Ne güzel, muhtemel doğum tarihi 14 şubat dediğimde herkes "ooo tam bir aşk çocuğu bu" diyordu :) ama sanırım benim şubatın ilk haftası alınır
zaten ultrason değeriyle gerçek değer arasında + - 300 gr olabileceğini benim doktorum söylemişti genelde + yönde olurmuş[/Q
Canım ablam 4 ay önce doğum yaptı ve ultrasonda bebek 3,5 kg görünüyordu ama bebek 4,670 kg geldi! Şaka gibi ama doktor dediki bu kadar büyük oldugunu bilseydim sezeryan yapardım!
Ve hastanede özel ve baya ünlü bi hastane,ultrosana güvenmemek gerek.
zaten ultrason değeriyle gerçek değer arasında + - 300 gr olabileceğini benim doktorum söylemişti genelde + yönde olurmuş
Kızlar merhaba bugün doktor kontrolumüz vardı. 2500 gr olmuş bebisim herşey yolunda gidiyor bir sıkıntı yok dedi doktorumuz. Isteğe bağlı sezeryan olacağı için 31 ocaktan sonra bir tarih seçebileceğiz. Artık her hafta gidecekmisiz. Haftaya nstye gireceğiz.bunlar iyi haberleri.hastanede canım çok sıkıldı.doğuma esimde girmek istiyordu fakat almiyorlarmis.kameraya çekmek istiyoruz ozkan bir personele verelim o çeksin dedik..fotoğraf mak. Ve kameraya almiyorlarmis. Ancak ogun anestezi doktoruna ağlayıp sizlarsam belki ikna edersin dedi doktorum. Hastanenin doğum fotografcisi var sırf o para kazansin diye yapılan bir şey diye düşünüyorum. 30 adet fotografa 600 tl istiyorlar.çok moralim bozuldu eve geldim ağladım sinirden. doğuma bir dünya para ödeyeceğiz ama hiç bir isteğimiz olmayacak.tamamen ticarete dökmusler işi.
inşallaaahhh muhteşem sağlıklı sıhhatli güzel haberler alıcaksın inşallahhh
çeteresini de tutmuş milletinnn
=))))
gelmiş geçmiş olsun , yavvrumm benimmmm,
ben de dün akşam çok ağladım , bir türlü iyileşemedim , şimdi doğum yapsam nasıl bakıcam bebeğime , ne olacak böyle diye..
kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...
bu arada, emzirme desteği için makineleri o kadar araştırdım ki, çift taraflıda amedayı, tek taraflıda medelayı önerdiler..ben de yedek parçası rahat bulunur ve çantada kolay taşırım diye medela aldım..bakalım kullanabilecek miyim o ayrı konu :) çünkü ben doğumdan falan değil, emzirmekten çok korkuyorum..inanılmaz huyluyumdur ben, ne yapıcam bilmiyorum
Kizlar facebook konusunda katiliyorum...
Görümcemden haber aldim, hersey normal gitmesine ragmen, suni sanci yedikce bebek yukari cikmis, o yüzden sezeryana almislar.
ağlamak istiyorum sayın seyirciler,duba gibi oldum, 16 kilodayım,şeker de var diyette. ama kilo aldı başını gitti. her sabah aynada angelina jolie nin dudaklarınnı görüyorum,kalan kısımlar çooooook farklı tabi.ne güzel nzar değmesin valla. ilk bebekte 2 ayda 16 kilo gitmişti. diyetisyen 30 yaşı geçtin o kadar kolay veremeyebilirsin diyor.
bu arada ben aylardır kabızım,öyle böyle değil hem de neler neler çektim. son 1,5 aydır 2 günde 1 ilaç içiyorum. 1 gün içmezsem çokkötü oluyordum. geçen cuma ilacım bitti. sonra hep bir mani çıktı alamadım ama arada hep neredeyse ishal olarak çoktım wc.ye. hem de günde 2 kere filan. ne ilginç hamilelik metabolizması. benimde mi az kaldı acaba. onun sinyali olabilir mi?
zaten ultrason değeriyle gerçek değer arasında + - 300 gr olabileceğini benim doktorum söylemişti genelde + yönde olurmuş[/Q
Canım ablam 4 ay önce doğum yaptı ve ultrasonda bebek 3,5 kg görünüyordu ama bebek 4,670 kg geldi! Şaka gibi ama doktor dediki bu kadar büyük oldugunu bilseydim sezeryan yapardım!
Ve hastanede özel ve baya ünlü bi hastane,ultrosana güvenmemek gerek.
geçmiş olsun ablana bu kadar iri bebek normal doğum,iyilerdir inş. Benim ilk doğumda dr.um karar verene kadar büyüklüğüne bi ultrasonda bakıyordu bi karnımı sağdan soldan mua. edip büyüklüğünü anlamaya çalışıyordu. kendi kendine yorum yapıyordu, 4 olacak bu, daha ufak değil, daha büyükte değil. iyi tutturmuş o zaman. tam 4 kilo geldi.tecrübe mi,iyi tahmin i,şans mı,beceri mi bilmiyorum ama insanın kaderini belirliyor.
kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...
Eda cım çok çok tebrik ediyorum seni, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı başımıza artık :))
Kızlar Facebook grubu konusunda katılıyorm, bence de iletişim anlamında daha kolay olabilir bizler için.
Ben de işten syrılınca kendimi sokaklara saldım, devamlı bir hareket aksiyon halindeyim. Bu cmtesi kızımıza baby shower organize ediyoruz, onun hazırlıklarıyla boğuşmaca halindeyim o yüzden okuyorum ama yazmaya vakit bulamıyorum :))
Uykusu olan arkadaşlarıma da bravo diyorum, ben zangoç gibi ayaktayım devamlı. Gün içinde zaten yerimde oturmuyorum, geceleri de uyku olaym berbatttt. Hiç uyumasam biri otursa benle olur yani.
6 adet hediyeleri var zaten tatlım onların geri kalanıda pazarlık yapar 200-250 ye halledersin ben dşardan fotoğrafçı getireceğim ne yani kabul etmeyeceklermiymiş(
canım senlen doğumumuz denk gelecek büyük ihtimal hadi hayırlısı bakalım
günaydın anneler hava çok soğuk donuyoruz allah yardım etsin hepimize
Yoğun karlı havada Günaydın Herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?