Herkese merhaba, ben de 14. haftadayım. 2 hafta önce gittim doktora en son. İkili tarama testi yapıldı her şey normal çıktı çok şükür. Kollarını arkaya atmış yatıyordu:)) Doktor karnıma titreşim yaptı hafif ultrasyonla hemen kolunu attı öne doğru:) 3 ay olmuştu tam gittiğimizde doktor büyük ihtimalle erkek ama 3 hafta sonra belli olur dedi. Çok heyecanlandım. Bayramdan sonra tekrar gidicem iple çekiyorum. Cinsiyeti belli olsa da alışverişe başlasam diyorum. Dün bir tane sepet gördüm çoook tatlıydı ayıcıklı falan. Bebek şekeri koymak için çok güzeldi sonra da kullanılabilecek bir şey. Ama alamadım. Maviydi bir de kız derse doktor şimdi. Bekliyoruz bakalım:)))Bu arada o kadar çok acıkıyorum ki. Uzun süre aç kalmaya tahammülüm yok. Herkes yemek yediğinde bulanır ben aç kaldığımda bulanıyorum, kusuyorum. Açken kusmak daha da bir kötü. Acıktığımda krize giriyorum resmen, ellerim titriyor.Şimdiden böyle, bebeğim büyüdüğünde ne olacak bakalım.
Sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin canım :) Ben de bi ara öyleydim açlığa tahammülüm yoktu.Şu sırlarda canım hiç birşey istemiyor

herkese yeniden merhabalar.çok sık giremiyorum maalesef foruma ama girdikçe yazılanları takip etmeye çalışıyorum.alışveriş hazırlıkları başlamış bakıyorum da.gerçekten çok heyecan verici.biz de 12. haftayı tamamlıyoruz kısmetse.çarşamba doktor randevumuz var tüm tahliller ve 2li test yapılacak sanırım.bebişi 1 aydır görmüyorum ve iyidir inş diye dua ediyorum.hareketlenmeye bi başlasa da sinyal gönderse içerden rahatlıcam.Kızlar fikir alışverişlerinizi gerçekten çok verimli buluyorum.Bu şekilde doğuma kadar gideriz inş.
hepinize ve bebişlerinize kocaman öpücükler:))
Güzel Sonuçlarla gelirsin inşallah canım :) 1 ay boyunca göremiyor olmak çok üzücü, çok meraklanıyorum bende nasıl acaba diye
bugün ikili test yaptıracaktım ama doktor izinliymiş çok sinir oldum 3 haftadır bekliyorum çarşambaya kaldı bakalım
Az kalmış canım, hemen geçer günler :)