Kizlar benim bugun adet olcam gibi agrilarim var ya.. Aylardır bu agrilari unutmustum iyiydi..acaba dogum sancisi mi basliyo.. Boyle hafif hafif mi baslar adet agrisi gibi? Kasilma fazla yok nisan ya da su da yok henuz.. Gerci eltimin demesine gore nisan yada su gelmeden de dogum baslayabiliyomus benim oyle oldu doktor patlatti suyumu diyo.. 38+2 deyim.. Bebegim cok hareketli ama bugun azaldi sanki normale göre. Nedir bu şimdi sizce?
dinlendim biraz hafifledi gibi. Gene artarsa nst ye girerim hastaneye gidip... Bekleyim bakalim biraz daha.
bende kulladım canım bi sıkıntı yok normal düşündüğüm için içini temizlesin dedi bi de krem vardi hazneye sürüyorum doğumda yırtık vs olmasın diyeslmlar arkadaşlar bugün doktor bana akıntı için donaxyl vajinal tablet yazdı ben başka şikayetim yok falan dedim olsun temizlensin dedi sağlık ocağında lokositin yüksek çıktığını söylemiştim kendi tahlil yapmadı direk bunu yazdı.aranızda kullanan varmı bir zararı olmaz dimi olsa doktor vermez sanırım off ilaç kullanmayı hiç sevmiyorumsıkıntı yapıyorum bir zararı olursa die.
Çok sevindim iyi olmanıza canım biz hala beklyoruz doğum tarihlerimiz aynıydı seninle bizimki de gelse artıkkızlar nasılsınız
geçmişi okuyamıyorum daoğum yapan varsa yapacaklar hepiniz Allah' a emanet olsun
biz 4 günlük olduk bugün
oğlum çok iyi çok şükür
ama 2 gecedir berbatız anne sütüne yeni alışıyormuş ve felaket bağırsak hareketi var rahatsz ediyor miniğimi
kakasının rengi değişti siz de yaşarsanız kokrmayın
hepiniz ALlah' emanet olun
sezaryan olacaklar da hiç korkmasınlar ben 3 .gün çok rahat bir şekilde hastaneye oğlumu kontorle götürdün
öpüyorum sizi
bende kulladım canım bi sıkıntı yok normal düşündüğüm için içini temizlesin dedi bi de krem vardi hazneye sürüyorum doğumda yırtık vs olmasın diye
Çok sevindim iyi olmanıza canım biz hala beklyoruz doğum tarihlerimiz aynıydı seninle bizimki de gelse artık
slmlar arkadaşlar bugün doktor bana akıntı için donaxyl vajinal tablet yazdı ben başka şikayetim yok falan dedim olsun temizlensin dedi sağlık ocağında lokositin yüksek çıktığını söylemiştim kendi tahlil yapmadı direk bunu yazdı.aranızda kullanan varmı bir zararı olmaz dimi olsa doktor vermez sanırım off ilaç kullanmayı hiç sevmiyorumsıkıntı yapıyorum bir zararı olursa die.
Kizlar benim bugun adet olcam gibi agrilarim var ya.. Aylardır bu agrilari unutmustum iyiydi..acaba dogum sancisi mi basliyo.. Boyle hafif hafif mi baslar adet agrisi gibi? Kasilma fazla yok nisan ya da su da yok henuz.. Gerci eltimin demesine gore nisan yada su gelmeden de dogum baslayabiliyomus benim oyle oldu doktor patlatti suyumu diyo.. 38+2 deyim.. Bebegim cok hareketli ama bugun azaldi sanki normale göre. Nedir bu şimdi sizce?
Cnm hamileliğm boyunca hep özele gittim. Arada 2 farklı doktora gittim hepsindede randevu saatînden 1 saat gecti muaynemîz. Ki ben izmirdeyim. İstanbul daha kalabalık ve muayne beklenenden uzun sürebîliyor. Bence sakinliğini koru ve bu saatten sonra değiştirme doktorunu benceGünaydın kızlar,
Güzel bir hafta olsun, bol doğumlu :))
Canımcım kötü düşünceleri at kafandan, iyi düsün iyilikler seni bulur.Bizde bol bol dualarımızı yollayacağız sana
Korkuya teslim olma , korktuğunda nefesine odaklan düzenli nefes alıp ver, çok faydası var rahatlamakta,hem kuzun da strese girmez hem.
Bizi habersiz bırakma sakın canım
Bizde doktordan geldik şimdi.Burnumdan geldi diyebilirim.Olay kızımla alakalı değil.Herşey yolunda 3150gr 53cm , açılma yok, hafif yumuşama var.
Olaya dönersek son 3-4 aydır her muayene gecikiyor kesin 30-50dakka arası bekliyoruz.Devletten farksızlaştı iyice.Hem 140-120 para veriyorsun hemde rezil oluyorsun.
Doktorumdan çok memnunum derdim işleyişle alakalı olduğundan gittim şikayet ettim.Vayben mi şikayet etmişim doktorun odasına girer girmez doktor bir şarladı şok oldumNeymiş neden şikayet etmişiz, derdimizin onla değil hastaneyle alakalı olduğunu desekte anlamadı.Çok gerildim, kızımı düzgün göremedim bile, bu kadar bekle elinde boşboş bilgilerle çık dışarı.
Şimdi bu noktaya kadar geldiğim adamla devam edip etmemek arasında kalmış durumdayım.Bu gerginlikten sonra ne kadar rahat olabilirim ki bilemiyorum
kızlar nasılsınız
geçmişi okuyamıyorum daoğum yapan varsa yapacaklar hepiniz Allah' a emanet olsun
biz 4 günlük olduk bugün
oğlum çok iyi çok şükür
ama 2 gecedir berbatız anne sütüne yeni alışıyormuş ve felaket bağırsak hareketi var rahatsz ediyor miniğimi
kakasının rengi değişti siz de yaşarsanız kokrmayın
hepiniz ALlah' emanet olun
sezaryan olacaklar da hiç korkmasınlar ben 3 .gün çok rahat bir şekilde hastaneye oğlumu kontorle götürdün
öpüyorum sizi
Canım aynı durum bendede oluyor. 36+3 teyiz gecen o kadar çok olduki rüyamda kanamam geldiğini gördüm. :) dün akşamda 15 dk kadar hep aşağıya vurdu bebek. Aha dedim geliyo herhalde ama geçti sonra. Oğlum başaşağı pozisyonda. 3400 gr ve nasipse 14 şubat sezeryan olucam. Eşime sevgilimle buluşucaz diyorum :))) valla günleri sayar olduk. Sağlıkla bizde kavuşuruz înş yavrularımıza
Kızlar bugün sabahtan beri adet sancısı gibi bişiler oluyor ara ara. Sürekli değil, ve öyle kıvrandıracak cinsten de değil ama sanki regl olacakmışım az sonra gibi bir dolgunluk hissi var aşağıda. Yürüyüşüm de bi acayip oldu ayağımı yere bastığım anda kasığımdaki ağrı zıplatıo beni bağırtıo resmen. Kiiiiii acıya tahammülüm baya yüksektir. Gerçi hamile kaldıktan sonra sanırım daha fazla acı hissetmeye başladım hormonlardan dolayı ama..
Neler oluyor sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?