kızlar hastanede doğum odanızı kendinizmi süsleyeceksiniz.
eğer internetten süsleeme alan varmı hangi sitelerden aldınız.
al benden de o kadar bende inanılmaz huylanırım ama yapcak bişi yok alışcas güselim Allah yeterki sütümüzü bol etsin miniklerimiz içsin inşallah hayırlısıyla amiiinnnnn
emzirmek dünyanın eeennnn güzel duygusu emin ol ben de bebeğim olmadan önce tuhafıma gider,ay ben kendimi inek gibi hissederim derdim:) ama çoookk güzel birşey hele bebeğin emerkenki ifadesiii başkaları emzirirken bile gidip o bebekleri izlemek gelir içimden:)
canım odamı yok hastanede ??
odaya süslemeyi kendim yapıcam kapı süsü balon vs...
netten sipariş vereyim diyorum.
kızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkadınız mı?ben bu hafta yıkamayı düşünüyorum ama aklıma bişey takıldı şu çoraplarla eldivenleri de makineye mi attınız çok minicikler de makinenin bi tarafına kaçar mı diye düşünüyorum :26:
kızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkadınız mı?ben bu hafta yıkamayı düşünüyorum ama aklıma bişey takıldı şu çoraplarla eldivenleri de makineye mi attınız çok minicikler de makinenin bi tarafına kaçar mı diye düşünüyorum :26:
Canım kucuk parcalar için file satıyorlar, makineye sıkışmasın diye ben fileye doldurup yıkadım çorap eldiven gibi minik parçaları,
canım ben yıkadım herşeyi ama eldiven ve çorapları südyen çantası var fermuarlı onda yıkadım yada perde yıkama tülü falan oluyor torba gibi çamaşır yıkama torbası yoksa şöylede yapabilirsin bir tülbentin vardır koy içine bağla ağzını onda yıkansın kaybolmaz
canım hiç odaları gezdinmi yani gezdiriyorlarmı ben yarın uğramayı düşünüyorum ama haftayamı gitsem acaba
bizzat gördüm.bir gece yatmışlığım var:))
ama katlarda değişiklik yapıyorlar şimdi kadın doğum taşınmış olabilir dediler.benim kaldığım oda güzeldi tek kişilik refakatçi için kanepe vardı.banyo wc temizdi beğenmiştim.haftaya bekleme bence git biranönce ayrıntılarını hallet.benim gibi son dakika golü yeme.
olmuyor canım malesef
kızlar günaydın bişey danışmak istiyorum çmrtsi annem geliyor yanıma uçakla gelecek biz avrupa yakasındayız annem sabiha gökçene inecek bana sen gelme yol uzun diyor bişey olur yollarda diyor arabamız var bu arada ama benim içime sinmiyor kardeşimin arkadaşı arabasıyla alacakmış sizce bişe olur mu yaa
çok haklısın nereden okuduysam zaten
https://www.f a c e b o o k . c o m / g r o u p s /190051931139061/
adres çubuğuna bunu yaz, ama aradaki boşlukları sil
buraya düzgün yazamıyorum çünkü forum otomatikmen siliyo facebook urlsini
kızlar şu hamilelik takviminde bebek resmi var ya
yiyesin geliyor yaa
Allahım bizimkiler nasıl olacak acaba??
Bisey olmaz canim ya merak etme, ben Kartal'dan avcilara gidip geliyorum hemde metrobüsle, arabamiz yok, sen özel arabayla gidicekmisin. Benim suan özel arabam olsa dünya turuna cikarim :) Kendini cok kasarsan o stresle tabii bisey olur ama kendin mi sürüceksin arabayi? Birisi sürerse daha iyi olur tabii.
Kizlar facebooka girdim bende, ama orda ki insanlar bana burda ki insanlar gibi gelmedi, isimlerinizi bilmiyorum sanki yabanci ortama girmis gibi oldum. Sanirim sosyal fobim oldu
Dogum yapacagim hastaneye bende hnüz gitmedim, doktorumun da muaynehanesine gittigim icin doktoru disardan getiricem, anlasmali oldugu hastaneye ama kendimhic gitmedim.
Gidip görsem odalari, ne diye gidciem, komik gelir mi bilmiyorum, bide ne sormak gerekir, ne ögrenmek gerekir bilemedim.
Kizlar bende telefon actim hastaneye,
1. fiyati sordum
2. fiyata neler dahil ( refakatci, bebegin ilk muayneleri vs. )
3. 7/24 acil anne ve bebek bakim üniteleri mevcutmu
4. refakatci fiyata dahil mi
5. anne sütünü destekleyip desteklemediklerini
6. bebek erken dogum olursa ve küveze girmek zorunda kaldiginda ekstra ücret talep ediyorlar mi ( etmiyorlarmis )
5. gelip görebilirmiyim dedim
ama sorulara cevap veren kadin sanki "manyak mi bu ne bicim sorular soruyor " tarzinda bi tavir icindeydi.
Ayrica oda süsünü, carsaf felan sormadim, kac gün kac gece, ekstra ücret cikariyorlar mi felan sormadim ama en büyük korkularim da o yani.
kız laf yetiştircene versene şu linki çatlattın bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?