Selam kızlar bugün doktorumuza gittik çok şükür 21 +5 440 gr 24 cm Allahımıza şükürler olsun detaylıyı sordum doktora beni kalp için bir doktora yönlendircem dıyordu meğer o detaylı ultrason içinmiş BAKIRKÖYde bir yer 250 TL bilginize 22 + 6 da haftaya randevumu aldım hayırlısı inşallah.
Bu arada bugün doktordan sonra havuzlu hana eminönüne gittim epey şey aldım çok tatlılar en çok dokunanda 65 TL olan bir hastane çıkışı 60 ' a almıştım Bakırköy'den 40 TL ye veriyorlar orda :)))) çok cici şeyler aldık ya Allah'ım bebişlerimizin üzerinde görmeyide nasip etsin inşallah :) chiconun bebe şampuan seti çanta hediyeli 40-45 civarı aldım gayet güzel.
Bol zıbın aldım tulumlar battaniye pijama takımları mevlüt takımları mevlüt yatağı eldivenler zıbınlar battaniyeler çoraplar göğüs pedi emzirme südyeni lohusa geceliği aldımki süper arkadaşlar havuzlu hanın en alt katından aldım sabahlıklı normalde 145 tl lik takım 106 imiş 95 e geldi ama harika şık bişey ayakkabılar patikler biberon emzikler mont hastane takım aldım vs. vs.. beşikler bile uygun
eşimle açarken bile heycanla baktık evde
Guzel gunlerde saglikla kullansin insallah minigin canim
yarın şeker yüklemem vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
Ayyy hadi bakalim insallah kolay gecer, o sekerli sulari icmek hic cazip gelmiyooo ama minik meleklerimizin sagligi icinnn hrrseye deger
.
Kızlar dışarıda kapı süsleri vs ne kadar bakanınız oldu mu hiç. Bir site buldum da güzel şeyler var,fiyatlar nasıl sizce?
Küvette Bebek Kapı Süsü
Mesela bundan 50 tane alınsa 125 TL oluyor:
Çanta içinde bebek
Canim kapi susleri havuzluhan da 25 den basliyo 80 90 a kadar gordum ben ama ortalama 40 50 civarinda ve gayet hos seyler var. Yine bebek sekerleri de cok cesitli ve hem hazirlar oldugu gibi hem de toptancilar var kendin hayal gucune ve yaraticiligina gore bisiler de yapabiliosun.. Hazirlar tanesi bir liradan basliyo susune ve kullanilan malzemesine gore fiyat cikiyo, toptanlarla bi fiyat kiyaslamasi yaptigimizda bizim begendigimiz modellerde basabas geldi canim :13: