Kızlar tetanoz aşısı kolun iç kısmına mı vuruluyor,yoksa okullarda yapıldığı gibikolun dış kısmına omuza yakın yere mi vuruluyor. Şahsen ben tırsmaya başladım,iğneyle aram yok da.
Bu arada ben de şiddetle normal doğumdan yanayım,kolay doğumu olan kişi adına çok sevindim,allah analı babalı büyütsün,darısı bizlere inş.bi avazda kurtuluruz. Ben de çok hareketliyim,inş. doğumuma yansır.İşyerimizde wcye giderken bile baya merdiven inip çıkılıyor,evde de öle.Onun dışında eve gidip gelirken yokuş yürüyorum 10-15 dk kadar. E evdeki işler de malum:) Bakalım nasip:)
Çatlaklarla ilgili konuşulmuş,ben de -2 ay olacak sanırsam- baya bi önce başladım kullanmaya. Johnsons baby kullanıyorum mor olandan. Her akşam sürüyorum,dr kremlere çok para vermeye gerek yok bol su iç ve hep nemli tut dedi. Karnımda göğüslerimde damarlar filan çok belirginleşti,o kısımlar son aylarda çatlamaz inş. :))
İlkokul hepimiz çok merak ettik seni ya çok şükür iyisin. Eşin pişman olmadı mı,nasıl aranız şimdi. Allah tekrar yaşatmasın