Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20. haftada oluyor canım ilkokul seni çok merak ettim eşinle olan problemden sonra nasılsın eşinle aran düzeldimi?
Merhaba, çatlaklar için en iyisi lieract, ben henüz almadım vazelin ve evdeki normal nemlendiricilerden kullanıyorum ama lieractı almayı düşünüyorum ilerde.merhaba kızlar,
karın çatlakları için kullandığınız memnun kaldığınız önerebileceğiniz krem veya başka bir ürün var mı?
Belfü canım mide yanması için bebekte tüylenme saç vs. çıktığı zaman olur diyolar. Ben de henüz olmadı.
Krem olarak ben de lierac ı en iyi diye duymuştum. Şuan sadece bebe yağı sürüyorum ama vahim bi durum olursa kreme de geçerim.Bol su ve nemli tutmak yeterki sanki.
Pedegog aramalarını bekleme canım, normalde arıyorlar ama seni neden aramadılar bilmiyorum.Selamlar kizlar,
Tetanoz asisi icin sizi saglik ocaginiz mi aradi yoksa siz mi gittiniz? Ben daha ilk baslarda kayit olup bildirmeme ragmen o gün bugündür beni ne aradilar ne sordular? Acaba sizi ariyorlar mi? Bende haftaya gidip bi sorucam yoksa.
Dün vitamin hapi bittigi icin eczaneye gitmistim, orda tesadüfen kocaman bi reklam vardi, hamilelikte catlaklar icin, Bepanthol diye bi krem. Daha dogrusu tipi deodoranta benziyor. Ucu yuvarlak, karniniza sürüyorsunuz. Salak gibi brosürünü aldim da fiyatini sormadim![]()
Saçının çıkıp uzaması için daha çok var, son haftalarda oluyor diye biliyorum. Mide yanmasının nedeni yediğimiz yemekler, stress, çay kahve, reflü vs.Benim kız kıl yumağı olucak desene :))
İnanılmaz rahatsız edici bir durum.İnşallah herkes hafif atlatır.
Sen ne yapmaya karar verdin canım. Nerde yaptıracaksın detaylını
iyiyim canım pek düzeldi sayılmaz ama yapacak bişey yok hamileyim ve bebeğimi çok istiyorum o yüzden olanları unutmaya çalışıyorum ve insanlar ne umutlarla evleniyo hep kötü şeyleri başkaları yaşar ben asla böyle şeyler yaşamam sanıyo ama
Merhaba, çatlaklar için en iyisi lieract, ben henüz almadım vazelin ve evdeki normal nemlendiricilerden kullanıyorum ama lieractı almayı düşünüyorum ilerde.
Aslında bütün hepsinin işlevi aynı cildi nemlendirip çatlaklara karşı koruma kazandırmak.
Ama uzun süre nemli tutan krem tercih edilmeli, vazelin diğer nemlendiricilere (normal vücut nemlendiricileri) göre daha uzun nemli tutuyor ama o da kalıntı bırakıyor vücutta.
İlla çatlak kremi alıcam diyorsan doktorum lieract en iyisi demişti. Kullanıp memnun olanlar var.
merhaba kızlar,
karın çatlakları için kullandığınız memnun kaldığınız önerebileceğiniz krem veya başka bir ürün var mı?
Saçının çıkıp uzaması için daha çok var, son haftalarda oluyor diye biliyorum. Mide yanmasının nedeni yediğimiz yemekler, stress, çay kahve, reflü vs.
Hamilelikten önce midede böyle bir problem varsa hamilelikte de olur. Benim başından beri ara ara yanma oluyor. Öncesinde de vardı tabi.
Yemekten hemen sonra uzanmayın, çok acılı yemeyin, yediklerinizin taze olduğuna dikkat edin. Eğer çok fazlaysa hamilelikte kullanılabilen güvenli ilaçlar var, doktorunuza anlatırsanız onlardan verebilir. Doktorum verecekti ben dayanılamayacak düzeyde olmadığı için istemedim.
Evet hamilelikte biraz daha artıyor. Sana tavsiyem bol bol yoğurt ye. Bana mesela kahvaltılık gevrekler var ya corn fleks tarzı şeyler onu yoğurtla yapıp yiyorum çok iyi geliyor, midemi rahatlatıyor. Hatta üst üste birkaç kez yiyince uzun süre yanma ağrı olmuyor.Evet reflü ve gastrit var bendeAma ilaç kullanma taraftarı değilim.Dayanılmayacak gibi ama dişimi sıkıyorum.
Bu sıralar rahim iyice büyüdüğünden mideye baskı oluyormuş reflüyü daha da tetikliyormuş![]()
Evet hamilelikte biraz daha artıyor. Sana tavsiyem bol bol yoğurt ye. Bana mesela kahvaltılık gevrekler var ya corn fleks tarzı şeyler onu yoğurtla yapıp yiyorum çok iyi geliyor, midemi rahatlatıyor. Hatta üst üste birkaç kez yiyince uzun süre yanma ağrı olmuyor.
Bu arada hazır ayranları içmemeye özen gösterin kızlar içinde tuz var ya, evde tuzsuz kendiniz hazırlayıp için.
günaydın anneler dün gece bacağıma acayip bi kramo girdi neden acaba
selam kızlar ben çatlaklar için bebe yağı kullanıyorum gayette memenunum çok güzel nemlendiriyor öyle elbisede falanda leke bırakmıyo bide benim göbeğimdeaşırı tüylenme oldu neden acaba
Ben de bebek yağı ve vazelin kullanıyorum bende de tüylenme oldu nedendir acep?
Aman canım dikkatlı ol malum havalar soguyor. Biz de 2 haftadır kayınvalidelere gidemiyoruz, evlerinde mutlaka biri hasta, bana bulaşmasın diye gorusemıyoruz