Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar pahalı bir ultrasyona girmene gerek yok bence ama için rahat etcekse görün.Hadi hayırlısı bakalım :))
Hmm çok mu pahalı sizce? fiyatlar ne civarda tavsıyenız var mı?
Genellikle bütün gebelere veriliyor, hergün 1 tane içiyorum ben. Sabah aç karnına almak 1 saat sonra kahvaltı yapmak en iyisi ama vaktin yoksa tok karnına da alabilirsin ama süt, çay, kahve tarzı şeylerle aynı anda almamaya çalış, bunlar demir emilimini engelliyormuş. Ben kalsiyum hapı da kullanıyorum suda eritilenden, demir hapıyla ikisini aynı anda almıyorum.Allah gönlüne göre versin canım :) Demir Hapı gyno ferro sanol kullanan varmı kızlar ve kaç günde bir içiyosunuz
İnşallah hiçbir sorun çıkmadan atlatırsınız canım, ben daha ayrıntılı ultrasona girmedim kimbilir bana ne dicekler. Açıkcası bu ilerlemiş tıptan da korkmaya başladım.Selam kızlar ,hayırlı cumalar. Topiğimizde bebeğinin böbreğinde sorun farkedilip araştırılan 3 kişiyiz sanırım. Allahın izniyle sorunsuz atlatacağız bu günlerimizi,ben inanıyorum kızlar. İnş.
Selam kızlar ,hayırlı cumalar. Topiğimizde bebeğinin böbreğinde sorun farkedilip araştırılan 3 kişiyiz sanırım. Allahın izniyle sorunsuz atlatacağız bu günlerimizi,ben inanıyorum kızlar. İnş.
Ceyz benim görümcemde yeni doğum yaptı, onun oğlunda da böbreklerde büyüme vardı detaylı ultrasonda farkettiler. Sürekli takip edildi, büyüme fazla olduğunda erken alıcaklardı bebeği operasyon falan baya korkutmuştu doktoru. Ama hiç birine gerek kalmadı, doğunca düzeldi çok şükür. Ama görümcem kafasına çok taktığı için hamileliği geçmek bilmedi, çok sıkıntı yaptı kendine. Senin kızında Allah'ın izniyle çok iyi olucak, kendini strese sokma, kızınıda üzme![]()
Ceyz benim görümcemde yeni doğum yaptı, onun oğlunda da böbreklerde büyüme vardı detaylı ultrasonda farkettiler. Sürekli takip edildi, büyüme fazla olduğunda erken alıcaklardı bebeği operasyon falan baya korkutmuştu doktoru. Ama hiç birine gerek kalmadı, doğunca düzeldi çok şükür. Ama görümcem kafasına çok taktığı için hamileliği geçmek bilmedi, çok sıkıntı yaptı kendine. Senin kızında Allah'ın izniyle çok iyi olucak, kendini strese sokma, kızınıda üzme![]()
Kızlar bende lökosit 10-15 çıkmıştı dahiliye kum döküyorsun dedi idrar kültürü yaptık çok şükür temiz çıktı bol su iç dedi hormon tesltleri yapıldı folik asitim 3-20 arasından 25,2 çıktı tavan yapmış 2 senedir içiyorum :)) doktorumu aradım canımcım artık kendini dinlemesen şöyle rahat bıraksan yeterince test yaptırdın bence dimi dedi :))) tamam dedim ama çok güldük.
Şimdi ben pazartesi tetanozu yaptırcam hemşireye sordum ağrı yapar dedi korkuyorumda kızlar tecrübeleriniz nedir? ateş , ağrı vss.. bekliyorum yazın ne olur.
Genellikle bütün gebelere veriliyor, hergün 1 tane içiyorum ben. Sabah aç karnına almak 1 saat sonra kahvaltı yapmak en iyisi ama vaktin yoksa tok karnına da alabilirsin ama süt, çay, kahve tarzı şeylerle aynı anda almamaya çalış, bunlar demir emilimini engelliyormuş. Ben kalsiyum hapı da kullanıyorum suda eritilenden, demir hapıyla ikisini aynı anda almıyorum.
İnşallah hiçbir sorun çıkmadan atlatırsınız canım, ben daha ayrıntılı ultrasona girmedim kimbilir bana ne dicekler. Açıkcası bu ilerlemiş tıptan da korkmaya başladım.
cnm aynısını ben aldım e-bebekten sipariş etmiştim. 200tl ye sen çok uyguna bulmuşsun. henüz kullanamadık tabi oğlumuzu bekliyoruz da kullanılışlı bir şeye benziyor:) alırken fark etmemiştik 9 kg kadar kullanılıyormuş. bebişler kaçıncı ayda 9 kilo olur bilemiyorum. yani yiğenim 2,5 aylık 7,5 kilo.... pek uzun süre kullanamayacağız sanırım.
güle güle kullanın kızlar ikinizde sağlıcakla uyusun bebişleriniz benim aldığım 18 kilo kapasiteli uzunca bi süre kullanılabiliyo...rahatlatıcı titreşim özelliği falan varda ben pek kullanacağımı sanmıyorum iki günde bir pille mi uğraşıyım...yani o müzik çalması özelliği falan heveslenip alınıp kullanılmayacak şeyler benim için...tabi siz kullanırsınız bilememcanım geçen sene doğan kuzenim 8 ay ana kucağında yattı. şöyle düşünüyorum,nasipse doğumumuz şubatta olursa bebişler tam ele avuca gelmeye başlayınca yaz aylarında olucaz. o yüzden her gittiğim yere ana kucağınıda götürücem. bu sebeple azcık şık bişeyde olsun istiyorum. bu ana kucağında mp3 le müzik dinleme , tepeden sallanan oyuncağını çekince farklı müzikler çalma özelliği,ve sanırım lambasıda varmış. yarın eşimle gidip alıcaz. ayy valla oraya gidince, o bebek eşyalarının arasında kendimi kaybetmezsem iyi![]()
saolasın cnm sağlıcakla inş hepimizdeseninkide çok güzelmiş canım,güle güle kullanın.
cnm bende çok beğendim bu salıncağı çok kullanışlı bencede ama eşim pek beğenmedi:44: bana sorarsan süper alırsan güle güle kullan inşslm kızlar bende bu salıncağa aşık oldum ana kucağı yerine bunu almak istiyorum. Ne dersiniz?
SALLANAN BEŞİK HAMAK KARGO ÜCRETİ BİZDENNNN GittiGidiyor'da 28175133
geçmiş olsunn cnm geçer inş içini ferah tut sen...ben ayrıntılıya bile giremicem ya çok dert ediyorum kendimeKızlar dün ayrıntılı ultrasonum vardı.Herşey Maşallah iyi fakat bebeğin böbreğinde biraz büyüme var fakat önemli değil takip edilicek genelde geçer dedi doktor.Kendi doktorumda önemli birşey değil dedi..Böyle olupta sonraki aylarda düzelen varmı
kızlar ana kucağı almayı düşünenler elektriklileri var onların pilli almayın derim ben
Hmm çok mu pahalı sizce? fiyatlar ne civarda tavsıyenız var mı?
slm kızlar ben anakucagı almayı dusunmuyorum ablam aldı .yigenim 3 aylık smdı.ablamın aldıgı su muzıklı one arkaya sallanan ,elektrıklı anakucaklarından. ama neredeyse hıc kullanamadı dıyebılırırm . ilk baslarda bebek boynunu tutamuyor ve kemık gelısımı ıcın duz yatması gerekıo bebısı ıcıne koydugumuzda kat kat oldu vucudu ve boynu . sımdıde sag sol sallanmaya alıstı zaten masallah 7 kılo oldu kullannamıyorlar.
isilay senın hamak cok hos bence dogdugu gunden ıtıbaren kullanılır. ayrıca kakao ıle bugday yagını nasıl kullandıgımı sormussun ıstersen karıstırıp bırlıkte surebılıosun ama ben karıstırmadım aksam bırını, sabah bırını suruyorum.