Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doguma 3 ay kala ve dogumdan sonra bir yilmis canim 24 ü biraz geciyo yani
nöbetten 24.haftada mı muaf olma hakkımız var
baktım baktım o maddeyi bulamadım
tatlım kasık değil kemik ağrıyor direk değilmi?[/Qheh aynen öyle işte,bacaklarımın arasında kemikte bi ağrı,bi dolgunluk.aşağıda mı taşıyorum acaba veya kızlarda mı daha çok görülüyo.senin cinsiyet neydi?
off neden acaba doktora yarın telden sorucam, erkek canım benim cinsiyet birde kanda lökosit 10-15 çıktı kum dökme belirtisiymiş ağrıdan yanma hissedemiyorum ama inanılmaz idrara çıkıyorum senin lökositin kaç?
kızlar bu gyno ferro sanolu gece yatmadan mı içiyorsunuz??? sabah içip 1 saat aç beklemek imkansız, koştur koştur hazırlanıp yiyip içip okula gidiyorum. siz neler yapıyorsunuz![]()
eleviti 9 gibi 10 dakka sonra balık yağı tam yatmadanda kan ilacını alıyorum süt içmiyorum ilaca yakın zamanda
kızlar bu gyno ferro sanolu gece yatmadan mı içiyorsunuz??? sabah içip 1 saat aç beklemek imkansız, koştur koştur hazırlanıp yiyip içip okula gidiyorum. siz neler yapıyorsunuz![]()
CeYz ve kamikaze umarım bebişleriniz iyidir,Tanrı korusun hepimizin kuzucuklarını,zamanı gelince sağlıkla doğacak inşallah hepsi de
Bayram haftasında da ben gitmeyi planlıyorum ayrıntılıya,iyi bir yerde olsun diye bayramı bekliyorum,inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Nöbetlerden muaf olma zamanımız 24. hafta arkadaşlar,yalnız 23+1 den itibaren 24. hafta raporu alınabiliyormuş.Ben çok yoruluyorum nöbetlerde,merdiven inip çıktıkça nefes nefese kalıyorum,onun için araştırdım,bayramdan sonraya geliyor benimki,tabi idare ne der bilmiyorum![]()
gunaydın canım ben bugun ıyı degılım gune mıde bulantısı ve kusmayla başladım üşüttüm galiba off iş hiç çekilmiyor
günaydın tetanoz aşısı olan varmı ne zaman oluyoruz
Günaydın kızlar,
nasılsınız?:)))
gunaydın canım ben bugun ıyı degılım gune mıde bulantısı ve kusmayla başladım üşüttüm galiba off iş hiç çekilmiyor
Selamlar herkese bu kalça ağrıları yürümede zorlanma normal sanırım bendede var. Birde bacaklarım çok çabuk uyuşuyor üzerine hiç oturamıyorum..
günaydın tetanoz aşısı olan varmı ne zaman oluyoruz
Kızlar günaydın nasılsınız?
Dün beşik ve bebek arabalarına baktık, chiccoda indirim varmış bu ayın sonuna kadar. Park beşiğe baktık 340 tl'ye iniyor, arabalar da o civarda.
İndirimdeyken alalım diyorum ama hangisi kullanışlıdır acaba araştıran var mı?
Mobilya tarzı bir beşik mi alsak, park beşik mi karar veremedik, yoksa henüz erken mi almak için?
Siz ne diyorsunuz?
Selamlar herkese bu kalça ağrıları yürümede zorlanma normal sanırım bendede var. Birde bacaklarım çok çabuk uyuşuyor üzerine hiç oturamıyorum..
Günaydın kızlar,
Günaydın tatlım,
Valla ben pek iyi değil.Mide yanmam,mide ağrım ve baş dönmem mevcut![]()
Geçmiş olsun tatlımBenimde midem çok ağrıyor ve aşırı yaanma delirtiyor beni
Artık daha sık yaşayacağız bunları canım.Vücut ağırlığı sebebiyle oluşuyormuş.
20.haftam dolunca oldum ben canım.Ama bir arkadaş süresi olmadığını da söylemişti.En iyi sen sağlık ocağına danış.
Park yatakların daha kullanışlı olduğunu söylüyor herkes canım.Ama biz eşimle sevemedik ne yazık ki.