Kar eden sen degilmissin yaa pardon canim :)
hehe süpersin yaa:) karışıklık oldu sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kar eden sen degilmissin yaa pardon canim :)
kızlarrr arkadaşımın kızı oldu 4100 kg doğdu dün kırkı çıktı ve 6 aylık kıyafetler anca oluyor bilginizr çok küşük şeyler almayın....
PitiRrRciK geçmiş olsun cnm
ben hala hissetmiyorum malesef dokunuyorum konuşuyorum ama yok![]()
Herkes hareketleri hissetmeye başlamış ne güzelBen de eşim de artık güçlü hareketlerini görebiliyoruz karnımda. Önce seğirme gibiydi, sonra elimle de hissettim. Sonra eşim de hissetti eliyle ve şimdi gözle görülebiliyor çok güzel bir duygu
Bu arada çok ilginç bir şey, göğsümden çok küçük damla şeklinde süt gelmeye başladı.
Çok şaşırdım önce endişelendim.Araştırdım internetten, bazı hamilelerde 20. haftadan sonra süte benzer sıvı gelebilirmiş. Kolostrum deniyormuş buna, halk ağzında ağız sütü. Nedeni artan prolaktin hormonuymuş.Bu artışın nedeni bebeği doğar doğmaz emzirebilir duruma gelmekmiş.Endişelenmemek ve göğsü sıkmamak gerekiyormuş. Sizde de olursa endişelenmeyin.
ben hala hissetmiyorum malesef dokunuyorum konuşuyorum ama yok![]()
Günaydın kızlar nasılsınız?
Birkaç gündür soguk algınlıgı nedenıyle raporluyum evdeyim. İyice dinleniyorum, bebişim etkilenmesin diye:)) Bu arada dün dogru duzgun bebişimin hareketlerini hissetmemiştim ne yapsam, babamız gelince kafasını dayadı konuştu bebişimle, inanmazsınız nasıl başladı hareketlenmeye, bütün akşam aktifti. Şimdiden babacı bizimkiDDD
Herkes hareketleri hissetmeye başlamış ne güzelBen de eşim de artık güçlü hareketlerini görebiliyoruz karnımda. Önce seğirme gibiydi, sonra elimle de hissettim. Sonra eşim de hissetti eliyle ve şimdi gözle görülebiliyor çok güzel bir duygu
Bu arada çok ilginç bir şey, göğsümden çok küçük damla şeklinde süt gelmeye başladı.
Çok şaşırdım önce endişelendim.Araştırdım internetten, bazı hamilelerde 20. haftadan sonra süte benzer sıvı gelebilirmiş. Kolostrum deniyormuş buna, halk ağzında ağız sütü. Nedeni artan prolaktin hormonuymuş.Bu artışın nedeni bebeği doğar doğmaz emzirebilir duruma gelmekmiş.Endişelenmemek ve göğsü sıkmamak gerekiyormuş. Sizde de olursa endişelenmeyin.
Günaydın kızlar nasılsınız?
Birkaç gündür soguk algınlıgı nedenıyle raporluyum evdeyim. İyice dinleniyorum, bebişim etkilenmesin diye:)) Bu arada dün dogru duzgun bebişimin hareketlerini hissetmemiştim ne yapsam, babamız gelince kafasını dayadı konuştu bebişimle, inanmazsınız nasıl başladı hareketlenmeye, bütün akşam aktifti. Şimdiden babacı bizimkiDDD
allahım ya bu hareketleri hissediyorum diyen arkadaşları okuyunca ağlıyorum sevinçten.ne kadar güzel bir duygu değilmi?onca ağrın bulantın vs vs oluyor ama karnındaki hiç görmediğin dokunmadığın şeye hayran hayran bakıyorsun.kıpırtılarının hiç birini kaçırmak istiyorsun aşık olkuyorsun resmen.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
bendede benzer durum oldu arkadaşım hemde 15.hafta fark ettim.günde bir defa 1-2 damla kurumuş olarak gördüm.ıslatacak derece değil ama.rabbim rızıklarını şimdiden gönderiyor ne güzel :)
çok çok geçmiş olsun.rabbim korusun sizi .ama havalar işte maalesef.daha tam alışamadık sanırım
eksikliklerini göstermesin allahım bebişlerimizin eşlerimizin.hayat onlarla güzel değil mi?sizin kızmı oğlan mı olacak peki?foruma ara ara girebildiğim için takip edemedim.umarım sağlıklı sıhhatli olarak kavuşursun yavruna.
Bugün tetanoz aşısı oldum.Hiç sıkıntı yaşamadım, Ağrı sızı ya da şişlik yok.Kızımın pıtpıtlarınıda duydum ohh süper oldu :)
Merhaba arkadaşlar. Ben de bundan böyle sizinleyim, ben de şubat ayında ilk bebeğimi dünyaya getirmenin heyecanını yaşayacağım inşallah..
geçmiş olsun canımm
ben de gittim sağlık ocağına idrar tahlili yapsınlar diye
laborant yokmuş yapamadılar
aşı için de 22. haftayı beklemeliyiz dediler
Merhaba arkadaşlar. Ben de bundan böyle sizinleyim, ben de şubat ayında ilk bebeğimi dünyaya getirmenin heyecanını yaşayacağım inşallah..
hehe süpersin yaa:) karışıklık oldu sanırım![]()
Sağol canım.Darısı olmayanlara inşallah.Ben de dışarda yaptırmıştım canım.İdrar tahlili yapmamışlardı sağlık ocağında.1 Hafta sonra yenileyeceğim tahlili.
Hafta konuşunu net bilmiyorum.Bana sedece 20.hafta dolduğunda yapmak gerek dediler.Ama net durum nedir doktoruna danış istersen.
Hoşgeldin canım aramıza :)
Bugün tetanoz aşısı oldum.Hiç sıkıntı yaşamadım, Ağrı sızı ya da şişlik yok.Kızımın pıtpıtlarınıda duydum ohh süper oldu :)