Coooooook güzel anlatmissin, bayildim, kisa bile geldi, süpersin, cok sevindim senin adina. Yalniz aklima takildi, bu esra, kimdir, kimin nesidir, nasil tanistin yani merak ettim
çooookk güsel anlatmışsın canım gözlerim dolu dolu okudum... eşinle afranın uyurkenki fotosu da ağlak beni güldürdücanımm Allah bi ömür mutluluğunuz daim etsin inşallah amiinnnnn
Kızlar gaz sancısı olursa rezene çayını öneririm geçen gece sabahı ettik. Sütümden oğluma geçti ağrı. Rezene çayı içtim ertesi gün. İkimizde rahat uyuduk. Mutlaka evinizde bulundurun derim.
Kızlar gaz sancısı olursa rezene çayını öneririm geçen gece sabahı ettik. Sütümden oğluma geçti ağrı. Rezene çayı içtim ertesi gün. İkimizde rahat uyuduk. Mutlaka evinizde bulundurun derim.
kızlar benim sütüm oglusuma yetmiyor mama basladık sarılık atsın die cok sükür attı ama hala bebegim ac ne yapsam artıramıom rezene içiom bol bol pekmez falan benim durumda olan varmı siz ne yapıyorsunuz
herkese merhaba,
nette epidural sezeryan hakkında yazılar okurken sezeryandan sonra doktorların hastayı 1 saat yoğun bakımda gözlem altında tuttuklarını daha sonra odaya çıkardıklarını okudum.Böyle bir şey var mı?epidural sezeryanşla doğum yapmış arkadaşlar böyle bir şey yaşadılar mı?Bir de ebeler ameliyattan sonra rahmin toplanması ve içeride pıhtı kalmaması için gelip karnına bastırıyorlarmış bu doğru mu?Bunları okuyunca çok korktum sormak istedim:18:
Canim genel anesteziden sonra gozlem altinda tutuyolar.epiduralden sonra dogruca odama ciktim ben..karna bastirma normal dogumda oluyor, sezaryenden sonra yapilamiyor
39+3 ben de bekliyorum, bugün kontrolüm vardı nst de sancı yok
karnım çok yukarıda, dr 4 marta kadar bekletecekmiş yani 41+0 oluyor , ama ben çok korkuyorum bebeğimi riske atmak istemiyorum
merhaba kızlar,sabah kontrolümüz vardı muayene ettin geçen hafta iki cm kadar açılma vardı bugünde baktı 3 cm açılma var dedi yarın sabah beşte gelin yatışınızı yapıp başlatalım doğumu dedi belki sancın olur geceden gelirsiniz dedi.apidural olcak sancım olmadığına göre suni sancı verecekler sanırım.öyle aptallaştım ki o ana hiç bir şey soramadım öyle koyun gibi çıktık odadan ama çok korkuyorum enişeleniyorum.3.800 gr olmuş oğlum.suni sancıdan korkuyorum bir terslik olur die kendiliğinden gelmesini beklesek olmuyormuydu acaba bu arada 39 +2 deyim.eve geldik ağla ağla içim boşaldı,hem kavuşmak istiyorum hem korkuyorum,aklınıza gelirse dua edin kızlar allah sağlııklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin birde aynı durumu yaşayan varmı yani 3cm açılması olup sancısı olmadan doğuma giden
Kızlar sezeryandan sonra feci ödem oldu bende . Bacaklarım ve ayaklarım şiş. Hamîleliğimde hiç yoktu öden fln fakat şimdî kendimi tanıyamıyrm. Bu durumda olanlar varmı ? Ne zaman geçer bu ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?