ebebek ikinci elde şuan Graco symbol araba var siyah.450 tl.
Alışveriş merkezlerinde görüp beğendiğim bi model.Oto koltuğundan bahsetmiyor ama bakmakta fayda var.
$graco.webp
Maxi-cosi Cabriofix Set Bebek Arabası da 499tl canım.
Maxi cosi de iyi diyorlar siyah $maxicosi.webp

Chicho trio living 350
$chicho.webp

Bebe Confort 550
$bebe confort.webp

Banyo seti almayan arkadaşlar Mothercare Banyo seti 80tl
$banyo.webp

sizi bilmiyorum ama ben artık cok cok zorlanıyorum kızlar yaa. 35. haftaya girdim. esımden yardım alamam kesınlıkle.bunu gecelım olur mu:))) agdacıya hayatımda gıtmedım genıtal ıcın... her an doguma hazır olmak lazım artık gunler sayılı..

bı de hormonlardanmıdır nedır bılemıyorum sızde de öyle mı kızlar. benım etım kemıgıgım her yerım acıya agrıya acayıp duyarlı. pek bı hassaslastı. kasıdıgım yerım bıle ıkı dakka sonra sızlıo. esıme masaj yaptırıyorum o bıle agrı verıo..

sezaryende o bölge temızlıgı uzun süreyle halledılmıs olmalı...agrın sızın olacagı ıcın .. naapsak yaa..

Ceyzim araba konusunu ne yaptınız?

Ebebek ikinci elde şuan Graco symbol araba var siyah.450 tl.
Alışveriş merkezlerinde görüp beğendiğim bi model.Oto koltuğundan bahsetmiyor ama bakmakta fayda var.
Eki Görüntüle 590627
Maxi-cosi Cabriofix Set Bebek Arabası da 499tl canım.
Maxi cosi de iyi diyorlar siyah Eki Görüntüle 590626

Chicho trio living 350
Eki Görüntüle 590631

Bebe Confort 550
Eki Görüntüle 590632

Banyo seti almayan arkadaşlar Mothercare Banyo seti 80tl
Eki Görüntüle 590628

Belfüm sağol cnm hepsini tek tek eklemişsin. ben de hep araştırıyorum şuan beklemeye aldık çünkü başka harcamalar çıktı:( daha uygun bakıyoruz cnm ya senin aldığın fiyat civarlarında bakıoz. bulamazsak da travel sistemin sadece ana kucağını alacaz arabasını da doğumdan sonra alacaz. bakalım hayırlısı.

sizi bilmiyorum ama ben artık cok cok zorlanıyorum kızlar yaa. 35. haftaya girdim. esımden yardım alamam kesınlıkle.bunu gecelım olur mu:))) agdacıya hayatımda gıtmedım genıtal ıcın... her an doguma hazır olmak lazım artık gunler sayılı..

bı de hormonlardanmıdır nedır bılemıyorum sızde de öyle mı kızlar. benım etım kemıgıgım her yerım acıya agrıya acayıp duyarlı. pek bı hassaslastı. kasıdıgım yerım bıle ıkı dakka sonra sızlıo. esıme masaj yaptırıyorum o bıle agrı verıo..

sezaryende o bölge temızlıgı uzun süreyle halledılmıs olmalı...agrın sızın olacagı ıcın .. naapsak yaa..

Ben doğumdan önce lazere gitmediğime çok pişmanım:( 3 seneden fazladır gittiğim bir kuaför var,yine orda hallediyorum cnm kendim alamıyorum hiç. bu ay gittim doğuma kadar inş. çıkar da bi kere daha giderim diye bekliyorum:D

Canım bir de bence ağdaya hiç gitmediysen acı çok hissedebilirsin,eşlerden de dediğin gibi destek alınmaz:D tüy dökücü vs de güvenilir mi ki:( ben senin yerinde olsam kız kardeşim,ablam ya da annemden destek alıp jilet kullanırdım sanırım,biraz çabuk çıkıyor ama en mantıklı o gibi

canım sanırım transferimiz aynı zamanlarda olmuş. benim transfer 2 haziranda olmuştu. normal doğum günü 21 şubat ve doktor 1 hafta önce alıcak. zaten gelişimi dediğin gibi 3 hafta gibi önden gidiyor. yani değerleri 34+ dedi doktor. gerçekte 31+5 ama herşeyin öncesi sağlıklı olsunlar.senin neden önce alıcak doktor bebeği ?

31 Mayıs canım benimde 2 gün önce senden sezeryan 10-15 gün önce yapılıyor çünkü sancın suyun gelmesin diye ayrıca sen önden gidiyorsan senin şubatta doğurman bile zor gözüküyor canım normal doğumun bile ocak sonu gelebilir diye düşünüyorum hazırlıklarını her ihtimale karşı erken yap derim. İnşallah sağlıkla zamanında gelirler canım.

Belfüm sağol cnm hepsini tek tek eklemişsin. ben de hep araştırıyorum şuan beklemeye aldık çünkü başka harcamalar çıktı:( daha uygun bakıyoruz cnm ya senin aldığın fiyat civarlarında bakıoz. bulamazsak da travel sistemin sadece ana kucağını alacaz arabasını da doğumdan sonra alacaz. bakalım hayırlısı.

Ben doğumdan önce lazere gitmediğime çok pişmanım:( 3 seneden fazladır gittiğim bir kuaför var,yine orda hallediyorum cnm kendim alamıyorum hiç. bu ay gittim doğuma kadar inş. çıkar da bi kere daha giderim diye bekliyorum:D

yaaa ben de ıtıraf etmelıyım kı 4 seans lazere gıttım dogumdan önce. lazer sonucta en fazla on kez yasıycaksın bıtcek dıodum..ama hamıle kalınca bıraktım. acıkçası faydasını da gördüğüm söylenemez.. lazer diot yöntemıydı..olmadı.. agda ıcın bulundugum ıl kücük. nereye gıtsen tanıdık var.lazer ıcın ankaraya gıdıyodum aylık..burya hıjyen acısından da hıc guvenmıyorum. kardesımın düğünü ıcın memelekete gıtmeden bı kez gıttım agdaya. kollarımın altını yaktı derımı yüzdü. su anda tenım kapkara. koltuk altım yanı. su topladı kabuk bagladı neler cektım.. ay bı de yaz günüydü. hatırladıkça o kızı boğasım gelıo..

Belfüm eksik olma sağolasın canım.

Bir yerde okumuştum bebek arabalarının tek tekerliklileri dönüşlerde zor oluyormuş çift tekerlekli daha iyi falan diye iyiy araştırın derim ben.

Canım bir de bence ağdaya hiç gitmediysen acı çok hissedebilirsin,eşlerden de dediğin gibi destek alınmaz:D tüy dökücü vs de güvenilir mi ki:( ben senin yerinde olsam kız kardeşim,ablam ya da annemden destek alıp jilet kullanırdım sanırım,biraz çabuk çıkıyor ama en mantıklı o gibi

cnm malesef kımsem yok burda. annem doguma gelecek ablamla beraber ınsaallah.. ama onlar da 3 hafta sonra falan gelırler. ben nedense bılmıyorum ama erken olacak hıssı var ıcımde. bı an önce temızlenıp uzun süre cıkmadan ıdare etmek ıstıyorum..
bısey daha söylıyım mı:)) hayatta ablama anneme falan yaptıramam. esımden de cekınırım. bı lazere gıdıodum da can alıp verıodum utançtan.. bı de agrıdan..

Ceyzim ben haftasonu gene bi bakarım haberdar ederim seni canım.
Harcamalar bitmiyor ki :(
Olsun ama kuzular iyi olsun :)

ışılay başın sağolsun ...
insan nasılsa öyle anılıyor işte .insan ne yapıyosa eliyle onu götürüyo yanında
iyilik gibisi var mı...

şekerle uğraşan arkadaşlara allah kolaylık versin az kaldı inş.benimde kalbimde çarpıntılar oluyor arasıra ,sizlerdende olan var mı acaba normal birşeymi ki

Kalp çarpıntısı bende de var. Aniden hızlanıyor gibi oluyor ve öksürtüyor beni. Devam etse çok kötü.

Ben de çok zorlanıyorum. Seninle aynı düşünüyorum. Ne annemden, ne eşimden yardım alamam. Ağda için kuaföre de hiç gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum. Ben aynanın karşısında epilasyon aleti ile kendim yapıyorum. En son geçen hafta yaptım.Son 2 aydır 10 günde bir falan yapıyorum çok fazla çıkmadan.Ama çok kanıyor. İnternetten araştırdım biraz. Aslında son zamanlarda ağda gibi kökünden alan yöntemler önerilmiyormuş. Enfeksiyon kapabilirmiş. Ama jilet de çok kaşıntı yapıyor. Üniversitedeyken yurtta kaldığım günlerden hatırlıyorum. Yani ben epilasyon aleti ile devam etmeyi düşünüyorum yapabildiğim kadar, sonra da olmazsa bir kaç kez jilet deneyebilirim mecbur kalırsam.

Çok geçmiş olsun iyidir inş minik bebişin. İnsan başına geleni en kötü sanıyor.Böyle paylaşılınca hem daha fazla dikkat etme isteği hem de halime şükredip çok kafama takmama duygusu oldu bende . Teşekkürler:))

saol canım iii dileklerin için bencede şükredelim çünkü beterin beteri var

aaa cnm sen çok geçmi yattın erkenmi kalktın.bu gece bende hareretten ter basmassından delik deşik uyudum.su işti insanın canı ama bu defa da 50 kez uyanıp wc ye çıkıyorum
ben yapı olarak uykuyla pek anlaşamam.. 5-6 saati geçmezdi önceden. hamilelikte daha az artık
gündüz de uyumuyorum çünkü başağrısı yapıyor.
oğlum beni yoramayacak usandıramayacak hahahahaha
, gece o uyanmazsa ben uyandırıp oynarmışım bir de :)))

kızlar rahat konuşabilirsiniz:) sakıncalı şeyler olursa uyarırız:D:D hele bir tatlı var ona dayanamıyorum ben neyse o diyet listesinde konuşulmaz zaten:):)
pis pis sırıttım biliyomusun =)))))))
canım ben magnetli bebek süsünden almıştım, ama lokum şeker vs gibi yenmiyor lavantalı bişe.senin düşündüğün çok iyimiş baya malzeme var içinde:) mevlüt şekercimi inceledim de mevlüt malzemeleri kısmında en altta bebek külahı var, 100tanesi 20 tl miş şok oldum o kadar ucuzmu onlar. magnetin yanısıra 50tane onlardan alıp kendim içlerine lokum koyabilirim ben de. iyiki göndermişsin linki. 100 yerine 50 tane alınabiliyormu bana da öğrenirsen haber edermisin. çok fark yok 10 tl den bişe olmaz ama 100 kişi de gelmeyecek ki eve sonuçta:)
o kutular muhteşem bişi, külah değil kutu almıştım ben ama külah da alıcam. yazısız olacak, kendim etiket yapıp ne için kullanacaksam onu etikete basarım zaten. mevlüdü var, dişi var, yaşı var, kuşu var..
sizeozelcikolata.com u diyosun dimi canım, bu iki siteyi de yazdım kenara:):)
benm ev küçük,mevlüte gelenler en fazla 40-50 kişi olur. ben de 40 tane magnet aldım,140 adet çikolatadan ve 50 tane de mevlüt şekeri alcam. lohusa şerbeti için bardak süsü aldım pembe emzikli ama az aldım hastanede veririm ya da ilk günler bebeği görmeye gelenlere kalan çikolatadan ve süslü bardakta lohusa şerbeti veririm diye düşündüm. adet olarak bardak süs 30 tane aldım az mı acaba:( lohusa şerbeti ne zaman ikram ediliyor onu da bilmiom ki:(
sakın sakın o süslere para verme, ben şeker tülü aldım , 100 tanelik poşetlerde.5 tl idi sanırım. kendim kadehlerin tabanlarından geçirip tül şeritle tutturdum , 1 saatini almıyor çok basit yapımı ama şatafatlı bir görüntüsü var. aa parti fotolarımda var bak

Son düzenleme:

sorma canım yaa bu konu benide çok düşündürüyor...epilasyon aletini düşünmeye başladım şimdi ama oda titreşim veriyor yaa korkuyorum bir zararı olur mu diyee.. eldivenlede alamam çok küçükler :17: güzel bi fikri olan varsa söylesin...

sorma canım yaa bu konu benide çok düşündürüyor...epilasyon aletini düşünmeye başladım şimdi ama oda titreşim veriyor yaa korkuyorum bir zararı olur mu diyee.. eldivenlede alamam çok küçükler :17: güzel bi fikri olan varsa söylesin...

eldiven mi:))) yupppıııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyy. aklınla bın yasa fıstıgım yaaa. ben bunu nıe düşünemedım kı. bı yere kadar onunla alırız. kalan yerlerı de artık mecbur jiletlerız... kollarımız yorulur emınım kı cunku göbüşler cok büyük.. bu gun tüy dökücü kremlerı okudum da hıç önerılmıo.. tıtresım verıosa epılasyon bence de kullanma. cunku masajaletını bacaklara bıle kati suretle uygulama dedı doktorum. tıtresım radyasyon yayar dedı.. kaldı kı o bölge..

Ben de çok zorlanıyorum. Seninle aynı düşünüyorum. Ne annemden, ne eşimden yardım alamam. Ağda için kuaföre de hiç gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum. Ben aynanın karşısında epilasyon aleti ile kendim yapıyorum. En son geçen hafta yaptım.Son 2 aydır 10 günde bir falan yapıyorum çok fazla çıkmadan.Ama çok kanıyor. İnternetten araştırdım biraz. Aslında son zamanlarda ağda gibi kökünden alan yöntemler önerilmiyormuş. Enfeksiyon kapabilirmiş. Ama jilet de çok kaşıntı yapıyor. Üniversitedeyken yurtta kaldığım günlerden hatırlıyorum. Yani ben epilasyon aleti ile devam etmeyi düşünüyorum yapabildiğim kadar, sonra da olmazsa bir kaç kez jilet deneyebilirim mecbur kalırsam.

epılasyon aletı bence zararlı cnm yaaaa. arastır derım ben..eldıvene karar verdım. yarın ılk iş onu denıcem.. sıze de tecrübelenınce öneririm yapın veya yapmayın dıe:)

cnm malesef kımsem yok burda. annem doguma gelecek ablamla beraber ınsaallah.. ama onlar da 3 hafta sonra falan gelırler. ben nedense bılmıyorum ama erken olacak hıssı var ıcımde. bı an önce temızlenıp uzun süre cıkmadan ıdare etmek ıstıyorum..
bısey daha söylıyım mı:)) hayatta ablama anneme falan yaptıramam. esımden de cekınırım. bı lazere gıdıodum da can alıp verıodum utançtan.. bı de agrıdan..

Daha önce denemediysen ağdayı deneme bence. Ben ilk gebelikte yaptırdım. Kesin bu gün doğacak bebek dedim o kadar sıkmışım ki kendimi:((

aaaaa bi de tüy dipleri enfekte olmuştu doğuma giderken.Sezaryandı benim ki,dr. daha yukarıdan açmam lazım karnını çok enfekte olmuş tüy dipleri demişti. Ne deneyecekseniz önceden deneyin bence de. en azından vücudunuzun reaksiyyonu ne olur öğrenirsiniz.ben de 2. gebelik olmasına rağmen henüz çözüm bulamadım Ama ayna ve jilet denemeyi düşündüm yazdklarınızı okurken...

Back
X