- 5 Aralık 2011
- 172
- 13
- 118
- 46
stres yapma sakın , hayırlısı ne ise o olacak , sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişini kucağına alacaksın inşallah.
Merhabaa facegrubunda olmayan hanımkıslarımmmm
Burayı ihmal ettim evet,hemen azcık bahsedeyim olanları ;
25.01 deki kontrolümde tosbi oğlumun kesin kes normal doğumu unutmam salık verilerek sezaryenle alınmasına karar verildi..28.01 sabahına gün verildi ama başta eşim çok ciddi tepki gösterdi sezeryana. ben de ''amaaan , nasip neyse o olsun '' a vurdum kendimi, suyumun geleceği ana kadar doktor hastane yüzü görmemeye karar verdim.o akşam belkide stresten bel ağrılarım çok artmıştı ,ani gelen sancılar yerini düzenli sancılara da bırakmaya başladığında tırıs tırıs olmuştum . sürekli elimde kağıt kalem sancı dakikalarını not almaya başladım ,cumartesi akşamı da sürdü bu olay.iç çamaşırımı sürekli ıslak bulup değiştirdiğimi de ekleyeyim hemen( ki idrar kaçırmadığıma eminim hiç yormayın kendinizi ben altıma işemem nayır nasla nevır nevır nevır )..
26.01 gece 12 ye doğru sancı aralıklarının 5 dk ya sabitlendiğini gördüğümüz an fırladık evden, ben çok mutluydum normal doğum oluyor diye, hastahaneye gelip , 2 cm lik açılmam olduğunu da öğrenince çok rahatladım. amaaaa ,beni hemen sezaryene aldılar :S
01:40 oğluşum 4320 gr olarak dünyaya geldi. ben spinal sezaryen oldum.
oğluş çok iyi maşşallah. benim biraz gaz sıkıntım vs. oldu. devamını sonra yazayım ,
diğer doğum yapan arkadaşlarıma da selam olsuunn , hadi şu 40 günü atlatalım hayırlısıyla ♥
Kızlar ben,cumartesiyi pazara bağlayan gece sancılandim ve pazar sabah kahvaltılarının,sabah sinema keyiflerinin kurbanı oldum.
3 hafta erken ve 3,410 kg, 48 cm oldu kızım.
aslında normal doğumdan başka hiç konusmadık ama benim doktor ,uludağa kayağa gitmişve Cerrahpaşadaki prof.gaddar,çok bilmiş ablasindan beni doğurtmasını rica etmis!!!
ablada meşgül tabi kitap yazıyor,yırtdişindaki seminerlere katılıyor yani çok meşgul!!!
napalım aaaaaaaaaa çocuk yukarıda gibi hemen sezeryana alalım beklemiyelim!!!!
Şu an 4. günüm ve yürüyemiyorum,oturup kalkamıyorum,77 ile doğuma girdim hala 77 kiloyum ama görüntüm 2 katı,
epidural anestezeye alarjim varmış,o alarji gitsin diye bir iğne ve serum veriyorlar ama oda ne o verilen ilaç beni dahada dahada alarji yaptı,1 gün boyonca kızımı ikili görerek yada görmeyerek ve bilmediğim abuk sabuk yan etkilerle geçirdim,3 g3c3 hastanede kaldım,ve sonra kaçtım.
Ve cok dahasi var arkadaşlar!!!!!!
umarım korkutmadim ama gerçekler bunlar ,inşallah sizlerin bir avazda dedikleri gibi geçer!!!!!!!!!!!!!!!!
Kızlar ben yalanci sanci diye gittim hastaneye doğuracağımı tahmin bile etmiyordum,ama nts ye baglıyorlar,ben yatıyorum bisi göremiyorum herşeyi oldu bittiye bi getiriyorlarki şaşarsiniz yenin ederim,Bi kere beni kimse dinlemiyo zaten sancilisin ve muhtacsin,herkez bi yere sürükleyiveriyoben bişeyleri simdi anladim malesef!!!!
arkadaşlar doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.kızım yarın küvezden çıkacak inş.sizinkilerin yanında kilosu çooooook düşük.ama çok mutluyum.şükürler olsun tutunabildi hayata...erken doğmasaydı o da bugünlerde doğacaktı.
Canım gözün aydın çok sevNdim bu iyi habere :))
Merak etme kısa sürede toparlar yakalar diğerlerii annesiiiii :)
gozun aydin canim cok sevindim.. Allah saglik versin anali babali buyutsun.. :)
sağol canım.Rabbim sana da kolay doğum nasip etsin inş.bir avazda kurtulursun inş...
arkadaşlar doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.kızım yarın küvezden çıkacak inş.sizinkilerin yanında kilosu çooooook düşük.ama çok mutluyum.şükürler olsun tutunabildi hayata...erken doğmasaydı o da bugünlerde doğacaktı.
Kizlar Seminere giecegimi söylemistim,
ve geldim, inanin bilmedigimiz seyler degildi, zaten kendimi o kadar profesyönel hissediyorum ki
Birbirimizden cok sey ögrendik, cok komik soru soranlar vardi, zaten cok kalabalik olmadigi icinde cok uzatilmadi.
DOgum yapacagim hastaneyi gezdim odalarini felan hepsi iyi, normal dogum 660 + 250 tl epidural, oda süsü, lohusa serbeti vs dahil
Kızlar az önce wc ye kalktım yürürken kasıklarıma öyle bir sancı girdikî anlatamam bıçaklar saplandı sankî yürüyemedim3-4 dk duvara tutunup kaldım. Sonra ayağımı sürükleyerek yatağa. Ulaştım. Kızlar bu nedir şîmdi sabah doktorumu arasam acaba yada normalmidir ? Hiç böyle olmamıştı. Yarın evde asla yalnız kalamam. Korktum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?