• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
herkese merhaba.
Kızlar topiğiniz şuan kalabalık olduğu için fikir almak için buraya yazmak istedim
Geblikte kabızlık sorunu yaşayanlar varmı
Bu bir riskmidir
kabızlık sorunu yüzünden çok zorlandım ve korkuyorum

herkese merhaba.
Kızlar topiğiniz şuan kalabalık olduğu için fikir almak için buraya yazmak istedim
Geblikte kabızlık sorunu yaşayanlar varmı
Bu bir riskmidir
kabızlık sorunu yüzünden çok zorlandım ve korkuyorum

maalesef ilaçlar yapıyor hepimizn başında bende fissur bile oluştu genel cerraha gittim bu yüzden

ya kızlar bende vitaminlerden yakınıyorum..gyno ferro kullanıorum ki o dün bitti magnezyum,decavit,elevit,ferrum fort kullanıorum..çok fazla değilmi ya? sonuçta vitamin ama ne bileyim..haftaya organ ölçümü için gidicem bunuda sorucam henüz kpırdamadı benim tembelim :D sanırım tembel benimkide :D
Ben 3. ayından beri gyno ferro kullanıyorum, ailemin yanına gidince başka bir doktora daha muayene oldum o da bana elevit, kalsiyum ve balık yağı hapı verdi. Sonra baktım gyno ferronun içinde demir+folik asit+B12 var, elevitin içinde de aynıları var o yüzden eleviti bıraktım. Folik asitin fazlası iyi değil diye duymuştum. Elevitin içinde başka vitaminler de var o yüzden arada sırada kullanıyorum. Ama seninkiler çok fazla bence, gyno ferro zaten kullanılıyor kan ilacı ama diğerleri gereksiz. Krampların yoksa magnezyumu da kullanmana gerek yok. Decavitle elevit zaten aynı değil mi? Vitaminleri de fazla kullanmak sakıncalı olabilir. Ferrum da kan ilacı diye biliyorum. Tabi doktoruna danışman daha güvenli olur.

kızlar bu arada en son kontrolde doktor bana artık sırt üstü yatma sağa yada sola yat dediki bebegin ve senin kan akışın normal olsun dedi..
haberiniz olsun sizinde... :16:
Hamileliğin ilerleyen dönemlerinde sol tarafa yatmak gerekliymiş, sağ tarafta kalın damarlar olduğu için rahip üzerini kapatıp annenin nefes alışını zorlaştırabiliyormuş o da bebeği etkiliyormuş. Bizim için erken şuanda sağa da yatabiliriz ama bilginiz olsun.
Bu arada memorial hastanesinin doğuma hazırlık kursları varmış katılmak isterseniz arayıp öğrenebilirsiniz.

benim doktorum omega 3 ü 7.aydan itibaren vereceğini söylemişti ilk aylarda olumsuz etkileri olabiliyormuş zaten ve haftada bir somon ve günde 3-5 cevizle omega3 ihtiyacımı zaten karşılayabileceğimi söylemişti

labellevie yazmışken yazayım bende:)

Acıbadem Kadıköy hastanesinin doğuma hazırlık kursu var.Haftaiçi 18,30-19,30 gitmek isteyenlere duyurulur.Direk gitmeniz yeterli.

Çalıştığım için faydalanamıyorum ne yazık ki.

Ama bu hafta Memorial hamile yogası kursu başlıyor ve bende gideceğim ctesi 10,30-11,30 arası.Arayıp kayıt yaptırmak gerekiyor.4447888
Gelenler olursa haber versin, tanışmış oluruz ne güzel olur :))

Son düzenleme:

Acıbadem Kadıköy hastanesinin doğuma hazırlık kursu var.Haftaiçi 18,30-19,30 gitmek isteyenlere duyurulur.Direk gitmeniz yeterli.

Ama bu hafta Memorial hamile yogası kursu başlıyor ve bende gideceğim ctesi 10,30-11,30 arası.Arayıp kayıt yaptırmak gerekiyor.4447888

Avrupa yakasında mı bu hastane canım?

benim doktorum omega 3 ü 7.aydan itibaren vereceğini söylemişti ilk aylarda olumsuz etkileri olabiliyormuş zaten ve haftada bir somon ve günde 3-5 cevizle omega3 ihtiyacımı zaten karşılayabileceğimi söylemişti
Herkes farklı birşeyler duyuyor, omega 3 ün ilk aylarda olumsuz etkileri olduğunu yeni öğrendim. Ben çok nadir balık yiyebiliyorum ayda bir bile değil, ceviz ise ilk 3 ay yedim sonra ağzıma sürmek istemedim, dün taze ceviz buldum ondan yedim tadı daha iyi geldi.

Kizlar Ben Kozyatagi Central Hospital'da bu Cuma "gebelik Egitimi" var, oraya gitmeyi düsünüyorum.
1. Hamilelik ve lohusalıkta beslenme
2. Epiduralli Normal Doğum
3. Yenidoğan – anne ilişkisi
4. Anne sütünün önemi ve emzirme yöntemleri (uygulamalı)
5. Bebek bakımı ve banyosu (uygulamalı)
6. Doğum sancısıyla başa çıkma teknikleri

Katilim Ücretsizmis!
Eğitime katılmak veya programla ilgili bilgi almak için annebebek@centralhospital.com adresine e-mail (e-posta) gönderebilirsiniz.

Saat 13:00 - 17:30 arasiymis

Benim Dogum yapacagim hastane oldugu icin ayni zamanda, gitmeyi düsünüyorum...

Acaba oraya da mi gitsem ? :)

Son düzenleme:
Kizlar Ben Kozyatagi Central Hospital'da bu Cuma "gebelik Egitimi" var, oraya gitmeyi düsünüyorum.

Katilim Ücretsizmis!
Eğitime katılmak veya programla ilgili bilgi almak için annebebek@centralhospital.com adresine e-mail (e-posta) gönderebilirsiniz.

Acaba oraya da mi gitsem ? :)

Gelme imkanın varsa gel valla canım ne güzel olur :))

$L_20121-2Y0194Z1-44R_A.webp bunu cok begendımm.
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Mont - CORAL
bu arada lcw dakı outlet urunlerı kusurlu degıl arkadaslar sezonuna gore ındırıme gırıolar kuzenım ogluna sureklı alıyor .cok guzel ve uygun oluyor belkı işinize yarar

Selam kızlar,umarım herkes iyidir,bebeklerimiz de hep iyi olsunlar,

Ceyz geçmiş olsun,umarım önemli bişey değildir,

Ben de bi haftadır giremiyodum,abimin düğünü vardı ona koşturuyoduk,bitirdik Allahtan,

Çok şükür ben de daha sık hissediyorum hareketlerini artık bebeğimin,

Haftaya ayrıntılı ultrasona giricem bakalım cindiyeti kesinleşir umarım,

Bu arada kızlar ben de hafif puset almaktan vazgeçtim,sadece ana kucağı da çok ağır oluyomuş baktık denedik,

Chicconun CT02 modelini beğendim ben de 819 TL dediler fiyatına,ben hemen almak istemedim daha bakarız diye,

İyiki de almamışım burda bi arkadaş Pedagog sanırım 580 tlye almış aynısını,çok şaşırdım baya fark var,

Ben de onun aldığı yere bakmakk istiyorum,çok uygun fiyatı yani,

Beşik olarak da karyoladan vazgeçtim,eşim park yatakları görünce onları beğendi,bi arkadaş da onu tavsiye etti,

Sanırım park yatak alıcaz,

Şimdilik benden bu kadar,

ağrısı olanlara da acil şifalar diliyorum kızlar,hayırlısıyla sağ salim kurtuluruz inş. zamanı gelince...
:3:

Sevgili Azul, özel mesaj gönderme hakkim yokmus, mesaj sayim az oldugu icin :19: o yüzden yazdiklarim gelmedi.
Ben bebek arasini, ebebekten aldim, Trumpf Tower'da ki magazasindan. Ama internette de magazadada ayni fiyat, indirimde, 581 tl, ama simdi baktim da nette 649 tl olmus :50:

Katilim Ücretsizmis!

pedagog süpermiş keşke haftasonu olsaymış,düşünmeden gelirdim:(

selam.ben de şubat annesi olucam Allah2ın izniyle inşallah.
size bir şey sormak istiyorum.ben tüp bebekle hamile kaldım.19. haftamdayım.
ikili testim güzel çıktı,risk çok düşükmüş,sorun yok dedi doktorum.
ayrıntılı ulutrason istedi benden.randevu alırken kadına sordum her gebelikte ayrıntılıya sokmaya çalışıyoruz,risk olmasına gerek yok dedi.
doktor da bana herhangi bir riskten bahsetmedi.
internetten araştırdım,riskli gebeliklerde ayrıntılıya bakılıyo diyo.
kafam karıştı.sizde durumlar nedir?

Yok canım anadolu yakası ataşehir. Direk alan kodu girmeden araman yeterli.

Cm şişli taraflarındaki hastane zannettim ondan sordum,uzak da orası:) ataşehir olabilir ama.
Netten filan baktım da baya yararları varmış. Belki ara sıra aksatabilirim ama ben de yazılıyorum

Hamilelikte yoga ne işe yarar?

Yoga duruşları, doğumda cildin yeterince esneyememesi sonucu yapılan kesiyi, doğum sonrası oluşabilecek mesane güçsüzlüğünü ve sarkmaları önler. Pelvik tabanın hareketliliği artar. Böylece doğumda gerginlik ve gereksiz kasılma olmadan doğum yolu bilinçli olarak açılır, bebeğe yol verir, ağrı duyulmaz. Yogadaki duruşlar, omurgayı ve dik durmayı sağlayan kasları kuvvetlendirir. İleride oluşabilecek bel ve sırt ağrıları veya duruş bozuklukları önlenir. Omurgaya binen yük nedeniyle meydana gelen yorgunluk oluşmaz. Göğüs kaslarını güçlendiren duruşlar anneyi süt verme dönemine hazırlar.

Back
X