fiyat neymiş canım.
45 tl canım, sevi bebe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fiyat neymiş canım.
kızlar şimdi limangoda gördüm sizinle paylaşayım dedim.Eki Görüntüle 517629
herkese merhaba.
Kızlar topiğiniz şuan kalabalık olduğu için fikir almak için buraya yazmak istedim
Geblikte kabızlık sorunu yaşayanlar varmı
Bu bir riskmidir
kabızlık sorunu yüzünden çok zorlandım ve korkuyorum
Ben 3. ayından beri gyno ferro kullanıyorum, ailemin yanına gidince başka bir doktora daha muayene oldum o da bana elevit, kalsiyum ve balık yağı hapı verdi. Sonra baktım gyno ferronun içinde demir+folik asit+B12 var, elevitin içinde de aynıları var o yüzden eleviti bıraktım. Folik asitin fazlası iyi değil diye duymuştum. Elevitin içinde başka vitaminler de var o yüzden arada sırada kullanıyorum. Ama seninkiler çok fazla bence, gyno ferro zaten kullanılıyor kan ilacı ama diğerleri gereksiz. Krampların yoksa magnezyumu da kullanmana gerek yok. Decavitle elevit zaten aynı değil mi? Vitaminleri de fazla kullanmak sakıncalı olabilir. Ferrum da kan ilacı diye biliyorum. Tabi doktoruna danışman daha güvenli olur.ya kızlar bende vitaminlerden yakınıyorum..gyno ferro kullanıorum ki o dün bitti magnezyum,decavit,elevit,ferrum fort kullanıorum..çok fazla değilmi ya? sonuçta vitamin ama ne bileyim..haftaya organ ölçümü için gidicem bunuda sorucam henüz kpırdamadı benim tembelimsanırım tembel benimkide
![]()
Hamileliğin ilerleyen dönemlerinde sol tarafa yatmak gerekliymiş, sağ tarafta kalın damarlar olduğu için rahip üzerini kapatıp annenin nefes alışını zorlaştırabiliyormuş o da bebeği etkiliyormuş. Bizim için erken şuanda sağa da yatabiliriz ama bilginiz olsun.kızlar bu arada en son kontrolde doktor bana artık sırt üstü yatma sağa yada sola yat dediki bebegin ve senin kan akışın normal olsun dedi..
haberiniz olsun sizinde...![]()
labellevie yazmışken yazayım bende:)
Acıbadem Kadıköy hastanesinin doğuma hazırlık kursu var.Haftaiçi 18,30-19,30 gitmek isteyenlere duyurulur.Direk gitmeniz yeterli.
Çalıştığım için faydalanamıyorum ne yazık ki.
Ama bu hafta Memorial hamile yogası kursu başlıyor ve bende gideceğim ctesi 10,30-11,30 arası.Arayıp kayıt yaptırmak gerekiyor.4447888
Gelenler olursa haber versin, tanışmış oluruz ne güzel olur :))
Herkes farklı birşeyler duyuyor, omega 3 ün ilk aylarda olumsuz etkileri olduğunu yeni öğrendim. Ben çok nadir balık yiyebiliyorum ayda bir bile değil, ceviz ise ilk 3 ay yedim sonra ağzıma sürmek istemedim, dün taze ceviz buldum ondan yedim tadı daha iyi geldi.benim doktorum omega 3 ü 7.aydan itibaren vereceğini söylemişti ilk aylarda olumsuz etkileri olabiliyormuş zaten ve haftada bir somon ve günde 3-5 cevizle omega3 ihtiyacımı zaten karşılayabileceğimi söylemişti
Acaba oraya da mi gitsem ? :)labellevie yazmışken yazayım bende:)
Acıbadem Kadıköy hastanesinin doğuma hazırlık kursu var.Haftaiçi 18,30-19,30 gitmek isteyenlere duyurulur.Direk gitmeniz yeterli.
Çalıştığım için faydalanamıyorum ne yazık ki.
Ama bu hafta Memorial hamile yogası kursu başlıyor ve bende gideceğim ctesi 10,30-11,30 arası.Arayıp kayıt yaptırmak gerekiyor.4447888
Gelenler olursa haber versin, tanışmış oluruz ne güzel olur :))
Kizlar Ben Kozyatagi Central Hospital'da bu Cuma "gebelik Egitimi" var, oraya gitmeyi düsünüyorum.
1. Hamilelik ve lohusalıkta beslenme
2. Epiduralli Normal Doğum
3. Yenidoğan anne ilişkisi
4. Anne sütünün önemi ve emzirme yöntemleri (uygulamalı)
5. Bebek bakımı ve banyosu (uygulamalı)
6. Doğum sancısıyla başa çıkma teknikleri
Katilim Ücretsizmis!
Eğitime katılmak veya programla ilgili bilgi almak için annebebek@centralhospital.com adresine e-mail (e-posta) gönderebilirsiniz.
Saat 13:00 - 17:30 arasiymis
Benim Dogum yapacagim hastane oldugu icin ayni zamanda, gitmeyi düsünüyorum...
Acaba oraya da mi gitsem ? :)
bunu cok begendımm.Gelme imkanın varsa gel valla canım ne güzel olur :))
Selam kızlar,umarım herkes iyidir,bebeklerimiz de hep iyi olsunlar,
Ceyz geçmiş olsun,umarım önemli bişey değildir,
Ben de bi haftadır giremiyodum,abimin düğünü vardı ona koşturuyoduk,bitirdik Allahtan,
Çok şükür ben de daha sık hissediyorum hareketlerini artık bebeğimin,
Haftaya ayrıntılı ultrasona giricem bakalım cindiyeti kesinleşir umarım,
Bu arada kızlar ben de hafif puset almaktan vazgeçtim,sadece ana kucağı da çok ağır oluyomuş baktık denedik,
Chicconun CT02 modelini beğendim ben de 819 TL dediler fiyatına,ben hemen almak istemedim daha bakarız diye,
İyiki de almamışım burda bi arkadaş Pedagog sanırım 580 tlye almış aynısını,çok şaşırdım baya fark var,
Ben de onun aldığı yere bakmakk istiyorum,çok uygun fiyatı yani,
Beşik olarak da karyoladan vazgeçtim,eşim park yatakları görünce onları beğendi,bi arkadaş da onu tavsiye etti,
Sanırım park yatak alıcaz,
Şimdilik benden bu kadar,
ağrısı olanlara da acil şifalar diliyorum kızlar,hayırlısıyla sağ salim kurtuluruz inş. zamanı gelince...
![]()
Kizlar Ben Kozyatagi Central Hospital'da bu Cuma "gebelik Egitimi" var, oraya gitmeyi düsünüyorum.
1. Hamilelik ve lohusalıkta beslenme
2. Epiduralli Normal Doğum
3. Yenidoğan – anne ilişkisi
4. Anne sütünün önemi ve emzirme yöntemleri (uygulamalı)
5. Bebek bakımı ve banyosu (uygulamalı)
6. Doğum sancısıyla başa çıkma teknikleri
Katilim Ücretsizmis!
Eğitime katılmak veya programla ilgili bilgi almak için annebebek@centralhospital.com adresine e-mail (e-posta) gönderebilirsiniz.
Saat 13:00 - 17:30 arasiymis
Benim Dogum yapacagim hastane oldugu icin ayni zamanda, gitmeyi düsünüyorum...
Yok canım anadolu yakası ataşehir. Direk alan kodu girmeden araman yeterli.