- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
nst yaptıran varmı
günaydın kızlar hepimizin kandili mübarek olsun.bir daha ki kandillerde kucağımızda yaprularımızla beraber sağlıcakla beraber olmayı nasip etsin Allah.amin.
kızlar EBRAR diye bi arkadaşımız vardı.rumuzunu tam bilen varmı.msj atmak istedim nasıl olduğunu mrk ettim ama rumuzunu net hatırlayamadım.yada kaçıncı sayfalarda yazmıştı.yazık ızcağız kaç gün oldu hala kucağına bebeğini alamamıştı. Allahım bu günün hatrına dualarımızı kabul eylesin.
ya kızlar makatta böyle bir acı mı desem baskı mı desem çok hafif rahatsız etmeyecek ama hissettirecek kadar bir şey oluyor
sizde de var mı
slm kızlar:) gülücük koyduğuma bakmayın öyle bişey yaptımki kendime şu an sünnetlik çocuklar gibi bacaklar ayrık oturuorum
söylemesi ayıptır hani konuştuğumz konu vardı ya ağdamı yapcas jiletmi vs diye.işte bnm o bölge mantar olmuştu daha önce doktorumn verdiği kremi kullanıodum ama oda bitti mantar iyileşmedi kaşıntı vs vardı.sonra bende dün tüy dökücü krem aldım deniyim dedim bi yerinde.e buda sprey şeklindeydi püskürnce baya bi geniş alan kapladı derken benden bir ciyaklama sesi..hemen duşa girdim ama ne yaptıysam olmadı..şu an şişkin zonk zonk zonkluyo..dün gece saat 6.30 a kadar salonda acı içince kıvrandımsünnetlik bebeler gibi bacaklarım ayrık yürüorum tahammül edilemez bi acı yaşıorumm sitenin tekinde sirkeli suyla pamukla tampon önermişler uyguladım iyi gelirmi bilmem..2 gün sonra kontrolüm var doktora danışıcam o zaman
Merhabalar bebeğim Rüya Duygu'm aramıza katıldı:) Dün sabah hastaneye geldik suni sancı verildi 3cm açıklığa dayanabildiğim sancılarla geldim ama 4 cm ye ulaşabilmesi yaklaşık 3 saat sürdü ve sancıların şiddetine dayanamıyordum epidural istedim anastezi uzmanı epidurali yaptı nst ye takalımtekrar dediler beniyi ki nstnin alt sınırını sormuştum 80-100ün altına düşmesi riskmiş bebeğimin nabzı 60lara düştü 200lere çıktı budengesizlik üzerine acil sezaryen kararı verildi ve epidural sezaryen yaptım ameliyathanede yaklaşık 1 saat kaldım artık tir tir titriyordum buz gibiydim ve 1 saat ısınıp kendime gelemedimanestezinin etkisi geçtiğinden itibaren de dikiş yerlerimde dayanılmaz ağrılarçekiyorum bebeğim 15:50 de doğdu gece 23 gibi ebe yürütmeye geldi yataktan kalkmak,ayağımı yere basmak tam bir ızdıraptı adım atamadım ve ebeye tutuna tutuna ayaklarımı sürüyerek az bi ilerleyip binbir güçlkle yattım şu an biraz daha yürüyebilsem de tek başıma yataktan kalkamıyor ve geri yatamıyorum gaz sancılarım da var sezaryenden dolayı tatsız tuzsuz çorba ve püre veriyorlar isteğe bağlı sezaryen kararı verenleri hiç anlamıorum normal yapılama yacaksa bile epidural normal doğum var normali de yaşamışbiri olaraksöylüyorum. Doğumdan sonra hemen iyileşip rahatça yatıp yürümek varken günlerce ağrıyla kıvranmak hiç akıl karı değil
Çok şükür bebeğim iyi,sütüm geliyor boyu 50cm kilosu 2840gr yarın taburcu olacağız
Şimdilik bizdenhaberler böyle görüşmek üzere hoşçakalın:80::80::80:
hadi hayırlı olsun meleğinizin ismi canım o zaman
peki iki ismimi olacak yoksa elvinden vazgeçip sadece hira mı koyacaksınız ? bu arada benim kuzenimin kızının da adı hira, ilk duyduğumuzda çok yadırgamıştık ama manasını duyunca çok beğenmiştik
Günaydın kızlar,
Dün evdeydim bugün işteyim, bu haftadan sonra pek devam edemeyeceğim sanırım.
Yürürken bile ağrım oluyor artık, kızım çok aşağıda sanırım.
Cancan sanırım ptesi doktora gidecekti ne oldu acaba?
Mehtapçım bişeycik kalmamış kocacığına kavuşmana :))
günaydınlar.. artık son zamanlar ağrıların artması normal sanırım. bende de var o ağrılardan. Belfücüm artık bence de devam etme işe. evde biraz dinlen. cumartesi doktordaydık şimdilik sıkıntı yok, yarın kontrolümüz var. bakalım ne olacak. eli kulağında bekliyoruz artık. cumartesi çok az bir nişan gelmişti ama hala tık yok bizim kuzuda,,:)) Allah hepimize kolay, ağrısız, rahat doğumlar nasip etsin.
Mehtap arkadaşım Allah kavuştursun kocişine bir an önce..
Canım nişan geldi mi ben kaçırdım yazdıysan,normal kan mı yoksa kahverengi filan mı. Allah yardımcımız olsun,normal doğumlara da geçiyoruz yavaş yavaş. anneeeee
cumartesi sabah çok az nişan geldi canım. pembemsi bir sıvı. akıntı gibi. hemen doktoru aradık gittik hastaneye ama sancılar falan iyiydi doktor şimdilik sıkıntı yok dedi muayene etti açıklık çok az vardı bekleyelim dedi. suyun gelmesi ve ağrıların çoğalması doğum başlangıcıymış. nişan habercisiymiş sadece doğumun. hatta doktorumun başka bir hastası nişan geldikten bir hafta sonra doğum yapmış. bakalım ben de yarın kontrole gideceğim. ağrılar bu aralar fazlalaşmaya başladı oğlum karnımın sağ tarafına toplanıyor akşamdan beri sanki.. normal doğum isteyenlerdenim ben. hakkımızda hayırlısı artık hepimizin. hayırlı ve sağlıklı doğumlar yaşarız inşallah hepimiz.
İnan çok sevindim senin adına canım.Ben de dört gözle ters dönse, karnımın alt kısmına inse nişanım gelse diye bekliyorum hep. Şimdilik sadece ters döndü:) İnş. hepimiz kolay ve sağlıklı doğumlar yaparız.
Güzel dualar için aminn:) Hepimizin kandili mübarek olsun inş.Allah güzelliklere hayırlara kavuştursun hepimizi.
Elvinden tamamen vazgeçtk canım:)
Belfüm izne ayrıl bence de canım. son adetin ne zamandı tatlım senin bu arada,merak ettim:)
Canım nişan geldi mi ben kaçırdım yazdıysan,normal kan mı yoksa kahverengi filan mı. Allah yardımcımız olsun,normal doğumlara da geçiyoruz yavaş yavaş. anneeeee
Oh masallah gunler bitti saatler kaldi desene. Saglikla al canim bebisini kucagina ins:)iyi akşamlar kızlar
son 39.5 saat benım içinnnn
iyi akşamlar kızlar
son 39.5 saat benım içinnnn
Gunaydin kizlar. Bende yarin kontrole gidicem. Sezeryan gunu alicam . Tup bebek old icin doktor riske atmiyor . Eger doktorda uygun gorurse 14 subat istiyorum. :)) kocama hediyem olsun. Heyecan hat safhada. Oglumu cok mrk ediyorum. Saglikla kucagimiza alalim ins yavrularimizi
artık çok az kişi takılıyor buralara.galiba biçoğunuzun annişleri sevdikleri gelince boşladılar buraları((())))):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?