Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
arkadaşlar
bebekleriniz tekme atıyormu?
2-3 haftadır hissediyorum.. ama son 1 haftadır dışarıdan belli oluyor. karnıma baktığımda gözle görülüyor
çok farklı çok güzel bir an:31::31:
ama erken değilmi bu kadar belirgin olması böyle olunca acaba bebek daha büyükte benmi bilmiyorum diyorum..

Ben unnado.com dan aldım.Uygun fiyatlı ve çok amaçlı olandan.60lira gibi bişeydi.

çok sağol canım. hemen dediğin adrese girdim. arzumun çok amaçlı ateş ölçerini aldım.kulaktan,alından ölçüm yapıyor ama aynı zamanda oda sıcaklığı,biberon ısısına kadarda çok amaçlı ölçümler yapıyor. kampanyasıda yarın bitiyormuş :)) sayende yetiştim canım :))) almayan arkadaşlar http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3169&urun_id=135241 adresinden ürünü incelesinler. bu arada birde gece sapları parlayan aventin emziklerinden aldım. ayy çok mutluyum.. ilk alışverişimiz yaptık ayoll :)) :32: :32:

kızlar hiç ağrınız oluyo mu,benim kasıklarımda hep ağrı var.sanki göbeğimin 3-4 parmak altında bişey oturmuş eğilip kalkarken,yatarken,tuvalette bile sızlayan bi ağrı.bi de seğirme dışında pek bişey hissedemiyorum.

Günaydın arkadaşlar...

benimde dünde beri karnımın içinde hafif bir ağrı var hele yatakta sağa sola dönerken canımı yakacak şekilde oluyor. göbeğimin etrafıda yaklaşık 4-5 gündür kaşınıyordu çok. dün yengem için genişliyor çok normal bu ağrılar dedi. o da geçen sene ikiz doğum yaptığı için bilir diye tahmin ediyorum. sizde varmı hiç böyle ağrı ?? göbeğim iyice büyücek sanırım..

kızlar bende de bir durum var
bir süredir geceleri sağ kasığım sağdan sola soldan sağa dönerken ağrıyor
ama dönerken sedece
ama hissettiriyor
ne ki şimdi bu :26:

kızlar maşallah alışveriş heyecanı başlamış...benim 2.olduğu için pek bişi yok alacağım ,mevsim dönünce kıyafet alacağım inş.ayrıca bebek odası alacaklara tavsiyem bebişler büyüyünce başka şeyler beğeniyorlar bence sabredebilirseniz en iyisi genç odası almak
ama sabrı zor banada demişlerdi ama bekleyemedim :)))
bir şey daha krem vs.kozmetik kullanıyormusunuz bu konuda kararsız kaldım kimseyede sormadım siz ne yapıyorsunuz

Kremde kullanıyorum , makyaj da yapıyorum canım.
Hamilelik başlangıcında cildiyeye gitmiştim.
Krem olarak clinique markasını sormuştum , uygun demişti.
Makyajda fondöten kullanmıyorum, onun dışında allık rimel ve kaş kalemi.
Ürünlere güvendiğin sürece hafif uygulama yapabilirsin.
Gene de doktoruna dabışmayı da unutma :)

çok sağol canım. hemen dediğin adrese girdim. arzumun çok amaçlı ateş ölçerini aldım.kulaktan,alından ölçüm yapıyor ama aynı zamanda oda sıcaklığı,biberon ısısına kadarda çok amaçlı ölçümler yapıyor. kampanyasıda yarın bitiyormuş :)) sayende yetiştim canım :))) almayan arkadaşlar http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3169&urun_id=135241 adresinden ürünü incelesinler. bu arada birde gece sapları parlayan aventin emziklerinden aldım. ayy çok mutluyum.. ilk alışverişimiz yaptık ayoll :)) :32: :32:

Ohh şahane olmuş valla :) Bi işe yaradım.
İnşallah fazla kullanmayız ateş ölçerleri, bebeklerimiz sağlıklı olsun hep.
Bende aventten biberon ve süt saklama kabı aldım:))

Kremde kullanıyorum , makyaj da yapıyorum canım.
Hamilelik başlangıcında cildiyeye gitmiştim.
Krem olarak clinique markasını sormuştum , uygun demişti.
Makyajda fondöten kullanmıyorum, onun dışında allık rimel ve kaş kalemi.
Ürünlere güvendiğin sürece hafif uygulama yapabilirsin.
Gene de doktoruna dabışmayı da unutma :)

Ohh şahane olmuş valla :) Bi işe yaradım.
İnşallah fazla kullanmayız ateş ölçerleri, bebeklerimiz sağlıklı olsun hep.
Bende aventten biberon ve süt saklama kabı aldım:))

valla yaa belfü teyzesi sayende oldu bu alışveriş :)) inş. ihtiyacımız olmaz dediğin gibi. sizde güle güle kullanın canım cicilerinizi :))

kızlar bende de bir durum var
bir süredir geceleri sağ kasığım sağdan sola soldan sağa dönerken ağrıyor
ama dönerken sedece
ama hissettiriyor
ne ki şimdi bu :26:

ben sabah araştırdım netten,bunlar çok normalmiş. rahim büyüdükçe bu ağrılar olucakmış.. eğer çok şiddetliyse bu durum doktorunuza başvurun diyordu.

ben sabah araştırdım netten,bunlar çok normalmiş. rahim büyüdükçe bu ağrılar olucakmış.. eğer çok şiddetliyse bu durum doktorunuza başvurun diyordu.

kıvrandırmıyor ama rahatsız oluyorum dönerken
ay sonunda gideceğin sorayım barii
teşekkür ederim canım

evet canım bunlar normal ağrılar ikinci kez anne olacak birisi olarak aynı ağrılar başladı ki bunlar daha hafif olanlar göbeğimiz okadar büyük değil daha. son iki ay daha zorlanıcaz ama bebeklerimiz için değer dimi.

Nasilll yaa Allah'im pisman etsin insallah Allah tekrarindan korusun.. Ilk defa mi oluyo boyle bisey ickisi var mi, korkma Allahin izniyle yavruna biseycik olmamistir duani eksik etme Allah yardimcin olsun..

birde bebeğine kulaktan ateş ölçer alan arkadaşlar varmı. hem kalitesi iyi ,hem fiyatı iyi olan ürün tavsiye eden varmı acaba ??? yavaş yavaş bende bebeğime bişeyler almak istiyorum artık...:emir_bebek:

Biz braun aldik canim hata payi minimummus e bebekten aldik indirimli fiyati 129 lira normalde 150 lira filanmis.. Bize de isyerinden bi ark.im tavsiye etmisti kendi kizi bes yasinda hala kullaniyolarmis..

kızlar maşallah alışveriş heyecanı başlamış...benim 2.olduğu için pek bişi yok alacağım ,mevsim dönünce kıyafet alacağım inş.ayrıca bebek odası alacaklara tavsiyem bebişler büyüyünce başka şeyler beğeniyorlar bence sabredebilirseniz en iyisi genç odası almak
ama sabrı zor banada demişlerdi ama bekleyemedim :)))
bir şey daha krem vs.kozmetik kullanıyormusunuz bu konuda kararsız kaldım kimseyede sormadım siz ne yapıyorsunuz

Ben lierac kullaniyorum canim, yakin zamanda dogum yapan bi ark.im tavsiye etti onda hic catlak olmamis gerci bunyeye bagli ama olsun bide hafta sinu eminonunde aktardan bikac yag aldim karistirip onu surucem dr.umda degisik seyler kullan tek bi kreme bagli kalma dedi..

20 haftan bitince 5 ayın bitmiş oluyo ama bebeğin 5 aylık olmuş oluyo..
yani sen 6. ayından gün almaya başlıyorsun.. 24. haftan bitince 6 aylık oluyo.. yani 6 ayın bitiyo.. böyle gidiyo..
:emir_bebek:

Peki ama o zaman hamilelik 40 hafta olduğuna göre toplamı 10 aya denk gelir bu hesapla. Her ay 4 hafta değil ki.. :)

arkadaşlar
bebekleriniz tekme atıyormu?
2-3 haftadır hissediyorum.. ama son 1 haftadır dışarıdan belli oluyor. karnıma baktığımda gözle görülüyor
çok farklı çok güzel bir an:31::31:
ama erken değilmi bu kadar belirgin olması böyle olunca acaba bebek daha büyükte benmi bilmiyorum diyorum..

Canım ben daha 18 olmama ragmen ufaktan hıssediyorum bazen bulundugu bolgede bir hareket yaptıgını, ama tekme falan anlaşılmıyor, erkek bebeklerde daha erken hissedilebiliyor diye duymustum seninki erkek miydi?

Peki ama o zaman hamilelik 40 hafta olduğuna göre toplamı 10 aya denk gelir bu hesapla. Her ay 4 hafta değil ki.. :)

işte oyüzden ay ay değilde hafta hfta hesaplanıyor..
20 hafta bitince direk 6.ay değilde 24 hafta bitene kadar 5 aylık diye geçiyor. bende onu demek istedim aslında anlatamadım sanırım:16:

Canım ben daha 18 olmama ragmen ufaktan hıssediyorum bazen bulundugu bolgede bir hareket yaptıgını, ama tekme falan anlaşılmıyor, erkek bebeklerde daha erken hissedilebiliyor diye duymustum seninki erkek miydi?

16. haftada gittiğim kontrolde bacakları sımsıkıydı oyüzden doktora göremedi..
ben birşey söylemeden kalkmıyacagım dedim :)
doktorda birşey göremediğim için kız olabilir ama bir dahaki kontrolde görürüz dedi.
cuma günü kontrol var ozaman kesin emin olacam inşallah

ha bide bilmiyordum yeni öğrendim doktora giderken çikolata yiyin diyorlar bebek hareketleniyormuş bu kontrolde unutmazsam yiyeceğim inş :)

Ben lierac kullaniyorum canim, yakin zamanda dogum yapan bi ark.im tavsiye etti onda hic catlak olmamis gerci bunyeye bagli ama olsun bide hafta sinu eminonunde aktardan bikac yag aldim karistirip onu surucem dr.umda degisik seyler kullan tek bi kreme bagli kalma dedi..

ben johnson baby bebe yağı sürüyorum..
ama bu çatlakların bünyeyle alakalı olduguna eminim.. arkadaşım hiçbirşey sürmediği halde 2 yıl içinde 2. bebeğini dogurdu ve hiç çatlagı yok..
ama diger bi arkadaşım lierac kullandı aynen karnı çatlak ve ameliyat olmayı düşünüyo..
yanii ne yaparsak yapalım olacaksa olacak.. :26:

Back
X