Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçen sene doğan kuzenim 8 ay ana kucağında yattı. şöyle düşünüyorum,nasipse doğumumuz şubatta olursa bebişler tam ele avuca gelmeye başlayınca yaz aylarında olucaz. o yüzden her gittiğim yere ana kucağınıda götürücem. bu sebeple azcık şık bişeyde olsun istiyorum. bu ana kucağında mp3 le müzik dinleme , tepeden sallanan oyuncağını çekince farklı müzikler çalma özelliği,ve sanırım lambasıda varmış. yarın eşimle gidip alıcaz. ayy valla oraya gidince, o bebek eşyalarının arasında kendimi kaybetmezsem iyi![]()
kızlar kaç gündür rüyamda bebeğimi görüyorum. her gece ama. ya 10-12 yaşlarında çıkıyor karşıma,ya 3-4 yaşlarında oluyor. hep bana bakıp gülümsüyor. dün gecede doğuma gittim rüyamda. doktor yapmadı doğumumu,sözde ikizim olucakmış daha bekliycez diyordu.. valla çokmu kafaya takmaya başladım ,normalmi bunlar çözemedim :26: siz rüyanızda görüyormusunuz hiç ?
Merhaba :) Yaa benim mrk ettiğim bebişlerinizin hareketlerini hissediyormusunuz.Yaa bağırsak hareketleri filan diyorlar o yüzden biraz tereddütlüyüm.Heleki bu hafta çok hissediyorum bi bağırsak hareketleri bu kadar hareketli olmaz illaki
slm kızlar bende bu salıncağa aşık oldum ana kucağı yerine bunu almak istiyorum. Ne dersiniz?
SALLANAN BEŞİK HAMAK KARGO ÜCRETİ BİZDENNNN GittiGidiyor'da 28175133
canım çok güzelmiş fakat bunu gittiğin yere taşıyamazsın. bence bunu beğendiysen mutlaka al ama ana kucağınıda ekstradan al derim.
Kızlar dün ayrıntılı ultrasonum vardı.Herşey Maşallah iyi fakat bebeğin böbreğinde biraz büyüme var fakat önemli değil takip edilicek genelde geçer dedi doktor.Kendi doktorumda önemli birşey değil dedi..Böyle olupta sonraki aylarda düzelen varmı
kuru cilde uyguluyorsun canım aslında ama bebeyağı vıcık cıvık olduğu için ben lierac zaten kullanıyorum bazen duştaykende bacaklara kalçaya karnıma falan sürüyorum su tutuyorum çıkıyorum.
teşekkürler canım ama ayrı ayrı alıp karıştırmakmı lazım sürüş stili nasıl?
merhaba hanımlar nasıl gidiyor?
benim hala ayaklarımda yanma oluyor geceleri uykularımı kaçırıyor,uyanınca da çok zor uyuyorum
aynı durumda olanlar var mı?
Kızlar dün ayrıntılı ultrasonum vardı.Herşey Maşallah iyi fakat bebeğin böbreğinde biraz büyüme var fakat önemli değil takip edilicek genelde geçer dedi doktor.Kendi doktorumda önemli birşey değil dedi..Böyle olupta sonraki aylarda düzelen varmı
öksürmenin ve hapşırmanın zararı yok diye biliyorum. geçen gece hep sağıma yatmışım gece kalktım tuvalette çok kuvvetli hapşırdım sağ tarafım gözle görünür bir biçimde oynadı. uyandırdım galiba yavrumukıyamam ben ona canım kızımmm
böbrekte genişleme var demişsin bebeğin böbreğini diyorsun galiba. benim bir arkadaşımın bebeğinde de gözlemlenmişti. takibini yaptılar doğumu gerçekleşti. şimdi bebeğinin idrarı geriye kaçıyormuş. bir yaşında ameliyat olucak. rabbim dermansız dert vermesin. inşallah sizde böyle bir sorun olmaz. bol dua et. sağlıcakla yavruna kavuşursun inşallah.
merhaba canım bende ilk başlarda aynen senin gibi zannettim hatta acaba karnımmı gıurulduyor diyordum. baktım sürekli oluyor o zaman dedim yok bu benim erkekim :))) seninde emin ol bebişindir tatlım.![]()
Evet canım yani bu psikolojik bir durum bile olamaz.Belkide bebişimizin hareketlerini hissetmek için sürekli elimizden geleni bile yapıyoruz :) Zamanla dahada belirgenleşecek çok güzel bir duygu yaa herkeze Allahım nasip etsin.Bu arada bebişin erkek mi ? benim kisinide %70 erkek diyorlar :) Uyusunda büyüsünler paşalar![]()
evet canım kesin erkek hemde :)) 4 ayrı doktor erkek dedi. iyice erkek geliyo diye alıştırdım kendimi. sağlıklı sıhhatli olsunda benim için cinsiyet önemli değil de,babamız erkek istiyor. bende o mutlu olucak diye,erkek olmasına sevindim açıkçası![]()
Kızlar sonunda ayrıntılı ultrason randevusunu aldım. Erdem hastanesinde 18 ekimde gidecegim. Açıkçası başta pahalı gelmişti 325tl ama bugun doktorun adını ogrenıp nette arayınca fazlasıyla içime sindi şimdiden, prof dr ayşe kafkaslı girecekmiş ayrıntılı ultrasona.
Cv si baya saglam umarım rahat ve saglıklı bır şekilde atlatırız ayrıntılıyı da![]()