Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç içmemekten iyidir bence canım
bende içine bişey katmadan içemiyorum
ballı kakaolu içiyodum
e şimdi şeker koyamıyorum balda koyamıyorum tabi
kakao da tek başına acı oluyo
bende çilekli nesquik koyuyorum
inşallah düşer canım
dikkat ediyorum diyete özen gösteriyorum ama bakalım
şu tarçını bende bi deneyeyim bakalım
bildiğimiz toz tarçın dimi bu
malesef bende anlamıyorum benımde ılk bebegım,
dunden berı mıdemde kramp var bı gece evvel grııp oluorum dıe nar yedım yattım ondan berı mıdemde kasılmalar var
ama karnımda dııl yanı mıdemde ara ara kramplar gırıyor. aynı sey dııldır heralde
Merhaba şekerim 224 çıktı cts 100lük yükleme yapılacak
Evet toz tarçın yarım çay kaşığı ben dün denedim bir parça kepek ekmekle yedim deniycem bakalım
cnm mideni yakmıştır belki nar midene kramp giriyorsa onun kasık ağrısıyla ilgisi yok bence sen yediklerine dikkat et geçmiş olsun
İlkokul canım yediklerine dikkat et brokoli ye şu ikigün o düşürüyor şekeri hatta başka bişey yeme sabah akşam ye :) çok geçmiş olsun ikimizin çok yuksek senlen 187 benimde sen kaç kilo aldın şimdiye kadar?
,,,,
çok şaşırdım canım yaa.. hani bebişlerimiz büyüdüler artık yaa hala karnının bir tarafında mı yani, bu durum seni epey zorluyordur..
,,,,,
Merhaba şekerim 224 çıktı cts 100lük yükleme yapılacak
evet canım tek bir tarafta duruyo çogunlukta.. sağ tarafımda
düşünkii dün aynadan karnımın altına bakıyorum solda hiçbirşey yok
ama sağ alt tarafta tırnak izi gibi çatlaklar başlamış![]()
((
solda hiçbirşey yok![]()
ya bide şeyi merak ediyorum ben
şimdi bizim şekerler yüksek çıktı diyet yapıyoruz
normalde bu eczanelerde ölçüyolar ya şekeri
gidip oraya arada bi ölçtürsek
takip etmek açısından yani
o ölçümler gebelik şekeriyle ilgili doğru sonucu veriyomu bi bilginiz var mı
bu arada benim kızçe kıpır kıpır bugün :)))))
Evet toz tarçın yarım çay kaşığı ben dün denedim bir parça kepek ekmekle yedim deniycem bakalım
cnm mideni yakmıştır belki nar midene kramp giriyorsa onun kasık ağrısıyla ilgisi yok bence sen yediklerine dikkat et geçmiş olsun
İlkokul canım yediklerine dikkat et brokoli ye şu ikigün o düşürüyor şekeri hatta başka bişey yeme sabah akşam ye :) çok geçmiş olsun ikimizin çok yuksek senlen 187 benimde sen kaç kilo aldın şimdiye kadar?
Merhaba arkadaşlar, benim 2. gebeliğim ilk gebeliğimde insülin kullanmıştım.İlkinden kaynaklanan sebeplerle şekerim olduğu erken farkedildi. Ben yaklaşık 1 aydır diyetteyim. 50'lik de 173 çıkmıştı, 1 gün sonra hemen 100'lük yüklendi, 100'lükteki değerim de 217 çıktı. Amannn şekerli gıdalara dikkat edin. Gebelikte çok önemli şeker. Dikkat edilirse herhangi birşey yaşanmaz ama dikkat edilmezse kötü sonuçlar doğurabilir.
cnm bende bu kilolar nereye gidiyor diye merak edip araştırırken bu siteye ulaştım içinde çok yararlı bilgilerde varo çamaşır izidir canım. maşaallah sana.. walla canım bu kilo durumunu bende çözemedim. şuana kadar 12 kilo almışım ama hala alyansım bol geliyor, bacaklarım kollarım incecik, kilolardan azcık kalçada var gerisi göğüse ve karına gitti ama bu 12 kilo nerde hiç anlamıyorum.. bugün okulda öğretmen arkadaş, bu yaşıma kadar o kadar hamile gördüm senin gibisini görmedim dedi, önünde kocaman bir karın var ama başka hiçbiyerinde bişi yok zarzayıfsın dedi, arkadan seni gören asla hamile olduğunu anlamaz dedi![]()
bende düşünüyorum onu nasıl alsam ne yapsam diye
hastane ücretinide öğrendik
bin tll fiyat
içinde doğum öncesi ve doğum sırasında foto çekimi var
doğum ve bebeğe ilk müdahale filan,1 gece yatış ve refakatli
oda süslemesi filanda onlardan
baya iyimize geldi :))
söyle bakyiorumda cogu kiside seker cikmis sanirim yarin benimde seker yüklemem olcak kesin bende de cikar. zaten kiloluyum. tatliyida cok seviyorum :))) neyseki esim dün itibariyle diyete basladi birlikte diyet yapariz artik :))
bi arkadas daha sormus ama cevabi göremedim doktor bana bisey demedi normalde ama bende bulunan bi defter var bebek icin (yurtdisindayim) ordaki kontrol haftama göre glükoz yazio. o yüzden bisey yemeden gidilcek diyosunuz ya su icebiliyomuyuz :)))
ne süper hastaneymiş yawww hangi şehirdesin...büyük şehirlerde bu imkanlar ve fiyat bir hayallll((((
inş değerlerin normal çıkar canım
valla ben su bile içmeden gittim ne olur neolmaz
ama karışımı içtikten sonra 1-2 bardak su içebilirsin dedi bana
ben içmedim ama zaten dolduruyo mideni o :))
izmirdeyiz canım
söyle bakyiorumda cogu kiside seker cikmis sanirim yarin benimde seker yüklemem olcak kesin bende de cikar. zaten kiloluyum. tatliyida cok seviyorum :))) neyseki esim dün itibariyle diyete basladi birlikte diyet yapariz artik :))
bi arkadas daha sormus ama cevabi göremedim doktor bana bisey demedi normalde ama bende bulunan bi defter var bebek icin (yurtdisindayim) ordaki kontrol haftama göre glükoz yazio. o yüzden bisey yemeden gidilcek diyosunuz ya su icebiliyomuyuz :)))
ya bide şeyi merak ediyorum ben
şimdi bizim şekerler yüksek çıktı diyet yapıyoruz
normalde bu eczanelerde ölçüyolar ya şekeri
gidip oraya arada bi ölçtürsek
takip etmek açısından yani
o ölçümler gebelik şekeriyle ilgili doğru sonucu veriyomu bi bilginiz var mı
bu arada benim kızçe kıpır kıpır bugün :)))))
ben 97 kiloyla hamile kaldım şuan 103
tamam olarak ne gibi sonuçlar ben insülin falan duyunca doktora sormayı unuttum bebeğe ne gibi zararı var anneye ne gibi
ah ins normal cikar ama inan hic sanmiyorum benim kadar tatli hastasi bi insandan seker cikmazsa sasarim :)))
cevabin icin tesekkür ederim canim. bu arada izmirdeymissin evlenmeden ömce bende ordaydim. memleketime selamlar :))))
tamam olarak ne gibi sonuçlar ben insülin falan duyunca doktora sormayı unuttum bebeğe ne gibi zararı var anneye ne gibi