• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Gunaydın kızlar,

Bugun annemlerle havuzluhana gıdecegız, oglusuma cıcıler alacagız:DDD

Güzel alışverişler canımm:) Dönüşte bizi de bilgilendir :38:

hanımlar 2 gündür kendimi çok kötü hisediyorum ishal olmuşum doktora gittim bugün kan,idrar,dışkı verdim.nasıl midem bulanıyor anlatamam. okula da gidemedim rapor alacam galiba. inşallah hayırlısıyla geçer. dualarınızı bekliyorum.

Çok geçmiş olsun canım.Güzelce dinlen kendini sıcak tut.

çayıroba geçmiş olsun canım

kızlar Butikbebe'de sipariş takibi nereden yapılıyor bilen var mı?
bir türlü bulamadım
Bir de nöbet için idareyle konuştum dilekçe ver yeter dediler:52:

Canım şurdan takip edebilirsin http://www.butikbebe.com/siparislerim.aspx

Kızlar şimdi tetanozdan geldim yaparken hafif ağrılı oluyor sonra geçti anlamadımki 2 gün ağrayabilir dedi ayrıca ateşte yapabilir dedi ya acaba sonradan mı ağrıyor yoksa yırttım mı?:1:

Herkeste durum değişebiliyor canım.Umarım sende ağrısız atlatırsın.Geçmiş olsun

Tamam canım sağol.senin ders geç başlıyor anlaşılan,kolay gelsiin.
yok canım benım dersim sabahtandı bugün öğelden sonra yok ama çıkışta toplantı var
Güzel alışverişler canımm:) Dönüşte bizi de bilgilendir :38:

Çok geçmiş olsun canım.Güzelce dinlen kendini sıcak tut.

Canım şurdan takip edebilirsin http://www.butikbebe.com/siparislerim.aspx

Herkeste durum değişebiliyor canım.Umarım sende ağrısız atlatırsın.Geçmiş olsun

sağol canım benım teşekkür ederim
kampanya bitiminde veriyorlar kargoya ama ben kontrol edeyim dedim:9:

bakıyorumda hepimizin bebeişler kıpır bu aralar
bizde gamgam style mı ne onu duyunca gamgam dansı yapıyoruz oğlumla :)))

kızlar bugün beraber çalıştıgımız arkadaşımın kredi kartından yurtdışından baya para çekilmiş
sanıroyuzki netten yapılan işlemler yüzünden yapıldı..
oyüzden internetten her siteden alışveriş yapmayın kızlar
sizide uyarıyım dedim :)

bakıyorumda hepimizin bebeişler kıpır bu aralar
bizde gamgam style mı ne onu duyunca gamgam dansı yapıyoruz oğlumla :)))

kızlar bugün beraber çalıştıgımız arkadaşımın kredi kartından yurtdışından baya para çekilmiş
sanıroyuzki netten yapılan işlemler yüzünden yapıldı..
oyüzden internetten her siteden alışveriş yapmayın kızlar
sizide uyarıyım dedim :)

Ayy Allah korusun ne diyorsun hangi siteymişki acaba aslında hata yapıyoruz sanal kart oluşturmak lazım bundan sonra öyle yapayım bari :(

Eki Görüntüle 531005 canım bak bunları kullanacaklarmış ilk ay özellikle göbekten dolayı çıtçıtlı giyemeyecekler
hastane çıkışında da bunları giydirip altına kilot giydireceğiz dedi annem
bunlardan 4-5 takım lazımmış
tabi ki çıtçıtılardan 3-6 ay almak daha mantıklı bence
ben yenidoğan çıtçıtlı almadım hiç
40ı çıkana kadar kocaman olacak dedi annem

evet canım sizin sabaha kadar nöbetler zor
Allah kolaylı versiin

evet kızlar göbek düşene kadar bunlar kullanılıyo

yarın şeker yüklemem vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

nasıl bişi çok merak ediyorum
sen bi yüklen gel bakalım bizede anlat :8:

Eki Görüntüle 531005 canım bak bunları kullanacaklarmış ilk ay özellikle göbekten dolayı çıtçıtlı giyemeyecekler
hastane çıkışında da bunları giydirip altına kilot giydireceğiz dedi annem
bunlardan 4-5 takım lazımmış
tabi ki çıtçıtılardan 3-6 ay almak daha mantıklı bence
ben yenidoğan çıtçıtlı almadım hiç
40ı çıkana kadar kocaman olacak dedi annem

evet canım sizin sabaha kadar nöbetler zor
Allah kolaylı versiin

Sağol canım bu resimdekinden ben hiç almadım evde 10-12 tane var annem çok önceden hazırlayıp kaldırmıştı ortadan:) Hayat kurtarıcı ya bu anneler,Allah razı olsun:) Alt için yok ondan alırım ozaman,bi de 3-6 ay için 2-3 zıbın.
Şeker yüklemesine ilk gidenimiz sensin galiba,hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

Sıkıntısız atlatırsın umarım canımm
Ben 26+3e aldım randevuyu çok mu geç acaba ?

ben de 26.haftamın sonlarında gidicem. 28.haftaya kadar zamanı var diye biliyorum.

Kızlar dışarıda kapı süsleri vs ne kadar bakanınız oldu mu hiç. Bir site buldum da güzel şeyler var,fiyatlar nasıl sizce? Küvette Bebek Kapı Süsü

Ayy Allah korusun ne diyorsun hangi siteymişki acaba aslında hata yapıyoruz sanal kart oluşturmak lazım bundan sonra öyle yapayım bari :(

oda bilmiyor hangi siteden diye..
savcılıga verdi hemen belli olur
aslında yapılması gereken limiti az olan kartlarla alışveriş yapmak..
300-500 liralık bir kart olmalı onunla internetten alışveriş yapılmalıki en azından çekselerde çekebilecekleri sınırlı...

dün akşamdan beri kızım kıpırdamıyo ya,1 haftadır halbuki hep hissederdim,tüm vücudumda,karnımda,belimde,sırtımda da inanılmaz ağrılar var.korkuyorum

2 hafta öncesine kadar sırt ve bel ağrımdan nerdeyse hareket edemiyordum,çok acı çekiyordum vede gece krampları... meğerse mağnezyum eksikliğindenmiş.Emme hapları yada suda eritilen toz ilaçları var mutlaka kullan derim.
Bi sağlık ocağına gidip bebeğinin kalbini dinle istersen,yada şekerli bişiler ye ve hareketlerini dinle.Umarım bisi yoktur,bendede olmuştu hareketsizlik,kalbini fereh tut canım.

kızlarr bu 1 haftada 1.5 kilo aldım acayip şiştiğimi hissediyorum bir anda..
bundan sonra böylemi gidecek durmicakmıııı
hep 5-6 aydan sonra kilolar bir anda alınıyo derlerdi ama nere yapışıyoki bu kilolar bebekmi şişiyo acaba
:9:

Sağol canım bu resimdekinden ben hiç almadım evde 10-12 tane var annem çok önceden hazırlayıp kaldırmıştı ortadan:) Hayat kurtarıcı ya bu anneler,Allah razı olsun:) Alt için yok ondan alırım ozaman,bi de 3-6 ay için 2-3 zıbın.
Şeker yüklemesine ilk gidenimiz sensin galiba,hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

Sıkıntısız atlatırsın umarım canımm
Ben 26+3e aldım randevuyu çok mu geç acaba ?

sağolun kızlar yarın ola hayrola
bana 24-26 hafta arası dedi hemşire doktorum da bir dahaki kontorle kadar yaptır bana öyle gel demişti

ceyz canım yaşadıklarına çok üzüldüm.. ama sonucun sevindirici. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın, çok zor bişey.. biliyorsunuz ben doğudayım ve eşim polis.. burda yakın zamanda birçok polis şehit edilmişti o şehitlerden bir tanesinin eşi benim arkadaşımdı.. bugün mevlüt verdi ona katıldım yeni geldim. içim çıktı ağlamaktan. inanın kızlar herşey o kadar boşki... bir anda sadece bir kaç saniyede herşeyimiz altüst olabilir ve tüm hayallerimiz, planlarımız çöpe gidebilir..... o şehitler verdiğimiz olay yerinde benim eşimde vardı.. o araçta değilde şans eseri bir öndeki araçtaydı eşim.. düşünün sadece 3 saniye ile kurtardı.. eşimin ve benim psikolojimi düşünün.. günlerdir yaşadıklarımı Allah biliyor.. lütfen biz doğudakilere dua edin kızlar, her an diken üstündeyiz. hergün eşim işten gelene kadar bana rahat yok, hergün işe matemle gönderiyorum... gezme tozma haram oldu zaten bize. burda hem gezecek yer yok hemde güvenlik korkusu var. burda kimin ne olduğunu asla anlayamıyorsunuz.. şuan bunları bile yazarken gözlerim doldu, boğazım düğümlendi.... batıdaki beni o kadar özlüyorumki... hayatı umruna takmayan, deli dolu, nerde akşam orda sabah beni.... burdaki dördüncü ve inş. son senem...

cnm benim bizim eş meslekleride aynıymış valla en iyi seni yine ben anlarım artık o kadar bunaldımki burada hiçbi zaman yansıtmamaya çalıştım ama sen yazınca dayanamadım valla...benim eşim gece çalışıyodu o daha zor genelde gece saldırılar oluyo burada. ben evde tek başıma aklım hep eşimde Allah'ım hepsini esirgesin..çok zor cidden burada yaşam daha dün burada 8 okul yaktılar haberlere çıktı dün akşam...neymiş aponun Suriyeden çıkarılışın yıl dönümünü protesto ediyorlarmış bütün kepenkler kapalıydı o kadar çok mağdur oluyoruz ki...apo altına s.çtı diye kepenk kapatacaklar nerdeyse..düşün ben dr.a bile gidemiyorum teröristler yol kestiği için...dışarıdan gözükenle burada yaşamak çok farklı.Allah doğudaki bütün vatana hizmet edenlerin yardımcısı olsun ve korusun...

Hem her ikinize bu ozel durumunuzu bu sekilde buruk yasatan hem de tum ulkemizin canini yakan teror illetinden tez zamanda kurtulalim insallah.. Allah hem size sabir ve esleriniz ile onlar gibi gorevde olan tum kutsal meslek sahiplerine guc kuvvet nasip etsin ve Allahim hepsini korusun insallah.. Insallah sizde hayirlisiyla oralardaki gorevlerinizi sag salim tamamlayip donersiniz insallah tez zamanda. Allah yardimciniz olsun hepimiz duaciniziz ..

Canım bunlar hastane çıkışında var zaten göbekte 1 haftada düşüyor sanırım. Bende 2 hastane çıkışı + 1 iç dış zıbın + kundak yeter herhalde düşene kadar

Kızlar şeker yüklemesini ben size söyleyim çok merak ediyorsanız 2 sen eönce bana yaptılar 50 gr toz şekeri suya atıp veriyorlar dikiyorsun kafaya 1 saat sonra kan alıyorlar diye hatırlıyorum. Bana tok karnına yapmışlardı ama tabi hamile değildim. Aç karnına falan sabah yapılıyor sanırım

oda bilmiyor hangi siteden diye..
savcılıga verdi hemen belli olur
aslında yapılması gereken limiti az olan kartlarla alışveriş yapmak..
300-500 liralık bir kart olmalı onunla internetten alışveriş yapılmalıki en azından çekselerde çekebilecekleri sınırlı...

Edda cım işte sanal kart böyle mesela benim eşim internet bankacılığı kullanıyor 200 TL lik bir sanal kart oluşturabiliyor ve mesela son kullanma tarihi 2 gün adam senden çekiyor parayı
ilave çekmek için hem limit olmuyor hemde 2 gün sonra kart iptal durumunda oluyor bikere yapmıştık eşimle ama ben gizlice alışveriş yaptığım için sanal kart oluşturtmuyorum :1:

kızlarr bu 1 haftada 1.5 kilo aldım acayip şiştiğimi hissediyorum bir anda..
bundan sonra böylemi gidecek durmicakmıııı
hep 5-6 aydan sonra kilolar bir anda alınıyo derlerdi ama nere yapışıyoki bu kilolar bebekmi şişiyo acaba
:9:

Sorma bende aynen 1 haftada birden 2 kg fırladı doktor her ay kontrollerde kontrol yapıyor geçen 4 aylıkken 2 kg almıştım sandığımdan ıyı demişti şimdi 4kg aldım ama 3 gösterttim ona bile tepki verdi. Yemiyceksin abur cubur dedi yediğin için alıyorsun dedi az az sık sık ye dedi aman sakın bayramda abur cubur yemiyorsun dedi bizimki böyle ciddileştimi 3,5 atıyorum. Reçel götürdüm ona Bozcaada'nın meşhur domates reçeli dedim ben aşermiştim sizede getirdim. Tabi bunları aşerirsen alırsın kiloları diyor:1: ısrarla çok rica ediyorum çok rica ediyorum diyorsa tamam ışılay dur diyorum . Tedaviden öncede fırçalamıştı sayesinde 5 kg verdim hayatta veremeyen ben hormon iğneleriyle spora gıdıp kilo verdim. Dedim 2 aydır çok tatlı yedim ama açlık şekerim iyi çıktı. Sen ona ne bakıyorsun tokluk şekeri önemli birde şekerin çıkarsa uğraşcaz senle dedi korkudan ne yicemi şaşırdım. Arkadaşta şeker yüksek çıktı kızcağız diyet yaptı doğuma kadar 3 kg verdi birde.

Bugün biraz yürüyüş yaptım vermem lazım oyar beni, arkadaşlar fırlıyor kilolar dikkat edeceksınız mecburen şeker riski var birde:18:

Son düzenleme:
Selam kızlar bugün doktorumuza gittik çok şükür 21 +5 440 gr 24 cm Allahımıza şükürler olsun detaylıyı sordum doktora beni kalp için bir doktora yönlendircem dıyordu meğer o detaylı ultrason içinmiş BAKIRKÖYde bir yer 250 TL bilginize 22 + 6 da haftaya randevumu aldım hayırlısı inşallah.

Bu arada bugün doktordan sonra havuzlu hana eminönüne gittim epey şey aldım çok tatlılar en çok dokunanda 65 TL olan bir hastane çıkışı 60 ' a almıştım Bakırköy'den 40 TL ye veriyorlar orda :)))) çok cici şeyler aldık ya Allah'ım bebişlerimizin üzerinde görmeyide nasip etsin inşallah :) chiconun bebe şampuan seti çanta hediyeli 40-45 civarı aldım gayet güzel.

Bol zıbın aldım tulumlar battaniye pijama takımları mevlüt takımları mevlüt yatağı eldivenler zıbınlar battaniyeler çoraplar göğüs pedi emzirme südyeni lohusa geceliği aldımki süper arkadaşlar havuzlu hanın en alt katından aldım sabahlıklı normalde 145 tl lik takım 106 imiş 95 e geldi ama harika şık bişey ayakkabılar patikler biberon emzikler mont hastane takım aldım vs. vs.. beşikler bile uygun

eşimle açarken bile heycanla baktık evde

Guzel gunlerde saglikla kullansin insallah minigin canim
:34:

Ayyy hadi bakalim insallah kolay gecer, o sekerli sulari icmek hic cazip gelmiyooo ama minik meleklerimizin sagligi icinnn hrrseye deger :16:

.
Kızlar dışarıda kapı süsleri vs ne kadar bakanınız oldu mu hiç. Bir site buldum da güzel şeyler var,fiyatlar nasıl sizce? Küvette Bebek Kapı Süsü

Mesela bundan 50 tane alınsa 125 TL oluyor:

Çanta içinde bebek

Canim kapi susleri havuzluhan da 25 den basliyo 80 90 a kadar gordum ben ama ortalama 40 50 civarinda ve gayet hos seyler var. Yine bebek sekerleri de cok cesitli ve hem hazirlar oldugu gibi hem de toptancilar var kendin hayal gucune ve yaraticiligina gore bisiler de yapabiliosun.. Hazirlar tanesi bir liradan basliyo susune ve kullanilan malzemesine gore fiyat cikiyo, toptanlarla bi fiyat kiyaslamasi yaptigimizda bizim begendigimiz modellerde basabas geldi canim :13:

Kızlar,

Havuzluhandan alışverişten döndük, a

Aksama da mısafır var, ayrıntıları sonra aktaracagım ınsallah:)

Ama iyiki annemle gitmişim, deneyimli insan onlara gore ihtiyacları rahat belirliyor. Aziz bebe den hepsini aldık güzel indirim yaptılar, gayette kaliteli:)))

Çok güzel cicileri oldu oglusumun, babamızı bekliyoruz gostermek için;)

Back
X