Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
sağol canım inşallah sağlıklı bir şekilde döneceğiz evimize hepimiz

canım gecmişi okuyamadım yazılanlardan cıkardıgım kadarıyla yarın doguma mı gidiyosun? ayyy cok sevindim senin adına saglıkla kolaylıkla hayırlısıyla al bebişini kucagına Allaha emanet ol güzel haberlerini bekliyoruz hayırlı dogumlar :) darısı basımıza...

ay sanki kendim gideceğim doğuma.Allah kolaylık versin inşallah cnm.ne güzel yaa bende doğurmak istiyorum artık(

sağol canım inşallah sağlıklı bir şekilde döneceğiz evimize hepimiz

canım sevindim yaa ohh kuzucukgu kucagına alcan insalah. insalah ben doguma gitmeden dogum hikayeni yazabilirsin canım hayırlı dogum saglıklı dogumun olsun insalaah

kızlar bende carsamba dr a gitcem subat 1 veya 2 ye gün verir herhalde cok tırsıyorum vallaa ben gitmeden doguma dogum yapan arkadaslar hikayesini yazarda bende biraz cesaretlenirim insalah

iyi akşamlar kızlar
son 39.5 saat benım içinnnn
süper ya enerjine hayran kaldım maşaallah hayırlı ağrısız sorunsuz sağlıklı bir doğum olsun inşallah güzel haberlerle buluşmakl dileğiyle allaha emanet olun bebeğinle

hayırlısı inş böyle msjlar okuyunca çok heyeccanlanıyorum biz henüz 36 haftamızdayız en son gelenlerden olcak galiba bizimki ama burada haberleri aldıkça heyecanım artıyor.allah hayırlı ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inş.güzel haberlerle buluşmak dileğiyle sende bebeğinle allaha emanet ol

kızlar doktordan geliyorum. malum çatım dar normal doğum olamayacak doktor hemen yarın gel, şu şu testleri yaptır seni sezeryana alırız dediii aslında acele edecek bir durum yok, suyun normal dedi.. bende pazartesi sezeryan olsa olmazmı dedim, bebek kakasını yapabilir gebeliğin ilerlemiş 39. haftadasın dedi.. bende şimdiye kadar hep normal doğum beklediğim için hemen yarın sezeryan olucam fikrine adapte olamıyorum kızlar. sanki daha yapacak çok şeyim varmış gibi geliyor... aslında düşününce yapacak bişeyim yok ama yarın sezeryan olucam fikrine alışamadım... :18: pazartesiye kadar acil bişey olmazsa hastaneye gitmemeyi düşünüyorum.. pazartesi gidip o tahlilleri yaptırıp, sezeryanıda oluırum artık..

beni surekli ates basiyo sifir kol atletle geziyorum bu sogukta, gene de usumuyorum:S
ya bende geceleri öyleyim ama aşırı saç diplerim boynum ve göğüs aram aşırı terliyor geceleri ter içerisinde uyanıyorum kombiyi kapayıoruz buna rağmen böyle anlamadım gitti demekki yalnız değilim

canım ısrarla dr unu dinlemeni isterim son günler tehlikedir bebegini riske atma

beni surekli ates basiyo sifir kol atletle geziyorum bu sogukta, gene de usumuyorum:S

aynen arkadaşım bende de durum aynı. normalde çok üşüyen bir insan olan ben kış günü yanıyorum. sanırım doğumdan sonra eski halimize döneceğiz. iyiki diyorum kışa denk geldi hamileliğimizin son dönemleri. yaza denk gelseydi düşünemiyorum ben kendimi. çok bunalırdık herhalde...

ay sanki kendim gideceğim doğuma.Allah kolaylık versin inşallah cnm.ne güzel yaa bende doğurmak istiyorum artık(

canım sevindim yaa ohh kuzucukgu kucagına alcan insalah. insalah ben doguma gitmeden dogum hikayeni yazabilirsin canım hayırlı dogum saglıklı dogumun olsun insalaah

kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum
dualarınız benımle olsun ,benimki sizinle olacak
ALlah hepimizi sağlıkla kurtarsın
evlatlarımzla sağlıklı bir şekilde dönelim inşallah
en kısa zamanda yazacağım hikayemı hiiiiiççççç merak etmeyin

sakın sakın sakın
doktorunu dinle
evet hemen adapte olman zor olabilir bu fikre ama doktorun haklı payı var
ne olacağı belli olmaz
eşinle konuş hemen ve bebek yeterince büyüdü zaten
tam şaşkın haldeyken git al miniğini sağlıkla
iyi haberlerini bekliyoruz

aslına bakarsan benim durumum da biraz seninkine benziyor. biz de bugün doktordan geldik her şey normal ama suyumda azalma olmuş biraz. bebek hareketleri kalp atışı falan gayet güzel normal doğum görünüyor şimdilik ama doktorum istersen pazartesi gel yatış yapalım doğumu başlatalım yavaştan dedi. ya da beklemeyelim risk yok ama son haftalar suda azalma var yarın gel istersen hemen kavuş oğluşuna dedi. biz de bu akşam eşimle konuşup karar vereceğiz bakalım. bir yanım bir an önce olsun bitsin diyor öbür yanım bekle istersen diyor pazartesiyi. ama bir de şunu düşünüyorum Allah korusun pazartesiye kadar ya suyum daha da azalırsa bir şey olursa diye korkuyorum da.
senin durumun da kolay değil tabi sezeryan fikrine insan alışamıyor hemen. ama riske atma bence de. benim doktorum da normal doğum diye başlayıp sezeryanla doğum yapılan çok durum var dedi. normal doğumda bebeğin kalp atışlarına göre devam ediyorlarmış eğer dengesizlik olursa kalp atışlarında hemen sezeryana alıyorlarmış.ben de hiç istemiyorum sezeryanı ama başa gelince yapılacak bir şey olmuyor. sonuçta bebeğimizin sağlığı önemli bizim için. bence bu akşam kendini alıştır yarın testlerini yaptır kavuş bir an önce kuzuna.. hayırlısı hakkımızda.. Allah kolay, ağrısız doğumlar nasip etsin bize.

aaaa cok sasırdım cidden canım ya şok edici bi durum gercekten... ama ihmal etme bence kaka yapma durumu cok riskli bi durum dr yarın dediyse p.tesi bekleme derim tatlım hem herseyinde hazırmıs bosuna riske atma

bebeginde sende Allaha emanet olun hayırlı kolay dogumlar canım haberlerini bekliyoruz :)

ayyyyy günler ne çabuk geçti ve aynı zamanda ne kadar uzun sürdü:44: bazen üzüntü veriyor gebelik hissimin biteceği düşünmek bazende biran önce bitse diyorum.:)

ben en son doğurcak olanlarınızdanım galiba daha haftalarım var ama bebek 2 hafta önden gidiyor ne olur bilinmez ...dün doktorum şimdilik normal doğum dedi ama bende bi korku aldı başını gidiyor epidural olacağı halde bebek iri gidiyor doğuma kadar kaç kilo olur ben zaten miyon tipli ufak tefek biriyim diye söylenip duruyorum kendi kendime korkuyorum işte
Çoğunuzun az kalmış ne güzel kimisinin 24 saat fln kalmış mesela msjları okudukça bana heycan basıyor ama çok güzel bi duygu:)

Hepimiz için hayırlısı olur inş.

kolay doğumlar olsun inşallah. zaman ne çabuk geçiyor zamanımız iyice azaldı.

umarım herşey istediğin gibi olur. stres yapmamaya çalış sadece.

ben portakal ve mandalina korkudan hiç yiyemiyorum hemen midemi ekşitiyor heleki gece yersem. ama tabi kesin sebep budur diyemeyiz sen sadece gece geç saatlerde yememeye çalışabilirsin.

valla çoğumuz aynıyız sanırım özellikle uyurken terliyorum bazen. ama yinede hasta olmamak adına atletle dolaşma istersen farkında olmadan üşütebiliriz çünkü.

herşey kader kısmet bazen. çatın darsa zorlama tabi 39. haftada artık iyi bi hafta doğması için. sağlıkla kavuşmanı dilerim bebeğine.

artık çok az kişi takılıyor buralara.galiba biçoğunuzun annişleri sevdikleri gelince boşladılar buraları((())))):

canım özel mesaj hakkım yok.kızım iyi çok şükür.bu hafta çıkabiliriz küvezden.ama çok küçük.çok korkuyorum.ne olur dua et.rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…