Kızlar şeker yüklemesini ben size söyleyim çok merak ediyorsanız 2 sen eönce bana yaptılar 50 gr toz şekeri suya atıp veriyorlar dikiyorsun kafaya 1 saat sonra kan alıyorlar diye hatırlıyorum. Bana tok karnına yapmışlardı ama tabi hamile değildim. Aç karnına falan sabah yapılıyor sanırım
Edda cım işte sanal kart böyle mesela benim eşim internet bankacılığı kullanıyor 200 TL lik bir sanal kart oluşturabiliyor ve mesela son kullanma tarihi 2 gün adam senden çekiyor parayı
ilave çekmek için hem limit olmuyor hemde 2 gün sonra kart iptal durumunda oluyor bikere yapmıştık eşimle ama ben gizlice alışveriş yaptığım için sanal kart oluşturtmuyorum
Sorma bende aynen 1 haftada birden 2 kg fırladı doktor her ay kontrollerde kontrol yapıyor geçen 4 aylıkken 2 kg almıştım sandığımdan ıyı demişti şimdi 4kg aldım ama 3 gösterttim ona bile tepki verdi. Yemiyceksin abur cubur dedi yediğin için alıyorsun dedi az az sık sık ye dedi aman sakın bayramda abur cubur yemiyorsun dedi bizimki böyle ciddileştimi 3,5 atıyorum. Reçel götürdüm ona Bozcaada'nın meşhur domates reçeli dedim ben aşermiştim sizede getirdim. Tabi bunları aşerirsen alırsın kiloları diyor

ısrarla çok rica ediyorum çok rica ediyorum diyorsa tamam ışılay dur diyorum . Tedaviden öncede fırçalamıştı sayesinde 5 kg verdim hayatta veremeyen ben hormon iğneleriyle spora gıdıp kilo verdim. Dedim 2 aydır çok tatlı yedim ama açlık şekerim iyi çıktı. Sen ona ne bakıyorsun tokluk şekeri önemli birde şekerin çıkarsa uğraşcaz senle dedi korkudan ne yicemi şaşırdım. Arkadaşta şeker yüksek çıktı kızcağız diyet yaptı doğuma kadar 3 kg verdi birde.
Bugün biraz yürüyüş yaptım vermem lazım oyar beni, arkadaşlar fırlıyor kilolar dikkat edeceksınız mecburen şeker riski var birde:18: