- 8 Nisan 2008
- 417
- 8
- 96
ya bn 5 gün oldu dogum yapalı ama sütüm geldi ama simdi azaldı bebegimin doymadını hissediyorum siz neler yapıyorsunuz sütü artırmak için ya benim gibi olan varmı psikolojim bozuldu. sanki sütüm tam kesilecek die korkuom artsın die her emzirmemde yarım saat emziriom 2 saat arayla ama yinede azaldı işte
bol bol komposta ve yagliligi cok %olan süt ic ben yaptimsimdide göğüslerim şişti sagip atmak zorunda kalıyorum :26:
saolsın cnm darısı sana hayırlısıyla inş istediğin gibi bir doğum gerçekleştirirsin...bebğimi sağlıkla kucağıma aldım ya en önemlisi o. benim kasıklarımda adet sancısı gibi ağrılarım oldu sonra belimdende ağrı girmeye başladı.sürekli nstde bağlıydım ağrı 100 vve üzerine çıktığında biiiraz sıkıntı oluyordu ama sürekli olmadığı için dert etme onu dişini sıkacan biraz sonucu muhteşem bişi.sezeryandan daha koay toparlarsın hem.hayırlı doğumlar cnm.sağlıkla gelir inş
cnm benim çok teşekkür ederim seninde bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüt inş.şuan gelmeye başladı ama yeterli gelmediği için mama takviyeside yapıyorum bugün iyice artar ve mamayı keserim umarım.
çok saol cnm darısı sana inş sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inş bebişini az kalmış seninde haster bitiyor artık ne güzel...Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inş...
sağlıkla sıhatle büyüt inş bebeğini hayırlı olsun maşallah size...
saolasın pitirciğim seninde hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüsün inş süt arttırma için önerisi olan arkadaşlar olur umarım bizler için.
cnm bana dr süt içme gaz yapar dedi ben o yüzden hiç süt içmiyorum sıkıntı yapmadımı sende:44:
Meraba arkadaşlar bende pazartesi günü kızımı kucağıma aldım sonunda. 3.200 kg, 50 cm. Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu. Kont olduğunu söylemiştim normal doğum beklediğimi fakat sezeryan olmak durumunda kaldım. 2 cm açıklık vardı fakat ultrasonda kızımın kordonunun dolandığını farketti doktor tamamen dolanmış riske atmayalım hemen şimdi alalım dedi. Acaba doktor sezeryana almak içinmi böle dio die de düşünmedim değil. Ama gerçekten iyiki riske atmamışız kızım 3 kez dolamış kordonu doktor ameliyatın ortasında tam fotograflıkmış die gereksiz bir söylemde de bulundu. 20 dk küvezde kont ardından herşey yolundaydı. Şİmdi evde kızımla birbirimize alışmanın tadını çıkarıyoruz. İnşallah hala bebeklerini bekleyen tüm annelerde sağlıkla kavuşur. Buarada humana steel tea diyorum başka bişey demiyorum sütüm 2 bardaktan sonra bile acayip arttı, yanında bide bol su ve komposto tüketimiyle tabi.
Kızlar dün sabah saat 10:10 itibariyle oğlum Koray ı dünyaya getirdim 51 cm ve 3.150 gr ikimizde çok iyiyiz sezeryan güzel geçti biraz ağrılarım oldu ama şimdi daha iyiyim. Allah herkese yaşatsın bu dyguyu. Bebişime bakıp bakıp bu bendenmi çıktı ?? Diyorum îçîmden)) çok güzel bişey darısı bekleyen arkadaşlaea inş
kızlar kimler kaldı benim gibi bebiş bekleyen????
kızlar kimler kaldı benim gibi bebiş bekleyen????
Kızlar aksam yemegınden berı hafıften agrılarım basladı adet agrısına benzer ve aşagıya baskı var gıbı. An ıtıbarıyle 30-40 dk aralıklarla oluyor bakalım bundan sonra azalarak mı gıdecek? Garip duygular ıcındeyım ama cevremdekiler sayesınde de gayet rahatım sımdılık bakalım ilerleyen zaman ne gosterir:)))
Bol bol dua ıstıyorum kızlar, gelişmeleri vakit bulursam bıldırırırm
sanırım senin için de güzel son geliyor daha doğrusu başlangıç inş güzel haberlerini alırızKızlar aksam yemegınden berı hafıften agrılarım basladı adet agrısına benzer ve aşagıya baskı var gıbı. An ıtıbarıyle 30-40 dk aralıklarla oluyor bakalım bundan sonra azalarak mı gıdecek? Garip duygular ıcındeyım ama cevremdekiler sayesınde de gayet rahatım sımdılık bakalım ilerleyen zaman ne gosterir:)))
Kızlar aksam yemegınden berı hafıften agrılarım basladı adet agrısına benzer ve aşagıya baskı var gıbı. An ıtıbarıyle 30-40 dk aralıklarla oluyor bakalım bundan sonra azalarak mı gıdecek? Garip duygular ıcındeyım ama cevremdekiler sayesınde de gayet rahatım sımdılık bakalım ilerleyen zaman ne gosterir:)))
Kızlar dün sabah saat 10:10 itibariyle oğlum Koray ı dünyaya getirdim 51 cm ve 3.150 gr ikimizde çok iyiyiz sezeryan güzel geçti biraz ağrılarım oldu ama şimdi daha iyiyim. Allah herkese yaşatsın bu dyguyu. Bebişime bakıp bakıp bu bendenmi çıktı ?? Diyorum îçîmden)) çok güzel bişey darısı bekleyen arkadaşlaea inş
Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin bebişlerinizi... tebrikler...Meraba arkadaşlar bende pazartesi günü kızımı kucağıma aldım sonunda. 3.200 kg, 50 cm. Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu. Kont olduğunu söylemiştim normal doğum beklediğimi fakat sezeryan olmak durumunda kaldım. 2 cm açıklık vardı fakat ultrasonda kızımın kordonunun dolandığını farketti doktor tamamen dolanmış riske atmayalım hemen şimdi alalım dedi. Acaba doktor sezeryana almak içinmi böle dio die de düşünmedim değil. Ama gerçekten iyiki riske atmamışız kızım 3 kez dolamış kordonu doktor ameliyatın ortasında tam fotograflıkmış die gereksiz bir söylemde de bulundu. 20 dk küvezde kont ardından herşey yolundaydı. Şİmdi evde kızımla birbirimize alışmanın tadını çıkarıyoruz. İnşallah hala bebeklerini bekleyen tüm annelerde sağlıkla kavuşur. Buarada humana steel tea diyorum başka bişey demiyorum sütüm 2 bardaktan sonra bile acayip arttı, yanında bide bol su ve komposto tüketimiyle tabi.
kızlar bugün son kontrolümüze de gittik.22 şubat son tarihimiz.O tarihe kadar geldi geldi gelmezse sabah açılmayı inceler istersen suni sancı veririz olmazsa sezeryana alırız dedi doktorum.Bebek iri, doğuramayacağını düşünüyorum dedi,moralim çok bozukSizce deneme tahtası gibi bekleyeyim mi yoksa direkt sezeryana mı gireyim?Büyük bir hayalkırıklığı yaşıyorum,normal doğum yapacağıma kendimi çok inandırmıştım oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?