Öncelikle geçmiş olsun ANKARALI06,umarım bir daha böyle korkular yaşamazsın,çok hassasız miniklere karşı,en ufak bir şey olsa bile ben hemen kaygılanmaya başlıyorum,en son 18inde görmüştüm kuzumu,ayda bir gel dedi doktorum ama hiç sanmıyorum 1ay bekleyemem=)Rabbim eksikliklerini göstermesiin.
Bu arada nihayet evime döndüm,pazartesi iş başı yapıyoruz,hamile pantolonlarımız hazır=)gerçi benim hafif bir göbek dışında hala ortada bir şey yok,geçen hamile bölümünde kıyafet bakarken bir görevli yanıma geldi orası hamile bölümü diye uyardı beni:26: yani söylemesem anlaşılmıyor henüz dışardan,sizde durumlar nasıl?
Eleviti gece almak bana pek mantıklı gelmedi çünkü gün boyu dinç olmayı sağlıyor,iştah artırdığı doğru olabilir ama dikkat edildiği sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum,ayrıca ben her gün almıyorum,bazen 1 gün atlıyorum,zaten doktor benim isteğim üzerine vermişti.
Bu yatma pozisyonlarına dikkat etmeye başlayan var mı?doktora sordum 6. aydan sonra dikkat edin şimdi daha küçük dedi ama yine de sol tarafa yatmaya çalışıyorum,böylece sıkça uykum bölünüyor=)bir de hala geceleri tuvalete uyanan var mı?sanki bu süreç bu kadar uzun sürmemeliydi gibi geliyor bana:26:
Canim meslektasiz galiba ptesi is basi deyince :)) ayni tuvalet sorununu bende yasiyorm yaa sanirim cok su ictigimden kaynaklaniyor bu... Benim
Doktorum artik sol tarafa yatmaya basla dedi yani bence yavas yavas dikkat etmemiz gerekiyor