• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Selam kızlaar
bu kilo mevzusu benim de canımı sıkmaya başladı,2 hafta içinde 53,54 vee bu sabah 55.5'u gördümm:52: bi anda arttı kilom,tamam iştahım da gayet iyi:17: amaa ne kadar yesem de 3 kilo almazdım normalde,bu hızla gidersem son aylar iyice zorluk çekicem,hareketim kısıtlanırsa bana izin yolları da görünür.Şimdi kısıtlamalara başladım bakalım,tatlı çok istiyor canımız,onu azaltmalıyızz.
Benim kuzum da açken hareketleniyor bazen,ben alıyorum mesajı=)az önce de sessizdi hafif yüksek sesle şarkı açtım başladı vurmaya=)siz de deneyin bakalım işe yarayacak mı?

$86050916292765483.webp

Rakamıda çok uygun.1120lira.
Burada duvarlarda beyaz olunca çok boğmuş ama renkli bir odada güzel olur gibi ?

Selam kızlaar
bu kilo mevzusu benim de canımı sıkmaya başladı,2 hafta içinde 53,54 vee bu sabah 55.5'u gördümm:52: bi anda arttı kilom,tamam iştahım da gayet iyi:17: amaa ne kadar yesem de 3 kilo almazdım normalde,bu hızla gidersem son aylar iyice zorluk çekicem,hareketim kısıtlanırsa bana izin yolları da görünür.Şimdi kısıtlamalara başladım bakalım,tatlı çok istiyor canımız,onu azaltmalıyızz.
Benim kuzum da açken hareketleniyor bazen,ben alıyorum mesajı=)az önce de sessizdi hafif yüksek sesle şarkı açtım başladı vurmaya=)siz de deneyin bakalım işe yarayacak mı?

Hiç sorma valla :( bu şok yaşadım resmen. ptesi 67,5 idim bu sabah 68,8 idim :( Ne oldu birden anlamadım.

Son düzenleme:
merhaba bende şubatta doğum yapacağım 58 kg ile hamile kaldım şuan 67 kiloyum :9:şoktayım ama önceki halimle şimdikini kıyaslasam sadece karın bölgem var diğer yerlerim hiç almadı ama 9 kg almışım ve daha 5 aylık hamileyim :15:

Eki Görüntüle 523948

Burada duvarlarda beyaz olunca çok boğmuş ama renkli bir odada güzel olur gibi ?

Evet canım çok güzelmiş cidden,yalnız bebeğin kıyafetlerini asmak için askı kısmı yok mu?kapaklı alanlarda mı ki?:44:
Bir de evim.nette "de mobilya" diye bir kampanya var orda 700 küsur bebek odası.güzel görünüyor..
Ben 3-4 yaşına kadar bebek odası almayı düşünmüyorum,sadece kıyafetleri için bir dolap alıcam şimdilik,bir de oyun parkı.

merhaba bende şubatta doğum yapacağım 58 kg ile hamile kaldım şuan 67 kiloyum :9:şoktayım ama önceki halimle şimdikini kıyaslasam sadece karın bölgem var diğer yerlerim hiç almadı ama 9 kg almışım ve daha 5 aylık hamileyim :15:

Hmm maşallah o zaman size=)zaten göbek dışındaki fazlalıklar rahatsız edici oluyor,yoksa göbüşler,bebişler büyüsüün kocaman olsunlar inşallah:16:

Selam kızlaar

ben de kiloma dikkat edıyorum birden iki kilo aldm 53 ten 55 e cıkmıstım sonra yavaslattım kendimi, yuruyus yapıyorum işte 56 kg yim simdi daha az alsaydım iyiydi.daha 20 haftam var.:49:

Lohusa Hikayeleri: Miray'ın Hikayesi
Çok üzücü bir hikaye eşlerin okuması gerektiğine inanıyorum.
Ben eşime gönderdim hemen.Umarım kimse bu denli yıpratıcı bir süreç yaşamaz:17:

Belfü hepsini okudum canım acaba bizde mi böyle oluruz lohusalık dönemi bu sonuçta:(
Ama bence bu kişinin durumu biraz farklı bebeği zamansız gelmiş sanki 3 aylık evliyken hamile kalmış. Bizim ki farklı olur diye düşünüyorum. Bebek toparlanana kadar zorlanırız ama o kadar isteksiz ve bebeği yük olarak göreceğimizi sanmıyorum.

Belfü hepsini okudum canım acaba bizde mi böyle oluruz lohusalık dönemi bu sonuçta:(
Ama bence bu kişinin durumu biraz farklı bebeği zamansız gelmiş sanki 3 aylık evliyken hamile kalmış. Bizim ki farklı olur diye düşünüyorum. Bebek toparlanana kadar zorlanırız ama o kadar isteksiz ve bebeği yük olarak göreceğimizi sanmıyorum.

aynen ya ben bebeğimi daha dogmadan seviyorum ona bakmak bana huzur verir gibi geliyor canımm bebeişim:emir_bebek:

Ceyzim evet çevredeki tepkilerden ve eşten dolayı bebeği suçluyor ve yük görüyor kendine sanırım.Erken sahip olduğu için hayatından vazgeçmek hoşuna gitmemiş :(

Eşin yaklaşımı ve çevre faktörü burada çok önemli.Bir anda herşeyi tepetaklak ederler.
Ben şahsen eşime de söylüyorum.Eve gelen misafir ya da akraba beni etkileyecek bir yorum yaparsa cevabını veririm diyorum.
Düşünsene sen çabalıyorsun yetmek için biri gelip aa sen bu çocuğu doyuramıyorsun bakamıyorsun dediğini ne kadar üzücü.
Elbette çoğumuzun ilk bebeği ama kimse anne karnında öğreniyor çocuk bakmayı :( Umarım sorunlu insanlar çıkartmaz Allah karşımıza.Sağlıkla keyifle büyütürüz bebeklerimizi

aynen ya ben bebeğimi daha dogmadan seviyorum ona bakmak bana huzur verir gibi geliyor canımm bebeişim:emir_bebek:

Lohusa Hikayeleri: Miray'ın Hikayesi
Çok üzücü bir hikaye eşlerin okuması gerektiğine inanıyorum.
Ben eşime gönderdim hemen.Umarım kimse bu denli yıpratıcı bir süreç yaşamaz:17:

Yaaa ama ... :43: icim ezildi okurken.. Ceyzinin de dedigi gibi evlenir evlenmez hamile kaldigi icin bicok sey icinde kalmistir o yuzden bu kadar yipratici geciyodur heralde... Bebeklerimiz saglikli olsun insallah bizler bi sekilde toparlanicas :16:

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim .Hayırlısı ile ben de Şubatta doğum yapacağım.güzel paylaşımlarda bulunmak ve rahat bir gebelik geçirmek dileğiyle :)

arkadaşlar merhaba;
sık sık takip ediyorum yazdıklarınızı.inanın çok yön verici oluyor çoğu paylaşımınız.çok teşekküler tecrübelerini paylaşan herkese.
benimde sormak istediklerim var.yardımcı olursanız sevinirim.
20.haftamdayım.yaklaşık 1 haftadır koltuktan kalkarken göbek deliğimin 2 parmak yanında çekilme hissi ve hafif sızı hissediyorum.böyle bir durum veya benzerini yaşayanlarınız varsa paylaşırsanız sevinirim.

Eki Görüntüle 523948

canım benim de beğendiğim oda buna benziyor bembeyaz
ben duvarın birini hoş bir laciverte boyayacağım beyaz ve kırmızı aksesuarlarla
süsleyeceğim kısmetse
bebe mavisini pek sevmiyorum ben örgülerde bile kullandırmadım anneme:52:

canım üzülme biz de hızlı kilo alanalrdanız
daha dikkat etmemiz lazım
ben ekmeği baya azalttım tatlı zaten yemiyorum
makarnaya dadanmıştım onu da haftada 1 e indirdim
artık gerisini bilemem bebeğin de beslenmesi lazım

Son düzenleme:
Back
X