• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Valla ben de havalar uçmak istiyorum yaza kadar bebişimle olmak istiyorum ama hala bir sonuç yok. Benim kızım olacak ama herkes hala erkek gibi duruyor diyo öne doğru sivrileştiği için. Ayakkabı ve çorap işini eşim yapıyor sağolsun,sen de yaptır bence beraber çıkıyorsanız:):D Normalde o benden önce gidiyordu işe ama kış sezonuna girdik diye saatlerimiz değişti artık eşimle aynı anda çıkıyoruz.Çook iyi oldu,kar yağınca da yokuştan inerken ona asılmayı düşünüyorumm:D

Selamlar canım.İnş. hepimiz kavuşuruz hayırlısıyla bebiş kızmı erkek mi, herşey yolunda umarım.

Erkek canım bebeğimin cinsiyeti 6 ay göstermedi kız sandık hep sonradan son noktayı koydu:)
Seninkinin cinsiyeti ne..

Erkek canım bebeğimin cinsiyeti 6 ay göstermedi kız sandık hep sonradan son noktayı koydu:)
Seninkinin cinsiyeti ne..

Benim kız canım Allah nazlanmadan hemen gösterdi:)sağlık sıhhat versin hepsine de inşallah. amin

Hoşgeldin Ahh ah zor aylar artık:D:D

Hoşbulduk cnm evet artık ağırlaşmaya başladık göbüşler büyüdü :)) bişey sorucam size benim popomun yanlarında ve göbeğimin kenarında mor damar şeklinde minik minik bişeyler oluşmuş varise çok benziyor sizde böyle şeyler oluştumu ? doğumdan sonra geçermi acaba :50:

kızlar bişey sorucam,sol bacağımın en üst kısmında,kasığıma yakın yerde,hareket ederken çok kötü bir sızlama oluyor. içerden bişey batıyor sanki. otururken yada yatarken bişeyim yok. dün akşamdan beridir böyle. sizce önemlimidir bu ? sadece sol kasıkta ama,bacağımla birleşen yere yakın :26:

Ben ilk resimdekini aldım canım.İStanbuldaysan eğer ebebek ikinci ele bakmanı öneririm.

Ben demir ve karan ismini beğendim canım:)

çok teşekkür ederim canımm

Karan isimi çok güzel bence.Biz de Çınar Ege'de karar kıldık.Çınar'ı eşim Ege'yi ben istedim.
Çınar gibi köklü,uzun ömürlü olsun.Ege de yaşadığımız yer ve çok sevdiğimiz bir deniz olduğu için.

evet çınar ismini düşünüyoduk bizde ama işte lale devrinden dolayı vazgeçtim :) ama çınar ege çok uyumlu olmuş evett

Karan ismini hiç duymamıştım anlamı kahraman, yürekli demekmiş.Bence anlamı güzel kulağada hoş geliyor:) Ek olarak çınar ismini de severim.

çok teşekkür ederim canımmm çok mutlu olodum begenmenize :)

neeee doğum izni 6 aya mı çıkmış, nerde haniiiiii :52::52::52::52: böyle sevinmeyi çok isterdim ama doğru değil herhalde kızlar, yasa çıkmış olsa duyulurduuu.. ben bi araştırıyım :49: bu izin çıksa hemen izne ayrılacam yaa daha şimdiden 9 aylık gibi oldum, artık eğilemiyorum wc ye oturamıyorum, çoraplarımı bile giymek çokk zor geliyor, hem karnım çok büyüdü hemde erkek bebek olduğu için öne doğru füze gibi gittiği için artık eğilemiyorum :24:

aynen karnım füze gibi ileri..
bende de çorap giymek sorun ama bende sol ayagımı giyebiliyorum ama bebek hep sağda benim oyüzden sağa eğilemiyorum sağ çorabımı giyemiyorum :))))

bide benimki sağda ama öyle böyle değill nerdeyse sırtıma dogru sağda :)))

slm kızlar
ne güzel isimler bulmuşsunuz miniklerinize hepsini çok beğendim
benim kızım olucak ismini ayşe koyucaz tek isim :)))
etraftan çok şaşırıyolar eski isim mi koyucaksın diye inanmayanlar bile var
bende diyorum nüfus cüzdanını gösteririm doğunca :D

bu arada ben henüz oda yapmayı düşünmüyorum
o küçük sepetlerden de almıycam çünkü çok az süre kullanılıyo aslında çok beğeniyorum
bide şimdi ev aldık ev borcuna girdik ekstradan masraf yapmak istemiyorum
beşiğimizi de babaannesi alıcak
3 yaşından sonra oda yaparım artık herhalde biraz büyüdüğünde yani
bu hamile halimle bu ay sonunda ev taşıycaz bide nasıl olcak bakalım

slm kızlar
ne güzel isimler bulmuşsunuz miniklerinize hepsini çok beğendim
benim kızım olucak ismini ayşe koyucaz tek isim :)))
etraftan çok şaşırıyolar eski isim mi koyucaksın diye inanmayanlar bile var
bende diyorum nüfus cüzdanını gösteririm doğunca :D

bu arada ben henüz oda yapmayı düşünmüyorum
o küçük sepetlerden de almıycam çünkü çok az süre kullanılıyo aslında çok beğeniyorum
bide şimdi ev aldık ev borcuna girdik ekstradan masraf yapmak istemiyorum
beşiğimizi de babaannesi alıcak
3 yaşından sonra oda yaparım artık herhalde biraz büyüdüğünde yani
bu hamile halimle bu ay sonunda ev taşıycaz bide nasıl olcak bakalım

bizde evimizi satılığa çıkarmıştık
daha büyük daha yeni bir ev almak için
aa bu bebek işi çıkınca gözüm korktu bu halde taşınmaktan..
bizimde böyle olunca ilanı çektik 1-2 yıl uzar ev işi sanırım :16:

bizde evimizi satılığa çıkarmıştık
daha büyük daha yeni bir ev almak için
aa bu bebek işi çıkınca gözüm korktu bu halde taşınmaktan..
bizimde böyle olunca ilanı çektik 1-2 yıl uzar ev işi sanırım :16:

bizim evimiz yoktu canım
kirada oturuyoduk
aslında bizimde hiç niyetimiz yoktu
bebiş doğduktan sonra ben doğum izninden döndükten sonra düşünüyoduk
ama bu ev çok iyi denk geldi fiyatı falan uygundu ve kayınvalideme yakın
bebişe o bakacağı için iyi olucak
bebiş büyüyünce satıp daha büyük ve daha yeni bi ev bende istiyorum ama bakalım kısmet artık
allah ödeme kolaylığı versin inşallah

Benim kız canım Allah nazlanmadan hemen gösterdi:)sağlık sıhhat versin hepsine de inşallah. amin

Tövbe tövbe ya Allahtan yazacağıma yanlış bişe yazmışım.

Hoşbulduk cnm evet artık ağırlaşmaya başladık göbüşler büyüdü :)) bişey sorucam size benim popomun yanlarında ve göbeğimin kenarında mor damar şeklinde minik minik bişeyler oluşmuş varise çok benziyor sizde böyle şeyler oluştumu ? doğumdan sonra geçermi acaba :50:
Canım emin ol her anne adayında var onlar ilk aydan beri.Vücudumuzun kan depolama vs işleri hamilelik döneminde artırıyor.Buna benzer bir sürü değişiklikler oluyor vücudumuzda.Varis değil onlar merak etme,geçici hepsi.Ben de o damarlar çatlar diye korkuyordum ama olursa da yapacak bişe yok:)

kızlar bişey sorucam,sol bacağımın en üst kısmında,kasığıma yakın yerde,hareket ederken çok kötü bir sızlama oluyor. içerden bişey batıyor sanki. otururken yada yatarken bişeyim yok. dün akşamdan beridir böyle. sizce önemlimidir bu ? sadece sol kasıkta ama,bacağımla birleşen yere yakın :26:
Acaba kramp ya da romatizma mı, dr.sordun mu cnm. Birde otururken masanın altına kutu koy bence, çok faydası oldu benm için:)

bizim evimiz yoktu canım
kirada oturuyoduk
aslında bizimde hiç niyetimiz yoktu
bebiş doğduktan sonra ben doğum izninden döndükten sonra düşünüyoduk
ama bu ev çok iyi denk geldi fiyatı falan uygundu ve kayınvalideme yakın
bebişe o bakacağı için iyi olucak
bebiş büyüyünce satıp daha büyük ve daha yeni bi ev bende istiyorum ama bakalım kısmet artık
allah ödeme kolaylığı versin inşallah

Bebişler kısmetiyle gelirmiş ne kadar doğru yaa, bak ev almanıza vesile olmuş şimdiden. Bizim de gündem de araba almak yokken,borç telaşındayken şimdi bulsak da alsak diye arayış içindeyiz. Kimbilir daha ne güzellikler getirecekler. İki kişi çalışınca bir şekilde ödeniyor canım Allah yardım etsin herkese.Amin

herkese selamlarrr:3::3:

şu 6 aaylık izni daha ne kadar erteleyecekler merak ediyorum. dilerim en kısa zamanda mecliste gündeme alınır..:18:

haraketlerin azalması, yorgunluk, halsizlik, gece uykusuzluğu, ansızın gelen kasılmalar,mide bulantıları,kilo sorunu, çatlaklar ağrılar ve korkular hepsi bende fazlasıyla mevcut:14::14:. daha 2,5-3 ay var Rabbim hepimize yardım etsin.

kansızlık bende de çıktı demir şurubumu günde 2ye çıkarttı dr.um. bakalım umarım işe yarar. maalesef ben pekmez, keçiboynuzu gibi şeyler yiyemiyorum.:31: şuruptan başka çarem yok anlaşılan...

ben süt içemediğim için baştan beri sütümü coco-pops tarzı şeylerle içiyorum. savunmuyorum tabiki her şeyin doğalı en iyisi ama bir zararını görmedim şimdiye kadar. öyle içmezsem hiç içemiyorum:50:

neeee doğum izni 6 aya mı çıkmış, nerde haniiiiii :52::52::52::52: böyle sevinmeyi çok isterdim ama doğru değil herhalde kızlar, yasa çıkmış olsa duyulurduuu.. ben bi araştırıyım :49: bu izin çıksa hemen izne ayrılacam yaa daha şimdiden 9 aylık gibi oldum, artık eğilemiyorum wc ye oturamıyorum, çoraplarımı bile giymek çokk zor geliyor, hem karnım çok büyüdü hemde erkek bebek olduğu için öne doğru füze gibi gittiği için artık eğilemiyorum :24:

valla canım ben de artık eğilemiyorum zorlanlamalar başladı
benım de rkek göbek sipsivriii:9:
inşallah hemen çıkar yasa ama bence bize yetişmeyecek
artık ikinciye inşallah:9:

Valla ben de havalar uçmak istiyorum yaza kadar bebişimle olmak istiyorum ama hala bir sonuç yok. Benim kızım olacak ama herkes hala erkek gibi duruyor diyo öne doğru sivrileştiği için. Ayakkabı ve çorap işini eşim yapıyor sağolsun,sen de yaptır bence beraber çıkıyorsanız:):D Normalde o benden önce gidiyordu işe ama kış sezonuna girdik diye saatlerimiz değişti artık eşimle aynı anda çıkıyoruz.Çook iyi oldu,kar yağınca da yokuştan inerken ona asılmayı düşünüyorumm:D
eşim yanımda olduğu zaman zaten hiç uğraşmıyorum bile :1: ama işe yalnız gidip geliyorum. gerçi okul evimin hemen karşısı ama olsun giyinip hazırlanması bile yetiyor, evet yaa baraber denkgelmeniz süper olmuş, eşin taşısın artık yollarda seni :9:

aynen karnım füze gibi ileri..
bende de çorap giymek sorun ama bende sol ayagımı giyebiliyorum ama bebek hep sağda benim oyüzden sağa eğilemiyorum sağ çorabımı giyemiyorum :))))

bide benimki sağda ama öyle böyle değill nerdeyse sırtıma dogru sağda :)))
çok şaşırdım canım yaa.. hani bebişlerimiz büyüdüler artık yaa hala karnının bir tarafında mı yani, bu durum seni epey zorluyordur..

herkese selamlarrr:3::3:

şu 6 aaylık izni daha ne kadar erteleyecekler merak ediyorum. dilerim en kısa zamanda mecliste gündeme alınır..:18:

haraketlerin azalması, yorgunluk, halsizlik, gece uykusuzluğu, ansızın gelen kasılmalar,mide bulantıları,kilo sorunu, çatlaklar ağrılar ve korkular hepsi bende fazlasıyla mevcut:14::14:. daha 2,5-3 ay var Rabbim hepimize yardım etsin.

kansızlık bende de çıktı demir şurubumu günde 2ye çıkarttı dr.um. bakalım umarım işe yarar. maalesef ben pekmez, keçiboynuzu gibi şeyler yiyemiyorum.:31: şuruptan başka çarem yok anlaşılan...

ben süt içemediğim için baştan beri sütümü coco-pops tarzı şeylerle içiyorum. savunmuyorum tabiki her şeyin doğalı en iyisi ama bir zararını görmedim şimdiye kadar. öyle içmezsem hiç içemiyorum:50:
ayy evet yaa daha 3 ay var neredeyse... bende sonumu düşünemiyorumm :4:

valla canım ben de artık eğilemiyorum zorlanlamalar başladı
benım de rkek göbek sipsivriii:9:
inşallah hemen çıkar yasa ama bence bize yetişmeyecek
artık ikinciye inşallah:9:
durr kısss çıkar yaa yetişir :32: Allahtan umut kesilmezz. hem ben ikinciyi zor düşünürüm artıkk:emir_bebek: zormuş bu işler yaa :emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın kızlar, dün öğleden sonra izinliydim şeker yüklemesinden çok korkuyordum ama çok şükür iyi çıkmış açlık 77 tokluk 87 ama tam kan sayımı da yapılmıştı onun sonuçları kötü. Aşırı düşükmüş kan değerlerim,ilk aydan beri içtiğim ferrum fort kan ilacını günde 2ye çıkardı inş. düzelir.Cumartesi de muayene günümüz kızımı özledim. 2.doz tetanoz aşımı da dün oldum o da bitti:) 6 ay sonra yine yapılacakmış 2.yi düşünüyorsan tamamlayalım 5e dedi ben de olur dedim.Oda siparişimizi de verdik bakalım nasıl bişe olacak çok heyecanlıyım. Alya ve demir bebeklere de maşallah isimleriyle yaşasınlar. Biz aymir ya da mina diyoduk ama değişti:) Elvin olacak içimize de çok sindi.nasıl sizce.

Canım set çok iyi ayrı ayrı almaktansa 1 seferde alınır ama pahalı geldi ben disneyin orj.aldım indirim çekim vardı 40 küsüre geldi. Bi tane daha alacam 10lu ama farklı renk olacak.Seninkini de beğendim, çeşit çok.Karar senin canım:)

Canım hoşgeldin istanbulda iyi bir hava yok ama güzel karşılayamadı seni:) Nazar değmesin bebişe maşallah.Şeker yüklemesini baya uygun yapmışlar ben ona 30tl, kan sayımına da 18tl verdim.Farklı testler yapılması bir yönden iyi yukarıda yazdığım gibi ilacımı artırmam gerekiyormuş,yapmasalardı bilmeyecektim.Ama gereksiz olanlar da sırf ticaret için yapılıyor olabilir,dr.dan dışarda yaptırabilirmiyim ya da neden yapılıyor diye bilgi alırdım ben olsam:)

beyazcım araba konusunda ben de kararsızım senin modele bayıldım çok iyiymiş.Bence fiyat olarak da uygunsa sizin için,kaçırmayın derim. Ben de son ay alırım diye düşünüyorum.

Ben olsam 32.haftada ayrılırdım canım senin gibi, servisle gitmeme rağmen zorlanıyorum dolmuş vs çok çok zor olur kış zamanı.Bir de bugün bişe farkettim işyerinde, yerime geçici olarak biri alınacak mı o bile belli değilken bikaç kişi tanıdıklarının cv sini göndermeye başladı benm yerim boşalacak ya, sanki dönmeyecem ya moralim bozuldu belli etmesem de.

Sevocan çok geçmiş olsun 3 hafta grip çekmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım aynen dediğin gibi ıhlamur,nane limon bol iç, gece terlemeye çalış. Ben son günler artık dayanamadım hiç iyileşmeyince, dr parol ve ateş düşürücü verdi, 2 gün istemeden de olsa mecburiyetten içtim kurtuldum.Tekrar geçmiş olsun

İnşallah kötü bişe olmayacak canım öle düşünme,Allah korur meleklerimizi. Diyet listesi vs verdi mi dr.onlar atlasa da sen sor mutlaka. Diyetle sporu ihmal etme canım

Sağol canım teşekkür ederim. Bugün de işe gidemedim evde dinlendim ama eskisi gibi rahat uyuyamıyorum artık göbişimden :))
Elvin ismi bence çok güzel, güzel kızın ismiyle büyüsün inşallah. Ben "Hamilelik Günlüğü" diye bir kitap aldım, onu okuyorum. O kitapta da kızlarının ismini "Elvin" koyuyorlar oradan biliyorum. Hatta bak ne yazıyor bir kesit paylaşayım seninle :)

- Elvin ismine önce bir magazin ekinde rastladım. Akıllı, güzel, ne yaptığını bilen genç bir kız editörlük yapıyordu, gülümsemesine bakılırsa hayatla barışık. Durur muyum, internetten hemen meşhur olmuş diğer Elvin'leri buldum; profesörler, yazarlar, kadınlar, erkekler. İsimden karakter analizi yapan sitede de pek ılımlı, barışçıl, başarılı bir isim olarak yer alıyor Elvin.

Belki sende bu kitaptan okumussundur gerçi, güzel bir isim canım :)

öğretmen arkadaşlara bi sorum olacak, eğer aldıysanız kasım ekdersini ne kadar aldınız?? bana çok az gibi geldide...

hoşgeldin brcylmz, benim de 165 çıktı. ama düşüreceğim ! birazdan çıkıcam doktora , tekrar yükleme yapılacak sonra diyetisyene gidecekmişim. dönünce paylaşırım olanları ve verdiği diyet listesini.

teşekkür ederim..benim 3 günlük diyet listemde 6 kase sütlü tatlı var :S

öğretmen arkadaşlara bi sorum olacak, eğer aldıysanız kasım ekdersini ne kadar aldınız?? bana çok az gibi geldide...

ben aldım canim ama bi eksiklik yok benim ek dersim de gerci ek dersim az benim full almıyorum branşçıyım ama bizde bi sorun yok sınıfçı arkadaşlar 46 saat aldıklarını söylüyolardı bugun ögr.odasında ekim ayı için belki bi çıkarım yapabilirsin burdan

buarada herkesin bebişlerinin isimlerine bayıldım adlarıyla yaşasınlar inşallah biz karar vermedik daha tam olarak ama sanırım bizimki de rüzgar olacak :) eşimin de benim de ortak bulabildiğimiz tek isim rüzgar yoksa ya o begenmiyo ya ben...
benim sanırım iç karnım geniş belki boyumdan da kaynaklanıyo olabilir bilemiyorum ama karnım çok büyümedi 27.haftamda olmama rağmen sanki 4 4.5 aylık gibi filanım öğrencilerin hepsi farketmedi bile daha... bel ve sırt ağrılarım epey var ama hareketlerim henüz okdr kısıtlanmadı karnım engel olmuyo daha bakalım 3 ayda nasıl olacak :)

günaydın kızlar
ya şimdi yazdıklarınızı gene okudum gene moralim bozuldu benim :(((
sizin şeker 165 çıkmış doktor bebeğe çok zararı olur demiş
benimki 170 çıktı
doktor bana çok aşırı yüksek değil diyetle halledebilirsin dedi nasıl oluyo anlamıyorum yaa
başka doktora da mı gitsem acaba bilemedim :(((

Canım benim 187 çıktı en yüksk benim diet yapıyorum birde hergün yarımsaat yürüyüş 20 gün sonra 100 lük yüklenecek inşallah düşecek sanada geçmiş olsun

selam kızlar..dün bütün gün annemle bebek eşyalarına ,beşiklerine vs baktık. beşiğimizi annem alıcakmış :)) bir iki model paylaşıcam sizlerle. ayrıca kapı süsü ve şeker sepetimizide beğendik. bakalım sizlerde beğenicekmisiniz..Eki Görüntüle 547302 Eki Görüntüle 547303 Eki Görüntüle 547304 Eki Görüntüle 547305 Eki Görüntüle 547306 Eki Görüntüle 547307

tabi pembe olan kurdeleler maviye dönüşücek :)))

Ayy benim aradığım yatak odası beşiği canım nerde kaça? lütfen yaz.

kızlar bu gece aranıza yeni dahil oluyorum.zamanla neyi nereye yazacağımı öğrenirim.yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın.benim de kafam şeker konusuna takıldı.tam 24. haftada yapıldı yükleme ve değerler 165 çıktı.dr um iki hafta sonra tekrar yapacakmış. iki haftanın son üç gününe bol tatlılı diyet verdi..değeri yüksek çıkıp düşürmryi başaran var mı aranızda..sanırım yaşanan stres yüksek çıkmasına sebep oluyomuş bi bilginiz var mı??

Hoşgeldin cnm hayırlı doğumlar nasip olsun sanada beniimde şerker konusunda ilk defa duydum son 3 gün bol tatlı yersen zaten çıkmazmı? tekrar

Back
X