Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
merhabalar arkadaşlar. yoğun yorucu bir haftaydı benim için. çok yorulduğumdan nete giremedim. ben yokken 30 sayfa yazılmış. vaktim olmadığından hepsini okuyamıyorum.

size bir şey sormak istiyorum iki gündür sütyenimde sarımsı bir leke görüküyorum ne olduğunu çözemedim. süt mü acaba dedim ama şimdiden olur mu? korktum önce ama sonra önemsemedim sizce ne olabilir. acaba sütyenim sıkıyor mu? bez sütyene mi geçsem. bu desteklilere alıştığımdan bez sütyen tuhaf geliyor. siz ne kullanıyorsunuz?

canımmmm endişelenme benim ilk oglumda 16 haftada geliodu saarımsı ama süt degil bu iyi beslendigin için canım benm doktorum öle dedmişti doguma hazırlık süt bezleri calısıomus dogumdan sonra bebek accmı kalcak dedi doktorum iyi beslenen annelerde bu haftalarda baslıo cok gelmez mrk etme her gün sütyen e leke yapar ama sakın sıkma gögsü uyarmak olmaz demişti bebek doguma hazırlanırmıs bunuda hemşirem söleemişti

bilmiyorum cnm ya kararsız kaldım bende bi de 24. hafta dedi dr. herkes 20de yaptırıyo 22 de duydum ama 24 bi bana denildi sanırım:44:

hayırlı olsun cnm inş sağlıcakla kucağına alırsın kızını:nazar:

evet canım bende dün gittim 25. ci haftaya kadar vaktin var dedi bende 14 ekimde oglumun aşisi var söledim ozaman vurulacam 23 haftalık olcam ozaman bende tereddütteysen dr na sor vurulmalısın dio dr lar. tv de prima reklamı diodu ya bir tetanoz bir hayat kurttarr bebekler için cok önemli die biliorum

Canım maşallah miniğine :) Gelişi ileri hafta aralığında oludğu için öyle demiştir.Yani bu iyi haber :))
Allah nazarlardan korusun :) Sağlıkla gelsin bebeğinn

Anladım canım.İdrar tahlili yaptır o halde.İçin rahat etmiş olur.
Güzel haberlerle gel tatlımm :))

Hayırlı olsun canım, hoşgeldinn :)

Canım çok geçmiş olsun.Sen gene de doktoruna gidip muayene ol.Detaylı baksın için rahat eder.Tekrar çok geçmiş olsunn

Sevdacığım bende hiç bi etki yapmadı.Vurulduğumda bile iğneyi hissettim o kadar.Akşam belki olur diye korktum ama neyseki olmadı.
İkinciyi düşünüp kendini olumsuza alıştırma ve bence rahat ol bakarsın bu sefer hiç sıkıntı yaşamazsın tatlım.

Artık kızımın tekmelerini o kadar net hissediyorum ki :) İnanılmaz bir duygu gerçekten mucize:))

Dün kızımızın odası için boyalarımızı aldık.Fikir olması açısından ekliyorum.

Eki Görüntüle 515815
oyy çok tatı maşalah:nazar:
güüe güe büyümeyi nasip etsin RabbimEki Görüntüle 515854 ben de kısmetse bu odayı yaptırmayı düşünüyorum
duvar faan bu şekilde oacak Alah izin verirse
ama daha erken çünkü kendi evimize geçeceğiz büyük ,ihtima doğumdan sonraya da kalabiir
dolap yerine boydan boya gömme dolap yaptıracağız
eğer ev yetişmezse önce bir beşikle idare edeceğim
inşallah biter ev

günaydın kızlar nasılsınız?

ben dün akşam tuvaletten sonra silindiğimde kan gördüm iyice emin olmak için birkaç kez denedim ve vajinadan geliyordu hemen eşimi aradım hastaneye gidelim diye çıktı geldi bu arada kızım ağladı bana kızdı "kardeşime naptın?" diye :14: yavrum üstüne titriyor kardeşinin birşey olacak diye ödü kopuyor neyse gittik kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor vardı kan ve idrar tahlili istedi daha önce yaptırmamıştım ultrasonda baktı bebişimizi gördük yine :16: maşaşllah pek hareketli dedi doktor,kız mı dedi? birkaç kez gösterdi dedi :) ayak parmaklarını bile saydırdı tek tek her yerini gösteriyor ayrıntılı dedi suyu falan çok iyiymiş hatta amniyotik sıvıyı içiyor dedi doktor ağzı hareket ediyordu :1: neyse moralimiz düzeldi tahlillerde kan görülmüş idrarda idrar yolu enfeksiyonu olabilir ama yarın kendi doktorun baksın bir de ben ilaç yazmayacağım dedi bir de hemoglobin değeri alt sınır 11,7 iken benim hala 11,5 çıkıyor :26: doktoruma onu da soracağım ilaç yazmaması eşimi rahatsız etti kendi doktorumu aratıp durumu anlattırdı o da idrar yollarından değil muhtemelen vajinal bir kanama birkaç gün içinde normale döner bazı kadınlarda olabilir falan dedi geçmezse ya da koyulaşırsa yarın gel dedi ama şükür geceden beri yok ama en son sanki adet dönemindeki gibi azcık bir de pıhtı geldi ve ondan sonra kesildi kan gelmesi inşallah tekrarlamaz insan panik oluyor :26:

canm çok geçmiş olsun inş. tekrarlamaz, 3. aydan sonra gelen kanamalar erken doğumun habercisi demişti dr.um bana bol bol dinlen bebişin vaktinden önce gelmesin.

arkadaşlar merhaba bende17+2 günlük hamileyim ilk bebeğim ve kızım olacak
uzun zamandır takip ediyorum bu konuyu ama yeni katılabildim benim doğumumda şubat sonu görünüyor bu arada kızımın adını elvin koymayı düşünüyoruz cennet çiçeği demek:)

uzun zamandır takip ediyorum bu konuyu ama yeni katılabildim benim doğumumda şubat sonu görünüyor bu arada kızımın adını elvin koymayı düşünüyoruz cennet çiçeği demek:)

hoşgeldin canım sağlıkla gelsin kızın inşallah
adıyla yaşasın

ayyy seçtiğiniz odalar çok güzel kızlar, çok zevklisiniz.. bende anca böyle size bakıyorum işte, bebeğim 4 aylıkken taşınacağımız için hiçbir şey alasım gelmiyor. herşeyi kendi evime göre alıyım istiyorum, tabi birde gelişmemiş bir doğu ilinde olunca bakıyım, heves ediyim alıyımda olmuyor.... batıya gidince bakalım. biz herşeyi daha geç yaşıycaz yani :ssz: neyse sağlıkla gelsin bebiklerimizde gerisi olur gider Allahımın izniyle...

Canım benm henüz öle bişe yok ama süt şimdiden gelse çok korkardım,okuduğum bir kitap var orda 5.ayda gelebilme ihtimali yazıyordu bana saçma gelmişti.Burdan da kimsenin olmamıştı ama doğruymuş gerçekten:) Eski sütyenleri vs kullanabiliyormusun. benim yarın biraz büyük ve rahat sütyen almam gerekecek,aşırı sızlamaya başladı:(

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Benim kızım da babacı ya, benm pabucum dama atılacak galiba.İlk zamanlar bebişim kendisini babasına hissettirmiyor,sadece ben hissediyorum diye üzülürdüm şimdi de eşim elini bile koysa konuşsa karnımda kabartılar olacak kadar dönüyor içerlerde:) Sesleri tanıyorlar mı acaba şimdiden anlamadım.

Ben eski sütyenlerimi kullanamıyorum. 75'di önceden, büyüyünce çok sıkmaya başladı. Önceden destekli kullanıyordum. şimdi boş kap ve 80 aldım 2 tane onları kullanıyorum. 1 tane de yarım atlet şeklinde olanlardan aldım. Onu da evde giyiyorum rahat oluyor.Bu arada ben dışarıdan duydukları sesleri tanıdıklarını düşünüyorum.Bununla ilgili çok yazı var internette.

merhabalar arkadaşlar. yoğun yorucu bir haftaydı benim için. çok yorulduğumdan nete giremedim. ben yokken 30 sayfa yazılmış. vaktim olmadığından hepsini okuyamıyorum.

size bir şey sormak istiyorum iki gündür sütyenimde sarımsı bir leke görüküyorum ne olduğunu çözemedim. süt mü acaba dedim ama şimdiden olur mu? korktum önce ama sonra önemsemedim sizce ne olabilir. acaba sütyenim sıkıyor mu? bez sütyene mi geçsem. bu desteklilere alıştığımdan bez sütyen tuhaf geliyor. siz ne kullanıyorsunuz?

Bende de aynısı oldu. Gebelikte Memelerden St Gelmesi, Hamilelikte GslerdenSt Gelmesi, Gebelikte Meme Bakm Hamilelikte Meme Ucu Pedi bu sitede güzel anlatmış Sütyenle ilgili değil. Artan prolaktin hormonu nedeniyle geliyormuş. Süte benziyor ama kolostrum adı halk dilinde ağız sütü. Göğüsler bebişleri doyurmaya hazırlanıyor. Bu güzel bir durum ama sıkmamak gerekiyormuş. Sütyenlerin çok sıkıysa değiştirebilirsin. Bez olması şart değil, 1 büyük numarasını al bence. Zaten doğumdan sonra da ilk haline dönmezmiş. 75 ise 80 oluyor yani.Benim şu an öyle.

amin inş. canım. odayı bence süper yapıcaksın. bitince foto bekliyorum ona göre :))) bak bu senin verdiğin bebek alışveriş adresinde çok güzel bebek tabloları ve duvar süsleri ,etiketleri falan var. ben onlardanda almak istiyorum. tabi önce kağıt deseni ve rengi önemli..

Tamam canım , uyuşuk kocam yapınca hemen koyarım :))
Evet desen ve renge karar verirsen arkası çorap söküğü gibi gelir.allah gönlüne göre çıkarsın herşeyi karşına :))

oyy çok tatı maşalah:nazar:
güüe güe büyümeyi nasip etsin RabbimEki Görüntüle 515854 ben de kısmetse bu odayı yaptırmayı düşünüyorum
duvar faan bu şekilde oacak Alah izin verirse
ama daha erken çünkü kendi evimize geçeceğiz büyük ,ihtima doğumdan sonraya da kalabiir
dolap yerine boydan boya gömme dolap yaptıracağız
eğer ev yetişmezse önce bir beşikle idare edeceğim
inşallah biter ev

Amin inşallah tatlım hepimizin bebekleri.
Duvar ve mobilyaların uyumu çok güzel canım.Kendi evine yapman daha güzel canım geç olsun senin olsun.allah gönlüne göre versin herşeyi :))

Hayırlı olsun canım, hoşgeldin.Kızının adıda çok güzel :) Sağlıkla büyüsün

ayyy seçtiğiniz odalar çok güzel kızlar, çok zevklisiniz.. bende anca böyle size bakıyorum işte, bebeğim 4 aylıkken taşınacağımız için hiçbir şey alasım gelmiyor. herşeyi kendi evime göre alıyım istiyorum, tabi birde gelişmemiş bir doğu ilinde olunca bakıyım, heves ediyim alıyımda olmuyor.... batıya gidince bakalım. biz herşeyi daha geç yaşıycaz yani :ssz: neyse sağlıkla gelsin bebiklerimizde gerisi olur gider Allahımın izniyle...

Taşınma durumları varsa en güzeli beklemek.Ben ev sahibimi arayıp alışverişe başladım.Gönlüne göre olur herşey hiç merak etme tatlım :)

Kızlar e bebekten sepet beşik almıştım.Ama eksik ve hatalı gelmişti, bir de içime sinmemişti.Bugün değiştirmeye gittik.Libadiyedeki merkezlerine gitme imkanı olanların şiddetle gitmesini tavsiye ederim.Hem çeşit bol, hemde ikinci el mağazası mevcut.

Ben sepet beşiği iade edip sallanır ahşap beşik 150lira ve Bebe Confort Loola Full Puset 250liraya aldım.
sıfır fiyatı 1000lere dayanıyor.
Bebe Confort Loola Full Puset Sweet Cerise

çok sağol cnm allah hepimizin evladını sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin insallah
amin canım
canım memur olunca böyle oluyor
belki ben de hemen yapamam evimize geçmemiz lazım
ama bu odayı istiyorum Allah'ın izniyle
sen de sıkma canını Belfü'nün dediği gibi geç olsun bizim olsun

Tamam canım , uyuşuk kocam yapınca hemen koyarım :))
Evet desen ve renge karar verirsen arkası çorap söküğü gibi gelir.allah gönlüne göre çıkarsın herşeyi karşına :))

Amin inşallah tatlım hepimizin bebekleri.
Duvar ve mobilyaların uyumu çok güzel canım.Kendi evine yapman daha güzel canım geç olsun senin olsun.allah gönlüne göre versin herşeyi :))

Hayırlı olsun canım, hoşgeldin.Kızının adıda çok güzel :) Sağlıkla büyüsün

Taşınma durumları varsa en güzeli beklemek.Ben ev sahibimi arayıp alışverişe başladım.Gönlüne göre olur herşey hiç merak etme tatlım :)

Kızlar e bebekten sepet beşik almıştım.Ama eksik ve hatalı gelmişti, bir de içime sinmemişti.Bugün değiştirmeye gittik.Libadiyedeki merkezlerine gitme imkanı olanların şiddetle gitmesini tavsiye ederim.Hem çeşit bol, hemde ikinci el mağazası mevcut.

Ben sepet beşiği iade edip sallanır ahşap beşik 150lira ve Bebe Confort Loola Full Puset 250liraya aldım.
sıfır fiyatı 1000lere dayanıyor.
Bebe Confort Loola Full Puset Sweet Cerise

evet canım kendi evimize geçince yaptıracağız kısmetse
senin de meleğin iyi günler de kullansın eşyalarını
ben araba ve puset almayacağım yeğeniminkileri kullanacağım
hatta onun küçülmüşler ve bazı eşyaları uyku seti gibi onları da alacağım
tabi yenilerimiz de olacak:nazar:

amin canım

canım memur olunca böyle oluyor
belki ben de hemen yapamam evimize geçmemiz lazım
ama bu odayı istiyorum Allah'ın izniyle
sen de sıkma canını Belfü'nün dediği gibi geç olsun bizim olsun

evet canım kendi evimize geçince yaptıracağız kısmetse
senin de meleğin iyi günler de kullansın eşyalarını
ben araba ve puset almayacağım yeğeniminkileri kullanacağım
hatta onun küçülmüşler ve bazı eşyaları uyku seti gibi onları da alacağım
tabi yenilerimiz de olacak:nazar:

Zaten çok kısa süre kullanacaklar canım.Hızla büyüyecekler.Bende yiğenimin ufaklıklıklarını alıcam.Etraftan faydalanmak en mantıklısı.
Masraf olacağına kenar da paramız olur.Çocuk bu Allah korusun ama herşey bizler için.Sağlıklı olsunlar daima inşallah , herşeyi kolaylıkla atlatsınlar umarım hepimizin melekleri.

Son düzenleme:
bende park beşiklerden almayı düşünüyorum bizde memuruz memlekete giderken falan katlanabilir yanımda götürürüm hem hemde ev küçük çok yer kaplamaz kiracıyız sonuçda ama o kadar güzel bebek odaları var ki insan hevesleniyor

ben oğlumda çok heveslenmiştim mobilya beşiklere ama cevreden gördüm ve tavsiye üzerine park yatak aldık.iyikide almışım.oğlum 3.5 yaşında hala yatıyo ikincinin gelmesine yakın bi baza yatak alıcam park yatagıda kardeşine devredicez hem erkek hem kızda kullanabilir olsun istedik renkli aldık.keşke arabasınıda öle alsaydık:)sizde ikinciyi düşünüyosanız kıyafet dışında araç gereç olsun bence renkli alın hem kız hemde erkek kullansın tavsiyem...

Zaten çok kısa süre kullanacaklar canım.Hızla büyüyecekler.Bende yiğenimin ufaklıklıklarını alıcam.Etraftan faydalanmak en mantıklısı.
Masraf olacağına kenar da paramız olur.Çocuk bu Allah korusun ama herşey bizler için.Sağlıklı olsunlar daima inşallah , herşeyi kolaylıkla atlatsınlar umarım hepimizin melekleri.
amin canım aminnn
az kaldı ogünlere

günaydın cici anneler ve bebişleri...
günaydın prensin annesi:)

ya kızlar benım gece uyurken sağa sola dnerken zellikle sağ kasığım ve karnımın içi acıyorrrr
neden acaba varmı yaşayan
doktorum bebek sağa yerleşmiş kafasını vs koymuş olabilir dedi ama
bu sabah baya zor dndüm eşim uyanıyor yani

amin canım aminnn
az kaldı ogünlere

günaydın prensin annesi:)

ya kızlar benım gece uyurken sağa sola dnerken zellikle sağ kasığım ve karnımın içi acıyorrrr
neden acaba varmı yaşayan
doktorum bebek sağa yerleşmiş kafasını vs koymuş olabilir dedi ama
bu sabah baya zor dndüm eşim uyanıyor yani

canım ben de zor dönüyorum dr. sordum çok hızlı hareket ediyorsun spazm oluşmuş dedi ağır hareket et geçer dedi. o zamandan beri ağır çekimdeyim :))

canım ben de zor dönüyorum dr. sordum çok hızlı hareket ediyorsun spazm oluşmuş dedi ağır hareket et geçer dedi. o zamandan beri ağır çekimdeyim :))

yani gün içinde mi hızlı hareket ediyormuşsun?
sende de mi ağrı acı vs oluyor

yani gün içinde mi hızlı hareket ediyormuşsun?
sende de mi ağrı acı vs oluyor

evet hareketlerim hızlıymış ben biraz tezcanlıyım o yüzden hızlı yaparım her işimi. dr da bunu fark edince ultrasonda da spazm görünce ağrıların sebebi bu dedi. bende de ağrı oluyordu..

evet hareketlerim hızlıymış ben biraz tezcanlıyım o yüzden hızlı yaparım her işimi. dr da bunu fark edince ultrasonda da spazm görünce ağrıların sebebi bu dedi. bende de ağrı oluyordu..

hadi yaaaa
gel cuma gelllll

Back
X