Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
günaydın kızlar hepimizin kandili mübarek olsun.bir daha ki kandillerde kucağımızda yaprularımızla beraber sağlıcakla beraber olmayı nasip etsin Allah.amin.
kızlar EBRAR diye bi arkadaşımız vardı.rumuzunu tam bilen varmı.msj atmak istedim nasıl olduğunu mrk ettim ama rumuzunu net hatırlayamadım.yada kaçıncı sayfalarda yazmıştı.yazık ızcağız kaç gün oldu hala kucağına bebeğini alamamıştı. Allahım bu günün hatrına dualarımızı kabul eylesin.

Hepinize tesekkurler sizlerinde kandiliniz mubarek olsun Allah dualarinizi kabul etsin

nst yaptıran varmı

benim doktorum son bir aydır her kontrolde istedi. 4 defa falan yaptırdım bugüne kadar. sıkıntı yoktu. bebeğin kalp atışı iyiydi sancılarım da yok denecek kadar azdı. ama sonuncusunda biraz hareketlenme vardı sancılarımda. siz daha nst yaptırmadınız mı hiç? yakında isterler sizden de

senin de kandilin mübarek olsun arkadaşım. Ebrar36 sorduğun arkadaşın rumuzu sanırım sayfa 887 lerde vardı ben de az önce okurken görmüştüm. umarım kavuşmuştur bebeğine artık. Dualarımız onunla ve hepimizle olsun bu mübarek günde.

Canlarim Herkesin kandili mubarek olsun su guzel gunde bol bol dua edelim saglikla kavusmak icin kuzucuklarimiza :) benimde son iki gunum hem okul kapaniyo hem izin basliyo nihayet...

kızlar hepimizin kandili mübarek olsun.insalah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırız saglıklı bi sekilde insalah..sezeryan günü belli olan arkadaslar varmı

ya kızlar makatta böyle bir acı mı desem baskı mı desem çok hafif rahatsız etmeyecek ama hissettirecek kadar bir şey oluyor
sizde de var mı

Bende yok ama belinde ağrı var ise doğum için belirti olabilir de bu ağrı. Doktoruma gecen hafta gittiğimde doğum sancısı tam nasıl olur diye sorduğumda bunları saymıştı. İkimizin de günü yakın belki ondandır canım bu acılarımız, ağrılarımız...

Kızlar; güzel hamileler bu mübarek kandil gününde Allahım tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin. Çocuklarımızı sağlıklı şekilde kucağımıza alalım, doğuralım, herşey gönlümüzce olsun...

oyy geçmiş olsun valla ya. burda şu ağda vs konularını okuyorum da şu sıra bence en temkinli davranmamız gereken zaman hepimizin çok az zamanı kaldı. 1-2 sefer jilet yapmak daha mantıklı sanırım benim canım çok tatlıdır valla . inşallah iyileşmişsindir canım.

sağlıkla büyüsün inşallah canım gözün aydın darısı bizlerin başına. sezeryanın ağır geçmiş anladığım kadarıyla ama 3 güne iyileşiyor insan. benim ilki sezaryandı genel aneztezi olmuştum o zaman ve uyandığımda hiçbir ağrım yoktu dikiş yerimle alakalı. sadece ikinci gün çok gaz sancım olmuştu. ondan sonrası rahattı diyebilirim. sanırım bünye meselesi. umarım bu seferde ağrım olmaz diyorum. sanada sağlıklar dilerim.

bu güzel kandil gecesinde evlatlarımız ve bizler için ettiğimiz tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle herkese hayırlı kandiller..

Güzel dualar için aminn:) Hepimizin kandili mübarek olsun inş.Allah güzelliklere hayırlara kavuştursun hepimizi.

Elvinden tamamen vazgeçtk canım:)

Belfüm izne ayrıl bence de canım. son adetin ne zamandı tatlım senin bu arada,merak ettim:)

Canım nişan geldi mi ben kaçırdım yazdıysan,normal kan mı yoksa kahverengi filan mı. Allah yardımcımız olsun,normal doğumlara da geçiyoruz yavaş yavaş. anneeeee

Canım nişan geldi mi ben kaçırdım yazdıysan,normal kan mı yoksa kahverengi filan mı. Allah yardımcımız olsun,normal doğumlara da geçiyoruz yavaş yavaş. anneeeee

cumartesi sabah çok az nişan geldi canım. pembemsi bir sıvı. akıntı gibi. hemen doktoru aradık gittik hastaneye ama sancılar falan iyiydi doktor şimdilik sıkıntı yok dedi muayene etti açıklık çok az vardı bekleyelim dedi. suyun gelmesi ve ağrıların çoğalması doğum başlangıcıymış. nişan habercisiymiş sadece doğumun. hatta doktorumun başka bir hastası nişan geldikten bir hafta sonra doğum yapmış. bakalım ben de yarın kontrole gideceğim. ağrılar bu aralar fazlalaşmaya başladı oğlum karnımın sağ tarafına toplanıyor akşamdan beri sanki.. normal doğum isteyenlerdenim ben. hakkımızda hayırlısı artık hepimizin. hayırlı ve sağlıklı doğumlar yaşarız inşallah hepimiz.

İnan çok sevindim senin adına canım.Ben de dört gözle ters dönse, karnımın alt kısmına inse nişanım gelse diye bekliyorum hep. Şimdilik sadece ters döndü:) İnş. hepimiz kolay ve sağlıklı doğumlar yaparız.

amin canım benim. az kaldı zamanımız senin de bir an önce yerleşir yerine merak etme. ben de artık bir an önce doğsa da kavuşsak diyorum. son zamanlar iyice zorlamaya başladı beni. :)

Ceyzim bu haftayı atlatayım ayrılacağım Ceyzim. Son adetim 2 Mayıs kuzum

artık çok az kişi takılıyor buralara.galiba biçoğunuzun annişleri sevdikleri gelince boşladılar buraları((())))):

Gunaydin kizlar. Bende yarin kontrole gidicem. Sezeryan gunu alicam . Tup bebek old icin doktor riske atmiyor . Eger doktorda uygun gorurse 14 subat istiyorum. :)) kocama hediyem olsun. Heyecan hat safhada. Oglumu cok mrk ediyorum. Saglikla kucagimiza alalim ins yavrularimizi

Günaydın kızlarr,
Nihayet perşembeye geldik.Bugün daha iyiyim.
Dün eve gidince son ütülenecekleride halledip çantamıza koydum, artık içim rahat :)

iyi akşamlar kızlar
son 39.5 saat benım içinnnn

Kuzum heyecan dorukta valla :) Yarın oğluşun kollarındaa ayy maşallah

Sevdam hayırlısı olsun kuzum:)

artık çok az kişi takılıyor buralara.galiba biçoğunuzun annişleri sevdikleri gelince boşladılar buraları((())))):

Sanırım öyle oldu canım.Son telaşlar başladı artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…