• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
aaaaa bi de tüy dipleri enfekte olmuştu doğuma giderken.Sezaryandı benim ki,dr. daha yukarıdan açmam lazım karnını çok enfekte olmuş tüy dipleri demişti. Ne deneyecekseniz önceden deneyin bence de. en azından vücudunuzun reaksiyyonu ne olur öğrenirsiniz.ben de 2. gebelik olmasına rağmen henüz çözüm bulamadım Ama ayna ve jilet denemeyi düşündüm yazdklarınızı okurken...

tırstım valla zaten cesaret eden
mıodum duyduum ıı oldu cnm. ben eldıvene karar verdım. yerın yaparım dıodum ya esımın yarınmıs ızın gunu.. artık pazara yaparım nasıpse..

yıllardır düzenli olarak ağdaya giderim, ilk defa bu son gidişimde (geçen ay) mahfoldum , tüyler batmış , kabarmış , çıbanlar çıkmış, ters dönmüş.. elime yumru yumru geliyorlardı ..çok şaşırmıştım, acaba koalayı okuyunca, hamilelikten dolayı m ıfelan diye düşündüm şimdi..son aylar felan hassaslaştı mı acaba?

ağda zamanım geldi ,geçen ki kontrole gitiğimde hemşire kız göbeği açarken o aşşağı indiriyor, ben yukarı çekiyoum, baya bi cebelleştik. ama kirleneck çamaşırınız dedi o jöleyi kastederek, olsun dedim, derken doktor geldi jöleyi sıkmadan önce hoyt çekti aşşağı. utandım panik yaptım , o panik de çeneme vurdu , konuş konuş konuş, dikkat dağıtıyorum güya..

ben gidem şu tüyleri halledem
ağda yapmayayım o zaman, jilet yapsam ,hem hemen uzuyor hem de kaşı kaşı mahfoluyorum ,tüy dökücü tehlikeli , epileydi titreşimli.. eldivenli işkence Allah korusun, doğurtturur beni..teek teekk..tam çin işkencesi
napiim kaynak makinesiyle mi üttüreyim
Allahım yardım et..

kaancelil,ışılayy,trianofiliz cevaplarınız için teşekkür ederim
hepberaber, aynı senin anlattığın gibi oluyo çarpıntım normal olmasına sevindim teşekkür ederim yorumun için

ayrıca bu temizlik işide iyice zorluyo artık ben işin pratik ve acısız kısmındayım ayna jilet götürüyorum işi doktordan çekiniyorum bende ama koca göbüşüyle fıstık gibi olan yoktur herhalde ...

aaaaa bi de tüy dipleri enfekte olmuştu doğuma giderken.Sezaryandı benim ki,dr. daha yukarıdan açmam lazım karnını çok enfekte olmuş tüy dipleri demişti. Ne deneyecekseniz önceden deneyin bence de. en azından vücudunuzun reaksiyyonu ne olur öğrenirsiniz.ben de 2. gebelik olmasına rağmen henüz çözüm bulamadım Ama ayna ve jilet denemeyi düşündüm yazdklarınızı okurken...

ben de yıllardır ağdaya giderim
en son geçen hafta gittim
anam anam nasıl bir can yanması
hiç böyle yanmamıştıı
ama enfekte olayı dışarıdan görünüyor mu ki?
jilet vurmak istemıyorum hem hemen çıkıyor hem de diken gibi oluyor afedersiniz
off kadın olmak zor zanaat

kaancelil,ışılayy,trianofiliz cevaplarınız için teşekkür ederim
hepberaber, aynı senin anlattığın gibi oluyo çarpıntım normal olmasına sevindim teşekkür ederim yorumun için

ayrıca bu temizlik işide iyice zorluyo artık ben işin pratik ve acısız kısmındayım ayna jilet götürüyorum işi doktordan çekiniyorum bende ama koca göbüşüyle fıstık gibi olan yoktur herhalde ...

bu aralar sık olması normal
ama seni rahatsız edecek boyuta gerekrise tabi ki es geçme canım oldu mu?

bu arada herkese mutlu hafta sonlarıı

yıllardır düzenli olarak ağdaya giderim, ilk defa bu son gidişimde (geçen ay) mahfoldum , tüyler batmış , kabarmış , çıbanlar çıkmış, ters dönmüş.. elime yumru yumru geliyorlardı ..çok şaşırmıştım, acaba koalayı okuyunca, hamilelikten dolayı m ıfelan diye düşündüm şimdi..son aylar felan hassaslaştı mı acaba?

ağda zamanım geldi ,geçen ki kontrole gitiğimde hemşire kız göbeği açarken o aşşağı indiriyor, ben yukarı çekiyoum, baya bi cebelleştik. ama kirleneck çamaşırınız dedi o jöleyi kastederek, olsun dedim, derken doktor geldi jöleyi sıkmadan önce hoyt çekti aşşağı. utandım panik yaptım , o panik de çeneme vurdu , konuş konuş konuş, dikkat dağıtıyorum güya..

ağda yapmayayım o zaman, jilet yapsam ,hem hemen uzuyor hem de kaşı kaşı mahfoluyorum ,tüy dökücü tehlikeli , epileydi titreşimli.. eldivenli işkence Allah korusun, doğurtturur beni..teek teekk..tam çin işkencesi
Allahım yardım et..
:1::1::1::1::1:
ay yaa oofff her kontrol ben de temiz gidiyorum
ama en son geçen hafta gittim temizlenip
şimdi 10 gün sonra gideceğim hafifi hafif çıkmış olacak
eeee onları aldırsam doğum zamanına düzensiz olacakk
ooff yaaa ooffff
kıllarrr adınız batsıııııııınnnnnnnn:47:

aldır aldır , bebeğin kafa aşağıda ya, o yüzden göbeğin alt kısmında geziyor alet genelde..valla baya da indirdiler bu sefer . çok aşırı yoktu tabii ki kıl ama var mıydı vardı işte :S

31 Mayıs canım benimde 2 gün önce senden sezeryan 10-15 gün önce yapılıyor çünkü sancın suyun gelmesin diye ayrıca sen önden gidiyorsan senin şubatta doğurman bile zor gözüküyor canım normal doğumun bile ocak sonu gelebilir diye düşünüyorum hazırlıklarını her ihtimale karşı erken yap derim. İnşallah sağlıkla zamanında gelirler canım.

canım, benim yumurta toplandığı gün senin transferin olmuş :))) valla doktorum şubatın 15 inden sonra alıcaz dedi. bebek her muaynede kafa aşağı duruyor.yani normal doğuma uygun. eğer olurda suyum falan gelirse direk normal doğum istiyorum. tabi allah hayırlısını versin herşeyin.

Allahım yardım et..

ayy varya öyle güldümki... kız aşağı sen yukarı ,doktorlar kafa dağıtmak için konuşmalar falan :1: aha dedim bir ben değilmişim bu kötü duruma düşen. geçen aylarda benimde acil doktora gitmem gerekti ,aynen bu durumu yaşadım. sanki aşağıda bebekte orayıda açıyorlar diye içimden söylenmiştim :))

ya kızlar benim yaklaşık 3-4 gündür karnım feci kaşınıyor. yani tırnaklarımı geçirip kaşıyasım geliyo. henüz şükürler olsun çatlağım yok ama sanki her an oluşucakmış gibi :(( kaşımayım diye bebe yağı sürüyorum bolcana ama 1 saat sonra yine başlıyor. öyle tatlı kaşınıyor birde inanın kaşısam dert,kaşımasam dert ... bu durumu yaşayıpta çözümü bilen varmı aranızda ??

benim de çok kaşınmaya başladı üstü. artık yağ ile beraber kremler de sürüyorum halbuki.. çatlağım da yok karında ama bilmiyorum , kötü bişi değildir inşallah diye geçiştiriyorum

ya kızlar benim yaklaşık 3-4 gündür karnım feci kaşınıyor. yani tırnaklarımı geçirip kaşıyasım geliyo. henüz şükürler olsun çatlağım yok ama sanki her an oluşucakmış gibi :(( kaşımayım diye bebe yağı sürüyorum bolcana ama 1 saat sonra yine başlıyor. öyle tatlı kaşınıyor birde inanın kaşısam dert,kaşımasam dert ... bu durumu yaşayıpta çözümü bilen varmı aranızda ??

canım ben doktoruma sordum çatlağım var mı diye
hayır yok ama oluşabilir bu ay da bile dedi
sonra annemı sordu çatladı mı diye annem de hayır dedi
çatlamazsın o zaman dedi
ama sen sen ol sakın tırnağınla kaşıma
elinle,yanı avucunla ovuştur canım
aman diyim

eldiven mi:))) yupppıııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyy. aklınla bın yasa fıstıgım yaaa. ben bunu nıe düşünemedım kı. bı yere kadar onunla alırız. kalan yerlerı de artık mecbur jiletlerız... kollarımız yorulur emınım kı cunku göbüşler cok büyük.. bu gun tüy dökücü kremlerı okudum da hıç önerılmıo.. tıtresım verıosa epılasyon bence de kullanma. cunku masajaletını bacaklara bıle kati suretle uygulama dedı doktorum. tıtresım radyasyon yayar dedı.. kaldı kı o bölge..

ben yıllardır eldivenle alıyorum canım ama şimdi alamam yaa o kadar uzun süre uğraşamam yani. walla sen alabilirsen helal olsun, sonucunu paylaşırsın canım başarabildin mi :34: epilasyon aletini düşünmeye başlamıştım ama şimdi senin bu yazını okuyunca vazgeçtim yine :55: Allah korusun bebeklerimize bir zarar gelmesinde jilete tabiyim o zamann :106:

bu parmak ölçümleri gerçekten net değil yaa

kahvaltı sonrası 1. saat : 153 çıktı sonra 2. saat sağ elden yaptım 150 çıktı sinirim bozuldu sol elden yaptın 137 çıktı inanılır gibi değil.

Son düzenleme:
bu parmak ölçümleri gerçekten net değil yaa

kahvaltı sonrası 1. saat : 153 çıktı sonra 2. saat sağ elden yaptım 150 çıktı sinirim bozuldu sol elden yaptın 137 çıktı inanılır gibi değil.
ben hiç bilemiyorum şeker işini tatlım yaa:50:

aaaa, alayım mı bunu alayım mı ?? ben 900 küsüre bulmuştum iyi bitane, alayımmı diye düşünüyordum derken muadili bitaneyi de 600 küsüre buldum sonra. tamam deyip ona karar vermiştim de şimdi maillerimi incelerken bunu gördüm, bu da görüntülü hem ♥
Grupanya! - Beurer'den JBY 100 Görüntülü Bebek Telsizi 499 TL yerine 379 TL!

napsam alsammı acaba, siz ne yaptınız o konuda?

tünaydın kızlaaar:) tam evi yerleştirdik ohh be derken bebek odasının duvar kağıdının bu kadar meşakkatli bi iş olacağı hiç aklıma gelmezdi.şu an evim yine pislendi adamlar dört bi yana saçıldı ama sabırlı olmam lasım.bitince çok güsel olucak o yüzden sabırlı olmam gerekiyo.off daha bebek odası takımı gelicek ya.anlıycağınız benim işim hiç bitmiycek.kızlar buarada dünden beri acayip terliyorum resmen fenalık basıyo durduğum yerden akşamlarıda bizimki miğdeye doğru bi bastırıyo bi yandan miğde bulantısı bi yandan terleme derken feci oluyorum.buarada ilk defa kasılmalarım başladı sanırım.hani diyolarya regl sancısı gibi.evet ona benzer kısa süreli sancılar yaşadım ilk defa bugün.çok heyecan verici gerçekten:) öpüyorum hepinizi:)

bende ağdadan yanayım 2 hafta sonra kontrol var 2 hafta sonra olduğu kadar alacak kuaför azda olsa sonra işte sıkıntı 1 hafta yada 10 gün ara verilir keşke 2 hafta araverse mecbur jiletle devam edilecek son olarak

ben yapı olarak uykuyla pek anlaşamam.. 5-6 saati geçmezdi önceden. hamilelikte daha az artık
gündüz de uyumuyorum çünkü başağrısı yapıyor.
oğlum beni yoramayacak usandıramayacak hahahahaha
, gece o uyanmazsa ben uyandırıp oynarmışım bir de :)))

pis pis sırıttım biliyomusun =)))))))

o kutular muhteşem bişi, külah değil kutu almıştım ben ama külah da alıcam. yazısız olacak, kendim etiket yapıp ne için kullanacaksam onu etikete basarım zaten. mevlüdü var, dişi var, yaşı var, kuşu var..

sakın sakın o süslere para verme, ben şeker tülü aldım , 100 tanelik poşetlerde.5 tl idi sanırım. kendim kadehlerin tabanlarından geçirip tül şeritle tutturdum , 1 saatini almıyor çok basit yapımı ama şatafatlı bir görüntüsü var. aa parti fotolarımda var bak

canım nereden aldın o şeker tüllerini? bende minik mavi kovalardan aldım amma içine şeker almadım sonra alırım diye düşündüm.sen söylersen nereden bulabileceğimi bende aliyim 100 tanelik şeker tüllerinden

burada bir nişan mağazasından aldım. söz nişan vs. için de aynı malzemeler kullanılıyor ya , gideyim bi bakayım demiştim minik bir dükkandı.ben sadece 35 tane kullandım kadehlerimde , birde çerçevemde 2-3 tane kullandım o kadar.
kalanları göndereyim sana dicem , kargo ücreti ödicen..bi işe yaramicak , ama istersen gönderirim.

$74914_10151235811788881_182199431_n.webp

Son düzenleme:
ben yapı olarak uykuyla pek anlaşamam.. 5-6 saati geçmezdi önceden. hamilelikte daha az artık
gündüz de uyumuyorum çünkü başağrısı yapıyor.
oğlum beni yoramayacak usandıramayacak hahahahaha
, gece o uyanmazsa ben uyandırıp oynarmışım bir de :)))

pis pis sırıttım biliyomusun =)))))))

o kutular muhteşem bişi, külah değil kutu almıştım ben ama külah da alıcam. yazısız olacak, kendim etiket yapıp ne için kullanacaksam onu etikete basarım zaten. mevlüdü var, dişi var, yaşı var, kuşu var..

sakın sakın o süslere para verme, ben şeker tülü aldım , 100 tanelik poşetlerde.5 tl idi sanırım. kendim kadehlerin tabanlarından geçirip tül şeritle tutturdum , 1 saatini almıyor çok basit yapımı ama şatafatlı bir görüntüsü var. aa parti fotolarımda var bak

burada bir nişan mağazasından aldım. söz nişan vs. için de aynı malzemeler kullanılıyor ya , gideyim bi bakayım demiştim minik bir dükkandı.ben sadece 35 tane kullandım kadehlerimde , birde çerçevemde 2-3 tane kullandım o kadar.
kalanları göndereyim sana dicem , kargo ücreti ödicen..bi işe yaramicak , ama istersen gönderirim.

Eki Görüntüle 591214

çok saol canım düşünmen yeter:) bende bi ara nişan mağalarına bi bakayım

Back
X