• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
1. saat 180, 2.saat 113. Işılay bu kadar fark olur mu 1.saat ile 2. saat arasında demiştin, ben de sana özendim galiba farkı epey açtım. Neyin inadı ise hala dayanamıyorum tatlılara,1 tatlı kaşığı reçelin sonu bu. Kahvaltı da bir tek bunu kaçırdım fazladan. Eve tatlı girmesi yasaktı aslında ama kayınvalidem reçel yapmış. Uzun zamandır yememiştim ve ne olduğunu yazmayacağım canınız çekmesin, çok da severim. Anladım ki yasak listesinin tadına bile bakmak yasak.Diyabetik reçellerden alıcam ve çok çok dayanamazsam onlardan yerim azıcık. Sonuçta katkı maddeli filan zaten çok yiyemem.

canımcım dünde akşam karnıbahar yemeği yedim 172 çıktı bence yanlış bu yaa 2. saat 116 çıktı

şimdide benimo yedim ne yapayım bugün yılbaşı :))) hazır reçeller katkı maddesi var ya birde bence hiç alma alınca yiyorsun gözün kalıyor olmayınca yemıyorsun canım

Kizlar destekleriniz icin cok tesekkürler, sayenizde biraz moral buluyorum.
Insallah dediginiz gibi bebegimiz kismetiyle gelir, zaten suanda hayatimda bi mucize olmasi gerekiyor. Bazen üzüldügüm zaman tekmelemeye basliyor, onu da üzdügüm icin daha cok üzülüyorum. Bebekler anne karninda gercekten cok etkileniyorlar. Ben en cok ilk üc ay ve bu son üc ay cok kötü günler gecirdim, yani bebegin en etkilendigi dönemler, insallah yansimaz.
SIzi de daha fazla üzmek istemiyorum, olumlu seyler olursa yazarim size, onun disinda bebeklerimizle ilgili konusmaya devam edelim, güzel konusalim, güzel olsun.

Hepimize hayirli, saglikli, mutlu ve güzel haberli yil olur insallah

Yeni yiliniz kutlu olsun:21:

Kızlar çok mutluyum ve şoktayım:)))

Demin ofiste çalışırken çiçek sepetinden geldiler, beyaz gullerden cam vazoda lilyumlu ciçek hediye yollamıs bana kocacım, bir de oglusum için ayı peluş:D

Ayyy ınananamadım, cok mutlu oldum, yılbası hediyesi eşime ve oglusuma dedi:))) Baba olmak yakıstı benim kocişime galiba:))

kızlar bebek büyüdükçe hareketleri azalır diyorlardı
ama bizim her akşam çok hareketli
kafa göz giriyo karnıma sanki
bide ben çok tatlı yiyorum eşimde yiyipte kudurtma çocugu diyo :16:
ama öyle fazlaki hareketleri korkuyorum çıkacak diye
bide artık aşagıda oldugu için rahmin içinde oynuyo alta baski oluyo :(((
her an tetikteyim:1:

Sevgili dostlar 2013 yılı hepimiz için yeni bir dönüm noktası hemen hemen hepimizin ilk annelik duygusunu yaşayacağı ve ömrümüzden silip atamayacağımız bir sene olacak dilerim tüm anne adaylarımız yavrularına sağ salim ve zamanında sağlıkla, mutlulukla, bereketle karşılarlar hepimizin yavruları ailemize huzur katsın, neşe katsın. Rabbim alın yazılarını çok güzel yazsın, sağlıklı bebekler olsunlar anneye, babay, vatana, millete hayırlı evlatlar olsunlar, akıllı olsunlar, nur yüzlü olsunlar, umut dolu olsunlar, erkek evlatlarımızın askerlik kaderleride güzel olsun inşallah ve hep sevinç haberleri paylaşalım sırayla Rabbim bir nefeste doğumlar nasip etsin hepimize inşallah. Neşe ile hazırlıklarınızı tamamladıktan sonra gelsin bebişler ülkemiz huzurlu olsun, savaşlar olmasın, Rabbim olmayanlara bizim yediğimiz içtiğimiz giydiğimiz yatşadığımız çatı gibi 1000 katını nasip etsin inşallah halimize şükürler olsun. Rabbim bugünlerimizi aramatmasın yeni yılınız sağlık, huzur, mutluluk, aşk, para sevgi getirsin hepinizi öpüyorum ve seviyorum.....

arkadaşlar ben de bugün itibari ile 34. haftayı bitirdim.kızımızı bekliyoruz sabırsızlıkla. kaburgalarıma yaptığı baskı dışında çok rahat bir hamilelik geçiriyorum. 3 gündür başka bir sorunum var malesef ve geçen kontrolümde doktoruma sormayı unuttum. şükür ayaklarımda aşırı bir şişme olmadı. yalnız ellerim her sabah acayip şişiyo bir şey tutamıyorum hiç. bir kaç saat sonra biraz rahatlıyor. fakat 3 gündür sağ elimin yüzük ve orta parmağı sabit şekilde hiç geçmeden uyuşuyor. karıncalanma demek daha doğru hissizleşme var. ama sadece o 2 parmağımda oluyor. böyle bir sorun yaşayan var mı başka acaba? çok anormal bir durum mu? bu arada tüm şubat annelerinin yeni yılını kutluyorum :) 2013'te bebişlerimizde güzel bir yıl diliyorum :)

arkadaşlar ben de bugün itibari ile 34. haftayı bitirdim.kızımızı bekliyoruz sabırsızlıkla. kaburgalarıma yaptığı baskı dışında çok rahat bir hamilelik geçiriyorum. 3 gündür başka bir sorunum var malesef ve geçen kontrolümde doktoruma sormayı unuttum. şükür ayaklarımda aşırı bir şişme olmadı. yalnız ellerim her sabah acayip şişiyo bir şey tutamıyorum hiç. bir kaç saat sonra biraz rahatlıyor. fakat 3 gündür sağ elimin yüzük ve orta parmağı sabit şekilde hiç geçmeden uyuşuyor. karıncalanma demek daha doğru hissizleşme var. ama sadece o 2 parmağımda oluyor. böyle bir sorun yaşayan var mı başka acaba? çok anormal bir durum mu? bu arada tüm şubat annelerinin yeni yılını kutluyorum :) 2013'te bebişlerimizde güzel bir yıl diliyorum :)

canım geçmiş olsun tuz şişirir vücudu tuzsuz ye herşeyi ve çok su iç, çok su içenlerde şişme olmuyor genelde

2012-yeniyil-kutlama-mesajlari.jpg

canım geçmiş olsun tuz şişirir vücudu tuzsuz ye herşeyi ve çok su iç, çok su içenlerde şişme olmuyor genelde

çok tuzlu yemiyorum zaten. ellerim şişmeye 3 haftadır falan başladı. o zmandan beri de tuza dikkat ediyorum. ayrıca aşırı su içiyorum. 1 damacana su (eşim çok içmiyor) 10 gün ancak gidiyor 2imize. gece bile büyük bardaklarım var 3-4 kez lavabo için uyandığımda her seferinde mutlaka içiyorum. gün içinde de aynı şekilde. 3lt kesin içiyrm.

o iki parmak uyuşması ya karpal tünelde ya boyundaki bir sinirle ilgiliydi ama şu anda hatırlamıyorum bi doktoruna danış derim

canımcım dünde akşam karnıbahar yemeği yedim 172 çıktı bence yanlış bu yaa 2. saat 116 çıktı

şimdide benimo yedim ne yapayım bugün yılbaşı :))) hazır reçeller katkı maddesi var ya birde bence hiç alma alınca yiyorsun gözün kalıyor olmayınca yemıyorsun canım

offffffffffff haklısın :((

6 aylık izin meclise yollanıyor ama henüz kesinleşmedi. Biz ne kadar faydalanırız, faydalanabilirmiyiz bilmiyorum. Ama ya mecliste kesinlenince şunlar şunlar faydalanır diye bir madde koyarlar. Ya da daha sonra kimleri kapsadığını yayınlarlar. Ben 1 aydır raporluyum, 32 haftalıkken izin başladı ama onun 1 haftasıda raporlu geçti.Rapor bittiğinde yasal izin başlamıştı yani. Şimdi nasıl olur benim gibi durumu karışık olanlar için tam bir muamma. Ucundan kaçırmasam bari...

aynı endıselerı paylasıyorum senınle.. ben de 33. haftamda ayrıldım.. kıl payı kacırcak olursak fecı üzülürüm:(((

Kızlar nasılsınız herkes iyidir inş. bugün ben ve kızım çok mutluyuz hem son haftamız olması hem de yılbaşı olmasından dolayı bir sürü hediyeler aldık:) 2013 çok güzel geliyor valla Allah bozmasın:D En önemlisi bebişler gelecek hepimize.
Hiç izlediniz mi bilmiyorum, geçen gün eşimle kanallara bakarken bir reklam gördük noel baba bir evin bacasından içeri bebek atıyordu,ne reklamı olduğunu bile bilmiyorum.İzlerken koptuk gülmekten yaa aynı bizim durumumuz da öyle,2013 hediyemiz:D:D

Gerçekten öyle 2012 güzeldi bebişlerin başlangıcı 2013te kucaklarımızda dahada güzel olacak inşallah. Bende 2 gündür eşime diyodum benim hediye paketim karnımda ama açmak için şubatı beklemek gerekiyor diye :))

Hepinize mutlu yıllar diliyorum. 2013 te herşey gönlünüzce olsun :))

o iki parmak uyuşması ya karpal tünelde ya boyundaki bir sinirle ilgiliydi ama şu anda hatırlamıyorum bi doktoruna danış derim

teşekkür ederim çarşamba sağlık ocağımda randevum var olmazsa aile hekimime sorayım sonraki gün tekrar doktoruma giderim. teşekkürler tekrar cevap yazanlara :) mutlu yıllar :)

çok tuzlu yemiyorum zaten. ellerim şişmeye 3 haftadır falan başladı. o zmandan beri de tuza dikkat ediyorum. ayrıca aşırı su içiyorum. 1 damacana su (eşim çok içmiyor) 10 gün ancak gidiyor 2imize. gece bile büyük bardaklarım var 3-4 kez lavabo için uyandığımda her seferinde mutlaka içiyorum. gün içinde de aynı şekilde. 3lt kesin içiyrm.

3 litre içsen o kadar gitmez bende 3 içiyorum 5 -6 günü geçmiyor eşim nerdeyse içmiyor damacana 19 litre :)

carpal tünel sendromu diye bi şey var.arkadaşım yaşamıştı hamileliğinde. Sinirlerin geçtiği tünel gibi bi yer var,şişkinlik orayı sıkıştırıp bası yapıyo gibi bir şey. İnt.den bi araştır istersen.
belki öyle bir şeydir. sonra geçti arkadaşımın şikayeti, hamilelikte ise eli için özel bir bileklik kullanmıştı.

Canım ben de tam bilmiyorum ama internetten azar azar gelenleri de okudum. Ama çok büyük çoğunluğun birden aşırı derecede geliyormuş. benm en çok korktuğum duş alırken gelirse nasıl anlayacağız.Sonuçta sancılansak doğum olacağını anlasak hastaneye gitmeden önce ılık duş almak gerek.o an gelse yanarız.

cnm benım bı arkadasımın gece yarısı suyu gelmıs. kalmıs bı güzel dus almıs. temızlıgını yapmıs. 45 dk sonra hastanede olmus. normal dogum yaptı.gayet de kolay bı dogum oldu. ben de suyum gelınce dus alıp cıkmak ıstıyorum.. evım zaten hastaneme yürüyerek 5 dk:))

cnm benım bı arkadasımın gece yarısı suyu gelmıs. kalmıs bı güzel dus almıs. temızlıgını yapmıs. 45 dk sonra hastanede olmus. normal dogum yaptı.gayet de kolay bı dogum oldu. ben de suyum gelınce dus alıp cıkmak ıstıyorum.. evım zaten hastaneme yürüyerek 5 dk:))

benim hastane 20-25 dakka sürer bende 5 saatte hazırlanan bir insan olarak elim ayağıma dolanır ama duş almadan çıkmam inşallah suyum falan gelmez

Canım arkadaşlarım hepinize mucizelerinizle birlikte mutlu seneler diliyorum. Bizim hediyelerimiz göbüşlerimizdeeeee..!!! :49: :49:

Seni çok seviyorum Defne'mmmm :16: :16:

benim hastane 20-25 dakka sürer bende 5 saatte hazırlanan bir insan olarak elim ayağıma dolanır ama duş almadan çıkmam inşallah suyum falan gelmez

vesveselerle doldu ıcımız ya banyo yaparken gelırse dıe bıle düşünecek kadar sona yaklasmıs olmanın verdıgı tatlı bı telas var:) ama hersey güzel olacak allahın ıznıyle.. bu arada sana ımrenıyorum 3 lt. su ıcsem ben var yaaa... offfffff. nerde. 1,5 lt sişe dolduruyorum zar zor bıtırıyorum.. ıçtıkce de mıdem bulanıyo ustelık.. ınsan hıc mı sevmez su ıcmeyı yaaaaaa. bı de yangınım var kı sorma.. gecelerı yorganı atıyorum ateslıyım yanı.. yıne de su ıstegı yok.. benım gıbı olan arkadaslar damacanayı bıtırıyorum hararetten dıolardı... bende hararet var su ıçme yok:))

Back
X