- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
Oh masallah gunler bitti saatler kaldi desene. Saglikla al canim bebisini kucagina ins:)
Günaydın kızlarr,
Nihayet perşembeye geldik.Bugün daha iyiyim.
Dün eve gidince son ütülenecekleride halledip çantamıza koydum, artık içim rahat :)
Kuzum heyecan dorukta valla :) Yarın oğluşun kollarındaa ayy maşallah
Sevdam hayırlısı olsun kuzum:)
Sanırım öyle oldu canım.Son telaşlar başladı artık :)
sağolun kızlar
dün gittim pedikür,üstten tekrar ağda ,kaş operasyonu yaptırdım bugün de nasipse fön çektiririm saçıma
ve yarın oğlumu almaya giderim
ALlahım sağ salim nasip etsin inşallah
Belfü çanta tamam rahatsın artık
valla benım gecelik ve pijama ne hale geldi çantada merak ediyorum
malum ne kadar zaman oldu çantayı hazırlayalı
Enerjine hayranım valla :) Ben kuaföre gidecek enerjiyi bulamıyorum kendimde. İnşallah çok kolay sağlıklı bir doğum olur. Heyecan doruktadır şimdi senin. Benim de son 3 gün. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.Haberlerini bekliyoruz canım.
sağolun kızlar
dün gittim pedikür,üstten tekrar ağda ,kaş operasyonu yaptırdım bugün de nasipse fön çektiririm saçıma
Belfucum ve hepberaber sanirim yarin dogumunuz var. İns sorunsuz gecer ve bebislerinizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz. Valla acayip heyecanlandim sizi dusunemmiyorum . Herhalde bu gece uyuyamazsinizgerci bende agridan uyuyamiyorum hehe kizlar iyi haberlerinizi bekliyoruz
anaaamm belfü içine mı doğdu nee hayır olsunBelfucum ve hepberaber sanirim yarin dogumunuz var. İns sorunsuz gecer ve bebislerinizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz. Valla acayip heyecanlandim sizi dusunemmiyorum . Herhalde bu gece uyuyamazsinizgerci bende agridan uyuyamiyorum hehe kizlar iyi haberlerinizi bekliyoruz
Ohh süper yapmışsın.Oğluşunu kokoş karşılıcan desene :) azda makyaj yap kuzu :))
Bizi kesin haberdar et.
Sevdam Allah mı söyletti kız :)) Ben bekliyorum sadece normal doğum çünkü
anaaamm belfü içine mı doğdu nee hayır olsun
sağool canım hayırlısıyla atlatayım inşalah
aaa makyajsız olur mu
yuh dedirtmeyecek hafif bir makyaj şart
iyi akşamlar kızlar
son 39.5 saat benım içinnnn
sağolun kızlar
selam kızlar.. biz de az önce doktordan geldik durumumuz gayet iyi. bizim kuzu çok hareketli. 39. hafta olmasına rağmen fazla hareketli doktor da gayet iyi dedi. ama suyum da azalma olmuş. bir de bebek çok kilo almamış. 2971 gr. sıkıntı yok dedi doktor. normal doğum istiyoruz bakalım doktorum da aynı şekilde normal doğumdan yana. ama her ihtimale hazır ol dedi. normal başlayıp da bebeğin kalp atışlarına göre sezeryana da dönebilir doğum şekli dedi. bu her zaman görülebilen bir şey dedi. bir de suyum az diye bebeğin hareketlerini iyi takip et azalma olursa hemen gel dedi. istersen pazartesi gel yatıralım suni sancıyla başlatalim doğumu ya da istersen yarın sabah gel yatıralım dedi suni sancıyla verelim coşkuyu, küçük bir dokunuşu başlatalım doğumu vereyim bir an önce kucağına oğluşunu dedi... :)) suda azalma olunca çok riske atmaya gerek yok dedi. bakalım bu akşam karar vereceğiz. belli mi olur bu gece ya da yarın belki suyum gelir de kendiliğinden başlar doğum.. :) hadi hayırlısı artık. herkese mutlu günler dilerim. :))
yap tabi moral veriyor insanaKesinlikle şart kuzu :) Ben normalde bile yapcam :))
min canım çok sağolhadi bakalım hayırlısı ile al bebeğini kollarına arkadaşım.Allah sağlıklı ağrısız doğum nasip etsin inşallah.. güzel haberlerin bekliyoruz yarından sonra.. artık hepimizin eli kulağında..:)
canımm senin de az kaldı sabret sırası gelen doğuma gidiyor işteHepberaber canım inan senin adına ben çok heyecanlıyım.İnşallah çok güzel haberlerle geleceksin buna inanıyorum.Fön,ağda kaş makyaj hepsini yaptırmakla çok iyi etmişsin,gerçekten pozitif olmaya ihtiyacımız var.Ben de okulda çok nadir makyaj yapıp saçlarımı fönlerken şu son haftada her gün makyaj yapıyorum ve gerçekten ruh halimi çok değiştiriyor.kendime daha çok güvenmemi ve mutlu olmamı sağlıyor.
Oğluşuna hayırlısıyla kavuşuyorsun inşallah,yerinde olmayı çok istedim bi an.Ne güzel evlat kokusunu tadacaksın,rabbim yardımcın olsun ve kolaylıklar versin inşallah.Doğum haberleri artıyo kızlar,heyecanlandım şimdi:18::18::18::18::18:
sağolun kızlar
Slm arkadaşlar :) Dün geceden beri nefes alırken zorlanıyorum.nefes borum yanıyor sanki.ciğerlerime kadar hafif bir ağrım var.minik minik öksürme geliyor ama gerisi yok.Allah allah ne oldu şimdi bana anlayamadım benim gibi sıkıntısı olan varmı.unutmadan dünden beri portakal yemeği ve sıkma portakal içmeyi sanki biraz abarttım ondan olabilir mi?
hey maşşallahh , geldi çattı işte ♥ hayırlısıyla sıhhatlice ana - oğul sarmaş dolaş gelin yuvanıza inşallah ♥
aynen benim çanta da örümcek ağı bağlayacak neredeyse =)) bugün bi revize etmem lazım sanırım =)
ya hakikaten benimde arabanın bagajında duruyor 1 aydır.karda kışta küflenmesin.akşam eşim gelince getirteyim bi kontrol edeyim.yazdığınız iyi oldu vallahi. yaa işte seviyorum burayı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?