• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Waww ne güzel liste belfücüm, benm aldıklarım bunların %10u kadarcık daha:) Detaylı anlatman iyi olmuş,kendi adıma konuşayım ne alırsam alayım çok eksikler çıkar kesin.Çook işler var ve aylar gün gibi geçiyor:(

Canım benim ne alsakta hep eksik kalacakmış gibi zaten :) Almayı abartmamak gerek ama işte elde olmuyor bazen. nternetteki listelerle araştırdım ve sonrasında zorunlu ihtiyaçları yazdım.Durum bundan ibaret.Evet zaman çok hızlı geçiyor ve bizlerde ağırlaşıyoruz.Zor zamanlara gelmeden kolaylamakta fayda var diye düşünüyorum.

bu listeyi görünce hiçbirşey almadıgımı anladımmm :))
benim aldıklarımda bunların 1/1000' i :))
:9:

listeyi hemen çıktı alıp bi kontyrol edeyim neler almam lazım diye :)

Ben erkenciyim zaten canım:) 8aylığım ne de olsa :)) Ben kaptırmışım gitmişim erkenden

kızlar şeker yüklemesi tam 24. haftada mı olması gerekiyor acaba?? bir hafta geç olsa sorun olurmukii?? ben en erken ayın 16 sına randevu alabildim, ama o zaman 25. haftamda oluyorum sanırım inşş sorun olmaz yaa.. birde şeker yüklemesine aç gitmek gerekiyormuş sanırım. bilginiz var mıı

kızlar şeker yüklemesi tam 24. haftada mı olması gerekiyor acaba?? bir hafta geç olsa sorun olurmukii?? ben en erken ayın 16 sına randevu alabildim, ama o zaman 25. haftamda oluyorum sanırım inşş sorun olmaz yaa.. birde şeker yüklemesine aç gitmek gerekiyormuş sanırım. bilginiz var mıı

Canım aç karna mı gitmek lazım bilmiyorum da ben not almışım, 24-28.haftalarda 50gr glikoz yüklemesi yapılıyor diye. Gerçi dr. söyler ama bu da sağlık ocağında mı yapılıyor?

haftasını tam olarak bilmiorum canım bende ama aç gitmemiz gerekiomus dr.um ac gel dedi bana

ya kızlar ben şimdi 21+1 günlüğüm ama tabi 22 içinde diyoruz.acaba ay olarak kaç aylık oldukki?takip etmeyin diyolar ama merak ediyorum işte.bugüne kadar da 2 kilo falan almışım

4,5 aylık olmuşsunuz:) Bu başlıkta daha önce de paylaşmıştım ama sayfalar çok hızlı ilerliyor. 1-6 hafta-1 ay, 7-10 hafta- 2 ay, 11-14 hafta-3 ay, 15-18 hafta-4 ay, 19-22 hafta-5 ay, 23-26 hafta-6 ay, 27-31 hafta-7 ay, 32-35 hafta-8 ay, 36-40 hafta-9 ay. Ben bunları bir kağıda yazdım oradan takip ediyorum. Ben de 24. haftadayım, yani yaklaşık 5,5 aylık olduk.

Ben bütün testlerimi HAMİLELİKTE (GEBELİKTE ) YAPILAN TESTLER VE TAHLİLLER adresinden takip ettim ve ediyorum. Hepsi bire bir tutuyor. Buna göre 24 ve 28. haftalar arası yapılıyormuş.27. haftada bizim randevumuz, şeker yüklemesi yapılacak. Bir de kan uyuşmazlığı için bir test gerekliymiş. Onu da 28. haftada yapıyorlarmış gidince soracağız.Şeker yüklemesi için aç karna gidiliyor eminim, doktorum söyledi.

nöbet muafiyeti için okula belge vermek gerekecek ya
bunu sağlık ocağı yapıyor mu yoksa kendi uzmanımız mı verecek

kızlar sizden acil fikir istiyorumm :emir_bebek:
tam istedigim gibi bir mobilya buldum alacagız inşallah
sadece renk konusunda ben kremini begendim sizce hangisi kremimi beyazımı??
kremini şu konuda düşündüm erkek olacagı için sanki beyaz kıza daha yakın gibi geldi bana

krem olan bu:
Meltem-Prens-Bebek-Odasi-6096.jpg

beyaz olanı bu:
Meltem-Prens-Bebek-Odasi-6103.jpg

cnm kesinlikle beyaz diyorum beyazın cinsiyeti yok bence birkaç mavi dokunuşla harika bir erkek odası olur...

ben uzmandan alacağım ama bilemiyorum sağlık ocağına da sormak lazım...

peki devlet hastanesi doktoru mu olmalı
benım doktorum özel yani muayenehansesi var hiçbir hastaneyle çalışmıyor
olur mu ki
memurlar nete de sordum bakalım ne diyecekler

peki devlet hastanesi doktoru mu olmalı
benım doktorum özel yani muayenehansesi var hiçbir hastaneyle çalışmıyor
olur mu ki
memurlar nete de sordum bakalım ne diyecekler

benim doktorum özel hastanede... özelden alacağım ama sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum.

al benden de o kadar =) 13,6 kilo aldım , millet doğurcam sanıyor o derece =)) ammaa çok sevimliyim yaa çook dadluyum ♥ gerçekten bak =))))))))) yılların açlığıyla yiyorum arkadaş , doğumdan sonra yine sıfır bedene dönülecek zaten :S geç döllenme mi ne, 1 hafta küçük olan bebişim arayı kapattığı gibi 12 gün de öne geçti , doktorum kilomu önce fazla almamalısın diye eleştiriyordu ama şimdi sorun yok diyor =)) kalan 4 ayda da bi 10 kilo gelse , sanırım 24-25 kiloyla bu parkuru bitirmiş olacağım =))))
zaten muhteşem bir popom oluştu ki popoya çok hasrettim , ve kendimde bunu gördüm ya aha artık gözüm arkada değil =)

sorunum; üst bacağım ! çırpı gibi olan bacaklarımın kilo alabileceğini hiç tahmin etmemiştim ve yağlanma olayımı o bölgelerde pek itinalı yapmıyordum ama son bir haftadır oraların maaaaahhfolduğunu gördüm :53: tabii hemen masajlara felan başladım kontol altına almak için.

arkadaşım bende senden farklı değilim 12 kilo aldım ama hiiiiiiç üzülmüyorum. ömrüm boyunca hep diyet yapmıştım şimdi dilediğince yiyorum; ama bacaklarımda selülitler oluşmaya başladı o moralimi bozdu biraz. benim gibi kilo alanları duymak içimi rahatlattı :D

Kizlaaarrr bugun gazetede bi ilan vardi belki gormussunuzdur; sabiha paktuna keskin' in bebegimi beklerken adli kitabi sadece kargo ucreti mukabilinde adresinize teslim ediliyomus. Ben internetten arastirdim ve 440 1 440 numarali telefonu arayarak siparisimi verdim on is gun icinde adresime teslim edilecekmis teslimat sirasinda da 6,9 lira odicekmisim o kadar :34: sizin de bilginiz olsun kizlar sadece kargo bedeli ile bebeklrrimzin gelisimine dair aydinlatici bilgiler iceren bi kitap sahibi oluyorus :32:

canım sen bi al bakalım önerirsen biz de arayalım :)

al benden de o kadar =) 13,6 kilo aldım , millet doğurcam sanıyor o derece =)) ammaa çok sevimliyim yaa çook dadluyum ♥ gerçekten bak =))))))))) yılların açlığıyla yiyorum arkadaş , doğumdan sonra yine sıfır bedene dönülecek zaten :S geç döllenme mi ne, 1 hafta küçük olan bebişim arayı kapattığı gibi 12 gün de öne geçti , doktorum kilomu önce fazla almamalısın diye eleştiriyordu ama şimdi sorun yok diyor =)) kalan 4 ayda da bi 10 kilo gelse , sanırım 24-25 kiloyla bu parkuru bitirmiş olacağım =))))
zaten muhteşem bir popom oluştu ki popoya çok hasrettim , ve kendimde bunu gördüm ya aha artık gözüm arkada değil =)

sorunum; üst bacağım ! çırpı gibi olan bacaklarımın kilo alabileceğini hiç tahmin etmemiştim ve yağlanma olayımı o bölgelerde pek itinalı yapmıyordum ama son bir haftadır oraların maaaaahhfolduğunu gördüm :53: tabii hemen masajlara felan başladım kontol altına almak için.

arkadaşım bende senden farklı değilim 12 kilo aldım ama hiiiiiiç üzülmüyorum. ömrüm boyunca hep diyet yapmıştım şimdi dilediğince yiyorum; ama bacaklarımda selülitler oluşmaya başladı o moralimi bozdu biraz. benim gibi kilo alanları duymak içimi rahatlattı :D

Kizlaaarrr bugun gazetede bi ilan vardi belki gormussunuzdur; sabiha paktuna keskin' in bebegimi beklerken adli kitabi sadece kargo ucreti mukabilinde adresinize teslim ediliyomus. Ben internetten arastirdim ve 440 1 440 numarali telefonu arayarak siparisimi verdim on is gun icinde adresime teslim edilecekmis teslimat sirasinda da 6,9 lira odicekmisim o kadar :34: sizin de bilginiz olsun kizlar sadece kargo bedeli ile bebeklrrimzin gelisimine dair aydinlatici bilgiler iceren bi kitap sahibi oluyorus :32:

canım sen bi al bakalım önerirsen biz de arayalım :)

Selam Kızlar
Ben artık resmen koca göbekli oldum:49: gören ne kadar büyümüş göbeğin diyor,5.ayda bu kadar büyür mü bilemedim,inşallah normaldir,hamile kaldığım kiloya göre +2 durumdayım şu an.Popo da büyüdü gibi geliyor bana ama bebek almış diyorlar genelde:26:
Göğüs kremi olarak şiddetle lansinoh önerdi kullanan bir arkadaş,32.haftadan sonra alıp başlamayı düşünüyorum kullanmaya.
Ceyz umarım bebişin iyidir canım,gergin gibisin son zamanlarda inşallah güzel haberler alıp rahatlarsın.dualarım sizinlee:16:

nöbet muafiyeti için okula belge vermek gerekecek ya
bunu sağlık ocağı yapıyor mu yoksa kendi uzmanımız mı verecek
Canım ben bu nöbet olayını araştırırken devlet hastanelerinden alınıyor diye okumuştum,haftaya gitmeyi düşünüyorum devlete,vaktin varsa öğrenirim gittiğimde.

Selam Kızlar
Ben artık resmen koca göbekli oldum:49: gören ne kadar büyümüş göbeğin diyor,5.ayda bu kadar büyür mü bilemedim,inşallah normaldir,hamile kaldığım kiloya göre +2 durumdayım şu an.Popo da büyüdü gibi geliyor bana ama bebek almış diyorlar genelde:26:
Göğüs kremi olarak şiddetle lansinoh önerdi kullanan bir arkadaş,32.haftadan sonra alıp başlamayı düşünüyorum kullanmaya.
Ceyz umarım bebişin iyidir canım,gergin gibisin son zamanlarda inşallah güzel haberler alıp rahatlarsın.dualarım sizinlee:16:

Canım ben bu nöbet olayını araştırırken devlet hastanelerinden alınıyor diye okumuştum,haftaya gitmeyi düşünüyorum devlete,vaktin varsa öğrenirim gittiğimde.
sevinirim canım
ben ilçedeyim ve burada hastane yok aile hekimliği var mecbur kontrole gidene kadar tutacağım nöbet:(( 27 haftaya kadar yani
bana cevabını özelden yazarsan sevinirim ,aramayım sayfa sayfa:34:

nöbet için ne yaptığınızı yazarsanız sevinirim arkadaşlar...24. haftadan sonra tutulmuyor normalde değil mi?

nöbet için ne yaptığınızı yazarsanız sevinirim arkadaşlar...24. haftadan sonra tutulmuyor normalde değil mi?

Ben kaçıncı haftadan itibaren tutulmadığını bile bilmiyordum:) Ve rapor almak gerektiğini de. Eğer 24. haftadan itibaren ise ben bu hafta 24. haftadayım zaten. Ne yapılması gerektiğini bilenler yazarsa sevinirim ben de.

bu listeyi görünce hiçbirşey almadıgımı anladımmm :))
benim aldıklarımda bunların 1/1000' i :))
:9:

listeyi hemen çıktı alıp bi kontyrol edeyim neler almam lazım diye :)

=))))))))))))))))))) ben daha hiççç bir şey almadım =))))))) son dakika heyecanı yapip ekşın adrenalin felan katmayı düşünüyorum hayatıma

sevinirim canım
ben ilçedeyim ve burada hastane yok aile hekimliği var mecbur kontrole gidene kadar tutacağım nöbet:(( 27 haftaya kadar yani
bana cevabını özelden yazarsan sevinirim ,aramayım sayfa sayfa:34:

Nasıl hastane yok canım ya,ben de ilçedeyim,iyi kötü bir hastanesi var yine de.Öğrenince yazarım sana da.umarım daha önce alma şansın olur yine de...

Ben kaçıncı haftadan itibaren tutulmadığını bile bilmiyordum:) Ve rapor almak gerektiğini de. Eğer 24. haftadan itibaren ise ben bu hafta 24. haftadayım zaten. Ne yapılması gerektiğini bilenler yazarsa sevinirim ben de.

Hemen bir devlet hastanesine gidip kadın doğumcudan nöbetten muaf olmak için rapor istiyorsun canım,sanırım 24. haftanda olduğunu belgeleyen bir kağıt oluyor bu,onu idareye verince normal şartlarda nöbetten muaf oluyorsun,ekstra durumlar var mıdır bilmiyorum,öğretmen sayısının yetersiz olduğu durumlar gibi...

az önce sütümü içtim , oğlum gangnam style a başladı ! içerde parti var hanımlarrr

az önce sütümü içtim , oğlum gangnam style a başladı ! içerde parti var hanımlarrr

Oyy maaşallah ne tatlı:)))

Bizimki de dünkü iş toplantısında ben hararetli hararetli konuşunca başladı tekmelemeye, annesini yalnız bırakmadı, onayladı oğlum:DDD

Back
X