Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar hastanede doğum odanızı kendinizmi süsleyeceksiniz.
eğer internetten süsleeme alan varmı hangi sitelerden aldınız.

cesaretlendiriyosun beni inan..umarım o güzel duyguyu yaşayabilirim ben de..çünkü bebeğin emerkenki halini izlemek çok hoş gelse de, annelerinin göğüslerini görünce fikrim değişiyor, ne psikopatım değil mi :)

kızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkadınız mı?ben bu hafta yıkamayı düşünüyorum ama aklıma bişey takıldı şu çoraplarla eldivenleri de makineye mi attınız çok minicikler de makinenin bi tarafına kaçar mı diye düşünüyorum :26:

Canım kucuk parcalar için file satıyorlar, makineye sıkışmasın diye ben fileye doldurup yıkadım çorap eldiven gibi minik parçaları,

canım ben yıkadım herşeyi ama eldiven ve çorapları südyen çantası var fermuarlı onda yıkadım yada perde yıkama tülü falan oluyor torba gibi çamaşır yıkama torbası yoksa şöylede yapabilirsin bir tülbentin vardır koy içine bağla ağzını onda yıkansın kaybolmaz

sana da çok teşekkürler canım çok yardımcı oldunuz öyle yaparım artık.herşey takılıyo insanın aklına işte

canım hiç odaları gezdinmi yani gezdiriyorlarmı ben yarın uğramayı düşünüyorum ama haftayamı gitsem acaba

bizzat gördüm.bir gece yatmışlığım var:))
ama katlarda değişiklik yapıyorlar şimdi kadın doğum taşınmış olabilir dediler.benim kaldığım oda güzeldi tek kişilik refakatçi için kanepe vardı.banyo wc temizdi beğenmiştim.haftaya bekleme bence git biranönce ayrıntılarını hallet.benim gibi son dakika golü yeme.

canım ben fiyat konusunu düşünüyorum bana fiyat için ocağın son haftası arayın demişlerdi şimdi fiyat verecek gene değişecek bakalım yarın bir konuşayım yarın sabah kardiyoloji randevum var öğleden sonra kadın doğum randevum nst falan ordan çıkıp eşime doğum hediyemi aldırmak için kuyumcu bakacağım yemek yiyeceğiz yetişirsek hastaneye gideceğiz hatta vaktim kalsa şu çikolatacıya bile uğramak istiyorum ama kalmaz ordanda haftalık market alışverişi o yüzden gidebilirmiyim acaba düşünüyorum canım.

Bisey olmaz canim ya merak etme, ben Kartal'dan avcilara gidip geliyorum hemde metrobüsle, arabamiz yok, sen özel arabayla gidicekmisin. Benim suan özel arabam olsa dünya turuna cikarim :) Kendini cok kasarsan o stresle tabii bisey olur ama kendin mi sürüceksin arabayi? Birisi sürerse daha iyi olur tabii.

Kizlar facebooka girdim bende, ama orda ki insanlar bana burda ki insanlar gibi gelmedi, isimlerinizi bilmiyorum sanki yabanci ortama girmis gibi oldum. Sanirim sosyal fobim oldu

Dogum yapacagim hastaneye bende hnüz gitmedim, doktorumun da muaynehanesine gittigim icin doktoru disardan getiricem, anlasmali oldugu hastaneye ama kendimhic gitmedim.
Gidip görsem odalari, ne diye gidciem, komik gelir mi bilmiyorum, bide ne sormak gerekir, ne ögrenmek gerekir bilemedim.

çok haklısın nereden okuduysam zaten

Okuma be kuzu tam hassas zamanlarımız zaten

https://www.f a c e b o o k . c o m / g r o u p s /190051931139061/

adres çubuğuna bunu yaz, ama aradaki boşlukları sil

buraya düzgün yazamıyorum çünkü forum otomatikmen siliyo facebook urlsini

Oldu kuzu valla ellerine sağlık canım.

kızlar şu hamilelik takviminde bebek resmi var ya
yiyesin geliyor yaa
Allahım bizimkiler nasıl olacak acaba??

MErak etmeyinimiz yoktur heralde :)
Tipleri nasıl olcak kimbilir yavrucaklarımızınn oyy :))

Ben direk yıkadım canım hiç bişey olmadı :)

canım bende senın durumundayım önce telefon aç merak ettiklerini sor ve gelmek istediğini söyle ben öyle yapacağım

kızlar özel hastane olduğu için öncelikle kazıklanmamaya dikkat etmek lazım
ben konuştum şunları sordum
1)Fİyata neler dahil
2)Odaları siz mi süslüyorsunuz
3)2 gece kalmak gerekirse ne kadar daha ödeme yapacağız
4)Refakatçi için ekstra ücret alınacak mı?
5)Biizm kan uyuşmazlığımız var iğne gerekiyor o ne kadar sizde de var mı bilemiyorum kızlar
6)vee tabiii EKSTRADAN masraf çıkarsa diye KORKUTTUM gözlerini çirkefleşirim diye
7)KEndi çarşafımı vs getirebilir miyim ?
8)Odaları da mutlaka gezin,gezdırmek zorundalar

ay aklıma bunlar geldi
umarım yardımcı olmuştur

Son düzenleme:
Kizlar bende telefon actim hastaneye,

1. fiyati sordum
2. fiyata neler dahil ( refakatci, bebegin ilk muayneleri vs. )
3. 7/24 acil anne ve bebek bakim üniteleri mevcutmu
4. refakatci fiyata dahil mi
5. anne sütünü destekleyip desteklemediklerini
6. bebek erken dogum olursa ve küveze girmek zorunda kaldiginda ekstra ücret talep ediyorlar mi ( etmiyorlarmis )
5. gelip görebilirmiyim dedim

ama sorulara cevap veren kadin sanki "manyak mi bu ne bicim sorular soruyor " tarzinda bi tavir icindeydi.

Ayrica oda süsünü, carsaf felan sormadim, kac gün kac gece, ekstra ücret cikariyorlar mi felan sormadim ama en büyük korkularim da o yani.

canım şöyle çarşafa kimse karışamaz götürür değiştirirsin fiyatı sorduğunda normal doğum dediysen birgün yatış sezeryan doğum dediysen 2 gün yatış dahildir.

Birde küvez olayı şöyle canım hemen bebeğe kimlik çıkarıyorsun ve devlet karşılıyor diyelimki haftasonuna denk geldi provizyon alıyorlar kartından

Son düzenleme:
kız laf yetiştircene versene şu linki çatlattın bizi

ben attım canım çorap ve eldivenleri sapasağlamda aldım:) bişi olmaz sende yıka bence:) eet çok minikler gerçektende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…