• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Sevgili dostlar 2013 yılı hepimiz için yeni bir dönüm noktası hemen hemen hepimizin ilk annelik duygusunu yaşayacağı ve ömrümüzden silip atamayacağımız bir sene olacak dilerim tüm anne adaylarımız yavrularına sağ salim ve zamanında sağlıkla, mutlulukla, bereketle karşılarlar hepimizin yavruları ailemize huzur katsın, neşe katsın. Rabbim alın yazılarını çok güzel yazsın, sağlıklı bebekler olsunlar anneye, babay, vatana, millete hayırlı evlatlar olsunlar, akıllı olsunlar, nur yüzlü olsunlar, umut dolu olsunlar, erkek evlatlarımızın askerlik kaderleride güzel olsun inşallah ve hep sevinç haberleri paylaşalım sırayla Rabbim bir nefeste doğumlar nasip etsin hepimize inşallah. Neşe ile hazırlıklarınızı tamamladıktan sonra gelsin bebişler ülkemiz huzurlu olsun, savaşlar olmasın, Rabbim olmayanlara bizim yediğimiz içtiğimiz giydiğimiz yatşadığımız çatı gibi 1000 katını nasip etsin inşallah halimize şükürler olsun. Rabbim bugünlerimizi aramatmasın yeni yılınız sağlık, huzur, mutluluk, aşk, para sevgi getirsin hepinizi öpüyorum ve seviyorum.....

Allahım ne güzel dilekler bunlar.Ağzına gönlüne sağlık bebeişim:) Herkese hayal bile edemeyeceği güzel bir yıl diliyorum. Buna vesile olacak mucizeler de geliyor az kaldı:)

cnm benım bı arkadasımın gece yarısı suyu gelmıs. kalmıs bı güzel dus almıs. temızlıgını yapmıs. 45 dk sonra hastanede olmus. normal dogum yaptı.gayet de kolay bı dogum oldu. ben de suyum gelınce dus alıp cıkmak ıstıyorum.. evım zaten hastaneme yürüyerek 5 dk:))

Ne şanslısınız ya eviniz yakın ne güzel:( biz de sırf bu yüzden araba aldık mesafe 20dk filan sürüyor o şekilde. Ama kar kış olursa diye korkuorum,bizim evin olduğu tepe kayak pisti gibi oluyor da:(
Canım benm korkum aslında şu, amniyon sıvısı gelince hemen gitmek gerekirmiş hastaneye. duş filan alır hazırlanırım o zaman ama su gelmeden sancı gelirse ben evde çekmek istiyorum. Evin içinde yürürüm banyoya girerim, ya o sırada banyodayken su gelirse anlamazsam hala evde sancının 5 dk da 1e inmesini beklersem diye korkuyorum:(

Kizlar destekleriniz icin cok tesekkürler, sayenizde biraz moral buluyorum.
Insallah dediginiz gibi bebegimiz kismetiyle gelir, zaten suanda hayatimda bi mucize olmasi gerekiyor. Bazen üzüldügüm zaman tekmelemeye basliyor, onu da üzdügüm icin daha cok üzülüyorum. Bebekler anne karninda gercekten cok etkileniyorlar. Ben en cok ilk üc ay ve bu son üc ay cok kötü günler gecirdim, yani bebegin en etkilendigi dönemler, insallah yansimaz.
SIzi de daha fazla üzmek istemiyorum, olumlu seyler olursa yazarim size, onun disinda bebeklerimizle ilgili konusmaya devam edelim, güzel konusalim, güzel olsun.

Hepimize hayirli, saglikli, mutlu ve güzel haberli yil olur insallah

Yeni yiliniz kutlu olsun:21:

Canım biz burda aile olduk dost olduk artık. Herşeyimizi paylaşıyoruz,sadece olumlu şeyleri değil herşeyi paylaşmalıyız ki birbirimize destek olalım. Oy üzden bizi üzdüğünü düşünüp seni üzen şeyleri sakın içine atma. O daha kötü canım.

Evinizden huzur mutluluk hiç eksik olmasın inş. Çok öpüyorum.

vesveselerle doldu ıcımız ya banyo yaparken gelırse dıe bıle düşünecek kadar sona yaklasmıs olmanın verdıgı tatlı bı telas var:) ama hersey güzel olacak allahın ıznıyle.. bu arada sana ımrenıyorum 3 lt. su ıcsem ben var yaaa... offfffff. nerde. 1,5 lt sişe dolduruyorum zar zor bıtırıyorum.. ıçtıkce de mıdem bulanıyo ustelık.. ınsan hıc mı sevmez su ıcmeyı yaaaaaa. bı de yangınım var kı sorma.. gecelerı yorganı atıyorum ateslıyım yanı.. yıne de su ıstegı yok.. benım gıbı olan arkadaslar damacanayı bıtırıyorum hararetten dıolardı... bende hararet var su ıçme yok:))

canım benki 1 litre su içemeyen insan helede ben çalışırken ayda 1 damacana alırdık eve benim tahminim ilaçlar böyle yapıyor sabaha kadar 1,5 - 2 litreyi nasıl dikiyorum kafaya eşimde her saat başı kalkıyorum lıkır lıkır bir ses oda uyanıp gülüyor sonra tuvalet ama saat başı akşama kadarda içiyorum o kadar, o yüzden çok şükür hem şişmedim hemde amniyo sıvısı normal ben çok korkardım ne yapacağım su içemem diye ama hararet varya boğazım paslanmış gibi hissediyorum birde süt yarım litre gün içinde birde bazen yarım litrede ayran soda 1 tane bunlarda ek yani çok şükür sende bari ayran süt falan iç.

Allahım ne güzel dilekler bunlar.Ağzına gönlüne sağlık bebeişim:) Herkese hayal bile edemeyeceği güzel bir yıl diliyorum. Buna vesile olacak mucizeler de geliyor az kaldı:)

Ne şanslısınız ya eviniz yakın ne güzel:( biz de sırf bu yüzden araba aldık mesafe 20dk filan sürüyor o şekilde. Ama kar kış olursa diye korkuorum,bizim evin olduğu tepe kayak pisti gibi oluyor da:(
Canım benm korkum aslında şu, amniyon sıvısı gelince hemen gitmek gerekirmiş hastaneye. duş filan alır hazırlanırım o zaman ama su gelmeden sancı gelirse ben evde çekmek istiyorum. Evin içinde yürürüm banyoya girerim, ya o sırada banyodayken su gelirse anlamazsam hala evde sancının 5 dk da 1e inmesini beklersem diye korkuyorum:(

Canım biz burda aile olduk dost olduk artık. Herşeyimizi paylaşıyoruz,sadece olumlu şeyleri değil herşeyi paylaşmalıyız ki birbirimize destek olalım. Oy üzden bizi üzdüğünü düşünüp seni üzen şeyleri sakın içine atma. O daha kötü canım.

Evinizden huzur mutluluk hiç eksik olmasın inş. Çok öpüyorum.

cnm bnm ne güzel ıfade etmıssın..herseyımızı tüm özelımızı paylasıyoruz.. ablamla paylasamadıgım özellerımı bıle paylastım( agda gibi:)

ya kara kara dünden beri doğum fotografcısı arıyorum.. cok mu pahalı bana mı öyle gelıo. ankaradan kırıkkaleye gelecekler. ekstra 200 lıra ıstıyolar. gören de on saatlık yol sanır. alt tarafı 45 dk max 1 saat yaa... 850 lıra dıolar... bızı baya asan bı fıyat.. zaten masraf cok.. daha hastane parası doktor parası var.. yanı benım ıcın öyle. orası da net degıl ya.karar veremedım devlet mı özel mı.. gidip gelıorum... bu konuda bı fıkrın var mı.. ne kadar ıstıyolar dogum fotocuları

canım benki 1 litre su içemeyen insan helede ben çalışırken ayda 1 damacana alırdık eve benim tahminim ilaçlar böyle yapıyor sabaha kadar 1,5 - 2 litreyi nasıl dikiyorum kafaya eşimde her saat başı kalkıyorum lıkır lıkır bir ses oda uyanıp gülüyor sonra tuvalet ama saat başı akşama kadarda içiyorum o kadar, o yüzden çok şükür hem şişmedim hemde amniyo sıvısı normal ben çok korkardım ne yapacağım su içemem diye ama hararet varya boğazım paslanmış gibi hissediyorum birde süt yarım litre gün içinde birde bazen yarım litrede ayran soda 1 tane bunlarda ek yani çok şükür sende bari ayran süt falan iç.

cnm süt sabah ıcıyorum bır bardak.. o kadar.. allaha sukur amnıyon sıvısı cok ııı..yeterlı dedı doktorum.. ben de ıkı kase yogurt yıyorum calsıyum ıcın.. kan ılacının dısında magnezyum erıtıyor ıcıyorum ıkı gunde bır. kı bu erıtılen ılaç böbrekte tortu bırakır suyu arttır dedı doktor ama,, nerde ,,ıcemıyorum..

Sevgili dostlar 2013 yılı hepimiz için yeni bir dönüm noktası hemen hemen hepimizin ilk annelik duygusunu yaşayacağı ve ömrümüzden silip atamayacağımız bir sene olacak dilerim tüm anne adaylarımız yavrularına sağ salim ve zamanında sağlıkla, mutlulukla, bereketle karşılarlar hepimizin yavruları ailemize huzur katsın, neşe katsın. Rabbim alın yazılarını çok güzel yazsın, sağlıklı bebekler olsunlar anneye, babay, vatana, millete hayırlı evlatlar olsunlar, akıllı olsunlar, nur yüzlü olsunlar, umut dolu olsunlar, erkek evlatlarımızın askerlik kaderleride güzel olsun inşallah ve hep sevinç haberleri paylaşalım sırayla Rabbim bir nefeste doğumlar nasip etsin hepimize inşallah. Neşe ile hazırlıklarınızı tamamladıktan sonra gelsin bebişler ülkemiz huzurlu olsun, savaşlar olmasın, Rabbim olmayanlara bizim yediğimiz içtiğimiz giydiğimiz yatşadığımız çatı gibi 1000 katını nasip etsin inşallah halimize şükürler olsun. Rabbim bugünlerimizi aramatmasın yeni yılınız sağlık, huzur, mutluluk, aşk, para sevgi getirsin hepinizi öpüyorum ve seviyorum.....

Ne kadar güzel bir mesaj ve aynı zamanda ne kadar güzel bir duadır bu.söylediklerine ekleyecek hiçbirşey bulamıyorum ve tüm kalbimle amiiiinnnn diyorum.
hepinize hayırlı,mutlu seneler,rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.
Öpüyorum hepinizi:)))

çok tuzlu yemiyorum zaten. ellerim şişmeye 3 haftadır falan başladı. o zmandan beri de tuza dikkat ediyorum. ayrıca aşırı su içiyorum. 1 damacana su (eşim çok içmiyor) 10 gün ancak gidiyor 2imize. gece bile büyük bardaklarım var 3-4 kez lavabo için uyandığımda her seferinde mutlaka içiyorum. gün içinde de aynı şekilde. 3lt kesin içiyrm.
tatlım aynı durum bende de vardı ve sağlık ocağındaki doktor yatış pozisyonundan kaynaklandığını söyledi.Yani biz çocuk için hep solumuza yatmaya çalışıyoruz ya o da dolaşım sistemimizi etkiliyor,sabah uyandığımızda birbirindan farklı iki el ile karşılaşmamıza neden oluyor.yani bir elimiz şişiyor.umarım yardımcı olabilmişimdir:)

arkadaşlar hepinize iyi seneler diliyorum:) bebeklerimizle ailelerimizle ve tüm sevdiklerimizle birlikte nice senelere..dilerim 2013 hepimize uğur getirsin..

2013 yılı öncelikle sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin etsin inşallah,hepimiz için kolay bir doğum olmasını,sağlıklı bir doğum olmasını bağışlasın bize sonrasında da eşlerimizle ve miniklerimizle huzurlu mutlu bir yıl versin :)))çok heyecanlı bir olacak inşallah :)
bıgün çalışabilir raporumu aldım 31 +6 çok şükür miniğim iyiymiş 2010 gr olmuş boyu 43 oldu sanırım herşey yolunda dedi doktor,iki hafta sonrasına kontrol verdi sanırım bundan sonra böyle devam edecek birde minğime hafta sonu araba ve park yatak olduk inşallah iyi şeyler almışızdır :)))ama çok çok heyecanlıyım eşyalara baktıkça içim kıpır kıpır olluyor
işte minğimin arabası Graco Fusio ift Ynl Baston Bebek Arabas Chilli Red | Graco
buda yatağı minikbaby | Sunny Baby sb708 Playfull Oyun Park(70*120)
arabasını 600liraya,yatağıda 250 ye aldık nasıl sizce mutlu yıllar tekrar

Sevgili arkadaşlar,
Birkaç gündür yazdığınız 40 sayfayı okuyup yetişmeye çalışıyorum. Ne yazık ki kendi dertlerimle boğuşmaktan pek ilgilenemedim. Kızlar şirkette toplu bir işten çıkartılma durumu vardı ve hamile olduğum için(bilirsiniz kurumsal firmalar hiiiiç sevmezler hamileleri!!!) ben de payıma düşeni aldım. Son dönemde bu sebeple pazarlıklarla biraz stresli geçti. Dava açıp işe iademi üstemeyi hiç düşünmedüm çünkü bu saatten sonra ne ben onlara güvenebilirim ne de onlar bana güvensinler. Neyse tabiki kızım herşeyden önce geldiği için çok da strese girmeden üstesinden geldim diyelim. Benim gibi iş bağımlısı biri için kolay olmadı bu durumu hazmetmek ama neyse.
Çarşamba günü yeni doktoruma gideceğim, hastane değiştirmek durumunda kaldım bir de bu arada bakalım kızım nasıl, çok heyecanlıyım.
Işılayımın yeni yıl mesajına kelimesi kelimesine katılıyorum, aynı dilekleri paylaşıyorum..
2013te minişlerimiz kısmetleri ile birlikte gelecekler hayırlısıyla ve hayatlarımız hiç olmadığı kadar güzelleşecek!! :))
Hepinizi çok çok öpüyorm ve seviyorum kızlar!

Sevgili arkadaşlar,
Birkaç gündür yazdığınız 40 sayfayı okuyup yetişmeye çalışıyorum. Ne yazık ki kendi dertlerimle boğuşmaktan pek ilgilenemedim. Kızlar şirkette toplu bir işten çıkartılma durumu vardı ve hamile olduğum için(bilirsiniz kurumsal firmalar hiiiiç sevmezler hamileleri!!!) ben de payıma düşeni aldım. Son dönemde bu sebeple pazarlıklarla biraz stresli geçti. Dava açıp işe iademi üstemeyi hiç düşünmedüm çünkü bu saatten sonra ne ben onlara güvenebilirim ne de onlar bana güvensinler. Neyse tabiki kızım herşeyden önce geldiği için çok da strese girmeden üstesinden geldim diyelim. Benim gibi iş bağımlısı biri için kolay olmadı bu durumu hazmetmek ama neyse.
Çarşamba günü yeni doktoruma gideceğim, hastane değiştirmek durumunda kaldım bir de bu arada bakalım kızım nasıl, çok heyecanlıyım.
Işılayımın yeni yıl mesajına kelimesi kelimesine katılıyorum, aynı dilekleri paylaşıyorum..
2013te minişlerimiz kısmetleri ile birlikte gelecekler hayırlısıyla ve hayatlarımız hiç olmadığı kadar güzelleşecek!! :))

canım herşeyde bir hayır vardır buda bebeğinin bereketi olsun işsizlik maaşı alırsın ama doğumparan gümbürtiyemi gitti şimdi üzülme herşeyin hayırlısı olsun.

arkadaslar yeni yılda sağlık mutluluk huzur diliyorum bebişlerimizle Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin insallah.

Sevgili arkadaşlar,

çok üzüldüm canım ama her işte bir hayır vardır inşallah herşey güzel olur

sağlıklı ,mutlu huzurlu yıllar güzel anneler
bebeklerimizi zamanlı sağlıklı doğumlarla kucağımıza alalım inşallah

ben de dün vajinama batıp batıp duran iğne gibi acılardan çok tedirgin oldum
biz ilçedeyiz hastene merkezde o nedenle 12 ocaktaki kontrolümden sonra artık İzmir'de kalacağım
tedirgin oluyoruz

BELFÜ canım ne tatlı şekerler onlar
ben de bu gittiğimde hastane için çikolata ya da kurabiye siperişi vereceğim
şekerleri de mevlütte dağıtacağım

aman kızlar dikkat edin artık kendinize son aya girdik
:nazar:

Hayırlı yıllar kızlar evdeki bitmeyen çamaşırlarım yüzünden çünkü hergün yenisi çıkıyor bebişinkileri birtürlü yıkayamadım ama hepsinin poşet ve etiketlerini açtım ve üst üste yığdım bu bile başarı benim için 3 pijama ve 1 geceliğimi denedim tek tek ayna karşısında taçlarımla ay nasıl heveslendim ya ben yıkamasam kendi pijamaları o ilk güzel hali bozulsun istemiyorum yıkamadan ütüleyip giycem bişey olmaz yaa, herkes nevresim alıyordu yatağı için bende şık bir nevresim takımım özdilek çeyizimden açmamıştım onu attım yıkıyorum onu sereyim bari gerçi annem dantellerden bişeyler yaptırcam diyordu ama anlamadım hiç kulllanlmamış çeyizlik yorganlarım var onlarımı serecek ne bilmiyorum. Bebişin bizim yatak odası için aldığım ahşap beşiğinin tutma mekanizması hariç gerisi bezden yatak makineye atılmıyor silicem mecburen deterjanlı suyla cibinliği falan yıkandı tüm dileğim herşeyin zamanında olması ve bebişin zamanında gelmesi :)

Hayırlı yıllar kızlar evdeki bitmeyen çamaşırlarım yüzünden çünkü hergün yenisi çıkıyor bebişinkileri birtürlü yıkayamadım ama hepsinin poşet ve etiketlerini açtım ve üst üste yığdım bu bile başarı benim için 3 pijama ve 1 geceliğimi denedim tek tek ayna karşısında taçlarımla ay nasıl heveslendim ya ben yıkamasam kendi pijamaları o ilk güzel hali bozulsun istemiyorum yıkamadan ütüleyip giycem bişey olmaz yaa, herkes nevresim alıyordu yatağı için bende şık bir nevresim takımım özdilek çeyizimden açmamıştım onu attım yıkıyorum onu sereyim bari gerçi annem dantellerden bişeyler yaptırcam diyordu ama anlamadım hiç kulllanlmamış çeyizlik yorganlarım var onlarımı serecek ne bilmiyorum. Bebişin bizim yatak odası için aldığım ahşap beşiğinin tutma mekanizması hariç gerisi bezden yatak makineye atılmıyor silicem mecburen deterjanlı suyla cibinliği falan yıkandı tüm dileğim herşeyin zamanında olması ve bebişin zamanında gelmesi :)

canım yıka artık bebeğin kıyafetlerini azıcık elini çabuk tut:27:
benım de en büyük duam bebişin zamanında ve sağlıkla gelmesi

Back
X