• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
günaydın kızlar nasılsınız? bakalım bu sabah komik gelebilir ama bir sorum olacak. Şimdi malum idrarımıza çok sık gıdıyoruz bende bunun korkusundan heryere gıtmekten vazgeçiyorum. Havuzlu hana gıdeceğim ancak giden arkadaşlar oralarda emınönunde falan en kolay wc nerde bulunur acaba araştırmadan bıryere gıdemıyorum :)

Günaydın kızlar,

Nasılsınız? Biz dun kontrole gittik. Erkek oldugu zor da olsa kesinleşti:)))doktor gene cok ugrastı. Boyumuz 21, kilomuz da 342 gr mış. Annem bizim bebekler iri dogdu genelde , nasıl kilosu boyu falan diye sordu. Kilolu değil, haftasına gore çok iyi tam kıvamında dedi kilosu:)))

2 hafta sonra ayrıntılımız var bakalım, orada da doktoru ugrastırır mı bebısım bilmem:DD

Bu arada herhangi bir araca bindiğimde genelde tekmeliyor oglum, arabaları sevecek galiba:D

günaydın kızlar ve mehtap...biz iyiyiz çok şükür şuan kızımın kopırtıları eşliğinde yazıyorum:16:cinsiyet netleşmiş hayırlı oldun sağlıcakla büyüsün inş...erkek çocuklar genelde arabaya meraklı olur seninki şimdiden meraklı dmekki :1::1:

kızlar bişi soracam şu geçen paylaştığım topiğe çok önceden bakmıştım tekrardan bi hatırlayım dedimde göğüs kalkanının süt biriktirdiğinden bahsetmişler netten görsellere bakıyorum nereye süt biriktiriyor anlamadım...birde alt açma minderi muhabbeti vardı ki geçen gün arkadaşımda söyledi aynı şeyi alt açma minderlerinde altı muşamba olanlardan kullan diye temizliği yıkaması kolaymış diğer pofidik olanlar sık sık yıkamaya pek uygun diilmiş...aklınızda bulunsun

Günaydın kızlar,

Nasılsınız? Biz dun kontrole gittik. Erkek oldugu zor da olsa kesinleşti:)))doktor gene cok ugrastı. Boyumuz 21, kilomuz da 342 gr mış. Annem bizim bebekler iri dogdu genelde , nasıl kilosu boyu falan diye sordu. Kilolu değil, haftasına gore çok iyi tam kıvamında dedi kilosu:)))

2 hafta sonra ayrıntılımız var bakalım, orada da doktoru ugrastırır mı bebısım bilmem:DD

Bu arada herhangi bir araca bindiğimde genelde tekmeliyor oglum, arabaları sevecek galiba:D

canım bende dün detaylıya girdim:) çok şükür sağlıklı maşallah şu anda 20+6 günlük boyu 23 kilosuda 389 gr :) herşeyine detaylı bi şekilde bakıldı şu anda için çok rahat.oğluşum çok iyi maşallah yalnız sürekli esneyip duruyo çok miskinn :) bide normalde çok kıpır kıpırdı ultrasondan sonra kıpırdamaz oldu..çok yoruldu sanırım.

Günaydın kızlar,

yok canım yazıyo fiyatları.resmi açınca aşşada ayrı ayrı parçalar halinde fiyatları yazıyo.gerçekten çok tatlı bebek odaları var bayıldım ben

günaydın kızlar nasılsınız? bakalım bu sabah komik gelebilir ama bir sorum olacak. Şimdi malum idrarımıza çok sık gıdıyoruz bende bunun korkusundan heryere gıtmekten vazgeçiyorum. Havuzlu hana gıdeceğim ancak giden arkadaşlar oralarda emınönunde falan en kolay wc nerde bulunur acaba araştırmadan bıryere gıdemıyorum :)

cnm havuzluhanın içinde var. çok kalabalık olduğu için pis midir bilemiyorum ben kullanmadım ama imdadına yetişir. en kötü ihtimalle çevrede lokantalardan rica edebilirsiniz.

kimsecikler yok...neyse ben yazıyım yinede...kızlar şu deneyimli annelerden tavsiyeler topiğine baktım kafama takıldı park yataklar için çantaya toplanıp taşınabiliyor istedğin yere götürebiliyorsun falan denilmiş...bunların içine yatak konulmuyormu sonuçta nasıl taşıması kolay oluyor anlamadım...bi de arabada da kullanılan ana kucaklarından almıcam...çünkü çok kısa süre kullanılıyor normal bir araba koltuğu alacam onlarında 0 yaştan itibaren kullanılanları var.ev tipi anakucağını kullanacam evdede...sanırım yatak konusunda da park yatak alıp genç odası bakacam bir arkadaşın tavsiyesi üzerine park yataktan direk ona geçiş yaparım...

evet cnm içindeki yatağı çıkarıp iskeletini toplayabilirsin toplanınca en küçük boydaki tekerlekli valizler kadar oluyorlar

Kızlar ve yavru kuşlar umarım hepiniz iyisinizdir :)
biz kızımla çok gezdik yorulup evimize geldik nihayet.
yoga sonrası optimum a geçtim c&a dan polar battaniye 22lira ve LCW den 2külotlu çorap ve 3 kısa çorap aldım 18liraya:)
Optimum'un karşısında ctesi pazarı vardı , buradanda ince yün battaniye aldım 20liraya. Sonra pazardan tamiraneye kadar yürüdüm ve anladım yorulmuştum :(

Dün üsenmeyip aldıklarımı yazdım ve eksikleri. Toparlayınca paylaşacağım :)

Günaydın kızlar,

Masallah oğluşuna canım , hayırlı olsun.detayliyida guzel haberlerle atlatırsin canım inşallah

Canim en kötü çevredeki esnaftan çözersin :) guzel alışveriş Ler

kızlar bişi soracam şu geçen paylaştığım topiğe çok önceden bakmıştım tekrardan bi hatırlayım dedimde göğüs kalkanının süt biriktirdiğinden bahsetmişler netten görsellere bakıyorum nereye süt biriktiriyor anlamadım...birde alt açma minderi muhabbeti vardı ki geçen gün arkadaşımda söyledi aynı şeyi alt açma minderlerinde altı muşamba olanlardan kullan diye temizliği yıkaması kolaymış diğer pofidik olanlar sık sık yıkamaya pek uygun diilmiş...aklınızda bulunsun

Evet canım bende okudum hatta kurtarıcı süt bile olmuş süt az geldiginde :) bende nasıl topluyor anlamadım.
Bi de adını yanlış hatırlamıyorsam göğüs kelebeği diye bişey var göğsün yara olduğunda onu takip emzirebiliyormussun.

canım bende dün detaylıya girdim:) çok şükür sağlıklı maşallah şu anda 20+6 günlük boyu 23 kilosuda 389 gr :) herşeyine detaylı bi şekilde bakıldı şu anda için çok rahat.oğluşum çok iyi maşallah yalnız sürekli esneyip duruyo çok miskinn :) bide normalde çok kıpır kıpırdı ultrasondan sonra kıpırdamaz oldu..çok yoruldu sanırım.

Gözün Aydın canım darısı diğer arkadaslara :)

kimsecikler yok...neyse ben yazıyım yinede...kızlar şu deneyimli annelerden tavsiyeler topiğine baktım kafama takıldı park yataklar için çantaya toplanıp taşınabiliyor istedğin yere götürebiliyorsun falan denilmiş...bunların içine yatak konulmuyormu sonuçta nasıl taşıması kolay oluyor anlamadım...bi de arabada da kullanılan ana kucaklarından almıcam...çünkü çok kısa süre kullanılıyor normal bir araba koltuğu alacam onlarında 0 yaştan itibaren kullanılanları var.ev tipi anakucağını kullanacam evdede...sanırım yatak konusunda da park yatak alıp genç odası bakacam bir arkadaşın tavsiyesi üzerine park yataktan direk ona geçiş yaparım...

Yatağı çıkartıyorsun canım çok pratik aslında ama biz sevmemedik çok öneriyorlar

Merhaba kizlar,
bugün yogun birgündü...
Kadiköy'deydim ve cok yoruldum.
Gecenlerde saglik ocaginda kan tahlilii yapildi ve ferro sanol kullanmama ragmen demir eksikligi sinirda cikti.
Bu yüzden hapa güvenemiyorum, ayriyetten elevit kullanmama ragmen.
Bugün bi aktarciya ugradim. Ve cok bilgili bi kadin vardir. Bana Keciboynuzu Özü ( Pekmezi degil) tavsiye etti. Sabah aksam birer kasik. Yalniz bunu Siyah üzüm cekirdegi tozu ve isirgan tohumu ezmmesi ile karistirip icicekmisim. Hepsini kaldim toplam 43 tl para ödedim. Ama demir eksikligi hamilelikte cok önemli. Bebegim icin katlanicam mecbur.
Sizde mutlaka kan ölcümü yaptirin, önleminizi bir an önce alin. Yoksa doktorlar 26. haftadan sonra igneye basvuruyorlarmis.

Merhaba kizlar,
bugün yogun birgündü...
Gecenlerde saglik ocaginda kan tahlilii yapildi ve ferro sanol kullanmama ragmen demir eksikligi sinirda cikti.
Bugün bi aktarciya ugradim. Ve cok bilgili bi kadin vardir. Bana Keciboynuzu Özü ( Pekmezi degil) tavsiye etti. Sabah aksam birer kasik. Yalniz bunu Siyah üzüm cekirdegi tozu ve isirgan tohumu ezmmesi ile karistirip icicekmisim. Hepsini kaldim toplam 43 tl para ödedim. Ama demir eksikligi hamilelikte cok önemli. Bebegim icin katlanicam mecbur.
Sizde mutlaka kan ölcümü yaptirin, önleminizi bir an önce alin. Yoksa doktorlar 26. haftadan sonra igneye basvuruyorlarmis.

merhabalar, bende ayrıntılıya girdim çok şükür herşey yolunda. daha önceden bahsettiğim o kafasındaki kistler yok olmuş çoook şükür. plesantama yaslanmış uyuyordu uyanmadı yavrum :)) çok özlemişim kızımı.

hanımlar; doktorum bana nutriway ın omega 3 ünü verdi. balık tüketme konusunda çok isteksizim sevmiyorum. sizler ne kullanıyorsunuz omega 3 olarak merak ettim. bu ürün hakkında bilginiz var mı?

merhabalar, bende ayrıntılıya girdim çok şükür herşey yolunda. daha önceden bahsettiğim o kafasındaki kistler yok olmuş çoook şükür. plesantama yaslanmış uyuyordu uyanmadı yavrum :)) çok özlemişim kızımı.

hanımlar; doktorum bana nutriway ın omega 3 ünü verdi. balık tüketme konusunda çok isteksizim sevmiyorum. sizler ne kullanıyorsunuz omega 3 olarak merak ettim. bu ürün hakkında bilginiz var mı?

Oohhh cok sukur annesi prensesine masallah :nazar: canim bende solgar 950 iciyorummsafa niyetine :16:

Merhaba kizlar,
bugün yogun birgündü...

Gecmis olsun canimmm :34: bi arkadasimda hamileliginde kansizlik sorunu yasamisti kan uzumu alip onu kaynatip icmisti hemde yemisti epeyde iyi gelmisti insallah sende hayirlisiyla sifa bulursun :34:

canım benim doktorum da pulse omega 3 verdi

maşalah kızına buarada

Merhaba kizlar,
bugün yogun birgündü...

Merhaba canım dikkat et bitkisel şeylerinde zararı olduğunu unutma doktorunu söyle ne yiyorsan inşallah faydasını görürüsün

solgar 700 içiyorum canım en iyisibuymuş bana doktorum bunu verdi bende diet ton balıkları dışında 5 ayydır balık yemedim desem yeridir yani

anladığım kadarıyla herkese farklı markalarda ürünler verilmiş aralarında fark yoktur herhalde.

coraspin+elevit+omega3+calsiyum+gynoferrosanol+clexane0.4 benim kullandığım vitamin ve ilaçlar bu şekilde. inşallah unutmadan kullanırım. bende tetanoz aşımı oldum bir sonraki için 1 ay sonrasına gün verdiler. 2 gün hafif ağrım oldu o da oynatırken kolumu ağrıdı bu gün banyodan sonra geçti gibi.

Merhaba kizlar,
bugün yogun birgündü...

mrb pedagog benimde bir ay önce baktırdırdığımda sınırın biraz altında çıktı değer...ilacı 2 ye çıkarır diye düşündüm hatta ama çıkarmadı...şimdi elevite başladım ayrıyetten evde bi sürü pekmez var ama içemiyorum ben:50::50::50:

hadi gözün aydın cnm çok şükür iyiymiş bebişin...omega 3 kullanmıyorum ben
slm kızlarrr nasılsınız bakalım:16:
slm cnm ir çok iyiyiz özellikle bugün kızım bir ayrı kıpır kıpırdı...sen nasılsn bakalım...
Merhaba canım dikkat et bitkisel şeylerinde zararı olduğunu unutma doktorunu söyle ne yiyorsan inşallah faydasını görürüsün

solgar 700 içiyorum canım en iyisibuymuş bana doktorum bunu verdi bende diet ton balıkları dışında 5 ayydır balık yemedim desem yeridir yani
cnm ton balığı konusundada dr.lar ikiye ayrılmış durumda...dip balığı olduğu için ağır metaller içeriyormş.bazı dr.lar yemeyin diyor.bende severim ama şimdiye kadar bir kere yedim cnm çok istedi...sende dikkat et ton balığıı tüketimine...

bende bulunduğun yer itibariyle balık bulmakta sıkıntı çekiyorum olsa çok severim tüketirim ama yok. omega 3 te kullanmıyorum...ama havalar serinliyor artık balık bulabilirim diye düşünüyorum:44:

Back
X