Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

zaten ultrason değeriyle gerçek değer arasında + - 300 gr olabileceğini benim doktorum söylemişti genelde + yönde olurmuş

Canım ablam 4 ay önce doğum yaptı ve ultrasonda bebek 3,5 kg görünüyordu ama bebek 4,670 kg geldi! Şaka gibi ama doktor dediki bu kadar büyük oldugunu bilseydim sezeryan yapardım!
Ve hastanede özel ve baya ünlü bi hastane,ultrosana güvenmemek gerek.

Kızlar merhaba bugün doktor kontrolumüz vardı. 2500 gr olmuş bebisim herşey yolunda gidiyor bir sıkıntı yok dedi doktorumuz. Isteğe bağlı sezeryan olacağı için 31 ocaktan sonra bir tarih seçebileceğiz. Artık her hafta gidecekmisiz. Haftaya nstye gireceğiz.bunlar iyi haberleri.hastanede canım çok sıkıldı.doğuma esimde girmek istiyordu fakat almiyorlarmis.kameraya çekmek istiyoruz ozkan bir personele verelim o çeksin dedik..fotoğraf mak. Ve kameraya almiyorlarmis. Ancak ogun anestezi doktoruna ağlayıp sizlarsam belki ikna edersin dedi doktorum. Hastanenin doğum fotografcisi var sırf o para kazansin diye yapılan bir şey diye düşünüyorum. 30 adet fotografa 600 tl istiyorlar.çok moralim bozuldu eve geldim ağladım sinirden. doğuma bir dünya para ödeyeceğiz ama hiç bir isteğimiz olmayacak.tamamen ticarete dökmusler işi.

6 adet hediyeleri var zaten tatlım onların geri kalanıda pazarlık yapar 200-250 ye halledersin ben dşardan fotoğrafçı getireceğim ne yani kabul etmeyeceklermiymiş (

canım senlen doğumumuz denk gelecek büyük ihtimal hadi hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

Matemetik hafızam kuvvetli güzelim ne yapayım rakamlara karşı takıntım var benim unutmuyorum. Misal 15 - 20 sene önce aldığım birşeyin fiyatını sor anında söylerim fiyatları unutamıyorum mesela evimdeki iğneden ipliğe herşeyin fiyatını sor tek tek söylerim elimde değil

merhaba kızlar.. uzun zamandır yazdıklarınızı okuyordum yazmak bugüne kısmet oldu. ben de sizler gibi şubat annesi olacağım inşallah. bu hafta 37. haftamız oluyor. cuma günü de izne ayrılacağım. burada yazdıklarınız, paylaşımlarınız çok güzel. dertlerinizi, sıkıntılarınızı, mutluluğunuzu her şeyinizi burda paylaşmışsınız. ben de aranıza katılmak istedim. inşallah hepimiz bir an önce kuzucuklarımıza sağlıcakla kavuşuruz. :)))

kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...

Gözünüz aydın, hayırlı olsun, hoş gelmiş Doruk Bebek, benim de düşündüğüm isim, adaş olabilir yani bebişlerimiz Allah sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür versin inşallah

kızlar ben bu ara okulda çok yoruluyorum, eve gelince de direk uykuya dalıyorum, çok şükür uyku problemim yok henüz, sadece gece uykumda bikaç kez ve sabahları erkenden uyanmaya başladım. bebiş emeceği saatlerin hazırlığını yapıyor sanırım :))) kabızlığım, reflüm de yok çok şükür, yalnızca sırt ağrım oluyor akşamları. birde son iki gündür resmen adet sancısı çekiyorum. bugün kan sonuçları için dr.un yanına uğramıştım, söyledim, tabi ki normal normal dedi. bi sitede erken doğum habercisi olabilir diye okumuştum. umarım değildir, en son geçen perş. 1800 gr. dı oğulcuk. elimin altında sürekli fındık, fıstık, badem :) bu arada bebek odası takımımızın siparişini verdik hafta sonu gelicek inşallah, odamızı da boşalttık, bekliyoruz. duvarlara bişey yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım. yalın beyaz renkli şu an, ya sticker yada bir duvara sadece kağıt olabilir diye düşünüyorum. halı, tül, perde bakıyorum, denk gelince alıcam. alışverişimizi 2 hafta önce izmir hello baby de hallettik. benim çamaşır makinemin sterilizasyon özelliği vardı, hiç kullanmamıştım meğer bu durumlar içinmiş, bebişin tüm her şeyini deterjansız o programa attım, kurutma derdim de olmadı, makinesini değiştirmeyi düşünenlere tavsiye ederim :) pompa olarak avent in manuel-elektrikli, teklisini aldım. umarım kullanışlı olur. yalnız bir türlü pijama beğenemiyorum. lohusa pijamalrı çok geniş ve gereksiz gösterişli geliyor, sanırım normal önden düğmeli iki takım pijama alıcam. lc waikiki den bi önden derin düğmeli gecelik, bir de yine önden düğmeli tulum aldım, bir tane de aqua dan yandan açılan gecelik aldım. pijama ve sabahlık kaldı almam gereken tabi bir de iç çamaşırı. çantamız hazır sayılır. haftaya rapor alıp okula gitmemeyi planlıyorum, 25inde de zaten ant. ya geçicez inşallah. bu arada bebişime polardan battaniye yapıyorum sırt ağrım elverdikçe, bitince fotoğraflayıp eklerim. herkese Allah yardım etsin, sağlık versin, ağrıların, sancıların en hafif düzeyde hissedilmesini sağlasın inşallah...

ben de aynı durumdaydım,emzirmeye başlayınca herşey değişiyor. yeni doğduğunca ağzını açıp aranmaya başlıyor kuş yavusu gibi, anneyi bulunca başlıyo cok cok.anne bebek arasında öyle özel bir şey ki inan insan seviyor bile...

Kizlar facebook konusunda katiliyorum...

Görümcemden haber aldim, hersey normal gitmesine ragmen, suni sanci yedikce bebek yukari cikmis, o yüzden sezeryana almislar.

oyyyyyyyyyy hem normal doğum sancısı hem sezeryan,çok geçmiş olsun,gözünüz aydın.Bebiş iyidir umarım.allah analı babalı büyütsün.

bu arada çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için arkadaşlar.Gene 39 la uyudu minik paşam.

vallahi cnm bende izne ayrılana kadar hep kabızdım ama izinden sonra 2günde 1 veya hergün tuvalete çıkabiliyorum.sanırım stres çok etkili

Eda cım çok çok tebrik ediyorum seni, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı başımıza artık :))
Kızlar Facebook grubu konusunda katılıyorm, bence de iletişim anlamında daha kolay olabilir bizler için.
Ben de işten syrılınca kendimi sokaklara saldım, devamlı bir hareket aksiyon halindeyim. Bu cmtesi kızımıza baby shower organize ediyoruz, onun hazırlıklarıyla boğuşmaca halindeyim o yüzden okuyorum ama yazmaya vakit bulamıyorum :))
Uykusu olan arkadaşlarıma da bravo diyorum, ben zangoç gibi ayaktayım devamlı. Gün içinde zaten yerimde oturmuyorum, geceleri de uyku olaym berbatttt. Hiç uyumasam biri otursa benle olur yani.

kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...

hoşgelmişşş Doruk :) maşallah Allah analı babalı büyütsün

şimdiden iyi eglenceler size.artık fotografları eklersin .
facebook olayına bende katılıyorum.bir kişi acsın bir sayfa.

ışılaycım senden haber bekliyorum.sende görüş bakalım ne diyecekler.

günaydınnn

bugün uyuyabildim şükürler olsun kiiii... yani gece 1 de yatıp 100 kere uyanıp defalarca da wc ye gidip gelip uyuyarak saat 8 e kadar yatakta kalabildim. buna rağmen gene ne rüyalar gördüm ne rüyalar gördüm .. oofff offf

10 gün daha dayanabilsemmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…