Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

evet canım şükür bebeğin dogum tarihini 2012 yazıyomuşum ondanmış :)

canım demir ilacını ve vitaminleri beraber kullanma aralarında en az yarım saat olsun demir ilacı emilmez yoksa..
bide çay la sakın ilaç içmeyin ilaç boşa gidiyo..

Canım postta da yazdığım gibi doktorum hepsini birlikte içebileceğimi söyledi. Sen yeter ki iç dedi. Doğruluğunu bilmemekle birlikte belki bana verdiği prebiyotik vitaminin demirle etkileşimi yoktur. Bilemiyorum.

yaa kızlar çogunuzun bebışı tekme atmaya baslamış benım kızım da tık yok çok mu tembel ne bende hıssetmek ıstıyorum yoksa hep doktora gıdıp kalp atısını duymak ıstıyorum benım gıbı olan var mı?

bende hala hiiççç bişey hissetmiyorum..benim bebeğimde kız.erkeklerde erken hareketlenme oluyomuş bilmiyorum ne kadar doğru.bende sağlık ocağına gidiyorum sürekli kalp sesi dinlemeye..

kızlar ben yokken neler yaşadım neler.biliyosunuz incelemelerde anomali olabilir dediler,detaylı ultrason falan filan,salı günü hemen amniyosentez yaptırdım,dün akşam sonucunu aldım temiz şükür.kadındoğum doktorum dediki,bu yeni ultrasonlar çıkalı görmememiz gereken saçma şeyleri bile görür olduk.hem de bana 2 gün 3 milyara mal oldu.aman iyi bi yerde yaptırayım bişi olmasın falan.doğum parası tekrar biriktiricez yani:)heee bu aradada 4.5 aydır erkek sandığım bebeğimin amniyosentez günü kız olduğunu öğrendim:)ama şükür paraya da değdi,herşeye de.elimde olsa evimi satacak kadar gözüm kararmıştı.demek doğunca analar neler vermek istiyo.

çok geçmiş olsun..büyük stres gerçekten ama şükürki sonuç güzel çıkmış..sağlıkla gelsinler inşallah..

Arkadaslar bende Ferro Sanol diye bi Demir Hapi ile Ferrevit diye bi Vitamin hapi kullaniyorum. Vitamin hapini Aksam yemeginden sonra aliyorum. Demir hapi mide bulantisi yaptigi icin gece yatmadan önce aliyordum baslarda. Ama ona ragmen sabah kalktigimda hala mide bulantisi sürdügü icin doktoruma almamak icin yalvardim. Oda ögle yemeginden sonra demir hapini al dedi. Emilimi daha az olur ama hic yoktan iydir dedi. Önceleri korktum bütün günümü mahveder gündüz alirsam diye. Düsünün yani gece bile midemi bulandiran hap. Ama gercekten de sIk sIk arayla yemek yedigimiz zaman bulanti olmuyor, denemenizde fayda var. Bende asiri derece demir eksikligi cikti, ki genc kizligimdan beri olan sey.

ben de sabah kahvaltıdan sonra Elevit
ara öğünde balık hapı (omega3)
akşam yemekten 2 saat sonra da Ferro gynol demir hapı alıyorum
ama ilaç içmekten nefret ediyorum
hepsi de maşallah fitil gibi:25:

Haha gercekten öyle :)) Hatta ben mümkünse yalniz basimayken icmiyorum ki, olurda bogazimda felan kalirsa birisi yanimda olsun diye. :1:

Bu kadar hap kilo yapmıyor mu, ben sadece elevit içtim 15 günde 3 kilo aldırdı. Ama yeniden başlayacağım sanırım içim rahat değil.

kızlar hangi kan ilacını kullanıyorsunuz?? ben maltofer kullanıyorum, iyi değil mi acaba benimkiii :26:

Ben de ferro sanol duodenal kullanmaya başladım.Maltoferi daha önce gittiğim kadın doğumculardan biri verdi de hiç duymadığım için içime sinmedi nedense kullanamadım,duruyor.

kızlar ben yokken neler yaşadım neler.biliyosunuz incelemelerde anomali olabilir dediler,detaylı ultrason falan filan,salı günü hemen amniyosentez yaptırdım,dün akşam sonucunu aldım temiz şükür.kadındoğum doktorum dediki,bu yeni ultrasonlar çıkalı görmememiz gereken saçma şeyleri bile görür olduk.hem de bana 2 gün 3 milyara mal oldu.aman iyi bi yerde yaptırayım bişi olmasın falan.doğum parası tekrar biriktiricez yani:)heee bu aradada 4.5 aydır erkek sandığım bebeğimin amniyosentez günü kız olduğunu öğrendim:)ama şükür paraya da değdi,herşeye de.elimde olsa evimi satacak kadar gözüm kararmıştı.demek doğunca analar neler vermek istiyo.

Çok geçmiş olsun canım,sağlıkla doğar kızın inşallah

Kızlar bebeğin hareketlerini tam olarak nerede hissediyorsunuz?Dün gece sırtüstü uzanmıştım,karnımın altında,sezaryen yapılan yerde aralıklı olarak iki üç kere kıpırtı hissettim,acaba bizim ufaklık mıdır?=)çok aşağıda gibi geldi bana emin olamadım o mu değil mi diye...
:31:

Kızlar bebeğin hareketlerini tam olarak nerede hissediyorsunuz?Dün gece sırtüstü uzanmıştım,karnımın altında,sezaryen yapılan yerde aralıklı olarak iki üç kere kıpırtı hissettim,acaba bizim ufaklık mıdır?=)çok aşağıda gibi geldi bana emin olamadım o mu değil mi diye...
:31:

canım ben d oyle baya bi, asagıda hisseiyorum uzandıgımda olyor:49:

Ben göbeğimin 5 cm aşağısında hissediyordum dışa vurmuyordu..ama ilk defa bu sabah sol kasığımın az üstünde elimle hissedeck kadar bi kımıldama hissettim çok değişik bi duyguydu=))Kuzum tekme mi atıyo yoksa amuda mı kalkıyo içeride anlamadım=))Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder hepimize..

ben göbek deliğimin orda,sağ kasığımda sol kasğımda göbek deliğimin altında her yerde hissediyorum:nazar:
bazen çok cılız bir şekilde bazen baya güçlü olabiliyor:nazar:
ALlahım daha da güçlensin büyüsün bebeklerimiz

Bu kadar hap kilo yapmıyor mu, ben sadece elevit içtim 15 günde 3 kilo aldırdı. Ama yeniden başlayacağım sanırım içim rahat değil.

sanırım aldırıyor canım
dün bir öğrencim hocam siz kilo mu aldınız deyip karnıma baktı:52::52:
karnım büyüsün de kilo çok almasam bari

sanırım aldırıyor canım
dün bir öğrencim hocam siz kilo mu aldınız deyip karnıma baktı:52::52:
karnım büyüsün de kilo çok almasam bari

Evet ben de öğrenci yorumlarından korkuyorum,ilk etapta söylemeyi de düşünmüyorum çok acımasız yorumlar yapıyor gençler=)Önlükle falan kamufle etmeye çalışıcam bakalım...
Bu arada benim kasıktaki hareketler devam ediyor,az önce müzik dinliyordum pat pat vurdu sanki,hoşuna mı gitti rahatsız mı oldu anlayamadım=))

Evet ben de öğrenci yorumlarından korkuyorum,ilk etapta söylemeyi de düşünmüyorum çok acımasız yorumlar yapıyor gençler=)Önlükle falan kamufle etmeye çalışıcam bakalım...
Bu arada benim kasıktaki hareketler devam ediyor,az önce müzik dinliyordum pat pat vurdu sanki,hoşuna mı gitti rahatsız mı oldu anlayamadım=))

öğrenci milleti acımasızdır valla
bana soramıyorlar da başka bir öğrt. arkadaşa sormuşlar o da evet demiş

ben aslında utanmıyor değilim öğrencilerden:17:
ama napalım büyüyecekler daha da
benım de hareketler baya arttı hissettiriyor :nazar:
ben de klasik müzik dinletiyorum ama tık yok ya uyutuyor ya da ne bileyim bilemedim

Son düzenleme:
öğrenci milleti acımasızdır valla
bana soramıyorlar da başka bir öğrt. arkadaşa sormuşlar o da evet demiş

ben aslında utanmıyor değilim öğrencilerden:17:
ama napalım büyüyecekler daha da
benım de hareketler baya arttı hissettiriyor :nazar:
ben de klasik müzik dinletiyorum ama tık yok ya uyutuyor ya da ne bileyim bilemedim

=))sevmemiş olabilir annesi farklı tarzlardan dinlet sen de.Bizim oğlan rockçı olacak:32: Gerçi ben o olduğuna bile emin değilim,sizin kadar olunca bizim hareketler de artar inşallah.

=))sevmemiş olabilir annesi farklı tarzlardan dinlet sen de.Bizim oğlan rockçı olacak:32: Gerçi ben o olduğuna bile emin değilim,sizin kadar olunca bizim hareketler de artar inşallah.

ben senin haftanda hiç hissetmiyordum
ama artık iyice ayırt ediyorum
bi sağdan bir soldan vuruyor
ben de rock dinlerim eşim de metal sever rock da
araya azıcık da klasik veriyorum ki sakinleşsin çocuk:9:

Ayy kızlar alemsiniz valla şimdiden bebekleri rockçı metalci yaptınız,:1:

Ben valla hamileliğimi öğrendiğimden beri Kur'an dinliyorum hem kendim hem onun için,

Ara sıra uyanamadığımda telefonumda olan hareketli şarkılar dinliyoruz bi de uyanayım diye...bazen ayılamıyom da öğlen uykusuna

yattığımda...:ssz:

Son düzenleme:
Back
X