Günaydın kızlar,
Kızımla keyfimiz yerinde bir sıkıntımız yok çok şükür.Bu sabah karnımının daha da büyüdüğünü hissettim.Bariz dünden farklıydı.Böyle ani değişiklikler yaşayanlar var mı?
Nasıl durduğunu ayırt edemiyorum canım.Doktora gittiğimizde öğrenmiştim ters duruyor başı aşağıda.Bizim kuzu da çok hareketli hatta doktora sorduğumuzda ne kadar hareketliyse o kadar sağlıklı demektir sorun yok demişti.Ben de gün içerisinde hareketlerinden rahatsız oluyorum bazen dur bi kız diyorum ama sonra pişman oluyorum :) at kızım diyorum:))
Etraftakileri dinleme kuzu, içinde olduğumuz durumu pek algılayamıyorlar ve düşüncesiz konuşabiliyorlar.
Bol hareket iyidir tatlım.Zamanla bu koca tekmelere de alışırız:) Miyom konusu doktoruna sor bence bakarsın seni rahatlatır tatlım.
Canım bizde aynı durumdayız.Bazen çok kötü hissediyorum kendimi ama yapacak bişey yok.Biz aylardır herhangi birşey yaşamıyoruz.Ben zaten çok istekli değildim şimdi de o tedirgin zaten.Ara ara kafama takıyorum ama geçici şeyler bunlar:)
Açık canım ama kalabalık olur haberin olsun:)
Anlamı güzelse ve sana hitap ediyorsa bence tamamdır.Benim kızımın adı da Afra çoğu kişi beğenmiyor.Ama bizim için çok anlam yüklü.
Karar senindir :)
Günaydın ceyzimm.Allah korusun ceyzim hiç bişeycik olmaz düşünme öyle.Maşallah kuzuna
Kızımla keyfimiz yerinde bir sıkıntımız yok çok şükür.Bu sabah karnımının daha da büyüdüğünü hissettim.Bariz dünden farklıydı.Böyle ani değişiklikler yaşayanlar var mı?
Kızlar bebişleriniz hangi pozisyonda duruyor karnınızda? Bizim küçük hanım dimdik duruyor! Kafası yukarıda olduğu için kaburgama ve mideme yaptığı baskıyı kelimelerle ifade edemem. Çok zorlanıyorum gerçekten. Mesaneme attığı tekmelerden bahsetmiyorum bile.. İşe gidip gelmek benim için kabus oldu, çünkü öğleden sona kendimi iyi hissettiğim hiç olmuyor göğsümün altındaki baskı yüzünden. O kadar ki göğüs altım hep uyuşuk o baskı olduğu zaman. Sanki kaburgam kırılmış da akciğerime saplanıyor.. Çok rahatsız edici bir his. Tabiki öncelik bebeklerin sağlıklı olmasında ama daha kaç hafta bu şekilde devam eder, büyüdükçe daha rahatsız hale gelecek bu durum diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
Bir de üstüne etraftakilerin "ooooo sende bu kadar erken başladıysa sonra naapacaksın?" Konuşmaları.. Sanki ben uyduruyorum ya da böyle olsun istermişim ya da elimdeymiş gibi.. Allahım im ne konuşacağını gerçekten bilmiyor..
Var mı benzer durumlar yaşayan?
Nasıl durduğunu ayırt edemiyorum canım.Doktora gittiğimizde öğrenmiştim ters duruyor başı aşağıda.Bizim kuzu da çok hareketli hatta doktora sorduğumuzda ne kadar hareketliyse o kadar sağlıklı demektir sorun yok demişti.Ben de gün içerisinde hareketlerinden rahatsız oluyorum bazen dur bi kız diyorum ama sonra pişman oluyorum :) at kızım diyorum:))
Etraftakileri dinleme kuzu, içinde olduğumuz durumu pek algılayamıyorlar ve düşüncesiz konuşabiliyorlar.
Canım sanırım aynı durumdayızbenim kızımda 27.haftada ama çok sert vuruyo,konusurken,yürürken veya bişi yaparken o kadar çok vuruyoki konsantre bile olamiyorum.bi gün tam hiç durmadan 11 saat hareket etti oturup ağlayasım geldi!
Etrafımdakilerde aynı şekilde daha dur bu bişi değil diyolar ama ablam 2 tane doğurdu bu kadar şiddetli ve acıtmadı diyor.
Allah sonumuzu hayır etsin canım,ben içimi ferah tutmaya çalışıyorum.
2 saat hareket etmesin çok telaşlanıyorum,hemen hareket etsin istiyorum Allah sağlık versinde hareket etsin napalım:)
Bende birde rahim dışında 4 cm ile başlayan şimdi 6 cm olan bi MİYOM var oda bebeğimin yerini daraltıyo diyede dünüyorum???
Bol hareket iyidir tatlım.Zamanla bu koca tekmelere de alışırız:) Miyom konusu doktoruna sor bence bakarsın seni rahatlatır tatlım.
arkadaşlar sizin cinsel hayatınız ne durumda.eşim artık benimle abi kardeş gibi yaşamaya başladı.nadiren haftada 1; 10 günde bir anca oluyo.oda sanki öylesine.eskiden kurlaşırdık, şimdi o kur yapmaları falan kesildi.2-3 aydır hep ben istekli oluyordum ama artık bende sıkıldım.istenmediğim halde kendimi zorla birlikte olmaya sürüklüyo gibi hissetmeye başladım. zaten ben harekete geçmek istediğimde çoğu zaman beni durdurıyordu. bende artık ondan soğumaya başladım. zaten çokta ahım şahım değildi hayatımız.sağolsun kayın pederle kayınvalde bizi kardeş zannedip hep dizimizin dibinde durunca yalnız kalma şansımızda olmadı.daha 1 aylık evli iken adamlar kışı bizde geçirmeye kalktılar.evde hamile olduğum halde artık hizmetçi gibi hissediyorum.kocamın cinsellik hariç tüm ihtiyaçlarını görüyorum.ev işlerini yapmayı sevmez, tv karşısına geçer. kitap okur nete takılır. sabah kahvaltı bile sipariş edebiliyo.her önüne 2,500 lira koyuyorum ohh adam napsın gerisini. Ahh Alllaaahım ahhh.
Canım bizde aynı durumdayız.Bazen çok kötü hissediyorum kendimi ama yapacak bişey yok.Biz aylardır herhangi birşey yaşamıyoruz.Ben zaten çok istekli değildim şimdi de o tedirgin zaten.Ara ara kafama takıyorum ama geçici şeyler bunlar:)
kızlar havuzlu han cumartesi açıkmı acaba
Açık canım ama kalabalık olur haberin olsun:)
Kizlar objektif fikirlerinize ihtiyacim var.
Tardu Berk dusunuyoruz oglumun ismini sizce nasil tardu ismini duyanlarib yorumu canimi siktI da bide sizlere danismak istedim
Anlamı güzelse ve sana hitap ediyorsa bence tamamdır.Benim kızımın adı da Afra çoğu kişi beğenmiyor.Ama bizim için çok anlam yüklü.
Karar senindir :)
Günaydın kızlar
Benm bebişin duruşunu eskiden şıp diye anlardım ama artık anlayamıyorum çünkü heryeri tekmeliyor.Bir de içerde çok fazla dönüp duruyor.Akşamları elimi koyunca, kafası bacağı poposu elimi oynatıyor. Korkuyorum ya o öyle dönerken Allah korusun kordon boynuna dolanmasın.![]()
Günaydın ceyzimm.Allah korusun ceyzim hiç bişeycik olmaz düşünme öyle.Maşallah kuzuna