Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Günaydın kızlar, moralim çok bozuk cumartesi günü muayenem vardı. 19.haftamız bitmek üzere,bebişim maşallah 328 gr olmuş.
Doktorumuz bu sefer baya uzun baktı,böbreğinde ufacık bi siyahlık gördü,"idrarını yapmamış olabilir ,kistik yapı da olabilir" dedi."Emin olmak için 2.düzeyi burda değil de sonomed de ya da zeynep kamilde yapalım" dedi.Sonuçlarını doktoruma götüreceğim sonrasında. Sonomedi aradım 375TL miş çok pahalı geldi,zeynep kamil de en erken 9ekime gün veriyor napacam bilmiyorum. Bebişime dua edin nolur:(

Tetazoz aşısı için belirli bir hafta yokmuş kızlar doktorun dediğine göre. Ağrılarım ve su renginde sıvı akıntı için de normal olduğunu söyledi.Bacağımdaki kramp için sizin de dediğiniz gbi magnezyum ilacı içeceğim

Kızımın sağlığından başka hiçbişe düşünemiyorum,Allahım sıhhat versin,dermanı olmayan dert vermesin. Amin

Günaydın kızlar, moralim çok bozuk cumartesi günü muayenem vardı. 19.haftamız bitmek üzere,bebişim maşallah 328 gr olmuş.
Doktorumuz bu sefer baya uzun baktı,böbreğinde ufacık bi siyahlık gördü,"idrarını yapmamış olabilir ,kistik yapı da olabilir" dedi."Emin olmak için 2.düzeyi burda değil de sonomed de ya da zeynep kamilde yapalım" dedi.Sonuçlarını doktoruma götüreceğim sonrasında. Sonomedi aradım 375TL miş çok pahalı geldi,zeynep kamil de en erken 9ekime gün veriyor napacam bilmiyorum. Bebişime dua edin nolur:(

Tetazoz aşısı için belirli bir hafta yokmuş kızlar doktorun dediğine göre. Ağrılarım ve su renginde sıvı akıntı için de normal olduğunu söyledi.Bacağımdaki kramp için sizin de dediğiniz gbi magnezyum ilacı içeceğim

Kızımın sağlığından başka hiçbişe düşünemiyorum,Allahım sıhhat versin,dermanı olmayan dert vermesin. Amin

Canım hemen moralini bozma. Bu tip kesin olmayan şeyler için kendini de kızını da üzme nolur. 9 Ekime kadar için içini yiyeceğine, ver bence parasını git sonomede. Hem orası çok iyi bir merkezdir, en güvenilir sonucu almış olursun. Allah'ın izniyle iyi olacak kızın merak etme sen.

bende bingöldeyim canım burda hiçbir şey yok, birkaç gün önce bi tane bebek mağazası var oraya gittik herşey hem çok pahalı hemde çok adi görünüyorlar yaa üstelik seçenekte yok.. hiçbirşey alasım gelmiyor :47: en az şey alarak bu 4-5 ayı geçirmeye çalışıcam canım. sende benimle aynı durumdasın anlaşılan

hiç sorma cnm ya şırnak merkezde diil ilçesindeyim bi de. bir tane kadın doğumcu vardı o da gitti şimdi hiç dr. yok düşünebiliyomusun.sadece bebek kıyafeti diil dr da sorun. burada da hiç doğru düzgün bişi yok ben geçenlerde ankaraya annemin yanına gittim acil ihtiyaçlarını ankaradan aldım...biraz fikir sahibi oldum almadığım şeylerde de görerek. netten alacam olmadı daha ekstra alacaklarımı. seninde öle bi durumun olursa gittiğin yerden al hastane çıkışı falan acil şeylerini...Allah yardımcın olsun seninde benimde zor cidden

Bence de canım moralini bozma, önemli birşey olmayabilir. Bebişin de anneden etkilenir , sen iyi düşün ki o da iyi olsun annesi:))) Bu arada erdem de de ayrıntılı ultrason 300-325 tl.(doktoruna gore) aklında olsun.. İçini hep ferah tut, hep dua et tatlım.

Selamlar anne adayları, geçen hafta detaylı ultrasonumuza girdik. Bebeğim kocaman olmuş tam bir yeni doğmuş bebek gibi ama daha ufak boyutlarda tombul yanaklı oğlum 450 gr dedi doktorumuz . fakat geçen haftalarda çok hareketliydi sürekli tepikliyodu bu günlerde hiç hareketini hissetmiyorum endişeleniyorum acaba biraz daha yukarımı yükseldi eskiden kasıklarımdaydı hareket şimdi göbek hizamda gibi ondan daha az hissediliyor galiba fikri olan varmı ?

22 şubattaki doğumu ocak sonu mu yapacak vay bee
benım 8 şubat görünüyorr ben diyorum ki şuabatın ilk günleri hadı bilemedin ocak sonu aolur
çok erken değil mi 20-25 gün
ben ocak 15ten sonrasına kendimi hazırlıyorum seninle aynı gün gözüküyo doğum tarihimiz...
cuma günü doktora gittim bebeğim 193 gr olmuş boyu ne kadardır ki acep bu arada ben hala hissetmiyorum hareketlerini 17+3 günlük hamileyim
cnm hissedersin daha benim arkadaşım 21. haftasında hissettti...erkek bebeği olacak onunda ki erkekleri daha erken hissedersin derler endişelenme...

cnm geççmiş olsun üzme tatlıı canını içini ferah tut dua et..bi arkadaşımda benzer bi sorun yaşadı ama çok şükür sonrasında normale döndü...onunda idrarla alakalıydı sıkıntısı...

kızlar benim kız gündz çok hareketli diil ama geceleri durmak bilmiyor doğduktan sonrada gündüz uyuyan gece uyanan bi tip olacak diye korkuuyorum..sizinkiler nasıl

Tatlım moralini bozma lütfen.Böyle yaparak bebeğini de strese sokuyorsun.Doktorlar en ufak ihtimali bile söylemek durumundalar.Neden hemen kötü düşünüyorsun.Lütfen yapma böyle.Şuan sadece kendini ve bebeğini düşün.Bak kilosu ve gelişimi maşşallah çok güzel.İnanıyorum ki hayırlı haberlerle geleceksin.Tüm dualarımız seninle.Ama önce lütfen pozitif ol bebeğin için.:38:

Selamlar anne adayları, geçen hafta detaylı ultrasonumuza girdik. Bebeğim kocaman olmuş tam bir yeni doğmuş bebek gibi ama daha ufak boyutlarda tombul yanaklı oğlum 450 gr dedi doktorumuz . fakat geçen haftalarda çok hareketliydi sürekli tepikliyodu bu günlerde hiç hareketini hissetmiyorum endişeleniyorum acaba biraz daha yukarımı yükseldi eskiden kasıklarımdaydı hareket şimdi göbek hizamda gibi ondan daha az hissediliyor galiba fikri olan varmı ?

Ohh maşallah oğluşuna Allah nazarlardan korusun:nazar::nazar::emir_bebek:
Az hareket etmesinin nedenini bilmiyorum canım.Ama kendi üzerimden konuşmak gerekirse bazı günler çok hareketli bazı günler sadece akşamları çok minik.Yani değişebiliyor.
Çikolata yemeyi dene.Gene rahat etmezsen doktorunu ara canım için rahatlar

Teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için. İnş. dediğiniz gibi büyük bir problem değildir. İhtimal de olsa gerçekten çok zorAllah yardım etsin.

merhaba kızlaar..haftaya bebeğimin organ ölçümü yapılacak ama günler bi türlü geçmek bilmiyor.onu tekrar göreceğim için sabırsızlanıyorum elimde olsa ultrason cihazıyla yaşardım :D sürekli izlerdim onu ne güsel:) inşallah herşey normaldir bakalım nolucak.aranızda avrupa florance hastanesi hakkında bilgi sahibi olan varmı? ben orda yapmayı düşünüorum doğumu ama iyimidir bi bilgim yok açıkcası.bir de şuanda 19 haftalık hamileym bu 5 aylıkmı demek oluo yoksa 4,5 aylıkmı? aklımı karıştırıyo..

canım moralini bozma umarım ciddi bir şey değildir Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş.

merhaba kızlaar..haftaya bebeğimin organ ölçümü yapılacak ama günler bi türlü geçmek bilmiyor.onu tekrar göreceğim için sabırsızlanıyorum elimde olsa ultrason cihazıyla yaşardım :D sürekli izlerdim onu ne güsel:) inşallah herşey normaldir bakalım nolucak.aranızda avrupa florance hastanesi hakkında bilgi sahibi olan varmı? ben orda yapmayı düşünüorum doğumu ama iyimidir bi bilgim yok açıkcası.bir de şuanda 19 haftalık hamileym bu 5 aylıkmı demek oluo yoksa 4,5 aylıkmı? aklımı karıştırıyo..

Canım ben de 19 haftalık hamileyim. 4. ayı tamamladık ama 4 aylık diyoruz diye biliyorum. Hani ilk ayımızı da tamamladıktan sonra 1 aylık dediğimiz gibi. Yanı sende bu hafta itibariyle 4 aylık diyebilirsin:))

ben ocak 15ten sonrasına kendimi hazırlıyorum seninle aynı gün gözüküyo doğum tarihimiz...

cnm hissedersin daha benim arkadaşım 21. haftasında hissettti...erkek bebeği olacak onunda ki erkekleri daha erken hissedersin derler endişelenme...

cnm geççmiş olsun üzme tatlıı canını içini ferah tut dua et..bi arkadaşımda benzer bi sorun yaşadı ama çok şükür sonrasında normale döndü...onunda idrarla alakalıydı sıkıntısı...

kızlar benim kız gündz çok hareketli diil ama geceleri durmak bilmiyor doğduktan sonrada gündüz uyuyan gece uyanan bi tip olacak diye korkuuyorum..sizinkiler nasıl

benimki de gece kıpır kıpır korkarım uykusuz geceler bizi bekler...

Canım ben de 20.haftadan itibaren 5 aylık diyoruz diye biliyorum.

Bu arada 19 haftada 53 kilodan 58e çıkmışım,şok oldum 5 kilo aldım ya.Allahtan boydan dolayı belli etmiyorum. Bu aydan sonra hızlı alımlara başlıyomuşuz artık. Bebişler hızla büyüyeceklermiş bundan sonra. İştahım da çok yok ama nasıl oluyosa alıyorum kiloları. Ah elevit ah.

Arkadaşlar merhaba dün ilk hamile kıyafetimi aldım.2 tane pantolon aldım ama kafam karıştı.Şimdi aldığımız bir pantolonu doğuma kadar giyebilecekmiyiz.XS olduğu halde S aldım hafif bol duruyor üzerime xs tam oturuyordu.Acaba değiştirim xs alsam acaba?

canım moralini bozma umarım ciddi bir şey değildir Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş.

edacm sen bebeginin hareketini dışardan gördügünü söledigiinde cok sasırmıstım bir hafta oldu kaliba yani 20 haftalıkken görüomuşsn ama dün bende gördm göbegimi acıp izledigimde benim göbekte hafaya kalkıodu vurdukca cok güsel bi duygu ya hele bide 19. haftadaym gördüm mutlu oldum ben bu haftaya kadar sadece 2 kilo almışım oyüzden bebegim kücük kaaldı saanıodum ama iyi galiba görebildime göre dimi.:9:

edacm sen bebeginin hareketini dışardan gördügünü söledigiinde cok sasırmıstım bir hafta oldu kaliba yani 20 haftalıkken görüomuşsn ama dün bende gördm göbegimi acıp izledigimde benim göbekte hafaya kalkıodu vurdukca cok güsel bi duygu ya hele bide 19. haftadaym gördüm mutlu oldum ben bu haftaya kadar sadece 2 kilo almışım oyüzden bebegim kücük kaaldı saanıodum ama iyi galiba görebildime göre dimi.:9:

canım bnm çok sevindim senin adına:) ama ben henüz dışarıdan göremiyorum bebişimi... gördüm diyen edda1985 kullanıcısıydı yanılmıyorsam. darısı başıma inş. ben çok hissediyorum da eşim bile hissedemedi bebişimizi henüz :(

aynı şey bendede var hesaplıyorum hesaplıyorum tam 4.5 aya denk geliyor ee 4. ayı geride bıraktık üstünede 2 hafta öndeyiz bencede 4.5 aylık hamileyiz şahsen ben 4.5 aylık diyorum

Canım ben de 19 haftalık hamileyim. 4. ayı tamamladık ama 4 aylık diyoruz diye biliyorum. Hani ilk ayımızı da tamamladıktan sonra 1 aylık dediğimiz gibi. Yanı sende bu hafta itibariyle 4 aylık diyebilirsin:))

4 ay bitti ama onu üzerinde 2 hafta daha var 5. aydan yiyoruz 5. ayın tam ortasındayız bence 4.5 aylık gibiyiz :)

Arkadaşlar merhaba dün ilk hamile kıyafetimi aldım.2 tane pantolon aldım ama kafam karıştı.Şimdi aldığımız bir pantolonu doğuma kadar giyebilecekmiyiz.XS olduğu halde S aldım hafif bol duruyor üzerime xs tam oturuyordu.Acaba değiştirim xs alsam acaba?

doğumuna var daha baya keşke büyüğünü alsaydın belinde lastikler oluyor pantolonlar düşünsene hem şişeceksin ödemin artacak hemde bu aylardan sonra büyüyormuş genelde göbişler bebişler :)

amin canım inş. bişey çıkmaz fiyat bence iyi benim doktorumda mecidiyeköyde biyere gönderdi 400 lira ikizlerimize bakacak 1.5-2 saate yakın sürer dedi.

22 şubattaki doğumu ocak sonu mu yapacak vay bee
benım 8 şubat görünüyorr ben diyorum ki şuabatın ilk günleri hadı bilemedin ocak sonu aolur
çok erken değil mi 20-25 gün

evet öyle dedi 2 şubat veya ocak sonu alırız dedi erken mi bilemiyorum ocak ayına kadar hayırlısıyla hazırlıklarımı tamamlamam lazım şu an bile görsen bazı kişilerin göbekleri yeni çıkmış benim göbiş sanki 6 aylık gibi

Allah tek avazda kurtarsın inşallah bıcırıklarını ve seni.. ama neredeyse bir ay önce çok erken değil mi?

bilmiyorum internette okuyorum hep hatta ikiz gebelik sayfasına baktım 20 kişiden 13-14 kişi hep 37. haftada doğum yapmış zaten ikizlerde kaçıncı haftaydı unuttum şimdi ama gelişimleri kilo almaları duruyormuş alan daraldığından dolayı hayırlısı geç doğurucam diye riske atmak istemem ama 38. veya 39. haftayı sağlıkla görmeyi isterim tabikide

Back
X