sağol canım inşallah sağlıklı bir şekilde döneceğiz evimize hepimiz
ay sanki kendim gideceğim doğuma.Allah kolaylık versin inşallah cnm.ne güzel yaa bende doğurmak istiyorum artık([/QUOTE
Valla al bendende o kadar. O kipirdadikca ben kucagima almak istiyorum bebegimi.nasil gecicek 20 gun bilmiyorum. Agrilarimda giderek artiyor.gece uyku muyku kalmadi gunduzde ayni sekilde agrili( sizdede cok oluyormu agri kizlar ?
ay sanki kendim gideceğim doğuma.Allah kolaylık versin inşallah cnm.ne güzel yaa bende doğurmak istiyorum artık([/QUOTE
Valla al bendende o kadar. O kipirdadikca ben kucagima almak istiyorum bebegimi.nasil gecicek 20 gun bilmiyorum. Agrilarimda giderek artiyor.gece uyku muyku kalmadi gunduzde ayni sekilde agrili( sizdede cok oluyormu agri kizlar ?
fena canım cok fena heryerim heran agrıyo valla cok zorlamaya basladı
sağol canım inşallah sağlıklı bir şekilde döneceğiz evimize hepimiz
süper ya enerjine hayran kaldım maşaallah hayırlı ağrısız sorunsuz sağlıklı bir doğum olsun inşallah güzel haberlerle buluşmakl dileğiyle allaha emanet olun bebeğinleiyi akşamlar kızlar
son 39.5 saat benım içinnnn
hayırlısı inş böyle msjlar okuyunca çok heyeccanlanıyorum biz henüz 36 haftamızdayız en son gelenlerden olcak galiba bizimki ama burada haberleri aldıkça heyecanım artıyor.allah hayırlı ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inş.güzel haberlerle buluşmak dileğiyle sende bebeğinle allaha emanet olselam kızlar.. biz de az önce doktordan geldik durumumuz gayet iyi. bizim kuzu çok hareketli. 39. hafta olmasına rağmen fazla hareketli doktor da gayet iyi dedi. ama suyum da azalma olmuş. bir de bebek çok kilo almamış. 2971 gr. sıkıntı yok dedi doktor. normal doğum istiyoruz bakalım doktorum da aynı şekilde normal doğumdan yana. ama her ihtimale hazır ol dedi. normal başlayıp da bebeğin kalp atışlarına göre sezeryana da dönebilir doğum şekli dedi. bu her zaman görülebilen bir şey dedi. bir de suyum az diye bebeğin hareketlerini iyi takip et azalma olursa hemen gel dedi. istersen pazartesi gel yatıralım suni sancıyla başlatalim doğumu ya da istersen yarın sabah gel yatıralım dedi suni sancıyla verelim coşkuyu, küçük bir dokunuşu başlatalım doğumu vereyim bir an önce kucağına oğluşunu dedi... :)) suda azalma olunca çok riske atmaya gerek yok dedi. bakalım bu akşam karar vereceğiz. belli mi olur bu gece ya da yarın belki suyum gelir de kendiliğinden başlar doğum.. :) hadi hayırlısı artık. herkese mutlu günler dilerim. :))
ya bende geceleri öyleyim ama aşırı saç diplerim boynum ve göğüs aram aşırı terliyor geceleri ter içerisinde uyanıyorum kombiyi kapayıoruz buna rağmen böyle anlamadım gitti demekki yalnız değilimbeni surekli ates basiyo sifir kol atletle geziyorum bu sogukta, gene de usumuyorum:S
kızlar doktordan geliyorum. malum çatım dar normal doğum olamayacakdoktor hemen yarın gel, şu şu testleri yaptır seni sezeryana alırız dediii aslında acele edecek bir durum yok, suyun normal dedi.. bende pazartesi sezeryan olsa olmazmı dedim, bebek kakasını yapabilir gebeliğin ilerlemiş 39. haftadasın dedi.. bende şimdiye kadar hep normal doğum beklediğim için hemen yarın sezeryan olucam fikrine adapte olamıyorum kızlar. sanki daha yapacak çok şeyim varmış gibi geliyor... aslında düşününce yapacak bişeyim yok ama yarın sezeryan olucam fikrine alışamadım... :18: pazartesiye kadar acil bişey olmazsa hastaneye gitmemeyi düşünüyorum.. pazartesi gidip o tahlilleri yaptırıp, sezeryanıda oluırum artık..
beni surekli ates basiyo sifir kol atletle geziyorum bu sogukta, gene de usumuyorum:S
canım gecmişi okuyamadım yazılanlardan cıkardıgım kadarıyla yarın doguma mı gidiyosun? ayyy cok sevindim senin adına saglıkla kolaylıkla hayırlısıyla al bebişini kucagına Allaha emanet ol güzel haberlerini bekliyoruz hayırlı dogumlar :) darısı basımıza...
ay sanki kendim gideceğim doğuma.Allah kolaylık versin inşallah cnm.ne güzel yaa bende doğurmak istiyorum artık(
canım sevindim yaa ohh kuzucukgu kucagına alcan insalah. insalah ben doguma gitmeden dogum hikayeni yazabilirsin canım hayırlı dogum saglıklı dogumun olsun insalaah
kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorumsüper ya enerjine hayran kaldım maşaallah hayırlı ağrısız sorunsuz sağlıklı bir doğum olsun inşallah güzel haberlerle buluşmakl dileğiyle allaha emanet olun bebeğinle
hayırlısı inş böyle msjlar okuyunca çok heyeccanlanıyorum biz henüz 36 haftamızdayız en son gelenlerden olcak galiba bizimki ama burada haberleri aldıkça heyecanım artıyor.allah hayırlı ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inş.güzel haberlerle buluşmak dileğiyle sende bebeğinle allaha emanet ol
sakın sakın sakınkızlar doktordan geliyorum. malum çatım dar normal doğum olamayacakdoktor hemen yarın gel, şu şu testleri yaptır seni sezeryana alırız dediii aslında acele edecek bir durum yok, suyun normal dedi.. bende pazartesi sezeryan olsa olmazmı dedim, bebek kakasını yapabilir gebeliğin ilerlemiş 39. haftadasın dedi.. bende şimdiye kadar hep normal doğum beklediğim için hemen yarın sezeryan olucam fikrine adapte olamıyorum kızlar. sanki daha yapacak çok şeyim varmış gibi geliyor... aslında düşününce yapacak bişeyim yok ama yarın sezeryan olucam fikrine alışamadım... :18: pazartesiye kadar acil bişey olmazsa hastaneye gitmemeyi düşünüyorum.. pazartesi gidip o tahlilleri yaptırıp, sezeryanıda oluırum artık..
kızlar doktordan geliyorum. malum çatım dar normal doğum olamayacakdoktor hemen yarın gel, şu şu testleri yaptır seni sezeryana alırız dediii aslında acele edecek bir durum yok, suyun normal dedi.. bende pazartesi sezeryan olsa olmazmı dedim, bebek kakasını yapabilir gebeliğin ilerlemiş 39. haftadasın dedi.. bende şimdiye kadar hep normal doğum beklediğim için hemen yarın sezeryan olucam fikrine adapte olamıyorum kızlar. sanki daha yapacak çok şeyim varmış gibi geliyor... aslında düşününce yapacak bişeyim yok ama yarın sezeryan olucam fikrine alışamadım... :18: pazartesiye kadar acil bişey olmazsa hastaneye gitmemeyi düşünüyorum.. pazartesi gidip o tahlilleri yaptırıp, sezeryanıda oluırum artık..
kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum
dualarınız benımle olsun ,benimki sizinle olacak
ALlah hepimizi sağlıkla kurtarsın
evlatlarımzla sağlıklı bir şekilde dönelim inşallah
en kısa zamanda yazacağım hikayemı hiiiiiççççç merak etmeyin
sakın sakın sakın
doktorunu dinle
evet hemen adapte olman zor olabilir bu fikre ama doktorun haklı payı var
ne olacağı belli olmaz
eşinle konuş hemen ve bebek yeterince büyüdü zaten
tam şaşkın haldeyken git al miniğini sağlıkla
iyi haberlerini bekliyoruz
sağolun kızlar
dün gittim pedikür,üstten tekrar ağda ,kaş operasyonu yaptırdım bugün de nasipse fön çektiririm saçıma
ve yarın oğlumu almaya giderim
ALlahım sağ salim nasip etsin inşallah
Belfü çanta tamam rahatsın artık
valla benım gecelik ve pijama ne hale geldi çantada merak ediyorum
malum ne kadar zaman oldu çantayı hazırlayalı
selam kızlar.. biz de az önce doktordan geldik durumumuz gayet iyi. bizim kuzu çok hareketli. 39. hafta olmasına rağmen fazla hareketli doktor da gayet iyi dedi. ama suyum da azalma olmuş. bir de bebek çok kilo almamış. 2971 gr. sıkıntı yok dedi doktor. normal doğum istiyoruz bakalım doktorum da aynı şekilde normal doğumdan yana. ama her ihtimale hazır ol dedi. normal başlayıp da bebeğin kalp atışlarına göre sezeryana da dönebilir doğum şekli dedi. bu her zaman görülebilen bir şey dedi. bir de suyum az diye bebeğin hareketlerini iyi takip et azalma olursa hemen gel dedi. istersen pazartesi gel yatıralım suni sancıyla başlatalim doğumu ya da istersen yarın sabah gel yatıralım dedi suni sancıyla verelim coşkuyu, küçük bir dokunuşu başlatalım doğumu vereyim bir an önce kucağına oğluşunu dedi... :)) suda azalma olunca çok riske atmaya gerek yok dedi. bakalım bu akşam karar vereceğiz. belli mi olur bu gece ya da yarın belki suyum gelir de kendiliğinden başlar doğum.. :) hadi hayırlısı artık. herkese mutlu günler dilerim. :))
Slm arkadaşlar :) Dün geceden beri nefes alırken zorlanıyorum.nefes borum yanıyor sanki.ciğerlerime kadar hafif bir ağrım var.minik minik öksürme geliyor ama gerisi yok.Allah allah ne oldu şimdi bana anlayamadım benim gibi sıkıntısı olan varmı.unutmadan dünden beri portakal yemeği ve sıkma portakal içmeyi sanki biraz abarttım ondan olabilir mi?
beni surekli ates basiyo sifir kol atletle geziyorum bu sogukta, gene de usumuyorum:S
kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum
dualarınız benımle olsun ,benimki sizinle olacak
ALlah hepimizi sağlıkla kurtarsın
evlatlarımzla sağlıklı bir şekilde dönelim inşallah
en kısa zamanda yazacağım hikayemı hiiiiiççççç merak etmeyin
Allah kolaylık versin Sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)
artık çok az kişi takılıyor buralara.galiba biçoğunuzun annişleri sevdikleri gelince boşladılar buraları((())))):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?