Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
maşallah size ya çok çok imrendim darısı bize normal bekleyen herkese ciddi moral oldu bu haber allah gülnaza hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin inşallah bizede kolaylıklar nasip sağlık nasip etsin inşallah :))

Binlerce şükürler olsun ki bende 10.02.2013'de kızıma kavuştum öğlen 12de sancılarım başladı 5de doktora gittim 1 cm açılmam vardı 6ya kadar nstye bağlanıp eve gönderildim akşam 10a kadar sancı çekip hastaneye gittim 4 cm açılmam olmuştu gece 00:05 de kızım dünyaya geldi evet zordu çok sancı çektim ama kızımda bende sağlıklıyız çok şükür doğum yapan anneleri tebrik ediyorum

tebrik ederim hayırlı olsun allah sağlıklı ömür versin miniğine normal doğum haberleri gelmeye başladı bize de bu güzel haberler moral oluyor

Başından bu yana takip ediyorum herkesi tanıyor gibiyim...tüm bebeklerini kucağına alan anneleri tebrik ediyorum.
Benim bebeğimde yerinden memnun olanlardan,henüz kanala girmedi bol bol da yürüyorum ama
Ne zormuş beklemek!!!
Bu arada bilen varmı sizce kanala girermi bu günden sonra 39+2 deyim bugün?

Ne güzel anneler çoğalıyor. Kızlar yarın sabah 8:30 da sezeryana giricem. Çok heyecanlıyım. Lütfen benîm ve oğlum îçîn dua edin. Sağ salim kucağıma alayım oğluşumu. Bekleyen arkadaşlarda inş en yakında kavuşurlar mîniklerine

Canım tebrik ederim.. Maaşallah hem de normL dogumla kavusmussun bebişine darısı başıma:))

Kızlar,

Bugun kontrolumuz vardı 39. haftayız artık oglum 3300gr 50cm ama ne sancı var ne baska bır belırtı. Çok rahat maaşallah

Doktor tegzesı gunde 3 saat yuru dedı, haftaya carsamba yanı 40 ı doldugunda hala sancı olmazsa kontrolde alttan muayene ederız acılma varsa sunı ıle baslatırız yoksa bekleriz dedi..Biraz yusuf yusuf oldum ılk duyunca, ne kadar yaklasmıs zaman...:S

Hayirli olsun gule gule saglikla buyutun

ya bn 5 gün oldu dogum yapalı ama sütüm geldi ama simdi azaldı bebegimin doymadını hissediyorum siz neler yapıyorsunuz sütü artırmak için ya benim gibi olan varmı psikolojim bozuldu. sanki sütüm tam kesilecek die korkuom artsın die her emzirmemde yarım saat emziriom 2 saat arayla ama yinede azaldı işte

ayyy canım maşallah sizeeee hoşgelmiş bizim meleklerimiz
bize hastanede zeytinyağını önerdiler canım hem nemlendirici olarak tüm vücuduna sürün hemde pişik önleyici olarak kullanın dediler canımmm

aminnnn canımmmmm hepimizi inşallahhhhh

Allah geçmiş etsin canımmmmm inşallah tez zamanda düzelir değerleriniz de kuzucuğun evine çıkar aminnnn

amiiinnn canımmmm

maşallah cemrenize canımm Allah bağışlasın inşallah, benimde sütüm çok ama çoook az geliyo maalesef bizde mamaya başladık
napalım Allah meleklerimize sağlık versin yeter ki canımmmmm Allah bize bağışlasın kuzucuklarımızı amiinnnn

ayyy maşallah size canım benim gözünüz aydın olsun

gözünüz aydın olsun canımmmmmm

bol bol komposta ve yagliligi cok %olan süt ic ben yaptim simdide göğüslerim şişti sagip atmak zorunda kalıyorum :26:

saolsın cnm darısı sana hayırlısıyla inş istediğin gibi bir doğum gerçekleştirirsin...bebğimi sağlıkla kucağıma aldım ya en önemlisi o. benim kasıklarımda adet sancısı gibi ağrılarım oldu sonra belimdende ağrı girmeye başladı.sürekli nstde bağlıydım ağrı 100 vve üzerine çıktığında biiiraz sıkıntı oluyordu ama sürekli olmadığı için dert etme onu dişini sıkacan biraz sonucu muhteşem bişi.sezeryandan daha koay toparlarsın hem.hayırlı doğumlar cnm.sağlıkla gelir inş
cnm benim çok teşekkür ederim seninde bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüt inş.şuan gelmeye başladı ama yeterli gelmediği için mama takviyeside yapıyorum bugün iyice artar ve mamayı keserim umarım.
Canım tebrik ederim seni ve minik cemreyi. Allah analı babalı büyütmek nasip etsîn. Ne güzel tek tek hepînizin evleri neşeyle doluyor. Artık bende bebişimi istiyorummm :)) şafağa 2 gün var daha
çok saol cnm darısı sana inş sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inş bebişini az kalmış seninde haster bitiyor artık ne güzel...Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inş...
sağlıkla sıhatle büyüt inş bebeğini hayırlı olsun maşallah size...

saolasın pitirciğim seninde hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüsün inş süt arttırma için önerisi olan arkadaşlar olur umarım bizler için.
bol bol komposta ve yagliligi cok %olan süt ic ben yaptim simdide göğüslerim şişti sagip atmak zorunda kalıyorum :26:
cnm bana dr süt içme gaz yapar dedi ben o yüzden hiç süt içmiyorum sıkıntı yapmadımı sende:44:

Son düzenleme:
merhaba herkese,bugün kontrolümüz vardı oğlum 3575 gr olmuş,dr varmı bir gelişme falan die sodu yok dedim rahatı yerinde hareketli dedim.açılma varmı die muayene etti geçen hafta çok kolay olmuş bu sefer çok zorlandım 1-2cm var sanki dedi fazla zorlayamadı canım çok yandı arka tarafta kalmış zorlamam lazım dedi öyle bıraktı nasıl oluyorsa artık.nst de normal çıktı.bir haftasonra kontrol bakalım o zamana beklicek mi,ağrın olursa ara dedi beklicez artık.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ya artık çok heyecanlanıyorum,yüzünüde göremedim meleğimin (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…