merhabalar arkadaşlar. yoğun yorucu bir haftaydı benim için. çok yorulduğumdan nete giremedim. ben yokken 30 sayfa yazılmış. vaktim olmadığından hepsini okuyamıyorum.
size bir şey sormak istiyorum iki gündür sütyenimde sarımsı bir leke görüküyorum ne olduğunu çözemedim. süt mü acaba dedim ama şimdiden olur mu? korktum önce ama sonra önemsemedim sizce ne olabilir. acaba sütyenim sıkıyor mu? bez sütyene mi geçsem. bu desteklilere alıştığımdan bez sütyen tuhaf geliyor. siz ne kullanıyorsunuz?
canımmmm endişelenme benim ilk oglumda 16 haftada geliodu saarımsı ama süt degil bu iyi beslendigin için canım benm doktorum öle dedmişti doguma hazırlık süt bezleri calısıomus dogumdan sonra bebek accmı kalcak dedi doktorum iyi beslenen annelerde bu haftalarda baslıo cok gelmez mrk etme her gün sütyen e leke yapar ama sakın sıkma gögsü uyarmak olmaz demişti bebek doguma hazırlanırmıs bunuda hemşirem söleemişti

yavrum üstüne titriyor kardeşinin birşey olacak diye ödü kopuyor neyse gittik kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor vardı kan ve idrar tahlili istedi daha önce yaptırmamıştım ultrasonda baktı bebişimizi gördük yine
 yavrum üstüne titriyor kardeşinin birşey olacak diye ödü kopuyor neyse gittik kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor vardı kan ve idrar tahlili istedi daha önce yaptırmamıştım ultrasonda baktı bebişimizi gördük yine  maşaşllah pek hareketli dedi doktor,kız mı dedi? birkaç kez gösterdi dedi :) ayak parmaklarını bile saydırdı tek tek her yerini gösteriyor ayrıntılı dedi suyu falan çok iyiymiş hatta amniyotik sıvıyı içiyor dedi doktor ağzı hareket ediyordu
 maşaşllah pek hareketli dedi doktor,kız mı dedi? birkaç kez gösterdi dedi :) ayak parmaklarını bile saydırdı tek tek her yerini gösteriyor ayrıntılı dedi suyu falan çok iyiymiş hatta amniyotik sıvıyı içiyor dedi doktor ağzı hareket ediyordu  neyse moralimiz düzeldi tahlillerde kan görülmüş idrarda idrar yolu enfeksiyonu olabilir ama yarın kendi doktorun baksın bir de ben ilaç yazmayacağım dedi bir de hemoglobin değeri alt sınır 11,7 iken benim hala 11,5 çıkıyor :26: doktoruma onu da soracağım ilaç yazmaması eşimi rahatsız etti kendi doktorumu aratıp durumu anlattırdı o da idrar yollarından değil muhtemelen vajinal bir kanama birkaç gün içinde normale döner bazı kadınlarda olabilir falan dedi geçmezse ya da koyulaşırsa yarın gel dedi ama şükür geceden beri yok ama en son sanki adet dönemindeki gibi azcık bir de pıhtı geldi ve ondan sonra kesildi kan gelmesi inşallah tekrarlamaz insan panik oluyor :26:
 neyse moralimiz düzeldi tahlillerde kan görülmüş idrarda idrar yolu enfeksiyonu olabilir ama yarın kendi doktorun baksın bir de ben ilaç yazmayacağım dedi bir de hemoglobin değeri alt sınır 11,7 iken benim hala 11,5 çıkıyor :26: doktoruma onu da soracağım ilaç yazmaması eşimi rahatsız etti kendi doktorumu aratıp durumu anlattırdı o da idrar yollarından değil muhtemelen vajinal bir kanama birkaç gün içinde normale döner bazı kadınlarda olabilir falan dedi geçmezse ya da koyulaşırsa yarın gel dedi ama şükür geceden beri yok ama en son sanki adet dönemindeki gibi azcık bir de pıhtı geldi ve ondan sonra kesildi kan gelmesi inşallah tekrarlamaz insan panik oluyor :26: