Canım kaburganda acı vs olmuyor dimi? ben hiç doktora sormadım nasıl duruyor diye ama tahmin ediyorum genelde. sanırım o pozisyona geçemedik hala:). 1 aralıkta dr.dan da bilgi alayım:)
Çevremdeki konuşan sayısı benm de arttı,tanımadıklarım bile wc de filan görünce göbeğimi gördükleri için direk sorulara yorumlara başlıyorlar.Güzel yorumlar da oluyor ama ilk doğum olduğu için Allah kurtarsın çok zor vs diyolar ya fıttırıyorum. takmamak lazım ama işte,sallıyorum ben de.
Çevremdekilere bi gün patlıcam ama ne zaman :)
Benim dünya tatlısı bir kedim var evde, birkaç densiz arkadaş kedini ver birine, vermeyecek misin?, at onu evden fln diyor. O da benim çocuğum gibi olduğu için böyle birşey mümkün değil tabiki.. Bir de o kadar bağlıyız ki birbirimize, onu göndermek fikri bile canımı yakıyor. Doktorum ev kedilerinin dışarı çıkmadıkları, aşılı oldukları ve kuru mama yedikleri sürece toxo ihtimalinin olmadığını söylediği için içim çok rahat. Kızımla da iyi anlaşacaklarını düşünüyorum.
Tabiki kilo konusu var; toplamda 10 kilo aldım ama zaten hep orantılı aldığım için kot pantalonlarımı iliklemeden hala giyebilir haldeyim. Neyse çok almamışsın diyorlar.. Ne demek istediklerini anlamıyorum, iyi miiii kötü mü :)
Bir de geçen gün çok çok çok yakın 20 yıllık bir arkadaşım moralimi bozdu; ben hamile kaldığımdan beri aynı sütyenlerimi giyiyorum ama zaten benim göğsüm büyüktür (36D) ve göğsüm dolgunlaştı iyice. Ben beden değiştirmedim diyince, ilk yanıtı "belki de sütün yoktur" oldu. Ne kadar moralim bozuldu, üzüldüm anlatamam.
Özetle bazıları gerçekten tam sopalık! :)