- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
Arabayı çok sert kullanmıyorsa bence bişey olmaz canım.
Rahat olmakta fayda var :)
Durumlar aynı be kuzu.
Herkesler beklemede :)
amiiin cnm ınsaallah rabbım zamanı gelınce hayırlısıyla kurtarsın hepımızı...evet malesef...üzülerek söylüyorum. kurumlar arası gecıs ıcın ınanılmaz bır torpıl gerekıo..kı bu ımkansız.. hem kıd nerde çalısırkı. ya ptt. ya demır yolları..ya özelleşmeyen seker fabrıkaları kı özellesmeyen yer kalmadı. ya da MKE kurumları..anlıycan ben burda yaslancam.. oglumu burda yetıstırcem. belkı burdan ev sahıbı olcam kıra nereye kadar... ben buralı oldum kaldım yaaaaa
bekleyelim zaten canım daha vakitleri var aman diyim
ben de c.tesi doktora gideceğim iple çekiyorum
ilk kez bu kadar heyecanlanıyorum ilk zamanlardan sonra
https://www...................../190051931139061/ şimmdiii ollll hadi ollllllllllllllllllll
Doktor kontrolleri artık daha merakla bekleniyor cidden :)
Git bakalım haberler getir bize kuzundan.
Bizim 17sinde kontrolümüz.Artık haftada bire düşer umarım böyle zaman geçmek bilmiyor çünkü
olmuyor canım
bende yarın doktora gidicem. bende heyecanlıyım bu sefer, artık son zamanlar olduğu için sanırım kontrolleri daha önemser oldukdoğum konusunu konuşucam, normal doğum istediğimi söylücem, çatı muayenesi isticem... hadi hayırlısı.. birdee nst var tabi, bakalım sancı çıkıcakmı.. haa birde benim tosuncuk kaç kilo olmuşş. geçen hafta çarşamba 2.900 dü ne kadar almış sıpa bakalım sorularrr sorularrrrr
nasıl kullanılır foto nası eklenir hiç bilmem valla
ama facebook grubu kurunca burdan gitmeyeceksiniz dimi(
evet yaa haftada bire düşecek inşallah
zaten 20sinden sonrasına gün verecek bana bakalım ne güne verecek
ayyy çok heyecanlı
bende yarın doktora gidicem. bende heyecanlıyım bu sefer, artık son zamanlar olduğu için sanırım kontrolleri daha önemser oldukdoğum konusunu konuşucam, normal doğum istediğimi söylücem, çatı muayenesi isticem... hadi hayırlısı.. birdee nst var tabi, bakalım sancı çıkıcakmı.. haa birde benim tosuncuk kaç kilo olmuşş. geçen hafta çarşamba 2.900 dü ne kadar almış sıpa bakalım sorularrr sorularrrrr
nasıl kullanılır foto nası eklenir hiç bilmem valla
ama facebook grubu kurunca burdan gitmeyeceksiniz dimi(
tabi deryaaa gibii oohhh mis burası misssyok ayol , burdan gitmeyiz tabiiki deee , ben gitmem şahsen
burada bilgi deniz derya gibi
valla vajinal doğum yapmak isteyenleri tebrik ediyorumAyy çok heyecanlı ya(
Bizimde ultrasona göre 31/01 doğum.
Eğer dönmezse kuzu sezeryan için gün verecek 17sindedöndürysede çatı muaynesi olacak hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah.
Allah gönlüne göre versin kuzumm.
Doktor kontrol haberleri çok mutlu ediyor beni.Ha ben gitmişim ha siz kuzulardan haber geliyor ya ayrı bir keyif valla :))
Artık çok çok az kaldı :)
Benim de yok facebookum canım.
Burdan kopulmaz sanmıyorum.
Eşimin face var ordan girmeyi düşünüyorum.
https://www.f a c e b o o k . c o m / g r o u p s /190051931139061/ şimmdiii ollll hadi ollllllllllllllllllll
edit: olmadı :S şimdi şöyle yapıyoruz o zmaan, ben mesaj atıyorum adresi size , siz linki kopyeleyip adres çubuğuna yapıştırıp girebilirsiniz.
ben aralarında boşluk bıraktım çünkü kk siliyor facebook yazısını. siz o boşlukları silerek adres çubuğuna yazın linki
tabi deryaaa gibii oohhh mis burası misss
valla vajinal doğum yapmak isteyenleri tebrik ediyorum
umarım gönlüne göre , bebeğin ve senin için hayırlısı olur canımm
ben de merak içindeyim kaç kilo oldu diyee
3 hafta önce 2260 idi 3kg a yaklaşsa vari
gideyim bir süt ısıtayım içeyim
sonra da azıcık ütü yapayım kızlar
öpüldünüz
https://www.f a c e b o o k . c o m / g r o u p s /190051931139061/
edit: olmadı :S şimdi şöyle yapıyoruz o zmaan, ben mesaj atıyorum adresi size , siz linki kopyeleyip adres çubuğuna yapıştırıp girebilirsiniz.
mailde de silindi....
ben aralarında boşluk bıraktım çünkü kk siliyor facebook yazısını. siz o boşlukları silerek adres çubuğuna yazın linki
https://www.f a c e b o o k . c o m / g r o u p s /190051931139061/
mailde de silindi....
Ayy çok heyecanlı ya(
Bizimde ultrasona göre 31/01 doğum.
Eğer dönmezse kuzu sezeryan için gün verecek 17sindedöndürysede çatı muaynesi olacak hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah.
Allah gönlüne göre versin kuzumm.
Doktor kontrol haberleri çok mutlu ediyor beni.Ha ben gitmişim ha siz kuzulardan haber geliyor ya ayrı bir keyif valla :))
Artık çok çok az kaldı :)
Benim de yok facebookum canım.
Burdan kopulmaz sanmıyorum.
Eşimin face var ordan girmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?